Marvel-stjärnans stora  ilska efter nya bilden

Marvel-stjärnans stora ilska efter nya bilden

Elizabeth Olsen känner inte igen sig själv på tidningen Empires omslag.

Efter att ha fått se det nya numret tog skådepelaren till Instagram och anklagade tidningen för att ha photoshoppat henne oigenkännlig, skriver Daily Mail.

”Ser det här ut som jag?", undrar stjärnan i inlägget.

Läs hela nyheten:
Marvel-stjärnans stora ilska efter nya bilden

Publicerad: 2018-03-22 klockan 13:03

Fler nyheter från Nöje

Alexandra Pascalidous bild  med Arnault på Nobelfesten

Journalisten Alexandra Pascalidou var bjuden på Nobelfesten 2009 och hamnade bredvid numera våldtäktsdömda Jean-Claude Arnault.Nu visar Pascalidou upp en bild från tillfället på Instagram – och ställer sig frågande till kulturprofilens status efter hovrättsdomen."Vad skiljer kulturprofilen från andra våldtäktsmän?" skriver Pascalidou i Instagraminlägget.

2018-12-12-12:59:12
Skäringer auktionerar ut  jackan från succéshowen

Mia Skäringer har gjort succé under hösten med sin föreställning "Avig Maria - No more fucks to give".Under Musikhjälpens insamling väljer nu komikern och skådespelaren att auktionera ut sin karaktäristiska skinnjacka med texten "No more fucks to give" på ryggen."I år blir det min egen skinnpaj med det insvettade budskapet om allas rätt till sin egen kropp. Sitt eget liv. Sin egen röst och sina egna val. Finns endast i två upplagor. En på scen och en här", skriver Mia Skäringer på Instagram.

2018-12-12-12:29:20
Björn Gustafsson överraskar  alla – i nya avklädda klippet

Han blev rikskänd när han sjöng ut sin kärlek till Carina Berg i Melodifestivalen 2008.Nu tar Björn Gustafsson sången till nästa nivå – när han visar upp sig avklädd och rappar i en ny musikvideo.– Att vi nu släpper en raplåt om att komma hem, tillsammans med Julia Frej, känns ju extremt smalt på ett väldigt brett sätt, säger Björn Gustafsson i ett pressmeddelande.

2018-12-12-12:12:00
Peg Parnevik brinner  för att göra skillnad

Hon är inte inlåst i glasburen men hon är på plats i Lund.Peg Parnevik stormtrivs i rollen som publikens värd under Musikhjälpen 2018.– För mig är det viktigt att vara något mer än bara kändis eller artist. Jag känner att jag vill lämna den här världen och kunna känna att jag gjort lite skillnad, säger Peg Parnevik.

2018-12-12-10:47:34
Stjärnans tårar – visar upp ärren efter operationerna

Skådespelerskan Sarah Hyland har genomgått en andra njurtransplantation efter att hennes kropp avvisat den njure som hennes pappa donerade när hon var 21.I en intervju med hälsotidningen Self berättar hon känslosamt om ingreppen och hälsokampen – och kan inte hålla tårarna tillbaka när hon berättar hur hennes lillebror räddade hennes liv.– När en andra familjemedlem, någon som du ska se efter, som en lillebror, vill ge dig en andra chans till att leva är det läskigt eftersom du inte vill göra honom besviken, berättar hon i intervjun.

2018-12-12-10:05:18
Carina Lidboms nya liv efter svåra sjukdomen

Två år efter bröstcancern har Carina Lidbom valt att se på livet med andra ögon. I sitt hus i soliga Bulgarien har skådespelaren vilat upp sig – och nu satsar hon på att träna så hon får en stark superkropp.– När man blir drabbad av någonting som många dör av så ställs allting på sin spets, säger Carina Lidbom.

2018-12-12-07:00:00
Bruce Springsteen trollbinder  – avslöjar sanningen på scen

Inget E Street band, ingen euforisk stadium-publik.Bara en artist, hans låtar och anekdoterna bakom. Springsteens intima enmans-show på Broadway som har premiär på Netflix den 16 december, är mest av allt en mästerlig monolog signerad en av vår tids största berättare.

2018-12-12-06:00:00
Kalle Moraeus extrema diet – äter ingenting alls

Trots att hösten efter "Biggest loser VIP"-finalen varit fullspäckad av jobb, resor och jakt har Kalle Moraeus, 55, lyckats undvika att gå upp i vikt igen.Nu planerar han till och med att försöka bli av med ytterligare några kilon efter nyår.– Periodisk fasta räddar mig, berättar den julkonsertaktuelle artisten.

2018-12-12-05:00:00
Cannibal Corpse-stjärnan gripen för misshandel

Gitarristen Pat O'Brien i det amerikanska death metal-bandet Cannibal Corpse har gripits misstänkt för misshandel.O'Brien ska ha attackerat en polis med kniv i samband med ett inbrott, skriver WPTV.Samtidigt utbröt en brand i gitarristens hem – eldkastare försvårade släckningen.

2018-12-12-00:12:22
Hannapee bryter ihop i tårar – mitt i sändning

Hanna ”Hannapee” Persson är Musikhjälpens utrikeskorrespondent 2018.När hon på tisdagskvällen är med på direktlänk från Guatemala svallar känslorna över när bloggaren berättar om två bröder hon träffat – som båda är födda med sjukdomar. 

2018-12-12-09:29:34