Man med kniv försökte råna McDonald's

En maskerad man försökte under morgonen råna en McDonaldsrestaurang i Lidköping. Enligt polisen ska ha försökt bryta upp ett fönster med en spade. 

Mannen ska även ha varit beväpnad med kniv.

Mannen fick inte med sig någonting och lämnar platsen på cykel.
Ingen i personalen ska ha skadats vid händelsen.

Läs hela nyheten:
Man med kniv försökte råna McDonald's

Publicerad: 2018-01-14 klockan 13:15

Fler nyheter från Expressen

Det gör Köpenhamn till världens bästa resmål

”Danmarks coola huvudstad är ostoppbar”.Så skriver den prestigefyllda resguiden Lonely Planet.Maten och arkitekturen gör Köpenhamn till världens bästa stad att resa till.

2018-10-23-22:13:10
Svensk medborgare med PKK-koppling gripen i Turkiet

En svensk medborgare med misstänkta kopplingar till den kurdiska terrororganisationen PKK har frihetsberövats i Turkiet, rapporterar nyhetsbyrån Reuters.UD:s presstjänst säger på tisdagskvällen att de varken kan bekräfta eller dementera uppgifterna.

2018-10-23-22:16:37
Varningen till resenärerna efter attacken mot appen

Kvällsposten avslöjade att tusentals personuppgifter i Skånetrafikens app riskerade att läcka ut.Nu har Skånetrafiken själva polisanmält ett intrångsförsök.– Vi vill nu uppmana alla våra kunder att med jämna mellanrum ändra sina lösenord och inte heller använda samma lösenord till olika konton, säger Johan Karlberg, chef digitalisering och IT på Skånetrafiken.

2018-10-23-22:24:11
Skatteverkets expert: ”Kan inte tänka mig att det blir jättestort”

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, har under dagen blivit föremål för skarp kritik.Detta efter att Aftonbladet rapporterat att brandmännen som ryckte in för att bekämpa sommarens bränder ska förmånsbeskattas för den kost och logi de har fått.Skatteverkets expert Pia Blank Thörnroos bekräftar att det är korrekt – men menar att skatten lär bli låg.– I det här fallet har man bott så uselt att nästa fråga blir vad den förmånen kan vara värd, säger hon.

2018-10-23-20:31:53
Så mycket jobbar våra nordiska kungligheter

Hur mycket arbetar våra nordiska kungligheter egentligen?Ett är säkert, de stämplar inte in på jobbet som en vanlig heltidsarbetare. Men en sak är tydlig, vårt svenska kungahus arbetar mer än det danska. 

2018-10-23-19:03:57
Skatteverkets expert om förmånsbeskattningen

Myndigheten för samhälle och beredskap, MSB, har under dagen blivit föremål för skarp kritik.Detta efter att Aftonbladet rapporterat att brandmännen som ryckte in för att bekämpa sommarens bränder ska förmånsbeskattas för den kost och logi de har fått.Skatteverkets expert Pia Blank Thörnroos bekräftar att det är korrekt – men menar att skatten lär bli låg.– I det här fallet har man bott så uselt att nästa fråga blir vad den förmånen kan vara värd, säger hon.

2018-10-23-20:31:53
GW:s hån mot Horace:  ”Hoppas han tar till sig”

Horace Engdahl kritiserade nyligen fängelsedomen mot Jean-Claude Arnault.I TV4:s ”Brottsjournalen” hånas Engdahl nu av Leif GW Persson:– Han är ungefär på samma nivå som han är som författare. En kåsör med hög svansföring, säger GW.

2018-10-23-21:35:37
Hemligheten avslöjades efter 30 år – nu berättar de om reaktionerna

1984 hittade ett ryskt lastfartyg två unga, svenska kvinnor i en eka på Ålands hav, där de drivit i nära två dygn.Nyligen berättade kvinnorna i DN att de tror sig ha sett en sovjetisk ubåt innan de räddades – en uppgift som nu får reaktioner.– Det finns alla möjliga nättroll och de behöver säga sitt också. Men vi vet ju vad vi har upplevt, säger Helena af Klercker.

2018-10-23-21:20:10
Liberal punkrockare kan utmana Donald Trump

Mycket är ovisst inför det amerikanska mellanårsvalet.I konservativa Texas utspelar sig en förvånansvärt jämn kamp mellan den republikanske senatorn Ted Cruz och den liberale demokraten Beto O’Rourke – en före detta punkmusiker som även pekats ut som en möjlig presidentkandidat.– Teds motståndare är en ”stone cold phony”, sa president Donald Trump på ett kampanjmöte för partikollegan Cruz under måndagen.

2018-10-23-21:26:27
Efterlyste Makaveli Lindén gripen i Frankrike

Makaveli Lindén, 20, har gripits.Han greps i Dijon i Frankrike efter att ha varit internationellt efterlyst och på flykt efter mordet på Heikki Bjørklund Paltto, 20, i Oslo.– Det har varit en intensiv utredning. Många har bidragit och vi har samarbetat med flera länder utanför Norge, säger polisinspektör Grete Metlid vid Oslopolisen.

2018-10-23-18:32:16