Madonnas bild visar  nu upp återföreningen

Madonnas bild visar nu upp återföreningen

Madonna visar upp alla sina sex barn på i ett nytt familjefoto på Instagram.

Efter familjetvisten och världsstjärnans problem med sonen Rocco ser familjen ut att vara återförenad.

Barnen poserar tillsammans med Madonna framför "Livets träd" i Malawi, som hon skriver på Instagram

Läs hela nyheten:
Madonnas bild visar nu upp återföreningen

Publicerad: 2018-07-22 klockan 14:10

Fler nyheter från Nöje

Adeles starka ord om psykosen

Adele drabbades av en depression när hon födde sin son, nu går hon ut i sina sociala medier och berättar om ännu en tung erfarenhet.Adeles bästa vän fick en förlossningspsykos – och det var världsstjärnan som upptäckte det.”Mammor, prata om hur ni mår, för i vissa fall kan det rädda ditt eller någon annans liv”, uppmanar Adele på Instagram.

2018-08-18-13:55:00
Sara Danius sommarpratar om Svenska Akademien

Sara Danius, tidigare ständig sekreterare i Svenska Akademien, är lördagens sommarpratare i P1.Nu ger hon sin version av händelserna och skandalerna kring akademien. Hon skildrar bland annat hur hon uppmanade sina tre företrädare, Allén, Engdahl och Englund, att rannsaka sig själva.– Men de tittade ned i bordet, sa inget och gjorde inget, berättar Sara Danius i programmet.

2018-08-18-13:11:54
”Vänner”-stjärnans okända öde – försvann från rampljuset

David Schwimmer blev världskänd som den välartikulerande paleontologen Ross i komediserien "Vänner". Skådespelaren kämpade med sin karriär och identitetskris efter framgången som drabbade stjärnan över en natt 1994.– Det förstörde mina relationer som tog år att återuppbygga. Det fick mig att vilja gömma mig under en baseballkeps, säger han i podcasten "Awards chatter".

2018-08-18-10:00:00
Leif GW:s beslut – nu trappar han ned

Leif GW Persson är snart aktuell med nya tv-serien "Det som göms i snö" som han har skapat - samtidigt skissar kriminalprofessorn på en ny bok. Men nu berättar Leif GW Persson att han ska trappa ner.– Jag har redan en lista på grejer som jag ska skära i, säger han. 

2018-08-18-07:00:00
Jessica Anderssons  kamp för att bli gravid

Kärleken blomstrar mellan Jessica Andersson och sambon Johan Malm - men något saknas paret.För tidningen Amelia berättar sångerskan öppenhjärtigt om parets stora barnlängtan.– Här har man haft hela livet på sig och så träffar man den rätta, som man vill vara med hela livet, och då är det inte lika självklart att det fungerar längre, säger hon till tidningen. 

2018-08-18-06:00:00
Rocksångarens fru hittad död – uppgifter om drogmissbruk

Korn-sångaren Jonathan Davis exfru Deven hittades död på fredagen, rapporterar TMZ.Hon hade haft drogproblem i 20 år, enligt maken.

2018-08-18-03:14:01
Stjärnparet återförenas – 40 år efter succén

Skådespelarna Olivia Newton-John och John Travolta återförenades i onsdags.Stjärnorna som spelade Sandy Olsson och Danny Zuko i ”Grease” delade en puss under ett årsdagsevenemang på Beverly Hills' Samuel Goldwyn Theater.Åskådarna fick även se att de gamla danstakterna fortfarande sitter i, skriver Daily Mail.

2018-08-17-22:09:22
Jim Carrey hånas för sin hyllning till Aretha Franklin

Jim Carrey hyllar souldrottningen Aretha Franklin efter hennes bortgång.Skådespelaren delade nyligen en hyllning på Twitter – nu kritiseras han av sina följare som påstår att Carrey delat ett felaktigt porträtt av sångerskan. "Vem är denna vita kvinna Jim?", kommenterar en person på Twitter.

2018-08-17-21:02:11
Har man hört ett ”Sommar” har man hört dem allihop

I helgen sänds årets sista "Sommar".Äntligen är det över. 

2018-08-17-20:01:58
Otäck olycka under ”Fångarna på fortet”

Tess Merkel Solomons man, Kenny Solomons, skadade sig under inspelningen av "Fångarna på fortet".Mitt i en utmaning klämde Solomons sitt könsorgan i ett av tävlingens redskap."Direkt efter inspelningen var min penis blå som himlen under denna sommar. Det gjorde ont men det gick bra", skriver Kenny Solomons i ett sms till Expressen. 

2018-08-17-19:30:00