Madde ville ha hjälp att fixa en bild på sin son – det spårade totalt

Madde, 29, hade lyckats fånga en fin bild på sin, vanligtvis, rätt vilde son Zion, 1. Men hon tyckte inte att bakgrunden kändes helt hundra. 

– Jag hade velat ha en lite finare bakgrund på bilden, kanske en enfärgad eller så, berättar Madde för Nyheter24

Hon lade därför upp bilden i Facebook-gruppen "What do you need help with today buddy?" som har över 34 000 medlemmar. 

Hon gjorde där ett inlägg där hon bad någon som kunde bildredigering fixa till bilden. Och det dröjde inte länge förrän ett gäng riktigt kreativa människor hade skapat några riktigt roliga bilder. 

– Jag har ju sett liknande trådar förr, men jag trodde inte att min bild skulle få så stor respons. Det var roligt att se alla kreativa bilder, som den när han flyger i rymden eller har en Batman-mask. 

Hon har visat Zion bilderna på honom när han är i en massa coola situationer, men tyvärr är han allt för liten för att förstå ännu. 

Men planen nu är att printa ut bilderna och göra ett kollage av dem. Se fler bilder på Zion i bildspelet ovan. 

Något som däremot inte är det minsta photoshopat är den här katten, även om det är svårt att tro. Se mer i videon under. 

[youplay:sp,71,56445,000,0]

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

Läs hela nyheten:
Madde ville ha hjälp att fixa en bild på sin son – det spårade totalt

Publicerad: 2017-06-17 klockan 19:01

Fler nyheter från Nyheter24

Quiz: Har du koll på svenskarna i Hollywood?

  Gör också: Quiz: Vilket år kom filmen utGlöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-05-23-21:03:18

Här attackeras fyraåriga pojken av pitbull – allt fångades på film

En fyraårig pojke i Kina blev attackerad av en pitbull när han gick förbi hunden på gatan. Hunden var fastbunden i ett träd utanför en djuraffär. Ägaren till hunden jobbade i affären och sprang snabbt ut när hunden attackerade pojken.  Han försökte dra i sin hund för att få den att släppa den lilla pojkens ben. Förbipasserande tog också tag i pojken och försökte dra honom från pitbullen. Hunden hade ett grepp med sina käkar om pojkens ena ben, det rapporterar Daily Mail om.  Hunden som attackerade pojken. Bildkälla: Asiawire Samtidigt som attacken skedde tog någon upp mobilen och började filma, och du kan se händelsen i klippet ovan. Varning för starka bilder.  När hunden äntligen släppte sitt grepp fördes pojken omedelbart till sjukhus. Lyckligtvis fick han bara mindre skador i form av ytliga bitmärken på benet.  Hundägaren fick, enligt uppgifter som Daily Mail tagit del av, böter på ungefär 650 kronor och en muntlig varning. Han ska också ha erbjudit sig att betala för kostnaderna för pojkens sjukhusvistelse. Han vill dessutom betala för terapi ifall pojken skulle behöva det.  Se den fruktansvärda attacken i klippet ovan.  Läs också om en annan fruktansvärd hundattack med dödlig utgång – Tracy attackerades och dödades av sin grannes taxar. 

2018-05-21-16:51:41

Gunilla Persson gripen – misstänkt för grov stöld i Florida

I tisdags kväll kom rapporter om att en välkänd svensk reality-stjärna blivit anhållen av polis i Florida, USA. Nu framkommer det att stjärnan i fråga var Gunilla Persson, känd från reality-serien "Svenska Hollywoodfruar".  Enligt lokal media spenderade svenska stjärnan sedan natten i häktet på en polisstation. Anledningen ska vara att hon är misstänkt för grov stöld efter att hon satt på sig ett par Chanel-solglasögon och lämnade lyxbutiken med dem.  Solglasögonen låg på ett värde av mer än 4 700 kronor.  – Gunilla mår bra. Det här är ett missförstånd och hon är oskyldig. Vi ser fram emot att klara upp detta i sinom tid, säger Gunilla Perssons advokat Michael Murphy, skriver Expressen.  Enligt rapporter fick hon inatt lämna häktet igår natt kring 02:30-tiden efter att hon betalat cirka 43 000 kronor i borgen.  Lokala medier har sökt stjärnan men ännu inte fått någon kommentar om händelsen av henne. En ansvarig på bolaget som producerar reality-tv-programmet som stjärnan är med i förklarade att de inte hade hört något om händelsen. Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-05-23-19:30:39

Känd svensk reality-stjärna gripen misstänkt för grov stöld i Florida

I tisdags kväll kom rapporter om att en välkänd svensk reality-stjärna blivit anhållen av polis i Florida, USA. Enligt lokal media spenderade svenska stjärnan sedan natten i häktet på en polisstation. Anledningen ska vara att hon är misstänkt för grov stöld efter att hon satt på sig ett par Chanel-solglasögon och lämnade lyxbutiken med dem. Solglasögonen låg på ett värde av mer än 4 700 kronor.  Svenska reality-stjärnan fick lämna häktet igår natt kring 02:30-tiden efter att hon betalat cirka 45 000 kronor i borgen, enligt lokala medier. Det är dock oklart exakt vad det är stjärnan misstänks ha stulit eftersom polisen inte är helt färdiga med sin rapport.  Lokala medier har sökt stjärnan men ännu inte fått någon kommentar om händelsen av henne. En ansvarig på bolaget som producerar reality-tv-programmet som stjärnan är med i förklarade att de inte hade hört något om händelsen. Enligt amerikanska medier ska stjärnan ha gripits för stöld tidigare och då erkänt.  Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-05-23-19:30:39

5 saker du måste veta om du ska dricka alkohol när du har mens

Att ha mens, och framför allt mensvärk, kan vara riktigt jobbigt. Men visste du att alkohol kan påverka dig lite extra när du har mens? Om du har mens och har planerat att gå ut med kompisarna och dricka alkohol så borde du läsa igenom de här fem sakerna, som Elite Daily tidigare har skrivit om.  1. Mensen kan bli oregelbunden  Om det är så att du dricker alkohol när du har mens så kan det faktiskt resultera i att din mens flyttas, blir försenad eller inte ens kommer. Det för att alkoholen ökar östrogen- och testosteronivåerna. Mensvärken kan bli värre om du dricker när du har mens. Bildkälla: Unsplash 2. Din mensvärk kan bli ännu värre  Om du redan har hemsk mensvärk så kan det vara så att alkohol kanske inte är det bästa för dig när du har mens. Det är för att alkoholen kan leda till uttorkning, som kan leda till kramper.  3. Du kan även få lågt blodsocker  Får du lågt blodsocker så kan du känna dig yr, om du dricker alkohol när du har mens kan det blir ännu värre. 4. Din PMS kan påverkas Att ha PMS kan vara jobbigt, och när du dricker alkohol är det inte helt ovanligt att du känner lite mer känslor och kan gå från lågt till högt snabbt. Vilket man också kan göra när man har PMS, så kombinationen kanske inte är det bästa.  När du har mens blir du extra känslig för alkohol. Bildkälla: Unsplash 5. Du blir extra känslig När du har ägglossning minskar förbränningstakten i din kropp och det tar därför längre tid för den att göra sig av med alkoholen du druckit, enligt tidigare forskning. Därför kan det vara bra att tänka på det när du har ägglossning, skriver Elite Daily.  Och om det är så att du ska dricka, oavsett om du har mens eller inte, så tänk på att göra det med måtta och dricka mycket vatten.  Kanske har du upplevt "spökmens" men vad är det egentligen? Det kan du läsa om här! Du kanske också vill läsa om 5 saker som kan hända med din kropp innan mensen kommer? Läs mer om det här.  Det här händer om du använder ett graviditetstest som gått ut? Här får du svaret på det. Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-05-23-08:33:39

Känd svensk reality-stjärna gripen misstänkt för stöld i Florida

I tisdags kväll kom rapporter om att en välkänd svensk reality-stjärna blivit anhållen av polis i Florida, USA. Enligt lokal media spenderade svenska stjärnan sedan natten i häktet på en polisstation. Anledningen ska vara att hon är misstänkt för stöld till ett värde av mellan cirka 2 600 - 44 000 kronor. Svenska reality-stjärnan fick lämna häktet igår natt kring 02:30-tiden efter att hon betalat cirka 45 000 kronor i borgen, enligt lokala medier. Det är dock oklart exakt vad det är stjärnan misstänks ha stulit eftersom polisen inte är helt färdiga med sin rapport.  Lokala medier har sökt stjärnan men ännu inte fått någon kommentar om händelsen av henne. En ansvarig på bolaget som producerar reality-tv-programmet som stjärnan är med i förklarade att de inte hade hört något om händelsen. Enligt amerikanska medier ska stjärnan ha gripits för stöld tidigare och då erkänt.  Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-05-23-19:30:39

Emmas 25-årsfest slutade i kaos – se pappans fantastiska prank

Det var i lördags som Emma Hofvander hade sin 25-årsfest tillsammans med familj och vänner. Under festen, som hölls i Emmas mammas trädgård, anlände Emmas pappa Thomas.  För Nyheter24 förklarar Emma att hon brukar få en slant av sin pappa när hon fyller år, och att han även denna gång kom in till trädgårdsfesten med ett kuvert i handen.  Kuvertet var fäst i en vacker hjärtformad heliumballong, och med tanke på att det var just ett 25-årsfirande som gällde, kan man också spekulera kring ifall kuvertet var lite tyngre än den hade varit under tidigare födelsedagar.  Du kanske känner på dig vad som väntar.  När Emma fick syn på sin pappa gick de båda in för en kram. Och det var då, det som inte fick hända, hände.  – Han kramar om mig och säger grattis. Och då ser jag i ögonvrån att ballongen flyger iväg, säger Emma. En bild på Emma. Bildkälla: Privat Ballongen, och ännu viktigare, kuvertet med Emmas 25-årspengar glider ur Thomas hand och påbörjar en galen färd över trädgården. Av en slump hade Olivia Friberg, som är nära vän till Emma, mobilen framme och lyckades fånga hela händelseförloppet – och inte minst kaoset som bröt ut. –  Jag tänkte att det skulle vara mysigt på hennes 25-årsdag att ha det filmat när hennes pappa kom, det var bara ren tur att jag filmade, säger Olivia.  I videospelaren ovan kan du se hela händelseförloppet! Alla försöker nu få tag på den skenande ballongen som flyger över gården. Men efter bara några sekunder så är det tydligt att det kommer att vara omöjligt, för den röda ballongen har nu påbörjat en färd upp mot himlen – tillsammans med Emmas presentkuvert.  Verkligen inte det man vill ska hända när man fyller 25 år.  Men allt är inte som det verkar.  Det är faktiskt så att någon på festen lyckades genomföra ett riktigt bra prank – och den personen är Emmas pappa Thomas. Det hela var nämligen en väluttänkt plan från Thomas håll.  – I slutet av videon säger pappa ”nej kom här ska du se, det är bara en ballong.” och kramar om mig. Varpå jag drar en lättnadens suck och säger ”jag tänkte mest för din del.”, förklarar Emma.  I själva verket var kuvertet som flög iväg med ballongen tomt och Thomas hade det riktiga kuvertet kvar.  Några som dock inte fick ta del av den informationen förrän långt senare var Olivia och Emmas syster – som hade börjat planera en bilfärd för att få tag på ballongen.  – Hennes syster sprang för livet och jag tänkte ta bilen och köra efter. Sen kom jag på att bilen inte kunde flyga oavsett, så det skulle ju vara omöjligt, skrattar Olivia.   Ja, slutet gott allting gott som man brukar säga. Men det man kan undra är ju vart ballongen tog vägen.  Om du någon dag hittar en hjärtformad ballong med ett kuvert knutet när du är ute och går, så vet du varför.  Se hela pranket i videospelaren ovan! Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-05-22-21:36:54

Ludvig "Brollan" Brolin är 15 år och redan proffs i CS:GO - får specialschema i skolan

Förut ville de flesta bli fotboll- eller hockeyproffs och på väggarna hängde det affischer med Foppa eller Zlatan. Nu kan det lika gärna hänga en bild på Counter Strike-profilen Emil "HeatoN" Christensen. En person som säkert hoppas bli nästa stora stjärna är Ludvig "Brollan" Brolin. Killen är endast 15 år men redan professionell CS:GO-spelare. För att få ihop allting har Ludvig efter samråd med skolan, endast tre timmar lektionstid per dag, något som uppmärksammats i esportsajten Fragbites reportage med honom. – Från första början var vi tydliga med att han behövde gå i skolan, men nu förstår vi ju att han måste satsa, säger "Brollans" pappa i reportaget. Vilken dröm va? Mindre skola, skön pappa och CS:GO proffs. Hela reportaget - där du får höra "Brollans" tankar om framtiden, sin talang och en massa annat, ser du i spelaren ovan. 

2018-05-15-11:34:00

Är du en vinälskare? Då borde du verkligen ha dessa prylar

Här är 15 prylar du inte får missa om du älskar vin! 1. Armbandspluntan Det perfekta armbandet att bära på sommarens festivaler och fester när du vill ta en liten hutt. Det är dessutom ett snyggt armband som finns i både silver och roséguld. Här blir det ditt för 199 kronor. 2. Glas direkt till flaskan Perfekt sätt att servera vinet i på middagen, genom glaset. Eller placera det i flaskan och drick direkt ur, definitionen av "ett glas vin" är inte lika självklar. Här blir detta smarta glas ditt för 59 kronor. 3. Spelet "Vad kan du om vin" Perfekt partyspel om du vill lära dig mer om vin, eller briljera med dina kunskaper. Det innehåller 240 frågor om vin och perfekt för alla som är 18+. Här köper du spelet för 149 kronor. 4. Vindofts-kit för rött vin Utveckla ditt doftsinne genom att dofta på dessa olika aromer och bli bäst i gänget på att känna igen viner. Den innehåller tolv dofter av essenser från klassiska viner. Här blir kitet ditt! 5. Boll som kyler vinet Vi vet alla hur tråkigt det är när vinet inte är nedkylt när det ska drickas. Därför finns dessa smarta vinkylare i form av bollar du klämmer fast och kyler vinet. Här köper du 2-pack för 69 kronor. 6. Vintillbehörskit Detta kit innehåller korkskruv, vinflaskskrage, folieskärare samt flaskpropp. Perfekt för dig som vill öppna med stil, eller som vill ge bort i present till en vinälskare. Här blir kitet ditt för 149 kronor. 7. Partyspelet för vinprovning Ett till spel vi inte kan låta bli att tipsa om är detta partyspel för vinprovning som du kan spana in här för 199 kronor. Perfekt för den vinintresserade.  8. Blinkande vinglas Servera dina gäster vin i blinkande vinglas som syns när det börjar mörkna. Sådan partyhöjare och här finns de att köpa för 69 kronor. 9. Vinställ Perfekt sätt att servera vin på utan att ständigt fylla på tomma glas. Placera en påse med vin i och låt gästerna servera sig. Här finns denna coola tunna för 499 kronor. 10. Testa vin i denna vinprovarkopp Perfekt kopp att testa vin i om du är på vinprovningar eller mässor. Eller helt enkelt bara älskar att testa vin. Klä kedjan runt halsen eller i fickan. Bucklorna framhäver smaker. Här finns koppen för 179 kronor. 11. Presentpåsar Perfekta påsar att placera viner att ge bort i. Här blir påsarna dina för 69 kronor. 12. Upp och nedvänt vinglas Spana in detta upp och nedvända vinglas och chocka alla på festen. Här blir glaset ditt för 199 kronor. 13. Vinhällare och ställ i koppar Så fint vinställ samt vinhällare i koppar. Alltid redo att servera vin och en fin inredningsdetalj. Här finns detta ställ för 299 kronor. 14. Kyl dina viner Håll festens viner kylda hela kvällen i en snygg vinkylare. Den till vänster finns här för 299 kronor och kylaren till höger i rostfritt stil blir din här för 199 kronor. 15. Vindryckesdispenser Denna produkt är väldigt populär. Det är en dispenser eller tappkran, du för in i flaskan för att kunna tappa upp vinet utan att få in luft varje gång. Här finns denna sjukt smarta pryl. Här kan du spana in fler spännande produkter för alla vinälskare.

2018-05-23-13:58:42

Birro: "Rättsväsendet och den allmänna uppfattningen går i otakt"

Antingen är jurist Elisabeth Massi Fritz galen, eller så är svenskt rättsväsende det.Idag beslutade åkare Markus Hankkio att återkalla sin överklagan gällande det uppmärksammade Fittja-fallet där flera män frikändes i Södertörns Tingsrätt för grov våldtäkt och medhjälp till grov våldtäkt. Beslutet kommer efter att man gått igenom gärningsmännens telefoner. Ingenting hittades där. De friade domarna väckte ett ramaskri i vintras. Den våldtagna kvinnan är både narkoman och socialt utsatt och den folkliga vreden efter beslutet att fria männen var stark. Även polisutredningen fick skarp kritik efter att många enkla misstag begåtts. Man fick känslan av att ingen riktigt tog den här kvinnan på allvar. Hon var ju knakare. En som verkligen blev förbannad och idiotförklarade i stort sett hela det svenska rättsväsendet är målsägandens advokat, Elisabeth  Massi  Fritz. Hon kallade den första domen, den i vintras, för ”en skam för vårt rättsväsende". Många tog hennes vrede och gjorde den till sin. Jag har aldrig hört en jurist vara så upprörd någon gång tidigare. Hennes vrede efter den tidiga domen går inte att snacka bort. Som en respekterad jurist tog hon en stor risk när hon blev så där heligt förbannad över frikännandena. Hon talade om att våldtäkten var en av de värsta hon någonsin sett och att offret hon företrädde kände sig djupt sviken. Männen i fråga har hela tiden hävdat att de är oskyldiga till våldtäkt eftersom de hävdar att de haft sex i utbyte mot narkotika.  Så här sade Fritz efter det att de tre männen friades i den första instansen: ”Det är en av de värsta gruppvåldtäkterna jag upplevt under mina 26 år som advokat". Svenskt rättsväsende har varit under hårt tryck under rätt lång tid. Det har handlat om en nämndeman som förespråkat sharia-lagar i domstolar, det har handlat om en man som misstänktes för att ha våldtagit en ung flicka, skyllt på att han sovit under akten och dessutom blivit given ett högt skadestånd.  Det har handlat om frikännande av de båda bröderna i Kevin-fallet, det har handlat om andra män som suttit inne oskyldiga och där media drivit deras sak, och det har handlat om det här fallet där en redan utsatt kvinna, en socialt förbisedd narkoman, blivit behandlad med en gäspning i både polisundersökningar och i domstolar. Det har också handlat om grova och upprepade våldtäkter i Malmö där polisen verkar ha stått handfallen, det har handlat om sexuellt ofredande på festivaler, en polischef som varit hatad av den egna kåren, och helt nya typer av brottslighet som väldigt få ens vågat diskutera. Det är nog ingen överdrift att säga att svenskt rättsväsende och den allmänna uppfattningen går en aning i otakt just nu. Kanske är allt det här priset för en rättstat? Jag vet inte. Jag blir mest uppgiven… Jag kan inte mer om rättsväsendet än någon annan. Men jag litar på advokat Massi Fritz när hon på sin yrkesheder säger att gruppvåldtäkten i Fittja är den värsta hon sett under sina 26 år som advokat. Varför skulle hon säga det om inte ens trodde att det var en våldtäkt? Varför skulle hon använda sådana starka ord om hon, med unik inblick i fallet, inte ansåg att det hela inte gått rätt till? Kanske var det så att kvinnan sade ja till något i utbyte mot narkotika? Kanske gick allt överstyr? Kanske misshandlade de henne sexuellt och kommer nu undan med det eftersom hon möjligen gav ett erkännande till något av det hon utsattes för i utbyte mot knark? Alldeles oavsett allting så vittnar det här fallet, och många andra, om två saker: Folket har en uppfattning om brott och straff. Svenskt rättsväsende har en annan. Det vittnar också om en annan sak: Vi har slutat se varandra som medmänniskor i det här landet. Det finns människor som behandlas sämre än hundar och om det inte är en stor jävla skam så vet jag inte vad som är det.Marcus Birro,Författare

2018-05-23-15:54:51