Lulu, 32: ”Därför gifte jag mig med mig själv”

Lulu, 32: ”Därför gifte jag mig med mig själv”

Singelkvinnan Lulu Jemimah, 32, var trött på föräldrarnas tjat om att träffa någon. 

Så hon tog saken i egna händer och anordnade ett eget bröllop.

– Min pappa skrev mitt bröllopstal redan när jag fyllde 16 år och varje födelsedag bad min mamma att jag skulle hitta en trevlig man, berättar Lulu om det annorlunda valet.

Läs hela nyheten:
Lulu, 32: ”Därför gifte jag mig med mig själv”

Publicerad: 2018-10-12 klockan 13:00

Fler nyheter från Expressen

Sandras frustration  – mot hyresvärden

När grannen fick en vattenläcka grävde hyresvärden upp golvet i Sandra Borgs lägenhet i Trollhättan. Lägenheten blev obeboelig och Sandra har sedan fyra månader tillbaka inte kunnat bo där.– Jag vill inte ens gå in där. Det är så mycket svartmögel, säger Sandra Borg, som behövt flytta in hos pojkvännen med sina två söner.– Vi ska göra rätt för oss, säger delägaren Fredrik Carlson till Hem&Hyra.

2018-10-18-18:00:50
Victorias stilsäkra klädresa  på mellanöstern-turnén

Kronprinsessan Victorias representationsresa i mellanöstern lider mot sitt slut - och som hon har representerat. – Under olika vandringar och besök har hon varit mer low key i sitt val av blusar och byxor men på kvällarna har hon svidat om till riktigt snygga klänningar, säger Expressens modeexpert Magda Omerspahic. 

2018-10-18-18:19:50
Sandra måste betala för obeboelig lägenhet

När grannen fick en vattenläcka grävde hyresvärden upp golvet i Sandra Borgs lägenhet i Trollhättan. Lägenheten blev obeboelig och Sandra har sedan fyra månader tillbaka inte kunnat bo där.Ändå behöver hon betala hyra.– Jag vill inte ens gå in där. Det är så mycket svartmögel, säger Sandra Borg, som behövt flytta in hos pojkvännen med sina två söner.

2018-10-18-18:00:50
SD-politiker blir kommunfullmäktiges ordförande

Sverigedemokraterna blev det största partiet i Munkedals kommun och regionrådet Heikki Klaavuniemi blir nu ordförande i kommunfullmäktige. – Heikki Klaavuniemi är vald till fullmäktiges ordförande, det är klubbat, skriver Matheus Enholm, kommunansvarig för SD i Munkedal, i ett sms till SVT Nyheter Väst.  

2018-10-18-18:02:42
Inga nya lösningar  från May i Brexit-frågan

Brexit-förhandlingarna fortsätter.Theresa May anser att samtalen går framåt efter toppmötet i Bryssel, men lyfter inga nya framsteg i en presskonferens på torsdagen.– Vi har en hel del hårt jobb framför oss, säger hon. 

2018-10-18-18:08:23
Avhoppade SD-profilen vägrar  svara på frågor om golfresa

Stefan Jakobsson (SD) lämnade uppdraget som riksdagsledamot efter att Aftonbladet avslöjat att han utnyttjat skattemedel för privata resor. Nu är han tillbaka i riksdagen som politisk tjänsteman – men vägrar svara på tidningens frågor om en golfweekend på en herrgård förra sommaren.   

2018-10-18-17:00:21
Uppgifter: Niklas Rådström  har erbjudits stol i Akademien

Författaren, dramatikern och poeten Niklas Rådström har fått en förfrågan om att ingå i Svenska Akademien, erfar Kulturnyheterna som har tagit del av dokument som indikerar detta. – Jag skulle inte vara främmande för en stol i Svenska Akademien och bidra till arbetet – under rätt förutsättningar, säger Niklas Rådström till Kulturnyheterna men vill inte utveckla vilka förutsättningar det rör sig om. 

2018-10-18-16:52:23

Spårvagn och moped i krock – oklart skadeläge

En moped och en spårvagn har varit inblandade i en olycka i Majorna i Göteborg.Skadeläget för mopedisten är oklart men denne ska vara vaken och talbar enligt polisen. – Mopedisten har inte hamnat under spårvagnen, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen i region Väst. 

2018-10-18-16:53:35

Två bilar i krock – två kvinnor till sjukhus

Två bilar har krockat utanför Falkenberg.Enligt polisen har två kvinnor skadats i olyckan och förts till sjukhus. – Jag vet inget om skadeläget, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen i region Väst.

2018-10-18-16:13:46