"Let's dance"-profilens babylycka

Babylycka!

”Let's dance”-profilen Cecilia Ehrling Danemark har fött barn, skriver hon på Instagram. 

”Det var i särklass den absolut häftigaste och största dagen i mitt liv”, skriver Cecilia Ehrling Danemark i ett sms.

Läs hela nyheten:
"Let's dance"-profilens babylycka

Publicerad: 2018-04-23 klockan 15:30

Fler nyheter från Nöje

Lena Ph:s nya jobb – berättar om förändringen

Lena Philipsson är i vinter aktuell i årets upplaga av julkalendern.När artisten uppträdde på säsongsavslutningen av TV4:s "Sommarkrysset" berättade hon om den nya skådespelarkarriären. – Jag var lite nervös, säger Lena Philipsson i programmet. 

2018-08-16-11:39:12
Här är alla nomineringar till Kristallen 2018

Nu är årets nomineringar till tv-priset Kristallen här.Tilde de Paula Eby och David Hellenius är återigen nominerade som programledare, men även Expressen TV och Di TV har fem nomineringar.– Det är så roligt och känns så fint att Expressen TV uppmärksammas via flera Kristallen-nomineringar, säger Bella Levy, chef för Expressen TV.

2018-08-16-09:44:30
Oldsbergs rädsla – nu tvingas tv-profilen till tre operationer

Ingvar Oldsberg lider av hälsoproblem och måste opereras – på tre olika ställen. Det är problem i rygg och höfter som behöver åtgärdas – dessutom måste Oldsberg byta ut sin pacemaker.– Det är läskigt. Alla operationer kan ju gå snett, säger Ingvar Oldsberg. 

2018-08-16-08:36:20
Robin Williams stora skräck – före sin död

Vänner och familj berättar att Robin Williams personlighetsförändrades innan sin tragiska bortgång.Williams hade fått en sjukdomsdiagnos som påverkade hans förmågor – han var skräckslagen över att tappa kontrollen.– Jag har aldrig sett honom så rädd, säger skådespelaren och vännen Billy Crystal skriver News.

2018-08-16-07:00:00
Magnus Carlsson har opererats

Under ett fartfyllt disconummer i ”Diggiloo”-showen råkade Magnus Carlsson ut för en olycka och skadade sin hand – nu har han tvingats till operation.En av artistens stora rädslor inför operationen var att inte längre kunna spela piano.– Så fort jag kom åt leden så svullnade det upp. Det fanns ingen utväg, säger Magnus Carlsson.

2018-08-16-05:59:00
Anne Lundberg ryter ifrån – efter kritiken mot SVT

Marianne Rundström sa upp sig från SVT i protest mot regelverket att medarbetare ska gå i pension efter fyllda 67 år.Även Elisabet Höglund och Ulf Wallgren har riktat kritik mot SVT:s ålderspolicy under den senaste tiden. Men tv-profilen Anne Lundberg delar inte bilden som hennes kolleger ger yttryck för. – Det är ingen mänsklig rättighet att få vara i tv, säger hon. 

2018-08-15-21:22:09
Lundstedts okända liv med nya kärleken

Andreas Lundstedt har hittat kärleken igen - i artisten Daniel Mitsogiannis.Nu berättat Alcazar-stjärnan om den nya relationen och det lugn han har hittat.– Han är halvgrek och heter Daniel. Jag har kallat honom för en grekisk gud, stackarn, säger Andreas Lundstedt. 

2018-08-15-20:26:45
Forsberg flyttar –  sista förberedelsen

Peter "Foppa" Forsberg och Anja Pärson är aktuella i Kanal 5:s "Vem kan slå Anja och Foppa". Nu berättar Forsberg om den tuffa inspelningsperioden och den kommande flytten till Schweiz.– När vi skrev på avtalet att vi skulle vara med, då trodde jag inte att det skulle vara så här tuffa motståndare, säger han.

2018-08-15-19:43:14
Runar håller väckelsemöte – med Jimmie Åkesson

På Facebook bjuder Runar Sögaard in allmänheten till det han kallar ”Runars väckelsemöte med Jimmie Åkesson!”.Enligt den öppna inbjudan kommer sammankomsten vara ”klargörande” på många sätt – bland annat i frågan om SD:s ideologi är förenlig med kristen tro.– Det står klart och tydligt att Gud satte landsgränser, det är något som Bibeln säger, säger Runar Sögaard till Dagen om debatten kring svensk flyktingpolitik.

2018-08-15-18:34:37