"Let's dance"-profilens babylycka

Babylycka!

”Let's dance”-profilen Cecilia Ehrling Danemark har fött barn, skriver hon på Instagram. 

”Det var i särklass den absolut häftigaste och största dagen i mitt liv”, skriver Cecilia Ehrling Danemark i ett sms.

Läs hela nyheten:
"Let's dance"-profilens babylycka

Publicerad: 2018-04-23 klockan 15:30

Fler nyheter från Nöje

Fast & Furious-stjärnan i Arjeplog – kör bil på is

Hollywood-stjärnan Luke Evans, 39, är i Arjeplog där han kan få nytta av rollen i Fast § Furious-filmerna. Han ska nämligen köra på isbelagda sjöar i de senaste modellerna från Jaguar. – Definitivt inget solbadarväder, skriver skådespelaren på Instagram om de 27 minusgraderna. 

2019-01-17-23:55:05
Biancas utspel mot Pernilla –  efter behandlingen av Benjamin

När Benjamin Ingrosso får sin födelsedag firad är det med en stor hög presenter, och ett utsmyckat frukostbord.Men syster Bianca Ingrosso kan inte låta bli att säga ifrån när han öppnar paketen.– Jag önskade mig bara stekpannor när jag fyllde år för att jag har flyttat hemifrån. Jag fick inte ett enda köksredskap. Han får ett helt jävla kök, säger Bianca Ingrosso i "Wahlgrens värld".

2019-01-17-21:30:50
Blixtändringen för kronprinsessan i ”Antikrundan” – som tittarna inte fick se

I kvällens ”Antikrundan” medverkar kronprinsessan Victoria i ett inslag från Gustav III:s paviljong – men nu berättar Anne Lundberg att det inte var tanken från början.Både kronprinsessan och prins Daniel skulle ha kommit till tv-inspelningen i Hagaparken, men tvingades ändra i planerna. – Det sammanföll med något statsbesök. Vi gjorde den här inspelningen någon dag innan i stället, säger Anne Lundberg.

2019-01-17-20:59:54
Kenza berättar om kampen att bli mamma

Kenza Zouiten Subosic väntar sitt första barn tillsammans med maken Aleks Subosic. I en intervju i Nyhetsmorgon berättar bloggaren nu om sin kamp för att bli gravid – och beskedet hon fick när hon var 26 år och fick veta att hon var på väg in i klimakteriet. – Jag kände att något var fel, berättar bloggprofilen i TV4.

2019-01-17-20:41:02
Bouppteckningen efter Johannes Brost klar

Bouppteckningen efter skådespelaren Johannes Brost har blivit klar.Den folkkära "Rederiet"-profilen hade 110 000 kronor i tillgångar – men bara 400 kronor på kontot, skriver Aftonbladet.– Det monetära har aldrig varit viktigt för oss, säger dottern Joanna Sundström till tidningen.

2019-01-17-19:33:25
Tv-profilens vågade fråga till Victoria i tv

När "Antikrundan" kommer och spelar in i Hagaparken passar kronprinsessan Victoria på att få veta lite mer om ett ärvt föremål.I ett möte med Knut Knutson och Rickard Thunér visar hon upp en silverdosa – och berättar om den osannolika sanningen bakom.– Då fanns det ju inte i någons tankevärld att jag eller någon i vår familj skulle få möjligheten att flytta in på Haga igen, säger kronprinsessan Viktoria i "Antikrundan".

2019-01-17-19:19:57
Svaret på mysteriet – när Beatles besökte Sverige

Bilden på när Beatles köper frukt på Hötorget i Stockholm är klassisk.Men 55 år senare är det alltjämt en kvinna på bilden som skapar frågetecken.Vem var hon?Här är den hittills okända historien om när mormor Maja från lilla Torsby hamnade snett bakom Ringo Starr.– Hon är uppenbart rätt irriterad, säger barnbarnet Johan Forsberg om bilden.

2019-01-17-19:00:00
De verkliga fallen bakom ”True detective”-avsnitten

Tredje säsongen av hyllade tv-serien ”True detective” har hämtat inspiration från ”true crime” - verkliga brott från 1980- och 1990-talet.Här är sanningen – utan spoilers – om säsong tre av ”True detective” och fallen bakom den nya säsongen.

2019-01-17-18:04:39
Barnstjärnan avslöjar sanningen  om relationen med Michael Jackson

Barnstjärnan Macaulay Culkin slog igenom världen över som 10-åring i filmen "Ensam hemma".Som barn blev han vän med 22 år äldre Michael Jackson, en vänskap som kritiserades som olämplig – men nu berättar Culkin sanningen om sin relation med artisten.– Han var den typen av människa som hade varit igenom exakt samma sak och ville försäkra sig om att jag inte var ensam, säger Macaulay Culkin i podcasten "Inside of you".

2019-01-17-16:18:50
Då och nu – kändisarna som  har hoppat på nya trenden

Hashtaggen #10yearchallenge har fått snabb spridning på sociala medier under veckan som gått och många kändisar har valt att haka på trenden med att visa upp en bild på sig själv nu – och en för tio år sedan.På Instagram har redan över fyra miljoner delningar gjorts och bland kändisarna som valt att dela med sig av minnen och insikter från förr finns bland andra Linda Bengtzing, Laila Bagge, Jennifer Lopez, Madonna och Caitlyn Jenner.

2019-01-17-15:03:14