Lars Lerins avslöjande  – om hemliga barnet

Lars Lerins avslöjande – om hemliga barnet

Lars Lerin, 63, och maken Manoel "Junior" Marques, 40, avslöjar att de är tvåbarnsföräldrar.

Paret berättar om barnlyckan i SVT:s "Skavlan".

– Jag hade ju aldrig räknat med det, faktiskt, från början. Det är en väldig överraskning, säger Lars Lerin i programmet. 

Läs hela nyheten:
Lars Lerins avslöjande – om hemliga barnet

Publicerad: 2018-01-12 klockan 14:54

Fler nyheter från Nöje

Joakim Lundells ilska mot Guldtuben: ”Korruption”

Missnöjet växer mot branschgalan Guldtuben. Under hashtaggen ”riggtuben” har flera följare riktat kritik mot nomineringarna. Nu rasar Youtube-profilen Joakim Lundell mot juryns val och planerar att anordna en egen gala, skriver Breakit.

2018-04-24-02:17:56
Aviciis vädjan – visar  sin kamp i egna filmen

Tim "Avicii" Bergling ville sluta med turnerandet, men kände att ingen lyssnade på honom.  I SVT-dokumentären "Avicii: true stories" berättar artisten själv om sin kamp.  – Alla vet att jag har haft ångest, och att jag har försökt. Jag förväntade mig inte att folk skulle försöka pressa mig till att göra fler spelningar, säger Tim Bergling i dokumentären.

2018-04-24-07:35:34
Dotterns brytning med mamma Anna Wahlgren

Författaren Felicia Feldt har ingen kontakt med sin mamma Anna Wahlgren sedan den kontroversiella uppväxtskildringen ”Felicia försvann” gavs ut.Felicia Feldts nya bok ”Dödsbädden” handlar om döden, själv tror hon inte på en slutlig försoning med sin 75-åriga mamma.– I bland betyder att hantera en konflikt att lämna den. Att stänga dörren till relationen, säger hon i Nyhetsmorgon på TV4.

2018-04-24-06:00:00
Stjärnan tvingad till oplanerad operation

Michael J. Fox tvingades genomgå en ryggoperation, berättar skådespelarens talesperson för E! News. Skådespelaren fick ställa in ett planerat framträdande vid Calgary Comic & Entertainment Expo i Kanada efter ingreppet. – Han återhämtar sig, mår toppen, och ser fram emot att vara tillbaka på golfbanan i sommar, säger talespersonen Leslie Sloane till E! News.  

2018-04-24-05:00:00
Jockibois ilska mot Guldtuben: ”Korruption”

Missnöjet växer mot branschgalan Guldtuben. Under hashtaggen ”riggtuben” har flera följare riktat kritik mot nomineringarna. Nu rasar Youtube-profilen Joakim ”Jockiboi” Lundell mot juryns val och planerar att anordna en egen gala, skriver Breakit.

2018-04-24-02:17:56
Aviciis familj skriver öppet brev – tackar för stödet

Tim "Avicii" Berglings familj skriver ett öppet brev efter artistens dödsfall på fredagen. I det öppna brevet skriver familjen:"Vi vill tacka för det stöd vi fått och alla kärleksfulla beskrivningar av vår son och bror. Vi är så tacksamma för alla som älskade Tims musik och har fina minnen till hans låtar". 

2018-04-23-21:48:33
Aviciis familj tackar för stödet

Tim "Avicii" Berglings familj bryter tystnaden efter artistens dödsfall på fredagen. I ett öppet brev skriver familjen:"Vi vill tacka för det stöd vi fått och alla kärleksfulla beskrivningar av vår son och bror. Vi är så tacksamma för alla som älskade Tims musik och har fina minnen till hans låtar". 

2018-04-23-21:48:33
Laila Bagges skönhets- metod – nu visar hon

Laila Bagge tycker att hon har börjat "förfalla totalt" – och bestämmer sig för att pröva en ny skönhetskur. I dokusåpan "Lailaland" genomgår hon en hudanalys och prövar proteinet kollagen, som sägs släta ut rynkor. – Nu kommer säkert alla tro att jag gör det här för att jag är rädd för att åldras, säger Laila Bagge i programmet.

2018-04-23-21:18:12
Sigrid Bergåkras plötsliga beslut  – tvingas lämna programmet

I kvällens avsnitt av "Farmen VIP" valde Sigrid Bergåkra att hoppa av.Anledningen hålls hemlig i programmet. – På grund av personliga skäl har Sigrid varit tvungen att lämna "Farmen", säger Paolo Roberto i avsnittet. 

2018-04-23-21:06:46
Polisen berättar: Aviciis anhöriga på plats i Oman

MUSKAT. Polis i Oman har inlett arbetet med att föra hem Tim Bergling, världskänd som artisten Avicii, till Sverige. Samtidigt uppger lokal polis att anhöriga befinner sig i Muskat för att "följa upp utredningen".Utredningen omgärdas av hög sekretess, enligt polisuppgifter.

2018-04-23-18:14:36