Kvinna uträttade sina behov i matbutik – fångades på film

Kvinna uträttade sina behov i matbutik – fångades på film

Personalen på Nettobutiken i Köpenhamn trodde inte sina ögon.

När de tittade på övervakningsfilmen såg de en kvinna som drog ned byxorna – och uträttade sina behov i i matbutiken.

Läs hela nyheten:
Kvinna uträttade sina behov i matbutik – fångades på film

Publicerad: 2018-07-12 klockan 22:06

Fler nyheter från Expressen

Skott mot radhus i natt – utreds som mordförsök

Åtminstone ett skott ska ha avlossats mot ett radhus i Malmö under natten till fredag.Skottlossningen utreds som försök till mord.Flera fynd har gjorts på platsen. 

2018-12-14-02:37:32
Jessicas finne visade sig vara dödlig sjukdom

Först såg det ut som en helt vanlig finne.Sen förstod Jessica Pasco att något var väldigt fel – och hennes magkänsla stämde.När en läkare undersökte ”finnen” kom ett mörkt besked.– Om jag inte var lika medveten som jag är nu hade jag inte tänkt särskilt mycket på det här och ignorerat det, säger hon till The Sun.

2018-12-14-07:15:00

Kraftig brand i bostad – flera villor evakuerade

Lågor slår kraftigt från en villa utanför Höganäs.Enligt polisen har flera intilliggande bostäder evakuerats under natten.– Men vi har inte kommit i kontakt med den som bor i villan som brinner, säger Kim Hild, presstalesperson vid polisen i region syd. 

2018-12-14-07:15:54
Frågan som fick Lööf  att bryta förhandlingarna

Förra veckan var förhandlingarna mellan C och S inne i ett intensivt skede.Nu ser Stefan Löfven ut att förlora statsministeromröstningen.Annie Lööf gav upp förhandlingarna när Löfven vägrade vika sig om arbetsrätten, uppger källor för DN.

2018-12-14-07:04:07
Beskedet: Riksdagen  stänger inte för jullov

Om ingen statsminister röstats fram inom en vecka kan den pågående regeringsbildningen bli en extra seglivad process. Detta då riksdagen går in i ett flera veckor långt juluppehåll. Samtidigt meddelar Stefan Löfven att han inte planerar för någon julledighet – och enligt talmannens pressekreterare Anna Ström finns det inga formella hinder att ha statsministervoteringar även under juluppehållet.”Om förslaget faller kommer talmannen att arbeta vidare”, skriver hon i ett mejl. 

2018-12-14-07:09:14
Nya bilderna: Estelle och  Oscar på skattjakt på Öland

Här är prinsessan Estelle och prins Oscar på skattjakt med mamma Victoria och pappa Daniel på en strand på Öland. De somriga bilderna är från programmet ”Året med kungafamiljen”, som sänds på nyårsdagen. – Barnen tyckte att det var jätteroligt, de var verkligen engagerade, säger Sara Bull, som producerar programmet. 

2018-12-14-06:14:50
Sanningen bakom Zlatans kungatavla

Porträttet på Zlatan Ibrahimovic med Drottning Silvia har väckt stor uppmärksamhet.Men anfallsstjärnan själv ligger inte bakom tavlan.Nu berättar skaparen Adi Omanovic, 33, om reaktionerna som strömmat in från Balkan och Kungahuset.– Jag trodde att de skulle rasa, säger han.

2018-12-14-06:18:33
Sjuårig flicka död i  förvar vid gränsen

En sjuårig flicka från Guatemala har avlidit i ett amerikanskt gränsförvar.Flickan dog av uttorkning, visar en preliminär läkarbedömning enligt Washington Post.

2018-12-14-06:21:28
Ambulanssjuksköterskans larm  – när sjukvården ska spara pengar

Ambulanssjuksköterskan Andreas Ullgren i Skara slår larm efter ett sparförslag att dra in en ambulans nattetid.Han konstaterar att uppdragen ökar och att det är ett stort geografiskt område som ska täckas.– Det innebär en försämrad trygghet för invånarna. Vi är arga och besvikna, säger Andreas Ullgren.På lördag arrangeras en manifestation i Skara.

2018-12-14-06:00:00
Det existerar en  splittring i Centern

Centerns förhandlingar med Socialdemokraterna gick anmärkningsvärt väl - fram till i lördags. Torbjörn Nilsson skriver om de inre spänningarna i Annie Lööfs utåt sett så enade parti.

2018-12-14-06:00:32