Kungen och Silvias hem byggs nu om 

Kungen och Silvias hem byggs nu om 

Drottningholms slottsområde, där kungen och drottningen bor, kommer att byggas om.

Entréer ska flyttas och vägen utanför ska breddas – vilket kan skapa tillfälliga problem för besökare som vill se slottet.

– Stora byggprojekt riskerar förstås att störa verksamheten, säger ståthållare Staffan Larsson.

Läs hela nyheten:
Kungen och Silvias hem byggs nu om 

Publicerad: 2018-03-19 klockan 19:12

Fler nyheter från Expressen

Talmannen om kritiken: ”Uttryckte sig olyckligt”

Efter en lång och utdragen process får talmannen Andreas Norlén svara på kritiken från vicetalmannen.  – Hon uttryckte det på ett litet olyckligt sätt, det var inte hennes avsikt, säger han i ”Bara Politik”. I programmet berättar Centerns vice partisekreterare Martin Ådahl om förhandlingarna med S som skedde på en hemlig ö i Stockholms skärgård.Övriga gäster är ledarskribenterna Per Gudmundsson, Svenska Dagbladet, och Anders Lindberg, Aftonbladet, och Lars Adaktusson, KD, och Tomas Tobé, M.

2019-01-16-18:58:02
Förra S-toppen lämnar politiken efter angrepp

Det tidigare kommunalrådet i Hörby, Susanne Meijer (S) lämnar politiken.Beskedet ger hon i ett rasande inlägg på Facebook där hon skriver att anhöriga utsatts för angrepp från ”rasister”.– Min familj har fått klä skott för beslut som vi fattat, det tär på oss, säger hon.

2019-01-16-19:15:04
Forskare: Fria hyror  drabbar de svagaste

S, MP, C och L vill ha fri hyressättning på nyproduktion.Nu kan det bli dyrare att bo – och det riskerar slå mot de svaga i samhället, enligt forskare.Samtidigt hotar Jonas Sjöstedt fälla Stefan Löfven vid lagförslag om just marknadshyror.

2019-01-16-19:44:30
Efter razzian – Skånetrafiken säger upp avtal med taxibolag

Flera av de taxibilar som kör färdtjänst och sjukresor åt Skånetrafiken beslagtogs av kronofogden på onsdagen.Taxiföretaget, Ringduvetaxi, har stora ekonomiska problem och har inte betalat leasingavgiften för fordonen.Under eftermiddagen sa Skånetrafiken upp avtalet med taxiföretaget.

2019-01-16-19:56:11
S-toppen slutar efter angrepp från ”rasister och skitstövlar”

Det tidigare kommunalrådet i Hörby, Susanne Meijer (S) lämnar politiken.Beskedet ger hon i ett rasande inlägg på Facebook där hon skriver att anhöriga utsatts för angrepp från rasister.– Min familj har fått klä skott för beslut som vi fattat, det tär på oss, säger hon.

2019-01-16-19:15:04
Arlanda stänger bana –  SMHI varnar för snöfall

SMHI varnar för ishalka i stora delar av landet. Ett kraftigt snöfallsområde rör sig under dagen upp mot södra Norrland och har redan fått Arlanda att få ställa in en landningsbana och begränsa antalet avgångar till fyra plan i timmen.  Örebropolisen vädjar till bilister att köra försiktigt – men hellre stanna hemma om det är möjligt. – Det har varit väldigt intensivt, säger Christina Hallin, presstalesperson för polisen i Bergslagen. 

2019-01-16-18:22:29
Talmannen om kritiken efter långa regeringsbildningen

Efter en lång och utdragen process får talmannen Andreas Norlén svara på kritiken från vicetalmannen.  – Hon uttryckte det på ett litet olyckligt sätt, men det var inte hennes avsikt, säger han i ”Bara Politik”. I programmet berättar Centerns vice partisekreterare Martin Ådahl om förhandlingarna med S som skedde på en hemlig ö i Stockholms skärgård.Övriga gäster är ledarskribenterna Per Gudmundsson, Svenska Dagbladet, och Anders Lindberg, Aftonbladet, och Lars Adaktusson, KD, och Tomas Tobé, M.

2019-01-16-18:58:02
Polisens bakslag: Fynden kopplas inte till Hildebrand

Trots stora insatser i sökandet efter den försvunne turnéledaren Lelle Hildebrand har arbetet inte lett polisen vidare i försöken att hitta kroppen.De fynd som gjordes i slutet på förra året har nu samtliga analyserats - inget kopplas till turnéledaren, rapporterar P4 Blekinge. 

2019-01-16-18:58:26
Carolinas kärlekskamp med nigerianska superstjärnan

Carolina Wassmuth från Partille hittade kärleken i den nigerianska popstjärnan May D och bytte den västsvenska vardagen mot ett lyxliv i Afrika.Men när Carolina skulle föda parets son i Sverige så var May D nära att missa det, han fick nämligen inte tillstånd att resa in i landet.Men paret lyckades runda beslutet – och nu vill de stanna i Sverige och köpa hus utanför Göteborg.– Det är tryggt för min son att växa upp här, säger Carolina.

2019-01-16-19:01:42
Emmas mamma tog  sitt liv efter uppbrottet

Emma Boswells relation med sin mamma har alltid varit komplicerad. Som 20-åring fick hon nog och sa upp kontakten. Några månader senare tog hennes mamma livet av sig. – Man ska aldrig skiljas som ovänner. Det gör för ont om någonting händer, säger Emma. 

2019-01-16-18:53:56