Kritiken mot Vikingarnas agerande – på scenen

Kritiken mot Vikingarnas agerande – på scenen

Förra året lanserades Nya Vikingarna – utan Christer Sjögren.

Flera personer som har sett återföreningen har hört av sig till Expressen och säger att ersättaren Kenneth Wahlgren mimar under bandets spelningar.

Efter att sångaren erkänt att det förekommit förinspelad sång under konserterna bekräftas nu uppgifterna även av bandets sparkade gitarrist Chris Andersen.

– Det var nog inledningsvis som det blev vissa låtar där jag hade hjälp, säger Kenneth Wahlberg själv.

Läs hela nyheten:
Kritiken mot Vikingarnas agerande – på scenen

Publicerad: 2017-06-19 klockan 06:00

Fler nyheter från Nöje

Priscilla Presleys brytning  – 40 år efter Elvis död

Priscilla Presley vände sig till scientologerna för 40 år sedan – då Elvis Presley dog.Nu är den 72-åriga stjärnan den senaste i raden av kändisar som lämnar kyrkan, skriver Daily Mail.– Jag har fått nog. Jag är färdig med det, säger hon enligt tidningen.

2017-10-23-09:37:50
AC/DC-producenten George Young död

Den australiska låtskrivaren och producenten George Young är död, skriver The Sun.Han var bland annat producerat AC/DC.George Young blev 70 år. 

2017-10-23-09:18:52
Efter stora bröstskandalen  – Timberlake gör comeback

Förra gången han med blev det en bröstskandal med Janet Jackson.Nu får Justin Timberlake en ny chans, och får spela på amerikanska hedersuppdraget Super bowl.Nyheten avslöjas i en video med programledaren Jimmy Fallon, skriver Huffington Post.

2017-10-23-08:37:05
Justin Timberlake  klar för Super bowl

Förra gången han med blev det en bröstskandal med Janet Jackson.Nu får Justin Timberlake en ny chans, och får spela på amerikanska hedersuppdraget Super bowl.Nyheten avslöjas i en video med programledaren Jimmy Fallon, skriver Huffington Post.

2017-10-23-08:37:05
TV4-chefen erkänner i samtal med kvinnan

Kvinnan larmade TV4-chefen om det sexuella övergrepp som Martin Timell utsatt henne för i en badtunna.Sedan var det tyst – i 1,5 år.Efter flera dagars granskning i Expressen ringde plötsligt programchefen Anna Rastner tillbaka till kvinnan och bad om ursäkt.Rastner berättar att hon tog kvinnans larm vidare till innehållsdirektör Åsa Sjöberg – men att de inte agerade tillräckligt kraftfullt och att det nu ”väller in” ny information om Martin Timell.– Vi brast där helt klart, säger Rastner i samtalet som Expressen TV tagit del av.

2017-10-23-08:25:00
Flyktingmiljonärens dotters hemliga liv

Angelica Karlsson lever på hemlig ort med sambon och parets lilla dotter.På nya bilder visar flyktingmiljonären Leif-Ivan Karlssons dotter sitt liv i hemlighet. – Jag tror bara att det är bättre att folk inte vet var vi bor, berättar Angelica.

2017-10-22-22:53:18
Regissören anklagas för  övergrepp mot 38 kvinnor

Det började med Harvey Weinstein, men nu avslöjas nästa mäktiga filmman i Hollywood.Regissören och manusförfattaren James Toback anklagas nu för att ha utsatt kvinnor för sexualbrott – och ställs nu mot väggen av 38 personer.– Jag kände mig som en prostituerad, säger skådespelaren Adrienne LaValley.

2017-10-23-07:42:43
Det fick Bianca i brevlådan –  efter hånet mot Mandelmanns

Efter att ha förlorat två priset till paret Mandelmanns på Kristallengalan skickade Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, en rejäl salva i riktning mot bönderna.Nu har Mandelmann besvarat "Wahlgrens värld"-stjärnans utspel.

2017-10-22-23:46:02
Berättar sanningen om

Thorsten Flinck, 56, fick inte vara med i "Let's dance" på grund av hälsoskäl.Nu är skådespelaren tillbaka med en ny uppsättning av Doktor Glas, en musikturné och en jullåt – dessutom förhandlar han om att återvända till Melodifestivalen. Nu berättar Thorsten Flinck om sorgen över att ha förlorat kontakten med sina döttrar, hur det känns att spela Christer Pettersson, sprickan mellan honom och vännen Mikael Persbrandt och när han slutade ta droger.– Opiater är en dödsdrog och det svåraste att bli av med, säger han.

2017-10-22-22:01:54
Emmy, 11, ringde sin mamma – sen fördes hon akut till sjukhus

Elvaåriga Emmy ringde sin mamma Christina från skolan och berättade att hon hade kraftig huvudvärk.Bara minuter senare var hon på väg till sjukhuset i ambulans. Hon hade fått en kraftig hjärnblödning - och läkarnas besked var dystra.– Då försvann på något sätt vårat hopp där, säger mamma Christina i kvällens "Sofias änglar".

2017-10-22-23:20:42