Kristian Luuk: "Är inte över skilsmässan med Carina Berg"

Det var 2016 som Carina Berg skrev ut på sin Instagram att hon och dåvarande maken Kristian Luuk nu skulle välja att gå skilda vägar. 

Paret träffades när de spelade in TV4-programmet "God natt, Sverige" 2005. Men just då var båda upptagna i andra förhållanden. Men trots det valde båda två att skilja sig och istället bli tillsammans med varandra. 

Men kärlekssagan tog slut och enligt paret själva så var det på grund av att de "ville olika saker". 

I podden Karlavagnen fick Kristian en fråga av en läsare som undrar om han är över skilsmässan med Berg. Och många lyssnare blev dock förvånade över svaret. 

Kristian Luuk och Carina Berg träffades 2005 och blev kära i varandra. Men 2016 var kärlekssagan över och paret gick skilda vägar. Bildkälla: Stella Pictures

– Det skulle jag inte säga, svarar han då. 

– Jag har varit med om både glada dagar och superjobbiga dagar, där jag knappt orkat kliva ur sängen, berättar han

Någonting som säkerligen många kan känna igen sig i är det faktum att även många kompisförhållanden också hamnade under vagnen i och med skilsmässan. För Kristians del var det verkligen någonting som han kände av. 

Carina är idag tillsammans med fotbollsspelaren Erik Johansson. Bildkälla: Stella Pictures

– Båda gångerna när jag har skilt mig så har jag märkt att kompisgänget möblerats om. Vissa valde att bara umgås med min exfru och plötsligt blev man inte bjuden på parmiddagarna. Men så var det plötsligt andra kompisar som dök upp från någonstans och stöttade mig genom de jobbigaste dagarna. Kompisar jag inte umgåtts med på flera år blev plötsligt nära vänner, säger han. 

Carina Berg är idag tillsammans med fotbolsspelaren  Erik Johansson, 29.

Läs hela nyheten:
Kristian Luuk: "Är inte över skilsmässan med Carina Berg"

Publicerad: 2018-07-20 klockan 10:20

Fler nyheter från Nyheter24

Kastanjer kan innebära livsfara för din hund

Som vi många vet, är hunden inte så känd för att alltid äta rätt. Vissa hundar slukar i sig de mesta som kommer i dess väg. Och nu när hösten är här kan det ju bli en hel del långa skogspromenader. Då gäller det att ha ögonen med sig, faror kan lura i mossen.Ja, alla hundägare, det är dags att spetsa öronen. Det gäller att vara uppmärksam på promenaderna, annars kan det innebära livsfara för din hund. Skogens kastanjer kan nämligen vara livsfarliga.Om en hund får i sig kastanjer finns det hög risk för förgiftning, men också akut behov av operation, rapporterar Jyllands-Posten.Kan orsaka förgiftningCharlotte Reinhard Bjørnvad som är professor i veterinärmedicinsk patologi vid Institutionen för klinisk veterinärmedicin vid Köpenhamns universitet, berättar för Jyllands-Posten att kastanjer innehåller ett giftigt ämne som heter aesculin.– Det kan orsaka förgiftning som resulterar i form av diarré, kräkningar och magont. Och vid större doser kan det ge neurologiska symptom, men det kräver större doser, säger hon till Jyllands-Posten.Fastnar i tarmarnaKastanjer har dock svårt att ta sig in i tarmarna, vilket leder till att de lätt kan fastna där. Det är farligt för en hund och måste åtgärdas snarast.Anledningen till att det är brådskande är för att en kastanj som fastnat kan hindra blodtillförseln till tarmvävnaden. Det leder till att cellerna i tarmvävnaden dör i området kring kastanjen.– Då måste den tas bort så fort som möjligt. En akut operation är nödvändig, fortsätter Reinhard Bjørnvad.Det gäller att hålla ett öga på vad ens jycke mumsar i sig. Bildkälla: Pixabay / Lars Pehrson / SvD / TTBehandling– Om hunden kommer in till veterinären inom en timme efter att ha fått i sig kastanj så kan man framkalla kräkningar med medicin, berättar Reinhard Bjørnvad.Har det gått över en timme har mycket av den giftiga substansen redan gått ut i tarmarna. Men då går det att behandla på annat vis. Veterinären avslutar med en uppmaning att man som hundägare ska försöka undvika kastanjer helt och hållet från sin hund, eftersom att hundar tenderar att äta det mesta som de hittar. Och då är det ju faktiskt lika bra att låta bli. Nyheter24 har tidigare skrivit om hunden Leo som dog i en tragisk olycka när han fastnade i en chipspåse. Det kan du läsa mer om här.

2018-10-23-14:01:55

Meteorologens uppmaning: Dags att byta till vinterdäck

Lågtrycket som dragit in från Norge över södra Sverige har bidragit med mycket regn, men främst hårda vindar.Södra SverigeDet är alltså inte bara i norra Sverige som kommer få känna på snön, nu ska den även komma till södra Sverige.Kulingvarning är utfärdad, och med det sagt kommer det att blåsa rejält.I Halland och Skåne kommer det blåsa upp till 24 sekundmeter per sekund, rapporterar Expressen. Sen är det Gotland som kommer behöva hålla hårt i hatten. Norra SverigeSom vi vet har det redan kommit en del snö i norr, men nu kommer det något mer besvärligt. Snöblandat regn väntas vid södra Norrlands kustland. Våta vägbanor kan frysas på och då kan det bli riktigt halt.Det nya lågtrycket Det är på fredag som vi kommer känna av ytterligare kyla, då ett nytt lågtryck kommer dra in över södra Sverige. Resultatet? Troligen första snöfallet för säsongen för Svealand och Götaland. Så, vart kommer det att snöa? Enligt prognosen kommer Dalarna, norra Närke och östra Värmland få mest snö. Och under lördagen kan det även komma lite snöfall i Sörmland, Västergötland, Östergötland och Småland, enligt Expressen.VinterkänningDet dumma med vädret är att det antagligen kommer att komma mycket regn och slask på en och samma gång, som kan leda till att vi inte hinner förbereda oss.  – Det börjar som regn och övergår i blötsnö. Under lördag kommer ganska stora mängder på en gång, så det kan bli halt på vägarna även om snön inte ligger kvar länge, säger Tora Tomasdottir som är meteorolog vid väderinstitutet Storm, till Expressen. Hela Sverige, förutom Skånes kust, kommer nog ha en ordentlig vinterkänning inom några få dagar. – Såvida man inte bor nere vid Skånekusten är det nog lika bra att byta till vinterdäcken nu, fortsätter Tora Tornasdottir.Skruva på vinterdäcken Ja, hör och häpna, enligt meterologen är det redan läge för alla bilägare att skruva på vinterdäcken. Men bor du vid Skånes kust, så klarar du dig utan byte ett tag till.– Vintern kommer att ta ett kliv till nu, avslutar Tora Tomasdottir.I olika former, vissa delar får snöfall och andra frostnätter med riktigt kall luft.Vad betyder lågtryck? Kan du alla termer när det kommer till väder? Nyheter24 har ett väderquiz, här kan du testa dina kunskaper!

2018-10-23-17:24:11

Pensionär terroriserar tågpassagerare – sitter med benen i luften

Pendeltågspassagerare i Sydney har inte haft det lätt på sistone. Under det senaste året har de nämligen terroriserats av en ökänd pensionär.  Enligt vittnesmål ska det handla om att den äldre mannen sitter barfota med sina fötter på pendeltågets säten, att han pillar sig i tårna, sprider ut sig på upp till sex säten och vägrar låta andra sätta sig framför honom, skriver Australiensiska The Chronicle. Och trots att mannen själv verkar väldigt oberörd över hans besynnerliga resesysslor, så har beteendet skapat en enorm irritation hos andra resenärer.  Så enorm att mannen blivit lite av en kändis på nätet. I långa internettrådar diskuterar frustrerade pendelåkare den märkliga gubben, bland annat på nyhetssajten Reditt. "Jag vill bara veta hur han gör när han sätter sig på ett fullpackat pendeltåg? Börjar han putta av andra passagerare. Väntar han på ett annat tåg? Det är de viktiga frågorna. " skriver en person i Reditt-tråden. Ett foto som tagits på mannens fötter av en passagerare. Bildkälla: Reditt Vissa i tråden påstår sig ha stött på mannen under så länge som sex års tid. Det är viktigt att vara bekväm. Men kanske inte så här bekväm. Bildkälla: Reditt I en annan tråd berättar en användare att hon motsatte sig mannen eftersom han gjorde det omöjligt för andra att sätta sig på någon av de sex lediga platserna som fanns bredvid honom. När hon sedan satte sig framför honom försökte han klämma henne mellan sätena, genom att trycka med sina ben på sätet. "Jag hoppas att jag tog ner honom lite på jorden med tanke på hur ökänd han är. Jag har aldrig sett någon som motsätter sig samhället så här mycket." skriver hon i tråden.  Och mannen har inte bara fångats på bild – utan även i rörlig video. I spelaren ovan kan du se en av interaktionerna som mannen haft med en annan passagerare. Och det är minst sagt speciellt.  Om du, precis som denna passagerare, känner dig manad att gå barfota på allmän plats så borde du tänka om – och läsa denna artikel om en riktigt olycksalig gymbesökare.  Du kanske också vill läsa om flyget mot Amsterdam som var tvunget att nödlanda på grund av dofter som kom från en av passagerarna.

2018-10-23-10:04:43

Mordmisstänkte Makaveli Lindén, 20, är nu gripen

Svensken Makaveli Lindén, 20, som varit efterlyst internationellt i flera dagar misstänkt för mord är nu gripen, uppger NRK. På en presskonferens har norsk polis bekräftat att han gripits i Dijon, Frankrike. – Det har varit en intensiv utredning. Många har bidragit och vi har samarbetat med flera länder utanför Norge, säger polisinspektör Grete Metlid, rapporterar Expressen. Under måndagen bekräftade norsk polis att de har arbetat från teorin att Lindén varken befunnit sig i varken Sverige eller Norge. Och enligt Aftonbladet har polisen lyckats lokaliserat Makaveli Lindéns mobil i ett tredje land, men det kommenterades aldrig av polis. Misstänkt för mord Det var i måndags förra veckan som ett mord ägde rum i ett kollektiv i Olso på 24-åriga Heikki Bjørklund Paltto. Han hittades med ett 20-tal knivhugg i sitt hem och misstänkt blev Makaveli Lindén.  Lindén satte sig på ett tåg till Sverige vid 17-tiden den dagen, enligt Aftonbladet, och har sedan dess varit efterlyst. Det är fortfarande en gåta hur han lyckats hålla sig undan polisen så länge. Återfallsförbrytare Lindén är endast misstänkt för mordet i Olso. Men tidigare är han dömd för flera andra brott. I augusti 2017 dömdes han till ett och ett halvt års fängelse. Gissa för vad? Jo, rån mot ett kollektivboende, i Uppsala. Han ska ha gått igenom rum för rum efter pengar och varit knivbeväpnad, skriver Expressen. Hade han suttit av hela straffet hade han fortfarande varit fängslad nu. Men Makaveli Lindén blev villkorligt frigiven 10 augusti, trots att han misskött sig. Enligt Expressen ska han vid två tillfällen ha hotat personal i fängelset. Nyheter24 har tidigare skrivit om mordet som Makaveli Lindén misstänks för. Det kan du läsa mer om här.

2018-10-23-18:31:50

Max, 23, sätter rekord i Lyxfällan: "Aldrig sett så många p-böter"

I Lyxfällan är det lite olika saker som gör att deltagarna i programmet känner sig tvingade att söka in. Det brukar ofta handla om att personerna tar många sms-lån, slösar pengar på spelande eller annan onödig konsumtion.  För 23-åriga Max som är tokig i bilar och motorer är det dock bilrelaterade grejer som fått honom att lämna in en ansökan till Lyxfällan.  Max slår också ett rekord i Lyxfällan, han har nämligen fått flest parkeringsböter på ett år av de som varit med i programmet.  – Då har du ändå en parkeringsplats som ingår i din hyra, säger Lyxfällans expert Patrik Wincent.  Det senaste året har Max fått hela 44 stycken parkeringsböter och har vid flera tillfällen stått parkerad på platser som han vet haft parkeringsförbud. Han beskriver själv att han är lat, och att han tycker det är surt att få böter.  Totalt har det senaste årets parkeringsböter kostat Max hela 28 800 kronor, och flera av böterna har gått vidare till Kronofogden och kommer kosta betydligt mer i slutändan.  – Det här är Lyxfällan-rekord i p-böter, säger Lyxfällans expert Magnus Hedberg. Förutom det så går Max back hela 23 600 kronor i månaden, varje månad.  Hör Max berätta om sina parkeringsböter i klippet ovan.  Lyxfällan sänds tisdagar 20:00 i TV3. I Lyxfällan har vi tidigare sett lite bekanta ansikten. Kände du igen Michelle som var med i Lyxfällan, det är faktiskt inte så konstigt. Läs om varför här. 

2018-10-23-08:31:50

Här är retroprylarna du inte får missa att köpa

Om du har hittat hit gillar vi dig. Vi älskar nämligen retroprylar lika mycket som du och listar här därför en massa retrosaker som man kan köpa på nätet - till billiga priser. 1. Polaroid-kamera  Du behöver inte älska retroprylar för att köpa en polaroidkamera. Det enda du behlver är lite vett i huvudet för att kunna uppskatta en teknik som skriver ut ett fotografi på en gång. Det är nämligen det som en polaroidkamera gör. Här hittar du kameran och kan dokumentera ditt liv.  2. Mikrovågsugne Du ska ändå ha en mikrovågsugn, så varför inte slå till en på en som du kan ha som pryl samt micro? 3. Popcornmaskin Poppa Popcorn som om du befinner dig i en gammal amerikansk biograf. Det här är den perfekta prylen för dig som vill ha det där lilla extra. Klicka hem den här.  5. Retro TV för dekoration Många som läser denna text växte nog upp med en rejäl tjock-TV. Nu kan du drömma dig tillbaka till den tiden med den här snygga retro-TV:n som ska användas som dekoration. Du får den för 249 kronor här.  6. Mjölkglas  Snygga och pålitliga glas i retrostil som är slitstarka och kan användas som dekoration eller varför inte till söndagens brunch. Priset på dessa glas är endast 49 kronor och du kan slå till här.  7. Jenka tuggummin Kommer du ihåg när man köpte de här tuggummina på rasten, och de kostade typ 50 öre? De är lite dyrare nu men så värt det ändå. Upplev de härliga tiderna här.  8. Nintendo NES-ryggsäck  Du minns säkert Nintendo NES-konsolen med spel som Donkey Kong och Super Mario Bros. Nu kan du få uppleva nostalgin tack vare den här coola ryggsäcken som du kan ta med dig till jobbet eller varför inte till träningspasset?  9. SunTrip T-shirt  Här är den legendariska t-shirten som Stig Helmer och gänget fick när de åkte med SunTrip till Gran Canaria. Riktigt bra film, och riktigt bra t-shirt som du kan hitta här.  10. Miniugn i retro Hur söt är inte den här miniugnen som funkar utmärkt till att laga mat i men som kan användas till dekoration också. Fynda ugnen här.  11. Barstol Med den här barstolen for tankarna iväg till en gammal pub i Brooklyn. Hur snygg?  12. Bordsställ  Få en cool känsla av amerikanskt diner-ställe i ditt hem med hjälp av dem här bordställen som du kan placera ketchup, senap, salt och peppar i. Grym pryl som du kan ha i hemmet eller ge bort i julklapp. 13. Colaflaskor  Dem här ruggigt fina läsk-glasen kan du antingen dricka ur eller bara använda som dekoration. Här hittar du glasen. 14. Tamagotchi ALLA som föddes på 90-talet har haft en Tamagotchi, ALLA. Det elektroniska husdjuret var inte bara en rolig leksak, man lärde sig även att ta hand om något. Vi tycker det kan bli en fin klapp till dig eller varför inte till ditt barn? Kostar endast 99 kronor.  15. Frågespel om 90-talet Träffa gamla kompisar och spela det här frågespelet om 90-talet för en rejäl nostalgitripp. Du kommer få frågor om allt från TV-serien Rederiet till vilka som vann fotbolls VM 1994. Spelet kostar bara 199 och du hittar det här.  16. Gameboy Unna dig en klassisk Gameboy och spendera flera timmar med spelen du älskade när du var liten. Den här konsolen innehåller över 100spel och kostar bara 199 kronor. 17. Gameboy Nyckelring    Om du är personen som gillar accessoarer och att vara utsmyckad lär du uppskatta en nyckelring, formad som ett game boy. Nyckelringen andas retro och går att finna här.  18. Baywatch maskeraddräkt  De flesta tittade inte på Baywatch för de bra skådespelarinsatserna eller den djupa handlingen. De flesta ville mest se snygga män och kvinnor springa runt på stranden. Nu kan du ta steget in i serien genom dessa maskeraddräkter och bli en succé på nästa maskerad eller strandhäng. Här blir du den hunkiga mannen. Och här blir du den snygga kvinnan.  19. Spice Girls  Spice Girls var bandet man lyssnade på under 90-talet och du som läser detta har säkert legat i ditt rum och dunkat hits från tjejbandet. Nu när det är Halloween så är det en ypperlig möjlighet för dig att klä ut dig en riktig diva med hjälp av Partykungens enorma maskeradutbud. Här hittar du peruken, men här hittar du flera hundra andra dräkter.Klicka hem den här för endast 149 kronor.  20. Glasunderlägg Nintendo NES  Dessa Nintendo NES-glasunderlägg är en perfekt prydnad i hemmet och kostar bara 99 kronor för 8 stycken.  21. Powerbank  Du har säkert lirar en massa roliga spel när du var liten genom en diskett. Nu kan den få användning igen genom en powerbank som är formad som en diskett. Fiffigt va? Här hittar du den.  22. Tårtljus 90-talet I fall någon av dina kompisar snart fyller år, är det passande att köpa det här tårtljuset som hyllar det fina 90-talet. Klicka hem det här för 19 kronor.  23. Hockeypulver Det salta och sura hockeypulvret är en riktig gammal goding. Godiset finns i flera olika smaker och är en perfekt julklapp om du inte vill köpa till dig själv.  24. Springy Den här leksaken kunde man spendera timmar med. Återupplev den gamla goda tiden här.  25. Keps med Super Mario-motiv Med den här kepsen blir du den coolaste personen på stan. Den kostar bara 199 kronor och du hittar den här. 26. Lakritspipor De här goda lakritspiporna är en riktig klassiker! Här kan du köpa en ask.27. Plasma Ball De här lamporna var typ det absolut häftigaste man kunde ha förut – och när man rör den följer strålarna efter. Mysig belysning ger den också. Spana in den här. Perfekt för höstens mörker ju! 28. Samla på PEZ igenVi var många som samlade på PEZ-figurerna som små och det var alltid lika roligt när man fick välja en ny. Här hittar du PEZ.29. Hoppboll Finns det någon som har lyckats stå på den här, och slå sina kompisar i antal hopp? Säkert. Men skulle du klara av samma sak idag? Här hittar du den klassiska bollen man alltid testade på gympan. 30. Hoppstylta Slå din barndoms rekord, och klicka hem den här hoppstyltan här. 31. Neon armband80-talet var fyllt av neon-ljus och musik, och fest. Om du själv inte är född på 89-talet har du missat något, för vem gillar inte att festa i neon. Det här armbandet är perfekt att ha på en fest och livar verkligen uppstämningen. 32. KorvtoasterDen här korvtoastern är inte bara snygg med dess retrostil. Den är även väldigt användbar och ser till att din korv med bröd blir klar på några minuter. 33. Ett litet kökskit i retrostilMen hur söt och gullig är inte det här kökskittet med kaffebryggare, ugn och en spisplatta? Den har allt du behöver för att göra mat men även det lilla extra med den coola och snygga utformningen. Här hittar du den. 

2018-10-23-13:20:58

Kastades från balkong – nu pratar kvinnan ut för första gången

I februari 2013 blev en kvinna kastad från en balkong i Södertälje. Hon föll sex våningar och klarade sig mirakulöst men med allvarliga skador.  Mannen som hade kastat ned kvinnan från balkongen var hennes man. Mannen hävdade dock att hon själv hade hoppat och att han försökte stoppa henne.  Balkongen kvinnan kastades från. Bildkälla: DplayKvinnan föll sex våningar ner och landade på en betongplatta. Bildkälla: Dplay Först dömdes den 31-åriga mannen av tingsrätten till nio års fängelse, men hovrätten tog då upp fallet och mannen friades helt.  När Högsta domstolen tog upp målet dömdes han slutligen till 14 års fängelse för mordförsök. I början av november 2015 skulle 31-årige mannen häktas, men då var han spårlöst försvunnen.  – Hon fick sådana oerhörda skador. Det var inte alls säkert att hon skulle överleva. Även om hon verkligen återhämtat sig får hon ju aldrig tillbaka sin kropp eller sitt utseende på det viset, sa fallets åklagare Martina Winslow tidigare till Nyheter24. Idag lever hon under skyddad identitet tillsammans med sin son då det fortfarande finns en hotbild mot henne. Bildkälla: Dplay Nu berättar kvinnan i programmet Södertäljepolisen om känslorna och minnena från händelsen. För kvinnan är det viktigt att hennes ex-man avtjänar sitt straff. Idag lever hon under skyddad identitet tillsammans med sin son då det fortfarande finns en hotbild mot henne.  Kvinnan berättar att det kom som en chock när mannen först fick nio år av tingsrätten och sedan friade hovrätten honom.  – När alla bevis pekade på att det var han som hade gjort det. Jag tänkte att rättvisan måste skippas. Inte bara för min säkerhet utan också för andra, berättar kvinnan i programmet. Det har snart gått sex år sedan mordförsöket och hon lever med skadorna varje dag. Läkarna har varnat att skadorna kanske inte kommer att läka mer än vad de har gjort.   –  Man lever med rädslan hela tiden. Och eftersom han är på fri fot kan man inte känna sig trygg.  Idag är mannen fortfarande på fri fot och internationellt efterlyst.  Södertäljepolisen sänds tisdag 23 oktober kl 20 på Kanal 5 och Dplay.

2018-10-23-11:32:42

Totalkaos i Svenska Hollywoodfruars extraprogram

Det är under tisdagen som säsonsavslutningen för Svenska Hollywoodfruar går av stapeln och det har minst sagt bjudits på en rungande säsong. Maria Montazami, Sofie Prydz, Elena Belle, Anna Anka och Gunilla Persson har tagit med tittarna på ett äventyr utan dess like men resan har inte direkt gått smärtfritt. Under det näst sista avsnittet startade ett bråk då Anna Anka attackerade Elena Belle och kallade henne för hora och white trash. Elena börjar tillslut rodna på haka, hals och bröstkorg vilket kan ske när man blir uppstressad. Vi kan alla enas om att det var jobbigt att se. Bildkälla: ViafreeEfter att Anna Anka kallat Elena Belle för "h*ra" får Sofie Prydz nog och går emellan. "Vad fan säger du?". Bildkälla: ViafreeOch ännu är inte dramatiken över. Säsongen kommer nämligen att följas upp med ett nytt program – nämligen "Svenska Hollywoodfruar – Den stora återträffen" .Programmet kommer att fungera som ett eftersnack för Svenska Hollywoodfruar där fruarna med hjälp av en programledare ska diskutera händelser som ägt rum under säsongen. På pressträffen luskade Nyheter24 fram att eftersnacket kommer att kantas av mer drama, bråk och utstormningar än någonsin tidigare. Bland annat kommer produktionen tvingas avbryta inspelningen. – Jag blev kallad transvestit och det gjorde mig oerhört ledsen, berättade Maria. Hör fruarnas egna ord i spelaren ovan. Läs mer om det brutala bråket här.

2018-10-23-13:32:08

Elon Musk: "Fortnite-spelare kommer alltid vara oskulder"

Elon Musk var länge en stor favorit för många på grund av hans framgångsrika sätt att förändra saker och ting för människan. Men på senare tid har han snarare utmärkt sig för att attackera både människor och fenomen på twitter. Vilket kanske inte är så smart med tanke på att han i slutet av sommaren gick ut och berättade att han var utbränd.  Men i nuläget verkar det inte som att han har några planer på att avsluta sin Twitter-räd. Och denna gång har 47-åringen valt att gå till attack mot spelet Fortnite och dess spelare.  Oskulder Enligt Elon Musk så är alla Fortnite-spelare oskulder och behöver räddas. Tweeten innehöll en bild från något som ser ut som en tidning som förklarar att Elon först köpt spelet och sedan raderat det. Det innehåller även ett citat från miljardären. "Jag var tvungen att rädda de här barnen från att vara oskulder resten av livet" Fortnite - Epic Games Epic Games som ligger bakom Fortnite var dock snabba med att svara syrligt på Elon Musks tweet. Så vad svarade de? De fråga varför han inte har byggt färdigt den där rymdstationen på mars som han lovat.  "Ett helt årtionde, Elon Musk? Bara bygg LOL", skrev Epic Games från användarkontot Fortnite. Om Elon svarade? Ja, med tre välvalda ord "Verkligheten är svår".  Respons från fans Tweeten har fått enorm respons och i dagsläget har över 1,1 miljoner valt att gilla original tweeten och totalt har 372 000 valt att vara delaktiga i "konflikten". Men alla är inte emot Elon Musk utan vissa backar honom medan andra väljer att backar Epic Games.  Är du sugen på att själv ge dig in i twitterbråket så hittar du det här. Nyheter24 har tidigare skrivit om ytterligare en kändis som gått till attack mot det populära spelet. Vem kändisen är? Katrin Zytomierska som tycker att föräldrar som låter sina barn spela spelet borde skämmas. Läs hela artikeln här.

2018-10-23-14:05:00

26 roliga julklappar som ditt barn kommer älska

Barnet kommer verkligen bli glad för dessa prylar!1. Stor mjukisnalle Den här gosiga nallen är hela en meter hög – vilket barn kommer inte att älska den?! Du kan köpa den här. 2. Jojo som lyser Den här fina jojon lyser när du snurrar den – extra roligt i mörkret. Den kostar 39 kronor här. 3. Slime Det är svårt att inte gilla slime! Detta slime finns i olika neonfärger och kostar 19 kronor. Här hittar du det. 4. Lip Twister Spelet Lip Twister är lika roligt oavsett ålder! Det går ut på att du med munstycket i munnen ska utföra olika utmaningar, som att prata eller blåsa upp en ballong. Här kan du klicka hem spelet. 5. Elefantgosedjur Den här mysiga elefanten fungerar både som ett roligt gosedjur och en sovkudde till bebisen. Den kostar 299 kronor här. 6. Spelet Krossa föräldrarna I det här roliga frågespelet är det en fördel att vara ung, eftersom frågorna rör barns och ungdomars intressen. Ett riktigt kul spel för hela familjen, där föräldrarna förmodligen får lära sig en del nytt! Här hittar du spelet. 7. Godismaskin Vilken dröm att ha en egen godismaskin hemma! Den kostar 299 kronor här. 8. Pyssellåda Den här stora pyssellådan innehåller mer än 1000 delar av olika pysselmaterial. Du hittar bland annat glitter, pärlor, piprensare och papper. Klicka hem lådan här för 199 kronor! 9. Bordspingis Det här smarta bordspingissetet innehåller nät, racketar och bollar och går enkelt att sätta upp på ett vanligt bord. Du hittar det här. 10. Spionpenna De här coola pennorna ser ut som vanliga pennor, men skriver med osynligt bläck. För att se vad som står måste du använda de medföljande UV-lamporna. Pennorna kostar 69 kronor här. 11. Snowtube Den här roliga pulkamadrassen blir riktigt rolig i pulkabacken i vinter! Du hittar enhörningen här och renen här. 12. Såpbubbelpistol som lyser i mörkret Den här häftiga såpbubblepistolen lyser upp bubblorna när du skjuter iväg dem tack vare små lampor. Här kan du köpa den för 99 kronor. 13. Suddgummin Suddgummin är riktigt roligt att samla på! Dessa fyra kommer i form av snabbmat och cola. Du kan köpa kitet här för 39 kronor. 14. Enhörningslampa Den här söta lampan i form av en enhörning innehåller en LED-lampa som skiftar i sju olika färger. Du kan klicka hem lampan för 99 kronor här. 15. Babblarna De här söta gosedjuren i form av Babblarna hittar du här. 16. Unicorn poo Detta slime kallas för "unicorn poo" och är rosa och glittrigt! En burk kostar 59 kronor. 17. Keyboard med mikrofon Denna keyboard är i perfekt storlek för ett barn och har både tangenter, mikrofon och olika spännande ljudeffekter. Keyboarden kan du klicka hem här för 199 kronor. 18. Låda med pranks Alla barn älskar att hitta på bus och luras. Den här lådan innehåller sex stycken roliga pranks! Du hittar den här för 149 kronor. 19. Mr Grasshead Den här söta lilla krukväxten är skallig när du packar upp den, men vattnar du huvudet börjar hår (gräs) att växa! Här hittar du den. 20. Harry Potter-kit Om barnet älskar Harry Potter är det här en perfekt present. Kistan innehåller en robe, en scarf, en slips, en trollstav och ett par glasögon. Köp den här!21. Kokbok för barnDen här kokboken är perfekt för ett barn som gillar att hålla på i köket. Den innehåller recept på från allt från cupcakes till pizza – dessutom har varje recept bilder som går att färglägga själv. Här hittar du boken.22. Star Wars-dräktÄlskar barnet Star Wars? Med dessa dräkter kan hen klä ut sig till karaktärer från filmerna. Här hittar du Stormtrooper-dräkten och här hittar du Boba Fett-dräkten.23. DiscolampaDen här lampan är enkel att skruva fast och ger discokänsla direkt! Den kostar 99 kronor här.24. MålarsetDet här fina målarsetet innehåller My Little Pony-motiv och även pennor och klistermärken följer med. Klicka hem det här för 29 kronor.25. Gör-din-egen enhörningDet här paketet innehåller allt som behövs för att bygga en alldeles egen enhörning, som du själv bestämmer utseendet på. Du hittar det här för 99 kronor.26. AnsiktsfärgerAtt leka med ansiktsfärger är så kul! Det här setet innehåller både åtta stycken färger och ett häfte med steg-för-steg-instuktioner till olika målningar. Köp det här.

2018-10-23-10:15:26