Kourtney Kardashian och Younes Bendjimas bråk avslöjade

Under gårdagen skrev Nyheter24 om hur Kourtney Kardashians pojkvän Younes Bendjima, 25, skrev en riktigt syrlig kommentar på sin flickväns Instagram.

Det var under en bild där Kourtney, 39, poserade i stringtrosor som Younes skrev det bitska "Är det vad du måste visa för att få likes?".

Kommentaren raderades snabbt – men det var många som hann ta en skärmdump, och Younes barnsliga pik uppmärksammades världen över. 

Det var den här bilden som Kourtney Kardashians pojkvän kommenterade på. Bildkälla: Instagram/kourtneykardash

För det är ju inte så sjysst att inte stödja sin flickvän utan istället skriva taskiga saker på hennes sociala medier...

Nu avslöjar flera amerikanska tidningar så som E! News och People att paret har haft flera stora bråk över just hennes användande av Instagram, där hon har 65 miljoner följare.

– Kourtney uppskattar inte att Younes skriver om sina känslor på öppna forum och att han är så impulsiv. Hon är frustrerad att han fortsätter att vara upprörd över det. Hon kommer inte sluta att göra det hon gör och hon känner att han borde förstå det och hantera det, säger en källa till E! News.

Kourtney Kardashian och Younes Bendjima. Bildkälla: Instagram/kourtneykardash

Källan berättar vidare att Younes kan bli svartsjuk och vilja äga henne.

– När hon lägger ut halvnakna bilder så blir han väldigt upprörd. Han vill ha henne för sig själv och vill inte dela henne med resten av världen, säger källan till E! News.

Enligt källor till magasinet People så har paret under flera månader bråkat om hennes Instagramkonto. 

Ett av bråken ledde till och med till att de gjorde slut i mars tidigare i år. De blev tillsammans kort efter – men Younes är fortfarande en surpuppa.

Younes gillar inte Kourtney Kardashians sexiga bilder. Bildkälla: Instagram/kourtneykardash

– Han har aldrig gillat att hon lägger ut sexiga bilder på sig själv. Han vill inte att hans flickvän ska göra det. Han fattar att det är hennes jobb men han vill att hon ska vara mer påklädd på bilderna. Han har alltid haft problem med det. Det är det de bråkar om och som fick dom att göra slut tidigare, berättar källan. 

Kourtney och Younes har varit ett par sedan oktober 2016. 

Younes Bendjima är modell och har jobbat för bland annat Balmain, Calvin Klein, Ralph Lauren och Givenchy. På sin Instagram har han nästan en miljon följare, och där kan han fans se avklädda bilder på honom. 

Det verkar han inte ha några problem med...

Younes själv verkar göra lite som han vill. Bildkälla: Instagram/younesbendjima

Läs hela nyheten:
Kourtney Kardashian och Younes Bendjimas bråk avslöjade

Publicerad: 2018-07-18 klockan 16:27

Fler nyheter från Nyheter24

Skönhetsdrottningen skickade nakenbilder till 15-årig pojke

Den kända före detta skönhetsdrottningen, 28-åriga kvinnan Ramsey Carpenter Bearse, greps under fredagen. Hon greps efter misstanke om att ha skickat minst fyra bilder av sina bara bröst till en 15-årig pojke.  Tidigare vinnare av Miss Kentucky Ramsey har tidigare vunnit titeln Miss Kentucky och därmed gått vidare till skönhetstävlingen Miss America där hon tog sig till semifinal.  Hennes fiolspel och förespråkande av sin diagnos multipel skleros (MS) ledde till att hon slutligen vann delstatstävlingen. Hennes popularitet inom skönhetstävlingsvärlden i USA var mycket stor. Hon träffade 15-åringen när han var elev i hennes klass på Andrew Jackson Middle School i USA, där kvinnan var lärare i fysik och kemi.  Åtalet mot skönhetsdrottning Efter att Ramsey erkänt för polis att ha skickat bilderna till pojken står hon nu åtalad för fyra fall av distribuering av "obscent material" till minderårig.  Kvinnan erkände att hon skickat bilderna till pojken, som då gick i åttonde klass, mellan augusti 2018 och oktober samma år.  Kvinnan ställs för rätta I och med erkännandet ställs nu Ramsey Carpenter Bearse inför rätta har hon tilldelats en försvarsadvokat, Al Emch, som uttalat sig kort om situationen. - Det här är en svår dag. Detta kom som en chock för min klient, för mig och för alla som känner henne" kommenterade han enligt Inside Edition.  Ramsey själv ville inte kommentera händelsen eller hur hon känner inför rättegången.  Rättegång väntar för kvinnan Det den 28-åriga skönhetsdrottningen är åtalad för kan ge upp till tjugo års fängelse enligt amerikansk lagstiftning.  Men huruvida hon döms eller inte är obestämt fram tills den 17 december då hon är kallad att närvara i rätten. Hon släpptes i väntan på rättegång för en borgen på 10 000 dollar, vilket motsvarar cirka 90 000 svenska kronor.  Ramsey har försvunnit från sociala medier Efter det att åtalet mot Ramsey blivit offentligt har hennes Instagram inaktiverats och den före detta skönhetsdrottningens Twitter-konto har raderats, rapporterar Inside Edition.  Nyheter24 har tidigare skrivit om hur lärare betett sig olämpligt mot elever. En lärare fångades på film när han tog nackgrepp på en elev. Läs mer om det här!

2018-12-11-11:26:14

Stefan Löfven vill fortsätta regera med Miljöpartiet

Stefan Löfven vill inte dumpa Miljöpartiet. Det står nu klart efter att S-ledaren lagt fram sitt regeringsförslag till talmannen. På fredag klockan 09:00 kommer riksdagen rösta om Löfvens regeringsförslag. Det kommer bli nej. Samtliga partier förutom Miljöpartiet, Socialdemokraterna och Vänsterpartiet kommer att rösta nej till Löfven, och därmed finns en bred majoritet i riksdagen mot Löfven. Efter omröstningen kommer talmannen Andreas Norlén samla partiledarna för nya samtal. Talmannen Andreas Norlén (Claudio Bresciani/TT)Detta innebär att Sverige är ett steg närmare nyval. Om Löfven faller i omröstningen behövs bara två omröstningar till innan nyval utlyses. Det skulle i så fall innebära att nyvalet kommer hållas någon gång under våren.

2018-12-12-08:41:32

Polisen berättar om ett av de mest brutala morden i gängkrigen

I början av 2000-talet växte kriminaliteten sig allt större i Södertälje-området. Klimatet hårdnade och allvarligheten på brotten blev allt värre. Det berodde främst på två rivaliserande gäng; Södertäljenätverket och utmanaren X-team. – Det är alltid på det sättet i gängkonflikter. Nu har man då mördat någon då i grupperingen och då finns det den logiken i gänget och i kriminella nätverk, att man måste hämnas, säger poliskommissarien Gunnar. "Tore 2" Södertäljepolisen satte in insatsstyrkan "Tore 2" för att stoppa gängkriminaliteten i staden. Men det visade sig inte vara tillräckligt för att få ett slut på kriget mellan de rivaliserade gängen. Istället eskalerar konflikten och den 1 juli 2010 når den sin peak på spelklubben Oasen i Ronna. – Det är två personer som åker på moped upp till Oasen och går in genom nödutgången. Beväpnade med ett automatvapen, kalashnikov, och en nio millimeters pistol. Den som går med automatvapnet gåt först och angriper en person i lokalen, medan den som har ett handvapen går in längre bak i lokalen och skjuter ihjäl klubbägaren, säger Gunnar.  Två personer skjuts ihjäl efter attacken på Oasen. Båda är bröder till ledaren av X-team. Under en kort period har han förlorat totalt 3 bröder (den tredje brodern mördades i ett tidigare sammanhang), alla mördade av Södertäljenätverket. Uppbränt automatvapen några hundra meter från mordplatsen. Bildkälla: Kanal 5 Sköts ihjäl av automatvapen Skjutna med 16-17 skott av automatvapen så räknas det som ett av de mest brutala morden i gängkriget. Gärningsmännen hade flytt från spelklubben på mopeder. Polisen hittade sedan både mopederna och vapnena uppbrända några hundrameter bort från mordplatsen.  – Anledningen till att vi inte fick kännedom om det här var för att det var rörigt. Vi fokuserade på vedergällningen mellan X-team och Södertäljenätverket. Det blev personlig konflikt som vi hade missat, menar han. Södertäljepolisen sänds tisdagar på Kanal 5 klockan 20:00.  Hör polisen berätta om dubbelmordet i Södertälje i klippet ovan.  

2018-12-11-14:38:00

Detta googlade svenskarna mest under 2018

2018 går mot sitt slut. Det har varit ett år av stora nyhetshändelser, oförglömliga sportbragder och sorgliga besked. Men vad har vi svenskar varit mest nyfikna på under det gångna året? Vad har fått oss att ta upp våra mobiler och söka på saker? Nu har Google tagit fram de starkaste trenderna och sökorden för 2018.Valet i september, artisten Aviciis tragiska död och fotbolls-VM i Ryssland var det som dominerade Google-året 2018. Men även vinter-OS, Svenska akademien och giraffers magar hittade sin väg in på årslistan för 2018. Här är google-året 2018 sammanfattat: Här är de mest googlade sökorden 2018: 1. Fotbolls-VM 2. Avicii 3.Julkalendern 4.OS 5. Valkompassen 7. Albin Lee Meldau 8. Sommarpratare 9. Hockey-VM 10. MelodifestivalenMest googlade "varför"-sökningarna 2018: 1. Varför dog Avicii? 2. Varför ska man inte rösta på SD?3. Varför firar vi alla hjärtans dag?4. Varför firar vi Kristi himmelsfärd?5. Varför är det så varmt i Sverige nu?6. Varför gäspar man?7.Varför flaggar man idag?8. Varför är diesel dyrare än bensin?9. Varför är O’boy slut?10. Varför är det sommartid?Mest googlade "vilken"-sökningarna 2018: 1. Vilken tid börjar julkalendern? 2. Vilken färg är du? 3. Vilken plats kom Sverige på i Eurovision? 4. Vilken dag är det halloween? 5. Vilken vecka är jag i? 6. Vilken hundras passar mig? 7. Vilken vallokal ska jag gå till? 8. Vilken nordisk huvudstad finns i Tjeckoslovakien? 9. Vilken färg är klänningen? 10. Vilken är Europas längsta flod?Mest googlade "vad"-sökningarna 2018:1. Vad ska jag rösta på? 2. Vad dog Avicii av? 3. Vad står partierna för? 4. Vad gör Svenska akademien? 5. Vad är Bitcoin? 6. Vad står Ikea för? 7. Vad är mandat? 8. Vad gör riksdagen? 9. Vad betyder Avicii? 10. Vad är GDPR?Mest googlade "hur"-sökningarna1. Hur röstar man? 2. Hur får man tillbaka gamla Snapchat? 3. Hur går Sverige vidare i fotbolls-VM? 4. Hur går det i valet? 5. Hur länge är vallokalerna öppna? 6. Hur många röstade? 7- Hur länge smittar influensa? 8. Hur får man bort bananflugor 9. Hur många magar har en giraff? 10. Hur röstar man blankt?Populäraste sport-googlingarna: 1.VM2. OS3. Hockey-VM4. Handbolls-EM5. Sverige-Schweiz6. Stockholm Marathon7. Champions League8. Medaljligan OS9, Ada Hegerberg10. Tyson FuryTV-googlingar: 1. Julkalendern2. Sommarpratare3. Melodifestivalen4. Eurovision Song Contest5. Ex on the Beach6. Idol7. Let's Dance8. Så mycket bättre9. Love Island10. Farmen VIP

2018-12-11-14:15:47

Efter skjutningen i Frankrike – jakten på gärningsmannen fortsätter

Under tisdagskvällen utbröt en skottlossning under en julmarknad i centrala Strasbourg, Frankrike. En ensam gärningsman öppnade eld på på gatan rue des Grandes-Arcades vid 20-tiden och lämnade tre döda och tolv skadade, enligt SVT.Marknaden är en av de största julmarknaderna i landet och händelsen utreds som ett terrorbrott, vilket gjort att  man har valt att höja säkerheten i landet och dess andra julmarknader. Innan gärningsmannen, som nu har identifierats, lämnade platsen hamnade han i en eldstrid med polisen. Han ska ha skadats i eldstriden, innan han flydde, enligt nyhetsbyrån AP.Sprängmedel hittadesUnder natten har 350 poliser varit ute på en intensiv jakt efter gärningsmannen. Enligt franska inrikesministern Christophe Castaner är den misstänkte mannen sedan tidigare dömd och har avtjänat straff i Frankrike och Tyskland. Lokala myndigheter har även uppgett att mannens namn funnit med på en lista av personer som kan ha radikaliserats och därför har varit i behov av övervakning, uppger AP.Bara timmar sökte en militär styrka igenom mannens hem, men hittade honom inte. Istället hittade de sprängmedel, enligt AP.

2018-12-06-18:33:40

Amalie,17, hade ont i halsen – tre månader senare är hon död

Amalie var en 17-årig tjej som precis fått en stor lägenhet i källaren hemma i Norge som "sitt rum". Hennes föräldrar Torbjørn och Arnhild gav henne lägenheten och friheten att inreda som hon själv ville då hon "blivit stor". Amalie inredde den precis som hon ville: snyggt och modernt.Lyckan varade inte längeMen det blev ingen långvarig lycka för familjen. 17 maj-helgen 2017 kommer Amalies föräldrar inte minnas som positiv. Det var nämligen då hon klagade på att hon hade ont i halsen för första gången.– Hon sa att hon hade lite smärta i halsen, säger pappa Torbjørn till norska Klikk.Men ont i halsen har väl de flesta haft någon gång? Föräldrarna blev dock lite fundersamma när smärtan inte gick över för Amalie. I vanliga fall brukar inte familjen vara så snabba på att gå till läkaren. Men Amalie gick i gymnasiet som krävde intyg från läkare vid frånvaro.Uppsökte läkareI tron om att hon endast hade en vanlig förkylning så uppsökte Amalie läkare för kontroll och blodprov.Vid undersökningen hittade läkaren inga onormala värden eller något att som inte stod rätt till. Men Amalies kropp sa ifrån ändå. Samma kväll som hon varit hos läkaren var hon helt utmattad och dålig att föräldrarna tog beslutet att åka med sin dotter till akuten. Men Amalie skickades direkt hem igen.Blev sämreEfter det tog det bara fyra dagar tills Amalie var tillbaka hos läkaren för nya blodprover, då hon mådde mycket sämre. – Läkaren ringde och sa att proverna var konstiga. De var tvungna att ta nya, säger mamma Arnhild till norska Klikk.24 maj 2017, drygt en vecka efter att Amalie hade första känningen i halsen, fick hon åka ambulans till Haukeland Universitetssjukhus i Bergen. Från att ha trott att det handlat om en förkylning handlade det helt plötsligt om livet eller död.Amalie blev bara 17 år gammal. Bildkälla: FacebookSällsynt aggressiv cancer En förälders värsta mardröm blev verklighet för Amalies föräldrar. Hon hade attackerats av en sällsynt och aggressiv form av akut leukemi. Blodcancern gjorde att hon under 96 dagar genomgick de absolut tuffaste kemoterapi-behandlingarna, som från och till var extremt smärtsamt för henne, skriver norska Klikk.Familjen växlade dag för dag mellan hopp och förtvivlan. Någon som aldrig ville ge upp var Amalie, men tillslut orkade inte hennes kropp kämpa emot cancern mer. Såret i halsen de trodde var en förkylning var akut leukemi och efter 96 dagar dog Amalie i sina föräldrars armar.  Nyheter24 har tidigare skrivit om Irina, 15, som dog när hon tappade sin mobil i badkaret. Det kan du läsa mer om här.

2018-12-11-19:10:06

Skottlossning i Strasbourg – två döda och flera skadade

Under tisdagskvällen inträffade en skottlossning mitt under en julmarknad i centrala Strasbourg, Frankrike. En person har dött och flera har skadats, rapporterar Reuters enligt TT. Det var en ensam gärningsman som ska ha öppnat eld på gatan rue des Grandes-Arcades. Området där julmarknaden och skottlossningen ska ha ägt rum uppges ha utrymts. Även spårvagnar som passerar platsen ska ha stoppats, enligt BBC.  Myndigheterna har även uppmanat människorna i Strasbourg att inte gå ut, alla bör hålla sig inomhus. Skytt jagas Den person som öppnat eld mot julmarknaden verkar fortfarande vara på fri fot och jagas av polis. Men enligt Aftonbladet ska gärningsmannen vara identifierad och känd hos polisen sedan tidigare. Slagit ring runt  Gunnar Hökmark, moderat EU-parlamentariker, befinner sig nära platsen och skriver på sin Twitter att polisen "slagit ring kring den inre staden". Skottlossning i Frankrike. Bildkälla: Faksimil Twitter Eu-parlamentet stängt I Strasbourg ligger även EU-parlamentet, som stängdes. Det var en försiktighetsåtgärd när uppgifter om skottlossning kom till känna.

2018-12-11-20:40:21

Nunnor stal från katolsk skola – för att åka till Las vegas

Det var i Redondo Beach i Kalifornien som det har kommit fram att två nunnor, som båda tidigare jobbat på den katolska skolan St. James, har stulit 500 000 dollar för att betala sina spel-resor till Las vegas, skriver Daily Mail. Det är den före detta rektorn på skolan, syster Mary Margaret Kreuper och en före detta lärare syster Lana Chang som under en längre tid stulit pengar från skolan.  Kreuper var rektor på St. James skola i hela 29 år. Hon gick sedan i pension i slutet av 2017. Chang följde sin bästa väns exempel och gick även hon i pension. Det var personal som kom på de två bästa vännerna, och som sedan delade nyheten med föräldrarna på ett tillkallat möte. Pengarna de stulit har kommit från terminsavgifter och donationer. Kommer behandla det internt Skolan har bestämt sig för att inte anmäla de två nunnorna, utan de kommer hantera det internt. Man har kunnat spåra pengarna hela sex år bak i tiden. Men på skolan tror man att mer pengar har stulits. Skolans advokat, Marge Graf, ska ha berättat på mötet att nunnorna använt pengarna för privat bruk. "Vi vet att de brukar åka på semester tillsammans, vi vet att de brukar besöka kasinon, och de har använt det här kontot som deras egna personliga konto". Monsignor Micheal Meyers från kyrkan deltog på mötet. Och han berättade att att de satte igång en intern utredning redan tidigare i år, då de märkte att något inte stämde när de gick igenom alla siffror kring Kreupers avgång. Han berättade att det var en familj som gick på skolan som bad om en kopia på en check. I samband med det så märkte personal på skolan att den redan hade betalats ut till ett annat konto än skolans, skriver Daily Mail. Nunnorna i i Kalifornien verkar inte vara som andra nunnor. Det finns ett litet trerumshus där The Sisters of the Valley bor och arbetar. De är nunnor, men inga vanliga sådana – de odlar nämligen marijuana i sitt eget hem.

2018-12-11-13:51:29

Skottlossning i Strasbourg – en död och flera skadade

Under tisdagskvällen inträffade en skottlossning mitt under en julmarknad i centrala Strasbourg, Frankrike. En person har dött och flera har skadats, rapporterar Reuters enligt TT.Det var en ensam gärningsman som ska ha öppnat eld på gatan rue des Grandes-Arcades.Området där julmarknaden och skottlossningen ska ha ägt rum uppges ha utrymts. Även spårvagnar som passerar platsen ska ha stoppats, enligt BBC. Myndigheterna har även uppmanat människorna i Strasbourg att inte gå ut, alla bör hålla sig inomhus.Skytt jagasDen person som öppnat eld mot julmarknaden verkar fortfarande vara på fri fot och jagas av polis.Slagit ring runt Gunnar Hökmark, moderat EU-parlamentariker, befinner sig nära platsen och skriver på sin Twitter att polisen "slagit ring kring den inre staden".Skottlossning i Frankrike. Bildkälla: Faksimil TwitterEu-parlamentet stängtI Strasbourg ligger även EU-parlamentet, som stängdes. Det var en försiktighetsåtgärd när uppgifter om skottlossning kom till känna.

2018-12-11-20:40:21

Skottlossning i Strasbourg – minst en död och flera skadade

Under tisdagskvällen inträffade en skottlossning mitt under en julmarknad i centrala Strasbourg, Frankrike. En person har dött och flera har skadats, rapporterar Reuters enligt TT.Området där julmarknaden och skottlossningen ska ha ägt rum uppges ha utrymts. Även spårvagnar som passerar platsen ska ha stoppats, enligt BBC.Slagit ring runt Gunnar Hökmark, moderat EU-parlamentariker, befinner sig nära platsen och skriver på sin Twitter att polisen "slagit ring kring den inre staden".Skottlossning i Frankrike. Bildkälla: Faksimil Twitter Texten uppdateras. 

2018-12-11-20:40:21