Kissade i sin mun – nu återvänder Carney

Kissade i sin mun – nu återvänder Carney

Den australiska rugbystjärnan Todd Carney fick sparken från sin klubb Cronulla Sharks efter att en bild på honom när han kissar sig själv i munnen fick spridning på sociala medier. 

Carney flydde då Australien för spel i England, men nu avslutar han sin exil och är klar för klubben Northern Pride från Cairns. 

– Det som imponerade på mig är hur mycket Todd har mognat, säger Cairns vd Greg Dowling till NRL.com. 

Läs hela nyheten:
Kissade i sin mun – nu återvänder Carney

Publicerad: 2017-11-14 klockan 21:58

Fler nyheter från Sport

Zlatan målskytt – när Galaxy bröt dystra sviten

Slutspelsdrömmen lever för Zlatan Ibrahimovic och hans LA Galaxy efter att Seattle Sounders körts över med 3-0 natten mot måndagen.Zlatan själv inledde målskyttet när han tryckte dit en straff i den nionde minuten.I och med segern bröt Galaxy den dystra sviten på sju matcher utan seger.

2018-09-24-04:01:51
Woods tårar efter den  första segern på fem år

Han har varit uträknad av många.Nu är Tiger Woods, 42, sensationellt tillbaka som segrare – för första gången på fem år.Då kom också tårarna.– Jag kan inte förstå att jag lyckades ta mig tillbaka, säger han.

2018-09-24-00:17:35
”Jag var ett väldigt billigt  alternativ för IFK Göteborg”

IFK Göteborgs sportchef Mats Gren har hela tiden hävdat att Dalkurd begärde alldeles för mycket pengar för Andreas Brännström. I det nya numret av Offside  hävdar tränaren motsatsen. – Jag hade en klausul i mitt kontrakt med Dalkurd som gjorde att jag kunde köpa ut mig själv för 20 000 kronor. Men ibland känner man att det klickar, andra gånger inte, säger Brännström till Offside.

2018-09-24-00:01:00
”Kände direkt att Gren inte stod upp för mig”

GÖTEBORG. Frank Andersson, 62, och Mats Gren, 54, hade en bitvis ansträngd relation i IFK Göteborg. I det nya numret av fotbollsmagasinet Offside berättar Blåvitts dåvarande ordförande om hur besviken han blev på sportchefen vid speciellt ett tillfälle.Det var när Blåvitt-ledningen hade möte med missnöjda supportrar och huliganer.– När vi stod där med Wisemen och Ultras kände jag direkt att Mats inte stod upp för mig, berättar Frank Andersson i Offside.”Vi har ständigt löpande möten och dialog med våra supportrar”, svarar Mats Gren i ett mejl till tidningen.

2018-09-24-00:01:00
Beskedet: Dahlén  skickas ner till AHL

De hoppas mycket på den unga svenskduon Elias Pettersson/Jonathan Dahlén.Men under söndagskvällen meddelade Vancouver Canucks att Dahlén inleder säsongen med farmarlaget Utica Comets.– Jag är här för att spela i NHL, så jag hoppas att det blir så under säsongen, säger han till SportExpressen.

2018-09-23-23:53:42
Ronaldo räddade Juve från fiasko mot jumbon

Juventus var riktigt illa ute mot Frosinone.Då klev ett visst nyförvärv fram i slutminutern – och mästarlaget vann till slut med 2-0.– Man visste att det skulle komma att handla om Ronaldo, säger expertkommentatorn i Strive.

2018-09-23-23:21:04
Karlskronas drömstart: ”Inramningen magisk”

Vilken publikfest i den glödheta hockeyfajten mellan Tingsryd och Karlskrona.Hemmalaget hade 2-0 men Karlskrona svängde och reste hem till Blekinge med alla poängen efter en tajt avslutning.– Inramningen var helt magisk, säger Karlskronas tränare Ove Molin.

2018-09-23-23:21:04
Ilskan – efter det regelvidriga målet

Everton skapade nog för att ta poäng.Men fick se sig besegrade av Arsenal efter två mardrömsminuter och ett regelvidrigt mål av Pierre-Emerick Aubameyang.– Det är solklart, säger Evertons tränare Marco Silva. Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

2018-09-23-23:22:14