Kenneth Gärdestads kamp mot sjukdomen

Kenneth Gärdestads kamp mot sjukdomen

Kenneth Gärdestad är allvarligt sjuk i både hudcancer och lymfom, och kämpar med att ens kunna äta.

Men låtskrivaren är fast besluten att gå på premiären av kommande filmen om sin bror.

– Jag försöker bara överleva helt enkelt, säger Kenneth Gärdestad till Aftonbladet.

Läs hela nyheten:
Kenneth Gärdestads kamp mot sjukdomen

Publicerad: 2017-06-19 klockan 07:45

Fler nyheter från Nöje

”Gärningar som är allvarliga, kränkande och förnedrande”

Den kvinnliga ex-praktikanten som anmält SVT-programledaren Lasse Kronér för sexuellt utnyttjande har sex vittnen till sin hjälp.Det framgår av polisanmälan som gjorts mot Kronér och som rubricerats "grovt sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning".Advokat Elisabeth Massi Fritz företräder kvinnan som gjort anmälan mot Lasse Kronér.”Det är gärningar som är både allvarliga, kränkande och förnedrande” skriver hon till Expressen i ett sms.SVT har haft samtal på måndagen om Kronérs och "Doobidoos" framtid.Samtidigt väntar åklagare på fler uppgifter som "kan ha betydelse".

2017-10-23-13:15:45
”Gärningar som som är allvarliga, kränkande och förnedrande”

Den kvinnliga ex-praktikanten som anmält SVT-programledaren Lasse Kronér för sexuellt utnyttjande har sex vittnen till sin hjälp.Det framgår av polisanmälan som gjorts mot Kronér och som rubricerats "grovt sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning".Advokat Elisabeth Massi Fritz företräder kvinnan som gjort anmälan mot Lasse Kronér.”Det är gärningar som som är både allvarliga, kränkande och förnedrande” meddelar hon Expressen via sms.SVT har haft samtal på måndagen om Kronérs och "Doobidoos" framtid.Samtidigt väntar åklagare på fler uppgifter som "kan ha betydelse".

2017-10-23-13:15:45
Stjärnans bild –  efter 20 år förvånar

Alicia Silverstone får stor uppmärksamhet för sin utklädnad i tv.På nya bilder framträder hon i kläderna från den klassiska nittiotalsfilmen "Clueless"."Alicia Silverstone har inte åldrats en dag", skriver fansen på Instagram.

2017-10-23-19:13:56
Molly Nutleys chock – efter  fästmannens ord direktsändning

När Molly Nutley, 22, och kärleken Gustav Lindh, 22, gästade TV4:s "Nyhetsmorgon" blev pojkvännens ord för mycket för Molly Nutley.I morgonsoffan utbrast skådespelerskan tillslut:– Men Gud vad är det här för morgon?

2017-10-23-21:59:40
Så utreds TV4 och Martin Timell

Martin Timell sparkas av TV4.Efter Expressens granskning har TV4 också tillsatt en utredning av advokatbyrån Setterwalls. Syftet är att byrån ska göra en oberoende genomlysning av hur skandalen kring Martin Timell kunde inträffa.Beställningen har gjorts av TV4 själva och dessutom arbetar en av Setterwalls tidigare medarbetare som jurist på kanalen.– Men vi är ju inte en myndighet som går in och tittar på det utan det görs i samråd så att de får belysning på de frågor som de vill ha belysta. Det är lite så det blir, säger Kristina Einarsson, chef för Setterwalls i Stockholm.

2017-10-23-21:43:13
Doobidoo-gästerna om  anklagelserna mot Kronér

Lasse Kronér anmäldes under torsdagen för ”grovt sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning”.Nu utreds programledarens medverkan i "Doobidoo", och huruvida programmet ska sändas som vanligt på fredag eller tas bort ur tablån.Programmet är förinspelat – och nu uttalar sig fredagens gäster om händelserna. – Eftersom det här spelades in den femte juni tycker jag självklart att det ska visas, säger Janne Schaffer.

2017-10-23-21:53:45
Kockens tragiska  besked – mitt i köket

Jonas Svensson fick det tragiska beskedet på jobbet.I "Kockarnas kamp" berättar stjärnkocken om när han och hans hustru fick missfall halvvägs in i graviditeten.– Det var fruktansvärt, säger han.

2017-10-23-20:33:10
Stjärnans bild – 20 år senare förvånar

Alicia Silverstone får stor uppmärksamhet för sin utklädnad i tv.På nya bilder framträder hon i kläderna från den klassiska nittiotalsfilmen "Clueless"."Alicia Silverstone har inte åldrats en dag", skriver fansen på Instagram.

2017-10-23-19:13:56
TV4:s vd Casten Almqvist:

Flera av TV4:s toppchefer kände till uppgifterna om Martin Timell.I en intervju med Expressen bekräftar nu TV4:s vd Casten Almqvist att även han kände till uppgifterna – samtidigt är han självkritisk.– Man har aktivt blundat för saker av skäl som är ganska svåra att svara på, säger han.

2017-10-23-18:55:44
TV4 river Martin Timells  miljonkontrakt – polisanmäler inte

Efter skandalen där Martin Timell anklagats för rasism, sexism, homofobi och sexuella övergrepp: TV4 avslutar samarbetet med programledaren.TV4 avslutar även pågående produktion av "Äntligen hemma", stryker det ur tablån och river kontraktet med Timell.TV4:s vd Casten Almqvist har känt till anklagelserna sen 2016, kallar Martin Timell för ett "enskilt rötägg" – och är kritisk till kanalens agerande.– Det handlar om att man aktivt har blundat för saker av skäl som är ganska svåra att svara på, säger han.

2017-10-23-15:48:28