JUST NU: Utredning om gruppvåldtäkt läggs ner

JUST NU: Utredning om gruppvåldtäkt läggs ner

Förundersökningen om den misstänkta gruppvåldtäkten på en lekplats på Hasselgatan har lagts ned, skriver Sydsvenskan.

Detta är en av en rad misstänkta våldtäkter som lagts ned under våren.

Läs hela nyheten:
JUST NU: Utredning om gruppvåldtäkt läggs ner

Publicerad: 2018-05-17 klockan 13:59

Fler nyheter från Expressen

Samanthas hund sparkades ihjäl mitt på dagen i en park

Allt började som en vanlig promenad med hundarna i parken en söndag eftermiddag.Men mötet med ett tonårsgäng slutade med att Samantha Winfields hundvalp låg ihjälsparkad på marken.– Min hund förtjänade inte att dö, skriver Samantha i ett inlägg på Facebook.

2018-09-22-16:34:25
Nanna gömde sig i  källaren i fyra timmar

Nanna gömde sig i källaren i fyra timmar, polischefen Niclas gjorde en blöt upptäckt på den lokala campingen – och Agneta tvingas gå ut och slå larm till museibesökarna i Bohuslän.Alla är de västsvenskar som hamnat mitt i stormen Knud– Det ryckte i huset, säger Niclas Hallgren.

2018-09-22-15:02:47
Öbornas oro: Turisterna förstör Mamma Mia-öns stränder

Ön Skiathos har fått ett rejält uppsving efter inspelningen av den första "Mamma Mia!"-filmen.Men turister har blivit så kära i ön att de skövlar dess stränder på stenar. Och nu tvingas öborna ryta ifrån, skriver The Guardian.

2018-09-22-16:26:24
Så tappade S makten i norr – efter hela 84 år

I 84 år styrde Socialdemokraterna landstinget i Norrbotten. Men efter larm från Sveriges rödaste län om nedskärningar i akutverksamheten, sjuksköterskebrist och kvinnor som kör 25 mil för att föda barn, var det nog. Domen i valet från norrbottningarna var stenhård: S tappar makten till uppstickaren Sjukvårdspartiet. – Det spelar ingen roll om man pratar med mammor eller pensionärer, folk har tröttnat på situationen, säger Maria Eliasson från Lombolo, som krockade med en ren och var ytterst nära att föda sin son i bilen på vägen till Gällivare.  

2018-09-22-16:04:50
Senegalesiska turister ännu inlåsta - efter åtta veckor

Bröderna Ibra Lo och Pape Matar, som Kvällsposten besökte på förvaret i Åstorp i augusti, sitter fortfarande inlåsta.Deras turistresa till Sverige har förvandlats till en mardröm som aldrig tycks ta slut.Enligt polisen är logistiken kring avvisningen komplicerad.– Skandalöst, säger advokat Almina Imamovic som har stor erfarenhet av migrationsmål.

2018-09-22-16:09:04
S pressar L och C om  svar gällande SD-stöd

SD kommer att rösta för Andreas Norlén som talman samtidigt som S håller fast vid sin egen kandidat – Åsa Lindestam. Till posten som andre vice talman finns två kandidater, SD:s Björn Söder och V:s Lotta Johnsson Fornarve. Alliansen har meddelat att man kommer att lägga ner sina röster i omröstningen – vilket i praktiken innebär att Björn Söder blir vald. Socialdemokraterna har ännu inte lämnat besked i frågan men öppnade under fredagen för att rösta på Johnsson Fornarve. 

2018-09-22-16:11:32
Sjöstedt pressar Löfven om Björn Söder:  ”Besviken om de släpper fram honom”

Vänsterpartiet pressar nu Socialdemokraterna om posten som andre vice talman. Jonas Sjöstedt räknar med stöd från S och MP – och säger att han skulle bli "både förvånad och besviken" om de låter Björn Söder (SD) vinna. – Det är faktiskt omöjligt, säger Sjöstedt. 

2018-09-22-15:46:30
Här stöttar lillprinsen pappa  Carl Philip under finaldagen

Först kom prins Carl Philip och pappa kungen till Mantorps motorbana.Under lördagen dök en annan racerkrabat upp – lillprinsen Alexander, 2.Den nye racerprinsen visade snabbt intresse för pappas blå Lotus.

2018-09-22-15:39:33
Nanna, 35, gömde sig i  källaren – i fyra timmar

Nanna gömde sig i källaren i fyra timmar, polischefen Niclas gjorde en blöt upptäckt på den lokala campingen – och Agneta tvingas gå ut och slå larm till museibesökarna i Bohuslän.Alla är de västsvenskar som hamnat mitt i stormen Knud– Det ryckte i huset, säger Niclas Hallgren.

2018-09-22-15:02:47
Marica, 24, omkom  i svåra mc-kraschen

Familjen vet inte varför Marica Junegard satte sig på motorcykeln. Men de är smärtsamt medvetna om att färden slutade i en krasch.Småbarnsmamman blev bara 24 år gammal.– Hon älskade sin dotter, och nu finns hon inte där för att se henne växa upp. Det är svårt att förstå, säger systern Jeanette Junegard.

2018-09-22-14:33:12