JUST NU: Stor olycka – personer sitter fast

JUST NU: Stor olycka – personer sitter fast

Polis larmades om en trafikolycka i Malmö vid klockan 12.41.

Det rörde sig om två bilar som troligtvis frontalkrockat, skriver polisen. 

Räddningstjänsten är på plats och utför klippningsarbete.

Läs hela nyheten:
JUST NU: Stor olycka – personer sitter fast

Publicerad: 2018-03-22 klockan 13:03

Fler nyheter från Expressen

Man åtalas för stölder vid Myndkabinettet

En före detta anställd vid Kungliga Myntkabinettet åtalas för grovt häleri.Det efter att ha sålt stulna mynt till ett värde av nästan fyra miljoner kronor, uppger SVT. 

2018-12-13-13:41:13
JUST NU: Lägenheter utryms – misstänkt handgranat hittad

En misstänkt handgranat har hittats i en container i ett garage i ett bostadsområde i Västra Frölunda i Göteborg.– Vi har fått in det som att det kan vara en handgranat, så det är det vi utgår ifrån att det kan vara, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst.Intilliggande fastigheter evakueras och bombgruppen är på väg.

2018-12-13-11:59:49
Bedragare slog till mot SJ – kundpoäng stulna

SJ har drabbats av ett omfattande bedrägeri, meddelar man i dag.Bedragare har kommit över kundernas inloggning och sedan blivit av med sina SJ Prio-poäng.Nu måste 1,3 miljoner medlemmar byta sina lösenord.

2018-12-13-13:18:28
Möller misstänks för stämpling till mord

Arbogakvinnan Johanna Möller anklagas för att ha försökt få sin mamma Anki mördad med en dödsorder inifrån fängelset.Nu är misstanken formell och Anki har kopplat in Elisabeth Massi Fritz som målsägandebiträde för att föra hennes talan.

2018-12-13-13:25:25
JUST NU: Lägenheter utryms – polisens bombgrupp på väg

Ett misstänkt farligt föremål har hittats i en container i ett bostadsområde i Västra Frölunda i Göteborg.– Vi är där på plats för bedömning om vad det kan vara, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson.Polisen uppger att det inte kan uteslutas att det handlar om en handgranat och att intilligande fastigheter kommer att evakueras.

2018-12-13-11:59:49
Donald Trump: Ingen  julfest för pressen i år

USA:s president slopar den traditionella julfesten för journalister i Vita huset.Det efter att relationen mellan Trump och mediehusen blivit allt mer infekterad, uppger Fox News. 

2018-12-13-13:08:04
Flera tillslag i morse – en anhållen för terroristbrott

Säpo har tillsammans med polisen utfört en omfattande räd i Västsverige tidigt under torsdagsmorgonen – och en person har anhållits misstänkt för förberedelse alternativt stämpling till terroristbrott.– Jag såg polisen komma med hjälmar och vapen. Det var flera piketbussar med poliser. Hela gatan var fullt med poliser, säger Ewa Lönnroth-Börjesson som blev vittne till en stor insats i Lilla Edet.Vid lunchtid var samtidigt polisen på plats i Biskopsgården i Göteborg – och plockade upp ett upphittat magasin som skulle kunna kopplas till morgonens insats.– Det finns ganska många frågor som inte är ställda ännu, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson.

2018-12-13-09:10:57

Misstänkt farligt föremål hittat i container

Ett misstänkt farligt föremål har hittats i en container i ett bostadsområde i Västra Frölunda i Göteborg.– Vi är där på plats för bedömning om vad det kan vara, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson.Polisen uppger att det inte kan uteslutas att det handlar om en handgranat. Troligen kommer intilliggande fastigheter att utrymmas.

2018-12-13-11:59:49
Flera terrortillslag –  en person anhållen

Säpo har tillsammans med polisen utfört en omfattande insats i Västsverige tidigt under torsdagsmorgonen.På sin hemsida uppger Lilla Edets kommun att det varit insatser där och enligt uppgift till GT har sådana bland annat skett också på flera platser i Göteborg samt i Ale.En person har anhållits misstänkt för förberedelse alternativt stämpling till terroristbrott.– Ett flertal personer har hämtats in till förhör, säger Karl Melin, presschef på Säkerhetspolisen.

2018-12-13-09:10:57
Bah Kuhnkes besked: Färdig som minister

Alice Bah Kuhnke kommer inte ställa upp som minister i en eventuell ny rödgrön regering.I stället toppar hon nu Miljöpartiets EU-lista tillsammans med meteorologen Pär Holmgren – som precis har blivit miljöpartist.– De senaste fyra åren har varit fantastiska på många sätt, men de frågor som engagerar mig allra mest - klimatet och demokratin - de måste försvaras i Europa, säger Alice Bah Kuhnke.

2018-12-13-11:19:39