JUST NU: Polisjakt efter rån mot Coop

En Coop-butik utsattes under torsdagsförmiddagen för ett rån i Nässjö.

Ett flertal maskerade personer tvingade till sig en okänd summa pengar genom att hota personalen med ett tillhygge eller någon form av vapen.

– Det pågår ett intensivt polisarbete och vi har flera patruller på plats, säger Monica Bergström, presstalesperson vid polisen i Jönköping.

Läs hela nyheten:
JUST NU: Polisjakt efter rån mot Coop

Publicerad: 2018-06-21 klockan 11:21

Fler nyheter från Expressen

En av Sveriges mest jagade har gripits

Jani Kellokumpu, 37, har varit inblandad i flera vansinneskörningar med dödlig utgång i Haparanda.I två år har han varit en av Sveriges mest jagade personer - häktad i sin frånvaro misstänkt för dråp och dråpförsök.På fredagskvällen greps Kellokumpu i Finland efter en vild biljakt med polis 

2018-12-14-20:52:58
Klimatmötet försenas  – efter bråk om ordval

Klimatmötet i polska Katowice riskerar att dra ut på tiden. Länderna har fortfarande inte kommit överens om slutrapporten  – och flera vänder sig mot ordvalet ”välkomna” IPCC-rapporten. – Man kan spekulera i de egentliga skälen, säger Isabella Lövin (MP) i Expressen TV. 

2018-12-14-20:21:34
Gui Minhais

De framtvingade "bekännelser” som fängslade förläggaren Gui Minhai har gjort i kinesisk tv har kunnat ses från Sverige. Kinesiska kanalen CCTV 4 går att få som tillval i Telias tv-paket. – Vi har förtroende för att kunderna själva kan göra en sund och klok bedömning för vad det är de tittar på, säger Irene Krohn, presschef på Telia. 

2018-12-14-20:22:48
Kim Walls bilder hyllas i ny utställning: ”Oerhört stolta”

I januari kommer utställningen ”I Kim Walls fotspår” till Stockholm.Genom bilderna vill föräldrarna sprida vidare minnet av Kim Wall som prisbelönt journalist med hela världen som arbetsplats.– Det är en väldig tröst i sorgen för oss att få lov att visa upp vad hon gjorde, säger mamman Ingrid Wall som har varit delaktig i att välja ut materialet.

2018-12-14-20:04:09

Misstänkt utsläpp i Skandiahamnen

Räddningstjänsten har larmats till Skandiahamnen i Göteborg om ett misstänkt utsläpp av ett farligt ämne.– Något har droppat från ett fartyg, säger Jonathan Jansson, teamledare vid SOS Alarm.

2018-12-14-20:06:41
Man attackerad med knivliknande föremål vid galleria i centrala Stockholm

En man har blivit angripen med ett knivliknande föremål vid köpcentret Gallerian i centrala Stockholm. Han har förts med ambulans till sjukhus. – Det finns uppgifter om att det är fler än två gärningspersoner, säger Carina Skagerlind, presstalesperson på polisen. 

2018-12-14-19:42:46

Polisen beslagtog 28 kilo cannabis

Bland beslagen finns 28 kilo cannabis, 55 000 narkotikaklassade tabletter och två AK 47. Under operation Triss har polisen sprängt delar av nätverket som med våld och hot styrt narkotikaaffärerna i Härnösand. Men få vågar anmäla. – I de här kretsarna pratar man inte med polisen, oavsett vad som hänt, säger underrättelsepolisen Robert Öhman till Allehanda.

2018-12-14-19:48:03
Cohen: ”Det var Trump som  beordrade utbetalningar”

USA:s president Donald Trump fattade personligen beslut om utbetalningarna till två kvinnor för att undvika en sexskandal inför valet 2016. Och Trump kände till att detta var regelvidrigt. Det säger hans före detta advokat Michael Cohen i en intervju med ABC News:– Jag var lojal mot någon som, helt ärligt, inte förtjänar någon lojalitet. Det är slut för min del att ljuga. 

2018-12-14-19:52:10
Kristerssons nya hopp –  en vändning från C och L

Stefan Löfven röstades på fredagen ner av riksdagen – med konsekvensen att partierna "driver Sverige närmare ett extra val", enligt talmannen Andreas Norlén.Samtidigt tycks ett nytt fönster ha öppnats för Ulf Kristersson (M) – som kan bli statsminister redan i nästa vecka. – Det är vissa krav som måste uppfyllas för att det ska bli möjligt, säger den tidigare C-ledaren Olof Johansson. 

2018-12-14-19:12:55
Chris Christie vill inte  bli stabschef hos Trump

Donald Trump har tidigare meddelat att hans stabschef John Kelly ska lämna sin position. Presidenten och den tidigare guvernören i New Jersey Chris Christie har träffats för att diskutera det nu lediga jobbet i Vita Huset, har flera medier rapporterat. Men efter mötet meddelar Chris Christie att han inte står till Donald Trumps förfogande. 

2018-12-14-20:53:14