JUST NU: Ny skottlossning – rubriceras som mordförsök

JUST NU: Ny skottlossning – rubriceras som mordförsök

Sent på torsdagskvällen rapporterades en ny skottlossning i Malmö.

Kulhål hittades i en lägenhetsdörr och i en vägg i trapphuset till ett flerfamiljshus.

Det fanns folk i lägenheten men ingen ska ha skadats. Händelsen rubricerades som mordförsök. Det var tredje skottlossningen på samma dag.

Läs hela nyheten:
JUST NU: Ny skottlossning – rubriceras som mordförsök

Publicerad: 2018-11-08 klockan 23:14

Fler nyheter från Expressen

Gymnasieskolans beslut: Ska ha tre olika terminer

Nästa höst öppnar ett nytt gymnasium i Göteborg.Det blir det första Sverige som har tre terminer i stället för två, rapporterar Göteborg Direkt.– Det blir extremt oregelbundet med ett jättelångt sommarlov och kort höst- och sportlov, säger rektorn Peter Heddelin till Göteborg Direkt.

2018-11-17-12:08:44
Emil, 14, nekas busskort – pappan rasar: ”Livsfarligt”

14-årige Emil fick sitt busskort indraget av kommunen för att han bor 16 meter innanför avståndsgränsen till skolan.Det får pappa Bo Karlsson att reagera. Han anser att den uppmätta vägen är trafikfarlig att cykla på.– Kommunen får gärna spela rysk roulett med sig själva, men inte med min sons liv, säger han.

2018-11-17-11:49:49

E6 stängd efter olycka

En singelolycka har inträffat på E6 i höjd med Kvibille i Hallands län.Vägen är enligt polisen till följd av olyckan helt stängd i södergående riktning.

2018-11-17-10:59:19
Pappan lät fyra månader gamla sonen ruttna till döds

Zachary Paul Koehn, 29, lät sin fyra månader gamle son Sterling son ruttna till döds.När pojken hittades död i en gunga i sitt hem blödde han ur munnen och hans blöja var full av maskar efter att inte ha bytts på två veckor.Nu har pappan funnits skyldig till mord och riskerar livstids fängelse.

2018-11-17-11:30:00
Elin, 24, förstod inte vad som var fel – sen fick hon beskedet

När Elin Ericson, 24, sökte hjälp för sina besvär fick hon bara höra att hon var "tjock" och "behövde gå ner i vikt". Men även när hon hade gått ner 30 kilo så försvann inte symptomen.Till slut fick hon sin diagnos.– Allting stämde in på mig. När jag såg bilder på ben så var det som att se mina egna ben säger hon.

2018-11-17-08:30:00
Helena Hyséns paradis: ”Det finns inget annat

Viveca Lärn skriver på en bok och vandrar på stranden i Andalusien när mörkret lägger sig över Sverige.Alexandra Zazzi drömmer om att bestiga Kilimanjaro eller vandra i grottsystem i Vietnam.Vem vill inte ta en paus från vardagen mitt i höst- och vinterrusket.Så här vill några kända västsvenskar semestra i vinter.

2018-11-17-11:23:43

E6 helt stängd efter olycka

En singelolycka har inträffat på E6 i höjd med Kvibille i Hallands län.Vägen är enligt polisen helt stängd i båda riktningarna.

2018-11-17-10:59:19
Prinsessan Sofias succé: ”Väldigt fint”

Hösten är årets stora modeårstid – och prinsessan Sofia och kronprinsessan Victoria har snappat upp några av säsongens hetaste trender. Victoria har burit upp vinrött och Sofia har bland annat synts i rutig kappa. – Hon bär den här kappan som känns väldigt brittisk i stilen. Hon bär upp den väldigt, väldigt fint, säger Expressens modeexpert Magda Omerspahic. 

2018-11-17-10:11:57
Professorns avsked till ett polariserat Sverige

Få professorer har väckt så stor uppmärksamhet som Jordan B Peterson under sitt besök i Stockholm. Under två dygn i Sverige sågade han svensk jämställdhetspolitik – men dömdes också ut av Sveriges utrikesminister och anklagades för att inte ens kunna analysera en forskningsrapport.– Jag förstår inte mitt liv och min situation just nu, säger han.

2018-11-17-10:52:25
Polisen larmar för tjuvarnas nya knep: Fräcka grentricket

I och med mörkrets intåg kan ljusskygga inbrottstjuvar enklare kartlägga ditt och dina grannars hus innan de slår till.Genom att placera olika föremål utanför din entré eller på din tomt kan tjuvarna se om just din bostad är ett lämpligt byte.Nu larmar polisen i Halland, efter tips om grenar som placerats ut på onaturliga sätt bostadsområden runtom i länet.– Det här fenomenet har förekommit till och från, i olika varianter. Men allt har samma syfte, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst.

2018-11-17-06:00:00