JUST NU: Nazister och motdemonstranter i bråk

JUST NU: Nazister och motdemonstranter i bråk

Omkring 10 till 15 personer från NMR befinner sig just nu på Avenyn i Göteborg.

Även på Järntorget står NMR-medlemmar med flagga och delar ut flygblad.

Polisen finns på plats och följer utvecklingen.

– Det är två icke tillståndsgivna allmänna sammankomster, säger Hans Lippens, presstalesperson vid polisen region Väst.

Efter någon form av konfrontation med motdemonstranter har en person från NMR omhändertagits.

Läs hela nyheten:
JUST NU: Nazister och motdemonstranter i bråk

Publicerad: 2018-01-13 klockan 14:06

Fler nyheter från Expressen

Taxichaufför knivrånad i Örebro

En taxichaufför i Örebro uppger att han hotats med kniv för att sedan rånas av en maskerad man som beställt taxi under söndagskvällen, rapporterar Nerikes Allehanda.

2018-09-24-04:44:51

Företag utsatt för smash and grab-kupp

Ett företag i Skarpnäck i södra Stockholm har utsatts för ett försök till en smash and grab-kupp natten mot måndagen.– Man har kört in en truck i ett företag i ett försök till en smash and grab, säger Kjell Lindgren, presstalesperson på polisens regionsledningscentral i Stockholm.Det är för tillfället oklart om gärningspersonerna lyckades komma över någonting.

2018-09-24-04:31:10
Kvinna dödad inomhus – polisen utreder mord

Sent på söndagskvällen larmades polisen om en misshandel i Kista norr om Stockholm. På plats hittades en svårt skadad kvinna som sedan avled av skadorna.En man har gripits på platsen.Polisen har nu inlett en förundersökning om mord.– Vi får först in ärendet som misshandel men har startat en förundersökning om mord, säger Jenny Ryberg, vakthavande befäl vid polisens regionsledningscental i Stockholm.

2018-09-24-01:21:12

Ordningsvakter utsatta för kraftigt våld

Två ordningsvakter har skadats under ett ingripande vid tunnelbanestationen vid Fridhemsplan.En person i 40-årsåldern gick till attack och utsatte vakterna för kraftigt våld när en person skulle avvisas från ett tunnelbanetåg.Vakterna har förts till sjukhus.

2018-09-24-04:27:17
Därför saknas Kate – när alla andra får vara med

Den nya dokumentären ”Queen of the World”, som fokuserar på det brittiska samväldet, ger plats åt Meghan, Harry och William.Men Kate är inte med.Anledningen? Hon var i slutet av sin graviditet och hade inga kungliga uppdrag när dokumentären filmades, skriver People.

2018-09-24-02:58:59
Victorias viktiga möte med klimatforskaren

NEW YORK. Victorias New York-resa fortsätter – nu med fokus på haven. Sent i går träffade hon professorn och klimatforskaren Jennifer Jacquet tillsammans med den svenska professorn Henrik Österblom som tidigare hyllat Victorias insats för miljön. 

2018-09-24-02:27:51
Ford hörs på torsdag om de påstådda sexuella övergreppen

Det blir på torsdag Christine Blasey Ford hörs i en öppen utfrågning inför USA-senatens justitieutskott.Det uppger advokater som företräder den 51-åriga psykologen.Utfrågningen gäller de sexuella övergrepp hon säger sig ha utsatts för av Brett Kavanaugh – mannen som nominerats till USA:s högsta domstol av president Trump.

2018-09-24-01:46:18

Person hittat död – polisen utreder mord

Sent på söndagskvällen hittades en person död i Kista norr om Stockholm. Polisen har nu inlett en förundersökning om mord, skriver Aftonbladet. – Vi fick in det som en misshandel. På plats kunde patrullen konstatera att en person var död. Det var ingen tvekan om att det handlar om ett mord, säger Per Gerdin, jourhavande förundersökningsledare vid polisen, till tidningen. 

2018-09-24-01:21:12
Forskaren: Unga får sömn- problem av sociala medier

Allt fler unga diagnostiseras med sömnstörningar i den öppna specialiserade vården, enligt ny statistik från Socialstyrelsen.– Ökningen är jätteallvarlig med tanke på att vi vill att barnen ska prestera bra i skolan, säger sömnforskaren Christian Benedict vid Uppsala universitet till SVT.

2018-09-24-00:27:58
Tunga kapitalförvaltare kan lämna Danske Bank

Danske Bank är rejält skakad efter rykten om böter i 90-miljardersklassen, en vd som drar och amerikanska myndigheter på krigsstigen.Nu hotar också flera tunga kapitalförvaltare att backa undan – om inte kraftfulla åtgärder vidtas.– Vi förväntar oss att bolagen vi investerar i följer varje stats lagstiftning, säger Christina Malmberg, presschef på Alecta, till SvD.

2018-09-23-23:53:03