Jihde konfronterar Olle  Jönsson om sin diabetes

Jihde konfronterar Olle Jönsson om sin diabetes

I dokumentärserien "Leva utan att dö" möter programledaren Peter Jihde människor som lever med diabetes och berättar om deras kamp.

Bland annat träffar han Lasse Stefanz sångare Olle Jönsson, som inte tar sin diagnos på allvar trots att den är livshotade för honom.

– Det här mitt viktigaste jobb. Att berätta om sjukdomen som dödar mer än fem svenskar om dagen. Och att det går att leva med den. Utan att dö, säger Peter Jihde i ett pressmeddelande.

Läs hela nyheten:
Jihde konfronterar Olle Jönsson om sin diabetes

Publicerad: 2018-10-11 klockan 10:38

Fler nyheter från Nöje

Hårda kärleksbakslaget mot bonde- Simon: ”Att man bara kan lämna”

Ett hjärta krossas brutalt på Arlandas flygplats i kvällens avsnitt av ”Bonde söker fru”.– Att man bara kan lämna utan att säga någonting, säger den drabbade bonde Simon Ohlsson.

2018-12-12-20:20:50
Historiska sveket i ”Bonde söker  fru” – dramat bakom kulisserna

I kvällens avsnitt av ”Bonde söker fru” dumpas Simon Ohlsson brutalt – utan förklaring dyker Frida Eriksson aldrig upp när det är dags att åka på kärleksresa.Nu berättar Frida Eriksson att känslorna dog när kamerorna slocknat, men att hon inte hade modet att säga det till vare sig bonden eller TV4-produktionen.– Jag var aldrig vuxen nog att förklara varför det blev som det blev för honom, säger hon.

2018-12-12-20:52:24
Hårda kärlekssveket mot bonde- Simon: ”Att man bara kan lämna”

Ett hjärta krossas brutalt på Arlandas flygplats i kvällens avsnitt av ”Bonde söker fru”. – Att man bara kan lämna utan att säga någonting, säger den drabbade bonde Simon Ohlsson.

2018-12-12-20:20:50
Jennifer Anistons barnplan:

Jennifer Aniston har inte bråttom att skaffa barn – om hon ens vill ha barn.I en stor intervju med amerikanska Elle Magazine berättar skådespelaren om sina tankar kring barn.– Nu med vetenskap och mirakel, så kan vi göra saker vid andra tidpunkter i livet än vad vi brukade kunna, säger Jennifer Aniston.

2018-12-12-20:28:02
Brevskrivarens vågade chansning  med bonde-Susanna – inför alla

Är bonden Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson ett par?Det får tittarna svar på i kvällens avsnitt av ”Bonde söker fru”.– Jag har ganska svårt att släppa taget, älska och bli älskad fullt ut, säger Susanna i avsnittet.

2018-12-12-19:04:21
Så gick det sen för bönderna i TV4

Bebislycka, stalkers och egna tv-program. Bönderna från ”Bonde söker fru” har både blivit dumpade, dumpat och funnit ny kärlek. Så här gick det efter programmet för de populära tv-bönderna.

2018-12-12-15:46:16
Alexandra Pascalidous bild  med Arnault på Nobelfesten

Journalisten Alexandra Pascalidou var bjuden på Nobelfesten 2009 och hamnade bredvid numera våldtäktsdömda Jean-Claude Arnault.Nu visar Pascalidou upp en bild från tillfället på Instagram – och ställer sig frågande till kulturprofilens status efter hovrättsdomen."Vad skiljer kulturprofilen från andra våldtäktsmän?" skriver Pascalidou i Instagraminlägget.

2018-12-12-12:59:12
Skäringer auktionerar ut  jackan från succéshowen

Mia Skäringer har gjort succé under hösten med sin föreställning "Avig Maria - No more fucks to give".Under Musikhjälpens insamling väljer nu komikern och skådespelaren att auktionera ut sin karaktäristiska skinnjacka med texten "No more fucks to give" på ryggen."I år blir det min egen skinnpaj med det insvettade budskapet om allas rätt till sin egen kropp. Sitt eget liv. Sin egen röst och sina egna val. Finns endast i två upplagor. En på scen och en här", skriver Mia Skäringer på Instagram.

2018-12-12-12:29:20
Björn Gustafsson överraskar  alla – i nya avklädda klippet

Han blev rikskänd när han sjöng ut sin kärlek till Carina Berg i Melodifestivalen 2008.Nu tar Björn Gustafsson sången till nästa nivå – när han visar upp sig avklädd och rappar i en ny musikvideo.– Att vi nu släpper en raplåt om att komma hem, tillsammans med Julia Frej, känns ju extremt smalt på ett väldigt brett sätt, säger Björn Gustafsson i ett pressmeddelande.

2018-12-12-12:12:00
Peg Parnevik brinner  för att göra skillnad

Hon är inte inlåst i glasburen men hon är på plats i Lund.Peg Parnevik stormtrivs i rollen som publikens värd under Musikhjälpen 2018.– För mig är det viktigt att vara något mer än bara kändis eller artist. Jag känner att jag vill lämna den här världen och kunna känna att jag gjort lite skillnad, säger Peg Parnevik.

2018-12-12-10:47:34