Isabella Lövin sommartalar i Avesta

Isabella Lövin sommartalar i Avesta

Isabella Lövin, MP, fokuserar starkt på sommarens extrema värme i sitt sommartal i Avesta.

– Klimatförändringarna är inget som drabbar någon annan någon annanstans, någon annan gång. Det är upp till oss att förändra det, säger MP-toppen och går till angrepp mot både Ulf Kristersson och Jimmie Åkesson.

– Det är mycket som är slarv i er klimatpolitik.

Läs hela nyheten:
Isabella Lövin sommartalar i Avesta

Publicerad: 2018-08-18 klockan 13:59

Fler nyheter från Expressen

Dödliga läkemedel stulna i ambulanser

Stölder ur ambulanser har begåtts i centrala Allingsås.Dödliga läkemedel har stulits ur akutsjukvårdsväskor, skriver polisen på sin hemsida.Sjukvården varnar för oerhört potenta läkemedel och polisen indikerar att medicinerna redan har spridits i missbrukarkretsar.

2018-09-20-12:28:01
SMHI:s varningar: Stormen Knud slår till med full kraft

SMHI utökar varningarna, räddningstjänsten slår larm och Västtrafik tar höjd för att broar kan komma att stängas av.Västsverige rustar för stormen Knud som väntas slå in med full kraft under fredagen.– Det är nog den största storm vi haft i år och definitivt den första riktiga smällen för den här höstsäsongen, säger Groth.

2018-09-20-12:08:29
Kim Jong-Un vill träffa Trump i nytt toppmöte

Nordkoreas ledare Kim Jong-Un vill träffa Donald Trump i ett nytt toppmöte. Det uppger Sydkoreas president Moon Jae-In, enligt AFP.

2018-09-20-12:24:01

Brand i företagslokal – byggnad utrymd

Det brinner i en företagslokal i Sisjön i Göteborg.Byggnaden utrymdes, efter larm och kraftig rökutveckling.– Det var utrymt på ett exemplariskt vis redan när vi kom dit, säger Jon Pile, insatsledare på räddningstjänsten i Storgöteborg.Ingen ska ha kommit till fysisk skada vid branden.

2018-09-20-12:02:31

En person anhållen – efter dubbla mordförsök

Nu trappar polisen upp jakten på skytten efter de dubbla mordförsöken i Marbacken i Örebro under onsdagskvällen.Detta sedan en man har anhållits i sin frånvaro, misstänkt för de båda skjutningarna. – I nuläget är det en gärningsman som vi söker efter, säger Anders Sjöberg, presskommunikatör vid Örebropolisen, till NA.

2018-09-20-12:07:55

Stormen Knud på väg – Västsverige rustar

Västra och södra Sverige rustar för stormen Knud.Den väntas dra in med full kraft under fredagseftermiddagen och kvällen.SMHI har utfärdat flera Klass 2-varningar.

2018-09-20-12:08:29
Mördaren låtsades vara kvinna – lockade offret

Offret åkte till koloniområdet i Göteborg i tron om att han skulle träffa en kvinna vid namn "Jelena" som han skrivit med på Facebook.Men i stället möttes han av Boris Pencarski, 25 – som sköt honom till döds.Nu döms Pencarski till 16 års fängelse för mord och vapenbrott.

2018-09-20-10:58:23
Harry, 16, är klädkedjans nya  modell: ”Kommer bli berömd”

Klädkedjan River Island har gjort sig känd för att lyfta fram olikheter och mångfald när det gäller valet av sina modeller.Nu blir Harry Britton, 16, som har Downs syndrom, klädkedjans nya ansikte utåt.– Jag är ny och jag kommer bli berömd, säger han.

2018-09-20-11:30:00
Boris Pencarski lurade in sitt offer i mordfälla

Offret åkte till koloniområdet i Göteborg i tron om att han skulle träffa en kvinna vid namn "Jelena" som han skrivit med på Facebook.Men i stället möttes han av Boris Pencarski, 25 – som sköt honom till döds.Nu döms Pencarski till 16 års fängelse för mord och vapenbrott.

2018-09-20-10:58:23
Vänsterns drag – hon  utmanar Björn Söder

Vänsterpartiet vill inte att SD:s Björn Söder blir andre vice talman. Partiet nominerar därför en egen talmanskandidat: Lotta Johnsson Fornarve, som är partiets försvarspolitiska talesperson. – Jag tror att det finns en god chans, för jag hoppas och tror ändå att en majoritet av ledamöterna inte vill se en rasist som talman, säger hon.   Tilltaget får SD-ledningen att se rött.– Det är inte första gången som kommunister försöker roffa åt sig poster som de inte är berättigade till när det inte går till som de vill i ett demokratiskt val, säger Sverigedemokraternas gruppledare Mattias Karlsson till Aftonbladet.

2018-09-20-10:58:59