Interna raseriet mot SR  efter Lotta Bromés avsked

Interna raseriet mot SR efter Lotta Bromés avsked

Flera Sveriges Radio-anställda är djupt kritiska till hur SR hanterat Lotta Bromés sorti.

Kanalchefen Andreas Miller kallade det en ”stor förlust” – och på hennes forna redaktions Facebook-sida lyckönskade man henne. 

SR nämnde inte ett ord om den internutredning som Bromé varit föremål för – eller det faktum att flera av de utsatta är kvar på P4 Extra. 

– Det är ett hån, säger en SR-anställd. 

Läs hela nyheten:
Interna raseriet mot SR efter Lotta Bromés avsked

Publicerad: 2017-11-23 klockan 18:47

Fler nyheter från Nöje

Lill-babs fina arv - Gåvan till döttrarna

Efter Barbro ”Lill-Babs” Svenssons död har hennes döttrar kommit närmare varandra. Den älskade artisten har lämnat ett stort tomrum i familjen, berättar Malin Berghagen. – När någon försvinner kommer alla närmare varandra. Det är så, när någon faller ifrån, då måste man fylla det tomrummet på något sätt, säger Malin Berghagen.

2018-07-20-07:00:00
Ernst Kirchsteigers beslut för miljonimperiumet

Ernst Kirchsteiger är mysfarbrorn som drar in miljoner på sina tv- och inredningsprojekt. Samtidigt har den TV4-aktuella programledaren säkrat framtiden genom att ta in sina söner i företagsimperiet.”Jag är tacksam för möjligheten att jobba tillsammans med mina barn”, skriver Ernst Kirchsteiger i en kommentar.

2018-07-20-05:57:00
Hon vädjar till Dr Phil:  Rädda Heather Locklear

Skådespelerskan Heather Locklear är inne i en djup kris.90-talsstjärnan blev arresterad efter att ha misshandlat en polis och har spenderat tid under tvångsvård.Nu vädjar programledarna i amerikanska "The Talk" att hon ska få den hjälp hon behöver – av Dr Phil.– Jag tror du är personen som kan hjälpa henne, säger Sharon Osbourne.

2018-07-19-20:55:35
Bianca Ingrosso varnar:  Krisläge – följ reglerna

Extremhetta råder och 55 platser runtom i Sverige är just nu klassificerade som ”brand i terräng”Bianca Ingrosso, bland många andra, sprider därför på sin Instagram råd till hur allmänheten bör agera.”KRISLÄGE –  detta kan du göra för att hjälpa till i din kommun”, skriver profilen.

2018-07-19-19:54:01
Anna Books superklipp i solen – med maken

Anna Book och Roberto Toledano har varit gifta i 17 år – i sommar njuter de i Spanien. Bostaden på solkusten skaffade paret redan innan de gifte sig – ett superklipp i ett område som i dag är ett populärt resemål. – Vi känner oss lyckligt lottade, säger Anna Book. 

2018-07-19-19:18:40
Anna Book avslöjar hemligheten med maken

Anna Book och Roberto Toledano har varit gifta i 17 år – i sommar njuter de i Spanien. Huset på solkusten skaffade paret redan innan de gifte sig – ett superklipp i ett område som i dag är ett populärt resemål. – Vi känner oss lyckligt lottade, säger Anna Book. 

2018-07-19-19:18:40
Nu avslöjas tragiken – som förstörde Robin Williams liv

Robin Williams vänner berättar i en ny dokumentär om tragiken som förstörde komikerns liv. Kokain, alkohol och en felaktig diagnos gjorde så att Robin Williams föll ner i mörkret – det skildras i dokumentären enligt Radar Online. – Han drack, och det var kokain, säger Howard Storm, som regisserade Robin Williams tidigt i komikerns karriär. 

2018-07-19-17:57:50
Tom Jones, 78,  akut förd till sjukhus

Världsstjärnan Tom Jones har drabbats av en bakterieinfektion, rapporterar Mirror. Nu har han tvingats ställa in sin show - bara timmar innan föreställningen. "Det är en hemsk känsla att behöva göra alla besvikna." skriver Tom Jones på sin Twitter.

2018-07-19-17:42:11
Kylie Jenner skadad i våldsam klätterolycka

Kylie Jenners ärr på benet har sedan tidigare väckt fansens uppmärksamhet. Nu visar hon upp det för världen – och berättar om hur det kom till, skriver Daily Mail. – Jag tappade greppet och pålen gick in i benet, säger Kylie till tidningen GQ. 

2018-07-19-14:57:00
Luuk avslöjar: Är inte över skilsmässan med Berg

Kristian Luuk har ännu inte kommit över skilsmässan från Carina Berg. Det berättar han i P4:s ”Karlavagnen”.– Min dotter sa till mig när det var som jobbigast: ”Pappa, fatta vad stark du kommer vara när du tagit igenom den här skiten”, säger Kristian Luuk i programmet.

2018-07-19-14:44:57