Hustrun försvarar Brett Kavanaugh: ”Svårt att tro”

Hustrun försvarar Brett Kavanaugh: ”Svårt att tro”

HD-nominerade domaren Brett Kavanaugh fortsätter att neka till anklagelserna mot honom och kallar dem ”fullständigt osanna och upprörande”.

– Jag har aldrig förgripit mig på någon sexuellt, säger Brett Kavanaugh i en intervju med Fox News. 

I samma intervju försvaras han av sin hustru Ashley.

– Det här är inte förenligt med Brett, säger hon.

Läs hela nyheten:
Hustrun försvarar Brett Kavanaugh: ”Svårt att tro”

Publicerad: 2018-09-25 klockan 02:42

Fler nyheter från Expressen

Familjen ska begrava Amine, 35, i Tunisien

Amine Rahali blev 35 år innan han kördes ihjäl av en taxiförare som misstänks för mord alternativt dråp. Amines sörjande familj kommer nu att begrava honom i födelselandet Tunisien. – Det är min bror som är död. Jag begär att myndigheter tar till vara min brors rättigheter och att personen som är skyldig ska förtjäna sitt straff, säger Amines syster Karima Rahali. 

2018-10-22-16:35:35
Jakten Gunilla Perssons  bidragspengar inleds

Nu kan jakten på Gunilla Perssons bidragspengar inledas.Hollywoodfrun är dömd att betala tillbaka felaktigt utbetalda bidrag från Försäkringskassan.– Jag vet inte att jag gjort något jävla bedrägeri, har Gunilla Persson, 59, tidigare sagt.

2018-10-22-16:39:19
Läraren Pernilla, 45, kritiserar skolboken: ”Så förlegat”

”Bästis-kalendern” har delats ut till 110 000 skolelever i årskurs två. Det får läraren Pernilla Olsson att se rött: – Begreppet ”bästis” är så förlegat att det minsta man kan begära är att inte skicka ut sådant material, säger hon. Stiftelsen ”Aktiv skola” står bakom kalendern och berättar att de tar till sig av kritiken.

2018-10-22-16:15:00
Engångsgrillen går mot sin död: ”Inte optimala”

Ica har beslutat att slopa försäljningen av engångsgrillar av miljöskäl.De andra stora livsmedelskedjorna har ännu inte bestämt hur de ska göra.

2018-10-22-16:25:50
Läkare gjorde orosanmälan – dagen innan treåringen dog

Dagen innan ett barn i treårsåldern dog på ett sjukhus i Skaraborg efter att ha kommit in med svåra skador gjorde en läkare en orosanmälan gällande barnets yngre syskon.Men orosanmälan, som gjordes av en socialjour, skickades aldrig akut till barnets hemkommun.Det framgår av en lex Sarah-anmälan.– Det är en ganska vanlig bedömning att det inte finns något akut skyddsbehov så länge ett barn som vårdas över natten är kvar på sjukhuset, säger en kommunal stabschef till Nyhetsbyrån Siren.

2018-10-22-15:36:51
Risk för snökaos när vintern slår till tidigt

Nyss var det högsommarvärme långt uppe i Norrland. Nu trycker vintern tillbaka med snö och kyla.Ett nederbördsområde som väntas ge säsongens första snöfall över norra Götaland och södra Svealand bildas över Nordsjön.– Det finns anledning att varna för att det kan bli lite stökigt väder, säger Johan Groth, meteorolog vid väderinstitutet Storm.

2018-10-22-15:53:13
Första snön på väg  in över Sydsverige

Nu är hösten på väg.På tisdagen får Sydsverige hård vind, och fram emot helgen kan det bli snöfall.– Det blir ordenligt kallt i hela landet, säger meteorologen Tora Tomasdottir.

2018-10-22-15:34:51
Läkare gjorde orosanmälan – dagen innan treåring dog

Dagen innan ett barn i treårsåldern dog på ett sjukhus i Skaraborg efter att ha kommit in med svåra skador gjorde en läkare en orosanmälan gällande barnets yngre syskon.Men orosanmälan, som gjordes av en socialjour, skickades aldrig akut till barnets hemkommun.Det framgår av en lex Sarah-anmälan.– Det är en ganska vanlig bedömning att det inte finns något akut skyddsbehov så länge ett barn som vårdas över natten är kvar på sjukhuset, säger en stabschef till Nyhetsbyrån Siren.

2018-10-22-15:36:51
Han misskötte sig gång på gång i fängelset – släpptes

Inom vänskapskretsen har han setts som en farlig person som andra är rädda för.Under sin tid i fängelset hotade återfallsförbrytaren Makaveli Lindén, 20, personal och rapporterades upprepade gånger för misskötsel – ändå blev han villkorligt frigiven i augusti.Nu jagas han världen över misstänkt för mordet på Heikki Bjørklund Paltto i Oslo.

2018-10-22-12:50:03
Makaveli Lindéns misskötsel i fängelset – släpptes fri ändå

Efterlyste Makaveli Lindéns liv har präglats av droger och knivrån.I fängelset har han hotat personal och uppmanat dem att stänga sina fönster om nätterna.Gång på gång har han isolerats till följd av misskötsel – ändå blev han villkorligt frigiven och åkte till Norge.Nu jagas han över hela världen misstänkt för mord.

2018-10-22-12:50:03