Här är Sveriges 100 mäktigaste unga

1. (6) Bianca Ingrosso, 23, bloggare

Det har verkligen varit Biancas år. Med en hit i form av tv-programmet "Wahlgrens värld", en blogg som har mer än 150 000 besök i veckan, en älskad podcast tillsammans med Alice Stenlöf – och ett sommarprat där Bianca äntligen fick sätta ord på det där viktiga hon också står för. Vi får heller inte glömma hennes insats i "Talang"-juryn! En förebild för unga som underhåller, men som vågar prata om bråkiga familjemiljöer, ätstörningar och problem med självförtroendet. En viktig stjärna som kommer fortsätta lysa starkare i framtiden.

Bild: Anders Wiklund/TT

2. (5) Linn Ahlborg, 18, youtuber

Så fort Linn pratar om en produkt så är den slutsåld innan dagen är slut. Så mycket inflytande har hon över sina följare. Den här youtubern från Gävle med nästan 400 000 prenumeranter fortsätter att underhålla, uppröra och göra oss lite bättre – bara genom att vara sig själv. 

Bild: Instagram @linnahlborg

 3. (27) Peg Parnevik, 22, artist

När Peg pratar då lyssnar alla. Förutom att ha en stark personlighet som lyser genom tv-rutan i "Parneviks" så spelas hennes hits på repeat som en självklar del i spellistorna. Det viktigaste är ändå att hon alltid säger till när något känns fel – vare sig det handlar om att att påkalla när något är rasistiskt eller att prata om feminism. En viktig förebild för många.

Bild: Noella Johansson/TT

4. (16) Benjamin Dousa, 25, politiker

Sedan 25-åringen valdes till förbundsordförande för Moderata ungdomsförbundet 2016 har han gått från klarhet till klarhet. Dousa är strategisk, högljudd och otroligt smart i sina politiska drag. En maktspelare med klara statsministervibbar.

Bild: Instagram @benjamindousa

5. (7) Jonna Lundell, 24, youtuber

Att vara en av de mäktigaste och mest populära Youtube-personligheterna innebär naturligtvis en hel del inflytande. Jonna pratar öppet om allt från sina problem under graviditeten till att underhålla oss tillsammans med maken Joakim Lundell. 

Bild: Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT

6. (NY) Martin "Rekkles" Larsson, 22, e-sportstjärna

Även om du inte gillar e-sport så har du säkert hört talas om Martin Larsson, eller "Rekkles". Den här League of Legends-spelaren har så stort inflytande att han har fans över hela världen – och han är dessutom banbrytande i att vara så ung och spela på en så pass professionell nivå.

Bild: Instagram @fnaticrekkleslol

7. (NY) Viktoria Harrysson, 15, youtuber

Bara 15 år men så inflytelserik. Med ett personligt tillvägagångssätt har Viktoria berättat detaljer om hur det är att vara trans och svarar ärligt på alla frågor som trillar in. En viktig förebild för så många och att hon dessutom vann priser på både Gaygalan och Guldtuben visar att framtiden är Viktorias.

Bild: Erik Simander/TT

8. (NY) Margaux Dietz, 27, influencer

Finns det något mer "influencer-aktigt" än att vinna tre(!) stora priser inom just den kategorin? Let's Dance-profilen Margaux, som har över 160 000 prenumeranter på Youtube, har vunnit både Stora influencerpriset och ELLE-galans pris för Årets influencer. Kronan på verket blev Guldtuben där den här unga mamman kammade hem tre priser – bland annat tunga Årets profil och Årets video. 

Bild: Henrik Montgomery/TT

9. (NY) Fatemeh Khavari, 18, aktivist

Som talesperson för "Ung i Sverige" har den här 18-åringen både inspirerat och retat upp meningsmotståndare i frågan om ensamkommande ungdomar ska få stanna i Sverige. Med ett driv och en vilja att förändra världen spår vi en framtid inom politiken för den här unga inspiratören.

Bild: Fredrik Sandberg/TT

10. (13) Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 27, bloggare och entreprenör

Om du inte sovit under en sten de senaste åren så vet du vem Isabella Löwengrip är. Den här mäktiga influencern och entreprenören inspirerar och influerar lika mycket nu som 2005 när hon började blogga som Blondinbella.

Bild: Fredrik Sandberg/TT

11. (NY) Benjamin Ingrosso, 20, artist

Benjamin har sedan barnsben alltid varit folklig, men så mycket kärlek som den här unge artisten fick efter vinsten av Melodifestivalen var obeskrivlig. Med över 350 000 följare på Instagram och en vällyssnad podd tillsammans med sin bff Felix Sandman (plats 15) har han en hel del inflytande.

12. (78) Johanna Nordström, 21, komiker

Rolig – check! Smart – check! Inflytande – check! Att den här unge komikern kan gå från att skämta om de mest vardagliga sakerna till att bryta ner sexism, homofobi och rasism är inget annat än beundransvärt. Över 120 000 följare på Instagram roas dagligen av hennes stories och hennes videos för Veckorevyn är inget annat än viralt guld. 

13. (4) Victor Nilsson Lindelöf, 23, fotbollsspelare

Är 23-åringen Sveriges bästa fotbollspelare? Många verkar tycka det i alla fall och siffrorna talar för sig själv. Victor Nilsson Lindelöf är Manchester Uniteds dyraste försvarare någonsin och hans insats under fotbolls-VM 2018 har varit fenomenala. 

14. (2) Zara Larsson, 20, artist

Zara är ständigt aktuell med sina oftast vassa analyser på Twitter eller sina superpopulära bilder på Instagram där hon har 4,8 miljoner följare. Sen är hon också en framgångsrik artist där hon bland annat blev Årets artist på Grammis 2018. 

15. (NY) Felix Sandman, 19, artist

Felix Sandman lyckades starta sin solokarriär efter FO&O på ett spektakulärt sätt. "Every single day" blev den största framgången av alla bidrag i Mello efter andraplatsen och hans bromance med Benjamin Ingrosso har hyllats i sociala medier. Att han också syns för över 280 000 följare på Insta är mäktigt.

16. (11) Philip Botström, 27, politiker

SSU:s ordförande Philip Botström har länge varit en viktig pelare i svensk ungdomspolitik. Den fanan bär han fortsatt högt samtidigt som han vågar prata om personliga saker som psykisk ohälsa och att vara ung och HBTQ.

17. (26) Tova Helgesson, 19, youtuber

Den här 19-åringen har över 412 000 prenumeranter på Youtube. Hon är rolig, provocerande och ständigt aktuell. Flera av hennes videos har nått miljonpublik. Mäktigt!

18. (NY) Christopher, "GeT_RiGhT" Alesund, 28, gamer

Att vara en av världens mest ikoniska spelare inom CS:GO för Ninjas in Pyjamas är ingen liten grej. Hans strategiska spelsätt har lett till att han vunnit över 500 000 dollar i vinstpengar genom sina aktiva spelår. 

19. (77) Ida Höckerstrand, 24 / Sofie Hallberg, 24, poddare Ångestpodden

Vilket viktigt jobb de här två tjejerna gör! Att prata om psykisk ohälsa på ett utbildande, men också underhållande, vis är svårt. Därför är det så viktigt att Ida och Sofie bakom populära Ångestpodden lyfts upp till skyarna.

20. (14) Ludwig Kronstrand, 21, artist

Hov1 är kaxiga, infytelserika och talangfulla – och med Ludwig som en av de mest omtalade medlemmarna fortsätter de att ta över musik-Sverige. Han är dessutom stor på sociala medier. Det är makt år 2018.  

21. (52) Charlie Eriksson, 26, grundare Aldrig Ensam

Det är få människor som på ett så ärligt sätt vågar prata om psykisk ohälsa och egna erfarenheter av panikångest som grundaren av "Aldrig ensam". Nu har han också skrivit en bok om ämnet och fortsätter att uppmuntra till diskussioner om detta tabubelagda ämne. 

22. (23) Aron Anderson, 30, äventyrare/föreläsare

Den här 30-årige superhjälten är verkligen ett viktigt tillskott bland de mest inflytelserika unga i Sverige. Han ger ofta upp allt för att delta i viktiga insamlingsprojekt vilket bara är så extremt viktigt. En förebild.

23. (25) Noel Flike, 21, artist

Noel, liksom Ludwig Kronstrand (plats 20), utger de största personligheterna i hiphop-gruppen Hov1. Inflytelserik och ständigt aktuell. 

24. (45) Emil Forsberg, 26, fotbollsspelare

Emil Forsberg är en riktigt tung och inflytelserik fotbollsspelare. Det finns en del rykten om att han snart kommer gå över till storklubbar som Liverpool och Arsenal. Ett självklart ess i rockärmen så väl i tyska laget Leipzig som när Sverige spelade i fotbolls-VM.

25. (NY) Alice Stenlöf, 22, bloggare

Tillsammans med Bianca Ingrosso (plats 1) driver hon podden "Har du sagt A får du säga B". Men hon är minst lika mäktig på egen hand med en välbesökt blogg, vlogg och Insta.

26. (10) William Spetz, 22, skådespelare/komiker

William Spetz har förvandlats från en väldigt ung komiker på Youtube till en av våra stora framtidshopp inom tv och teater. Ständigt aktuell med nya projekt och vågar alltid prata öppet om känslor och viktiga frågor.

27. (20) Miriam Bryant, 27, artist

Har på ett självklart vis blivit en av Sveriges mäktigaste musiker. Så fort Miriam släpper en ny låt så spetsas öronen på alla i hela Sverige – och på många andra platser i världen.

28. (1) Linnéa Claeson, 26, handbollsspelare/opinionsbildare

Med sin skarpa penna skriver Linnéa dels kolumner i Aftonbladet, men driver också @assholesonline på Instagram som har över 263 000 följare. Att hon dessutom är en framgångsrik handbollsspelare med karriär i Danmark är bara ett bevis för hennes många talanger.

29. (46) Samir Badran, 28, artist

Det går inte en intervju, inte ett inlägg på sociala medier, ja, inte en sekund utan att Samir pratar direkt från hjärtat. Han pratar öppet om sin ADHD och bildar tillsammans med Viktor Frisk (plats 31) en duo som levererar radiohits och Mello-framgångar. Därför är han så inflytelserik. 

30. (36) Nellie Berntsson, 17, bloggare

Nellie är vid 17 års ålder en riktig veteran inom bloggvärlden! Hur många i den åldern har över 375 000 följare på Insta? Inte så många.

31. (73) Viktor Frisk, 23, artist/bloggare

Det som gör Viktor Frisk så unik är att han lyckas vara ödmjuk även när han tillsammans med Samir Badran (plats 29) levererar kaxiga bangers genom "Put your hands up för Sverige" och Mello-favoriten "Shuffla". Utöver det pratar Viktor öppet om sin sexualitet och sin ADHD. Stort.

32. (NY) Theo "Theoz" Haraldsson, 12, artist

Bara 12 år gammal men med en fanskara som verkligen älskar allt han gör. Vare sig det är Youtube, Instsgram, Snapchat, med låtar som "Het" eller musical.ly där han startade. Såg ni honom i Melodifestivalen bakom Samir & Viktor eller?

33. (38) Paula Bieler, 30, politiker

Paula Bieler har blivit en självklar del av Sverigedemokraterna – där hon bygger och stärker deras varumärke bland annat genom att prata om jämställdhet och antirasism. 

34. (NY) Rasmus Dahlin, 18, ishockeyspelare

Den här 18-åringen från Trollhättan blev alltså draftad 1:a i NHL-draften av Buffalo Sabres! Inför OS 2018 blev han den yngste någonsin att bli uttagen och samma år blev han den U18-back som gjorde flest poäng i SHL för Frölunda HC.

35. (41) Gabriella Joss, 23, bloggare

Den här mammabloggaren blir extremt läst, gillad och spelad på alla sociala medier du kan tänka dig! Nästan 200 000 följare på Insta får ständigt vara med i hennes vardag och när hon väljer att svara på personliga frågor.

36. (22) Tjejen bakom bloggen Svenska Youtubers

Den här anonyme tjejen är verkligen Sveriges svar på Gossip Girl. Dagligen publicerar hon extremt läst skvaller och det allra senaste om våra älskade influencers och youtubers. 

37. (43) Milad Mohammadi, 28, föreläsare/entreprenör

Om du någonsin sett en föreläsning med Milad Mohammadi så glömmer du inte den i första taget. Med sin underbara personlighet ändrar han långsamt på världen. 

38. (NY) Tom Ljungqvist, 26 & Petter Egnefors, 25, komiker

Tom & Petter är inte nya inom humor-Sverige efter succé med gruppen Inte Helt Hundra – vi glömmer aldrig den fantastiska Nyheter24-parodin. Nu står de tillsammans med podcast och extremt populära Youtube-succén "Över bordet". Finns det verkligen någon som aldrig sett något de producerat?

39. (35) Nicole Falciani, 21, modell/bloggare

Den här tjejen fortsätter bara att växa på sociala medier – och särskilt på Instagram. Nu har hon dessutom gett sig in i entreprenörskap i och med lansering av egna intimtvålar! Ett framtidsnamn.

40. (NY) Hanna "Hannalicious" Friberg, 23, bloggare

Med sina egna designer för NKD, en inspirerande podcast och en välbesökt blogg samt Insta är det här en influencer att hålla koll på!

41. (39) Thomas Sekelius, 20, influencer/youtuber

Över 322 000 prenumeranter följer Thomas på Youtube. Smink och vardag blandas med allvarliga ämnen som att komma ut som homosexuell. 

42. (9) Daniel Redgert, 26, pr-person

Redgert är personen som har koll på allt som rör sig i media-Sverige. Med podcast, en populär bok och nu på egna ben i och med sin egna kommunikationsbyrå fortsätter han att imponera och inspirera. 

43. (NY) Johannes Schildt, 29, grundare Kry

Den här snart 30-åriga entreprenören har förändrat hur vi besöker vårdcentraler år 2018. Appen Kry hjälper tusentals patienter varje år och bolaget har dragit in miljarder. Mäktigt och ett namn för framtiden.

44. (29) William Nylander, 22, ishockeyspelare

Den här unge svensk-kanadensiske spelaren blev bästa spelaren i hela ishockey-VM 2017! En supertalang som ständigt levererar i NHL för Toronto Maple Leads.

45. (NY) Lancelot Hedman, 17, kampsportare

Alla blev helt plötsligt förälskade i den här unge profilen och kändissonen. Efter att det tog slut med bloggaren "Paow" dalade inte nyfikenheten. En framtida superstjärna. 

46. (30) Kenza Zouiten, 27, bloggare/entreprenör

Kenzas bröllop fick nästan sökmotorn Google att helt ge upp – så många ville ta del av hennes händelse förra året. Efter det har hon också vågat dela med sig av det mest personliga efter sin pappas död och problem med ångest. Stort, viktigt och modigt inför bland annat sina 1,2 miljoner följare på Insta!

47. (NY) Natalie "Nattid" Danielsson, 17, youtuber/artist

Bara 17 år men med så många följare på plattformar som musical.ly och Youtube! Att hon dessutom har en egen webbserie på SVT Play gör att hon når ut till fler och fler. 

48. (18) Olof "Olofmeister" Kajbjer, 26, gamer

"Olofmeister" har visserligen varit mer anonym än vanligt det senaste året och i maj spekulerades det i om han aldrig kommer tillbaka till det internationella laget Faze. Trots det är han ett extremt stort namn och en stor förebild för så många unga. En legend. 

49. (12) Ellen Bergström, 28, skådespelare/artist

Ellen lyckas alltid hålla sig aktuell och med över 306 000 följare på Instagram är det inte särskilt konstigt. Alltid ärlig och alltid underhållande!

50. (93) Anna Svahn, 25, börsexpert

En sann förebild för kvinnor på börsen. Det här unga proffset driver grupper på Facebook sponsrade av ingen annan än Isabella Löwengrip för att peppa och inspirera unga kvinnor som är intresserad av en karriär inom ekonomi.

51. (60) Maxida Märak, 29, artist/föreläsare

Står alltid upp för sina medsystrar och medsamer – och rev internet efter sin tolkning av "Vill ni se en stjärna" i ett pausnummer under årets Melodifestivalen. 

52. (19) Gina Dirawi, 27, programledare

En artist, komiker, bloggare och programledare som alltid sätter ner foten när något känns fel. En förebild för oerhört många unga personer. 

53. (79) IJustWantToBeCool (Victor Beer, 26, Emil Beer, 23, Joel Adolphson, 26), komiker/youtubers

Vinnare av "Årets humor" på årets Guldtuben – och det är inte konstigt. De här tre grabbarna krossar Youtube med sina sketcher.

54. (NY) Hampus Nessvold, 22, programledare/artist

Vi förutspår en ljus framtid för den här vana radioprofilen och artisten. Nästa år kommer hans scenversion av boken "Ta det som en man" att sättas upp i regi av Mia Skäringer. En viktig influencer som vågar prata och skämta om "fragile masculinity". 

55. (NY) Abbey Arrhult, 19 & Agnes Arrhult, 16, artister

Helt plötsligt syntes syskonen Arrhult överallt. Efter att under en period gjort hits tillsammans med Joakim Lundell står de nu på egna ben – och när Agnes kastades ut från Liseberg för sin "provokativa klädsel" ifrågasatte hon gamla sexistiska normer. Mäktigt! 

56. (70) Suad Ali, 27, expert på Sveriges flyktingkvot Migrationsverket

Med sin ovärderliga kunskap och fantastiska talarförmåga är Suad ett namn för framtiden. Både inom Migrationsverket, som krönikör för tidningen Chef och som föreläsare. Lyssna bara på hennes sommarprogram i augusti så får ni allt höra!

57. (33) Alicia Vikander, 29, skådespelare

Visserligen var det tre år sen den här unga Hollywood-skådisen vann en Oscar. Men sedan dess har hon bland annat blivit en riktig superstjärna efter blockbustern "Tomb raider". En förebild och ett framtidsnamn!

58. (NY) Sara "Songbird" Linderholm, 24, youtuber

Sara pratar gärna om kroppsideal, självkänsla och skönhet både i bloggformat och på Youtube. Viktig influencer!

59. (54) Daniel Paris, 29, bloggare/programledare

Tillsammans med profilen Anty driver han podcasten "I ärlighetens namn" och som gammal i gemet syns han i tv-rutan lika ofta som du byter underkläder. Ett fullblodsproffs som alltid vågar stå upp för sig själv.

60. (59) Janni Delér, 27, bloggare

Att kalla Janni för bloggdrottning är en underdrift. Hon skriver om sitt liv i Monaco, om sina resor, om sin relation till mannen Jon Olsson och delar bilder till sina 1,3 miljoner följare på Insta. Då har man inflytande. 

61. (NY) Emilia Hult, 22, streamer

I mer än två års tid har 22-åringen med nicket "EmiliaHult" streamat på heltid. Något som hon är expert på är att sprida god stämning och har öppnat upp sig om näthat i personliga intervjuer.

62. (NY) Matilda Djerf, 21, influencer

Med en extremt professionell Instagram blandar den här bloggaren och influencern skönhet, mode och ärliga inlägg om konsten att älska sig själv inför över 1,3 miljoner följare på Insta.

63. (NY) Danny Lam, 25, grundare Tnkvrt

Som grundare till plattformen Tnkvrt gav 25-åringen en röst till minoriteter som blir utsatta, mobbade eller bara helt fel behandlade. En ihärdig röst som många ser upp till.

64. (37) Alexandra "Kissie" Nilsson, 27, bloggare

Alexandra gillar att provocera och det älskar vi – och särskilt hennes läsare – henne för! I princip lika aktuell nu som bloggstarten 2007 och på senaste tiden har hon brunnit för en viktig fråga: feminism.

65. (15) Alexander Isak, 18, fotbollspelare

Det finns de som menar att den här unge fotbollspelaren är en av de mest lovande talangerna vi har just nu. Att han dessutom står som favorit att vinna ärofyllda "Golden boy" som delas ut till världens bästa spelare under 21 år är magiskt. 

66. (55) Angelica Blick, 27, bloggare

Angelica Blick har blivit elit inom Sveriges alla modebloggare och det kan siffran 1,2 miljoner följare på Instagram skvallra om.

67. (61) Josefin Dahlberg, 28, bloggare/entreprenör

Ständigt aktuell och med nästan obeskrivlig energi lyckas Josefin Dahlberg alltid hålla sig aktuell särskilt i sin blogg och podcast. I sommar kommer boken "Idag är jag fri" som handlar om hennes relation till alkohol och dagen då hon äntligen slutade dricka. 

68. (NY) Filip Dikmen, 21, komiker

Vinnare av Årets Instagram på Guldtuben och lyckas tillsammans med sina 262 000 följare skämta om viktiga ämnen som främst fördomar. Har också en egen serie på SVT Play! 

69. (69) Lucas Simonsson, 25, komiker

Lucas humorvideos blir så pass delade att det är omöjligt att undvika dessa på alla plattformat som finns. Ett hopp för humor-Sveriges framtid!

70. (NY) Ben Mitkus, 23, youtuber

Ben kan konsten att provocera och vi är tacksamma för hans frispråkighet. Tillsammans med flickvännen Nicci Hernestig driver han en Youtube-kanal med över 475 000 prenumeranter. 

71. (NY) Hugo Larsson, 26, entreprenör

Som grundare till Save by Solar som, håll i er nu, ska använda en algoritm för att förbättra och optimera investering av solceller så är det här ett namn för en bättre framtid. På riktigt.

72. (76) Hanna Lidström, 24, politiker

Om någon är med och styr Grön Ungdom med stabil hand så är det Hanna Lidström. Kan vara den gröna rörelsens framtid. 

73. (NY) Tove Styrke, 25, artist

Den här Umeå-tjejen har slagit stort internationellt och spås bli nästa stora musikexport efter att senaste albumet "Sway" fått strålande kritik över hela världen. Hur många unga svenska tjejer får turnera med Katy Perry?

74. (NY) Joel Hellermark, 21, grundare och vd Sana Labs

Om du har frågor om AI, artificiell intelligens, så har den här 21-åringen i princip alla svar. Som grundare till startupföretaget Sana Labs så är målet högt satt – att förändra digital utbildning. Kan förändra skolgången för framtidens ungdom. 

75. (NY) Molly Sandén, 26, artist

Molly lämnade dramatiska Mello-ballader bakom sig och skapade sig en ny identitet i och med albumet "Större". Viktig förebild som gärna pratar om jämställdhet och sitt liv med diabetes.

76. (65) Amir Akrouti, 28, bloggare

Att killar också kan vara intresserade av smink är sen gammalt, men få gör det så snyggt som Amir. Har en hängiven följarskara som följer allt som den här influencern publicerar. 

77. (NY) Jireel Lavia Pereira, 18, artist

Bara 18 år gammal men ett av Sveriges tyngsta namn inom hiphop. Vann Årets artist på P3 Guld och levererar alltid en blandning av underhållning och gravallvar i sina texter. 

78. (67) Kosovare Asllani, 28, fotbollsspelare

Det var väl på tiden att den här supertalangen vann Diamantbollen vid senaste Fotbollsgalan. En lovande fotbollspelare som återvänt till svensk mark där hon spelar för Linköpings FC. 

79. (91) Magnus Ek, 24, politiker

Lyckas på ett makalöst sätt öppna upp intresset för svensk ungdomspolitik och en bidragande orsak till att Cuf fortsätter att växa. 

80. (50) Oscar Zia, 21, artist/programledare

Syns och hörs i princip överallt – på tv, i radio och antagligen i din Spotify-lista. Orädd och öppen pratar han ofta om känslor, sexualitet – och om du missat musikvideon "Kyss mig i slo-mo" så är det dags att du söker upp den. 

81. (82) Felicia Aveklew, 20, youtuber

Äger på att göra sminktutorials inför sina 158 000 prenumeranter på Youtube. 

82. (NY) Oscar Enestad, 21, artist

Näst efter Felix Sandman (plats 15) har Oscar varit en ständig snackis bland svenska ungdomar och nyfikna vuxna efter FO&O. Visst pratar många om hans förhållande med Cecilia Dahlbom, men nu när han släpper solomaterial kan han få flyta på de vågorna tillsammans med över 214 000 följare på Insta. 

83. (NY) Maja Nilsson, 24 & Sanna Dahlström, 25, driver podcasten Livet på Läktaren

Redan innan Maja & Sanna förlovade och gifte sig med legenderna Victor Nilsson Lindelöf (plats 13) och John Guidetti var de framgångsrika influencers. När de nu på ett ärligt och underhållande sätt delar med sig av sin vardag i podden "Livet på läktaren" växer intresset bland de unga och nyfikna.

84. (NY) Kristina "Keyyo" Petrushina, 21, komiker/programledare

Sedan 13 års ålder har "Keyyo" varit ett komiskt geni – och nu hörs hon i "Morgonpasset" och turnerar med sin hyllade föreställning "Ryssen kommer!".

85. (NY) Sara Dahlström, 25, bloggare/opinionsbildare

Under namnet "Fitnessfeministen" bloggar den här 25-åringen om kroppshets, träning och välmående. Alltid med en smart twist! 

86. (NY) Sherihan "Cherrie" Abdulle, 27, artist

Det senaste året har den här 27-åriga talangen turnerat världen runt, synts i SVT-dokumentären "Ut ur mörkret" och släppt sitt andra album. Pratar ärligt om känslor och att växa upp som somalier i Sverige.

87. (42) Clara Henry, 24, programledare

Clara Henry kan på ett underhållande sätt vara aktuell på alla plattformar – däribland podd. Fråga bara någon av hennes 459 000 följare på Insta.

88. (66) Chloe Schuterman, 19, influencer

Ung influencer, modemedveten och nu studerande på designhögskolan Parsons i Paris! Framtidshopp.

89. (44) Paulina "Paow" Danielsson, 24, bloggare

Under året har det varit omöjligt att undvika "Paow" och hennes vardag. Från detaljer om relationen till Lancelot Hedman till hennes ärliga inlägg om sitt välmående når hon en stor publik dagligen via bloggen och Insta-kontot.

90. (83) Tobias Andersson, 22, politiker

Tobias kan det där med att engagera och provocera. Ett framtidsnamn inom Sverigedemokraterna. 

91. (NY) Linda-Marie Nilsson, 27, författare/bloggare

Kroppspositivsm har sällan varit så viktigt och Linda-Marie Nilsson vet hur man ska prata om det för att folk ska fatta. Läs bara "Så lärde jag mig att älska min kropp".

92. (NY) Wilma Holmqvist, 19, & Emil Holmqvist, 23, entreprenörer/youtubers

De här syskonen har inte bara stora Youtube-kanaler. Tillsammans driver de mode- och skönhetshandeln Hickap och blev Årets entreprenörer på Guldtuben.

93. (NY) Penny Parnevik, 21, bloggare

Penny har den senaste tiden blivit allt mer populär som bloggare och youtuber utöver succén i programet "Parneviks".

94. (NY) Anna Dahlbäck, 28 och Amanda Colldén, 29, driver podcasten Alla Våra Ligg

Hur viktigt är det inte att ge rätt information när det kommer till sex och samlevnad? Det gör Anna och Amanda på ett så briljant sätt i podden "Alla våra ligg" att det nästan är obegripligt.

95. (NY) Daniel Riazat, 27, politiker

Daniel Riazat är en ung och driven riksdagsledamot för Vänsterpartiet. Vågar alltid ta debatten och vill ofta provocera meningsmotståndare. 

96. (NY) Johanna "Yayas" Ljungqvist, 28, bloggare

Ytterligare en ung mammabloggare som på ett underhållande vis delar bitar av sin vardag där dottern Naomi alltid får agera underhållande bisittare. 

97. (NY) Sandro Cavazza, 24, artist

En av artisterna som fick äran att samarbeta med Avicii strax innan hans tragiska död. Sandros hit "Without you" är inget annat än legendarisk och visste ni att han blev sponsrad ekonomiskt av just Avicii innan karriären satte igång? Då har man talang som ingen annan.

98. (72) Freja Lindberg, 20, aktivist

Vågar procovera när alla andra håller tyst. Har hängivna följare på Instagram där hen delar kroppspositiva bilder i kombination med uttryck för queer konst. 

99. (90) Stina Nilsson, 24, skidåkare

En av många unga idrottare som satt sina spår (pun intended). Var riktigt stark i OS 2018 och vann senare kronprinsessan Victorias stipendium för idrottare. Stort!

100. (NY) Erika Petersson, 24, illustratör/driver kontot @kassadrottning

Underhåller som få på Twitter om livet bakom kassan i en matbutik och har nyligen släppt en hyllad bok med illustrationer och finurliga texter.

Listan är baserad på förslag från hela Nyheter24:s redaktion, med utgångspunkt i att makt är möjligheten att påverka människor på något sätt.   

Här kan du se hur listan såg ut förra året – och här kan du se hur det såg ut 2016 och här kan du läsa 2015 års lista.

Läs hela nyheten:
Här är Sveriges 100 mäktigaste unga

Publicerad: 2018-06-13 klockan 11:15

Fler nyheter från Nyheter24

Här är anledningen till varför du får håll när du tränar

Tänk dig att du har gett dig ut i spåret en tidig morgon, men efter enbart några få löpsteg så känner du hur något hugger till i magen. Du har fått håll, igen. Detta klassiska problem är vanligt bland nästan alla som tränar och de flesta har nog någon gång upplevt känslan.  Varför får vi håll? Innan vi tittar på varför man får håll så är det väsentligt att se vart håll kommer ifrån. Här är det musklerna i mellangärdet som oftast spökar. Men varför?   Så varför får vi egentligen håll när vi är ute och springer eller gör någon annan fysisk aktivitet? Håll kommer ofta krypande om vi går från att inte varit fysiskt aktiva till att snabbt gå över till att exempelvis springa.  Det som egentligen händer är att när du ger dig ut på en löprunda så är oddsen rätt stora att du gör det utan att du rört dig nämnvärt tidigare under dagen. Det som då sker är att musklerna i mellangärdet, som hjälper till med andningen, inte är tillräckligt uppvärmda. Utsätter du då dessa muskler för maximal andning så finns det även en stor chans att du faktiskt får håll.  Håll kan sätta käppar i hjulet för din träning. Bildkälla: Pixabay Hur förebygger man håll? Håll brukar ofta komma efter cirka tre till fyra kilometer men hur ska man då gå till väga för att förebygga denna plåga?  För ja det går faktiskt att förebygga håll och det allra viktigaste du kan göra för att förbereda dig är att innan du ger dig ut för att genomföra din fysisk aktivitet är att du värmer du upp din muskler. Detta gör du enklast genom att exempelvis springa långsamt de första tio till femton minuterna för att sedan öka takten, då värmer du både upp dina muskler och ökar andningen successivt.  Du kan även förebygga håll genom att träna upp dina magmuskler vilket i sin tur innebär att dina muskler enklare hantera belastningen under löpturen. Detta betyder även att desto mer du springer desto mindre chans att du får håll. Källa: Aktiv träning Nyheter24 har tidigare skrivit om vad som händer om du tränar efter att du har druckit alkohol. Visste du att du faktiskt kan dricka och sen träna? Är du intresserad att veta mer om detta så hittar du artikeln här.

2018-10-11-09:53:42

Jonna Lundells panik efter toabesöket – skickade runt bilden

Youtubedrottningen Jonna Lundell, 24, är höggravid och i sluttampen av sin graviditet. När som helst kan Joakim och Jonnas dotter Lunabelle bestämma sig för att titta fram. Och den sista tiden innan förlossningen är minst sagt nervös för Jonna. I en vlogg på parets gemensamma Youtubekanal berättar Jonna om en läskig händelse. Det var efter att hon hade varit på toaletten och torkat sig som hon såg att det var något orange på toapappret. "Skickade bilden till Jocke och mamma"– Jag fick panik! Jag började skicka runt bilden till Jocke, till mamma och till min bästa vän och frågade om de visste vad de var för något och om de visste vad som hände, säger Jonna. Både Jonna och de andra ägnade sedan timmar åt att Googla runt – något som Jonna starkt avråder andra från att göra. – Ena stunden skulle jag föda, andra skulle jag absolut inte föda, säger Jonna.Jonna Lundell drabbades av panik. Bildkälla: Youtube/Jocke&Jonna"Fick panik"Slutligen så ringde Jonna till förlossningen för att få klarhet i vad det kunde vara. Men Jonna behövde inte åka in. – De sa att det var på grund av urinvägsinfektionen, att den hade blivit värre, säger Jonna. Hon har nu fått nya piller som hon hoppas ska hjälpa. – Men jag fick verkligen panik. Jag har precis kommit till Stockholm, Jocke är fortfarande hemma, det blev verkligen så mycket av allt, säger Jonna i vloggen.Jonna Lundell är höggravid. Bildkälla: Jessica Gow/TT BildVill du läsa mer om Joakim och Jonna Lundell? Jonna flyttade nyligen från hemstaden Norrköping till Stockholm. Anledningen är att Jocke och Jonnas lyxhus i Norrköping renoveras och Jonna behöver lugn och ro innan förlossningen. Är du nyfiken på att se hur Jonna bor i den kungliga huvudstaden? Här visar Jonna upp nya hemmet!Nyligen var det val i Sverige – nu berättar Jonna Lundell vad hon röstade på.Jocke och Jonnas dotter Lunabelle kommer inte behöva sakna någonting – hennes föräldrar är minst sagt rika som troll. Och rikast, ja det är Jonna. Här kan du läsa om hur mycket pengar paret drar in.

2018-10-15-21:02:59

Bensinpriset sänks – så här mycket kostar det nu

Idag måndag händer det som många väntat på, priset på bensinen för dig som privatperson sänks i hela Sverige. Ja, du läste faktiskt rätt. Det är nämligen så att samtliga Circle K-mackar har sänkt priserna på drivmedlen som: 95, 98, disel och etanol, enligt enligt Circle K. Helt otroligt! I alla fall för alla bilister där ute som har bensindrivna bilar?Efterfrågan på bensinDet var ju faktiskt inte alls längesen som bensinpriset höjdes. Anledningen till det var, som man kanske kan räkna ut, att det var en riktigt kraftig efterfrågan på bensin. I somras pratade Nyheter24 med Ulf Svahn som är VD på branschorganisationen Svenska Petroleum och Biodrivmedel Institutet, om prishöjningen på bensinen.Och bensinen har alltså inte sänkts sedan dess – förrän nu.De nya prisernaMen vad kostar det då? Det är såklart beroende på vilket drivmedel man använder för att kunna köra bilen framåt.Bensin 95, 98, 98 plus och diesel har sänkts med hela 15 öre per liter. Med andra ord kostar 95 nu 15,51 kronor per liter. Och den lite lyxigare 98:an, som också sänks med samma 15 öre, kostar nu plånboken 16,11 kronor per liter. För de dieseldrivna fordonen så ligger priset nu på 16,41 kronor för varje liter som tankas.Etanolen som brukar vara lite lägre i pris har ju även den blivit lite billigare. Den sänkningen var lite mindre, nämligen 10 öre, istället för 15 som de andra drivmedlen. Men 10 öre är ju faktiskt bättre än ingenting. Så nya priset per liter för etanolen blir 10,41 kronor.Visst är det inga dramatiska sänkningar, men som man brukar säga så är ju faktiskt "många bäckar små"?Nyheter24 har tidigare skrivit om en 10-årig pojke som blev indränkt i bensin och sedan bränd. Hela historien började med att pojken cyklade i väg för att leka med några som han trodde var hans vänner. Men det visade sig att de inte alls var hans vänner, eftersom de hade planerat något helt annat. Här kan du läsa mer om hela händelsen.De nya bensinpriserna är hämtade från Circle K.

2018-10-15-14:09:08

Tävling om bästa rumpa för elever på skola – ​ställs in

Det var oroliga föräldrar som fick höra om den minst sagt märkliga tävling som skulle gå av stapeln på Highfields School i Derbyshire, Storbritannien. 15 och 16-åriga elever skulle alltså tävla mot varandra om bland annat vem som hade "bästa rumpan" och om vem som "var flirtigast". Genom att rösta skulle elever nomineras och sen prisas för vad de nu vann. Utmärkelserna skulle också förevigas i skolans årsbok, rapporterar Metro UK.Tävlingen blåstes avTack vare föräldrar till några elever på skolan så blåstes hela tävlingen av. Kanske tur det?Tävlingen ansågs nämligen som både äcklig och olämplig och vissa föräldrar trodde att den till och med skulle kunna uppmuntra sexism.Men efter ett antal klagomål inför tävlingen från föräldrar så avbröts den. Två andra anmärkningsvärda nomineringar var "mest sannolikt att bli en fotomodell" och "mest troligt framtida fotbollsproffs".– Det dömer människor på utseende och jämför dem med andra som kan påverka dem under resten av livet, eftersom de blir äldre, säger Jane Gretton som är en av föräldrarna till Metro UK.Nu hoppas föräldrar att andra skolor tar efter Highfields School och inte heller har liknande tävlingar.Ber om ursäktAndrew Marsh jobbar som huvudlärare på skolan, men är ny i sin roll. Han var helt omedveten om tävlingen och årsbokens format. "Vi ber om ursäkt för eventuella besvär" skrev en talesman för skolan från deras Twitterkonto. Och att den plan för hur årsboken skulle formats har tillsvidare avslagits helt och hållet.  Här är några av kategorierna som eleverna kunde nominera varandra i:Ser bäst utBästa rumpaSötastFlirtigastBäst leendeMest troligen bli en toppmodellNyheter24 har tidigare skrivit om Blekinge Naturbruksgymnasium i Ronneby kommun som hade ett skolval. Resultatet skilde sig lite från andra skolor, men också från Sveriges riktiga valresultat. Varför? Jo, det var nämligen ett parti som fick över 60 procent av alla röster. Kan du gissa vilket parti det handlade om? Det kan du läsa mer om här.

2018-10-15-14:24:09

Glenn Hysén: "Osäker på vad det innebär att vara bög"

I måndagskvällens avsnitt av Hyséns ska Anton Hysén på en blind-dejt. Han berättar att han inte haft något långt förhållande med en kille ännu, utan de längsta har hållit ungefär i tre-fyra månader.  Däremot hade han som ung, innan han kom ut som homosexuell, en flickvän som han var tillsammans med i tre år.  Anton säger att han är sugen på att träffa någon, men att det som ofta gör att relationen spricker är att han tittar på tok för mycket på fotboll. Därför hoppas han nu att bild-dejten ska vara en kille med rätt fysiska attribut och en kille som älskar sport.  "Kan det vara tjejer också?" Innan dejten tar Anton en promenad med sin pappa Glenn Hysén. Men Glenn är lite osäker på vad som kommer hända på dejten.  Glenn Hysén är lite osäker på om man bara dejtar killar när man är bög. Bildkälla: Kanal 5 – Vet du om det är en kille eller tjej som kommer? frågar Glenn.  Den frågan får Anton att höja lite på ögonbrynen. Anton Hysén kom nämligen ut som homosexuell 2011. Och nu frågar han sin pappa om han vet vad det innebär att vara bög.  – Jag är inte hundra på om han bara gillar killar, det kanske även kan vara tjejer? Jag kan inte den biten riktigt, berättar Glenn.  – Jag blev lite irriterad, det är som att min sexualitet skulle vara en fas, säger Anton i programmet.  Hör Glenns funderingar om homosexualitet och vem Glenn tycker är den hetaste manliga skådespelaren i klippet ovan.  Hyséns sänds måndagar 21:00 på Kanal 5. 

2018-10-15-08:29:52

Albin Lee Meldau: "Tog droger, stal och åkte fast"

Lördag den 20 oktober klockan 20.00 är det säsongspremiär för "Så mycket bättre" i TV4. Det här blir den nionde säsongen för tittarsuccén som varje år har lockat en miljonpublik. I år ska artisterna Charlotte Perrelli, Christer Sjögren, Eric Gadd, Linnea Henriksson, Louise Hoffsten, Stor och Albin Lee Meldau tolka varandras låtar under en bit mat på vackra Gotland.Albin Richard Meldau föddes den 8 februari 1988 i Göteborg, och går under artistnamnet Albin Lee Meldau. Albin, som idag är 30 år, sjöng tidigare i bandet The Magnolia. Men hans stora genombrott kom som soloartist år 2016 med den souliga  låten "Lou Lou" som har streamats över 19 miljoner gånger på Spotify.Louise Hoffsten, Christer Sjögren, Linnéa Henriksson, Eric Gadd, Albin Lee Meldau och Charlotte Perrelli i årets "Så mycket bättre". Bildkälla: Karl Melander/TT Bild.Tog droger och snattadeLåten "Lou Lou" handlar om Albins ex-flickvän. I en intervju med Aftonbladet har han berättat om hur låten blev till.– Det tog slut mellan oss och det enda jag ville var att hon skulle lyssna, älska mig och komma tillbaka. Detta var mitt desperata, innerliga försök till att laga något som var trasigt, men det vet ju alla att det inte går. När jag ser att så många människor som känner igen sig i min historia får jag nypa mig i armen och buga. Ödmjukast tack till er, ni är kärlek. Kärlek är kärlek oavsett vad, berättade Albin då.I februari släppte han singeln "The weight is gone" som även den blev en hit – den har streamats över 2 miljoner gånger på Spotify.Albin Lee Meldau. Bildkälla: Karl Melander/TT BildAlbin har tidigare berättat om sin uppväxt, och han beskriver sig själv som något av ett problembarn. I en intervju med TV4 berättade han att han var en "fruktansvärd unge". Som liten var det fotbollen som gällde för Albin – men i tonåren insåg han att det var musiken som var hans kall, och då tog han upp gitarren.– Jag gjorde allt man inte skulle göra. Drack och tog droger och stal och åkte fast. Jag bytte klass varje år. Jag var otroligt jobbig, berättade Albin då.När Albin var 18 år så hoppade han av skolan och tog ett jobb på McDonalds. Men bara ett par år senare så bildade han alltså bandet Magnolia. Tillsammans med Idol-profilenAlbin kommer från en musikfamilj, och både hans mamma och pappa har varit artister. Albins pappa har varit även med och skrivit Albins låt "Lovers", något som Albin berättade om i en intervju med Aftonbladet.Albin Lee Meldau är idag tillsammans med Sarah Mathisen, 27, något som Elisabeth Höglund skrev i sin blogg efter att både hon och Albin hade gästat "Parneviks".  Sara Mathisen. Bildkälla: Stella Pictures.Även Sarah är artist, och många kanske känner henne igen från "Idol". Hon åkte ut i kvalveckan år 2013, men hon såg ljust på framtiden då.– Nu ska jag fortsätta skriva musik och släppa någonting så fort som möjligt. "Idol" är ju inte drömmen, drömmen är att vara artist, har Sarah berättat, något som Expressen rapporterade om då.Vill du följa Albin på Instagram kan du göra det här. 

2018-10-15-16:06:32

Här spelas nya säsongen av Bachelor in – se bilderna här

Ikväll är det äntligen säsongstart för nya säsongen av Bachelor – när leken blev allvar på TV4. Och likt förra säsongen kommer deltagarna att omringas av lyxiga miljöer, inte minst huvudpersonen David Möller. David kommer att bo på hotell Salvatore i Parga och TV4 har verkligen inte sparat in på kostnaderna här.  På hotellets hemsida går det att läsa följande om lyxresorten: "Salvator Hotel Villas & Spa är ett hotell i gröna omgivningar i utkanten av Parga. Här finns ett spa med behandlingar som gör underverk för själen. För att få ut det mesta av din semester kan du boka en trerumsvilla med privat pool." Hotell Salvador Så hur ser lyxhotellet ut? Nyheter24 har alla bilder.  Här kan David ha det trevligt med en drink i handen. Bildkälla: Apollo Gott om utrymme för en person. Bildkälla: Apollo Stor och härlig pool. Vi gissar att David använde sin privata istället. Bildkälla: Apollo Poolen på hotellet. Bildkälla: Apollo Inomhuspool finns om det börjar regna. Bildkälla: Apollo Otrolig utsikt hade David Möller på hotell Salvador. Bildkälla: Apollo Ordentligt med möjligheter för avslappning. Bildkälla: Apollo Inspelningsplatser för dejterna Det kommer även finnas stora möjligheter för David Möller att imponera på hans eventuella fru, platserna där dejterna spelas in är nämligen också helt otroliga. Se bilderna här. Vem tackar nej till ett romantiskt vattenfall? Bildkälla: Apollo Souli Watermills är en av platserna där David får tillbringa tid med en dejt. Visst att vattenfall är romantiskt och så, men detta är väl bara helt hänförande? Utsikten från Avocado Bar. Bildkälla: Apollo Vad sägs om en liten drink eller middag på Avocado bar? Visst avokado är gott, men denna utsikt? Wow! Här kan nog en dejt bli riktigt lång och mysig. För visst skulle man inte kunna sluta titta ut? Ibland kan det var skönt med en dag på beachen. Bildkälla: Apollo Valtos Beach ska vara en av Pargas finaste stränder. Och visst hade man inte tackat nej till en dejt med den här utsikten? Vilket klimat! Och havet? Det är ju helt klarblått, riktigt fint. Kanske är det inte heller fullt med turister exakt hela tiden? Så David och tjejen får ha sin dejt lite ifred. Vill du se bilder på fler av inspelningsplatserna? Då hittar du de i spelaren ovan. Känner du igen Rebecca Karlsson i Paradise Hotel? Det är faktiskt inte så konstigt, hon har nämligen medverkat i en annan dokusåpa. Är du intresserad att veta mer? Då kan du läsa artikeln här.

2018-10-15-16:03:00

99 prylar alla tjejer verkligen vill ha – som förgyller vardagen

Vi har listat 99 prylar som kommer förgylla din vardag i höst och vinter! Man spenderar mer tid hemma denna årstid, så då är det extra viktigt med en mysig vardag.  1. Apples AirPods Är du sugen på ett par AirPods? De toppar listorna bland alla teknikprylar. Du hittar dem till billigast pris här.2. Foreo Luna 2 Den senaste Foreoprodukten på marknaden. Dess pulseringar ger en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller, löser upp tilltäppta porer samt tar bort 99,5 % av smuts och olja från huden. Här finns den till bäst pris. 3. Marshalls hörlurar De här snygga hörlurarna kommer från Marshall. De är trådlösa och har en batteritid på 30 timmar. Du hittar dem här för .4. Gazelle Adidas Modellen Gazelle från Adidas skapades redan på 60-talet och denna sneaker pryds forfarande av de ikoniska tre ränderna. Skon är i mocka och finns i flera olika färger. Du hittar det bästa priset på dem här. 5. Apple TV Denna Apple TV med 32GB kan du köpa här för 1 549 kronor. Med denna kan du till exempel titta på film med appar som bland annat Netflix eller Viaplay.6. Skor från Gant Så snygga skor från Gant med högre vit sula samt matt svart färg. De finns att köpa här för 779 kronor. 7. Kånken fjällräven Vad sägs om en Kånken fjällräven att ergonomiskt och snyggt förvara dina saker i? Denna finns här nu nedsatt till 640:-. Den är fortfarande lika populär hos svenskarna. 8. Klocka Daniel Wellington En klassisk modell av populära Daniel Wellington, stilren och minimalistisk. Finns att klicka hem för ett grymt pris i både guld och silver. 9. Vattenkokare SMEG Prylar till köket är alltid en bra julklapp, då det är något man inte unnar sig själv så ofta. Denna vattenkokare från SMEG är både lyxig och snabb. Här finns den att fynda för 1 196:-.10. Trådlösa Urbanears Återigen, glöm trassliga sladdar! Här är de populära Urbanears i bluetoothversion. Finns i flera grymma färger. Bara 490:- just nu.11. Ansiktskräm Clinique Ge bort en magisk ansiktskräm, denna kommer från Clinique och återfuktar på djupet. Här finns den nu att köpa för endast 265:-.12. Vinglas Carolina Gynning De här glasen som är målade av Carolina Gynning är sjukt fina, och väldigt populära. Här hittar du glasen på bilden och fler motiv till bäst pris. Fina att dricka ur, och nog snygga att stå framme och glänsa som inredningsdetalj.13. Champagneglas från Iittala  Hur snygga är inte dessa champagneglas från Iittala? Här finns dessa att köpa i 4-pack just nu för 370:-.14. Upplev nostalgi Upplev riktig nostalgi med den här populära spelkonsolen. I ett gulligt miniformat! Just nu kan du klicka hem en för . Massor av inbyggda spel. 15. Polaroidkamera Klicka hem den här söta polaroidkameran från Fujifilm här, den är nedsatt till .16. Adidas Originals Superstar Här hittar du Adidas Superstars för 500 kronor. Klassiker som aldrig går ur tiden!  17. Liten högtalare Den här prisvinnande högtalaren må vara liten – men har ett kraftfullt ljud till ett billigt pris. Perfekt för snö eller regn, eftersom den till och med är vattentät. Finns i flera färger och blir din här.18. Drönare Ryze Tech Tello  Hur kul med en drönare? Denna har fått bra recensioner men är ändå inte så dyr, här finns den nu för 998:-. Vilket är ett bra pris för denna teknikpryl!19. Puma Suede Satin Så snyggt att bära sneakers med satintyg. Denna modell finns här på rea och är designad i mockaskinn. 20. Träningslurar Även om de här lurarna är specifikt anpassade för löpträning och intensiva träningspass – så passar de precis lika bra till vardags. De är trådlösa, passar alla öron och kostar .  21. Pulsmätare och aktivitetsarmband Här är ett aktivitetsarmband med pulsräkning från FitBit. Kolla in det här. 22. Smart klocka på rea Smarta klockor är riktigt behändigt! Massor av funktioner du inte ens visste att du ville ha. Den här kommer från det lyxiga märket Michael Kors och kan klickas hem för bara 1 495:- idag. 23. Galaxy från Samsung Telefonen Samsung Galaxy S8 har varit populär väldigt länge. Den har sjunkit en bra bit i pris sedan lansering och nu finns den att hitta för 4 875:-. 24. Populära GoPro Den senaste actionkameran från GoPro kan du nu klicka hem till nedsatt pris, 3 989:-25. Parfym Gucci Bloom Guccis nya parfym Bloom är en kvinnlig och blommig doft som innehåller tuberos och jasmin. Klicka hem den här.26. Mockamaster Hur underbart att brygga gott kaffe i en Mockamaster på morgonen? Väldigt bra start på dagen. Den finns även i vitt och rostfri stål. Här finns den till bäst pris, nu 1 589:-.  27. Vas från Klong Hur stilren är inte denna vas från Klong? Vasen finns nu här till bäst pris, den finns även i silver och är väldigt populär. 28. Robotdammsugare Har du funderat på att slå till på en robotdammsugare – det är ju trots allt inte speciellt kul att dammsuga själv. Då borde du passa på att köpa denna prisvärda, som just finns att klicka hem för  1 990:- 29. Väska Filippa K Perfekt present att ge till din syster, kompis eller flickvän. Populär väska från Filippa K som även finns i svart, rosa och vitt. Här finns den just nu för bäst pris, nedsatt 400 kronor.30. Rulla fram Susa fram snabbt på gatorna innan snön landar! Hur bekvämt som helst, och du är dessutom framme snabbare – på ett roligt sätt. Denna kostar bara 5 643:- nu. Du hittar de billigaste priserna hos Prisjakt.31. Inneskor Flattered Isabella Löwengrips design på de populära skorna Flattered. Perfekt stilig innesko att bära kallare dagar. Här finns dessa just nu för endast .32. Rund högtalare En grym trådlös högtalare från Harman Kardon Onyx Studio 3. Den finns att köpa här för 1 870:-33. Clutch från Malene Birger Den här fina lilla clutchen är perfekt för smink eller andra nödvändigheter. Den är nedsatt till 324:- här.34. Populära parfymer En klassisk present, som man alltid blir lika glad för. Våra favoriter är antingen denna från SI Giorgio Armani som finns här för 616 kronor, med doft av vanilj och dova dofter. Eller den populära från Carolina Herrera Good Girl är sofistikerad och sensuell och finns här. 35. Black Opium damparfym YSL:s senaste parfymsläpp har verkligen tagit världen med storm. Just nu finns denna parfym här för endast 449:-.36. Nike Air Maw Jewell Hur snyggt är det inte med helvita sneakers? Dessa kommer från Nike Air Max och här finns de att köpa.37.  Rengöring från Dermalogica Märket Dermalogica är mångas favorit och nu kan du passa på att fynda rengöringen Special Cleansing Gel. Här hittar du den.38.  Gaminglurar Unna dig ett par grymma lurar till ditt spelande, och du kan ta din spelupplevelse till en ny nivå. Dessa lurar från Razer är väldigt prisvärda med sitt pris på 799:-.39. Digital Fotoram Hur mysigt med en digital fotoram som du själv smidigt väljer vilka bilder som ska synas? Här finns denna att köpa för 989:-.40. Ansiktskräm Rodial Återfuktande ansiktskräm från Rodial med stamcellsteknologi som slätar ut och ger otrolig lyster. Denna kostar annars runt 1 600 kronor men är nu nedsatt till 665:-, vilket är över 50 procent.41. Puma Suede Platform De här populära skorna blir dina för 500 spänn just nu. Klicka hem dem här. Finns i flera olika färger, och är grymt populära i den svarta färgen. 42. Hett tangentbord Ta ditt spelande till nästa nivå med detta anti-ghosting tangentbord från Deltaco. Häftigt orange som bakgrundsbelysning för tangenterna, men även för tangentbordets sidor. Belysningen är justerbar. Du hittar tangentbordet här för 299:- just nu.43. Concealer från Clarins Denna finns på topplistan som en av de mest populära concealers och just nu finns den nedsatt här för 178:-.44. Soffbord Soffbord i olika marmorstilar som just nu finns här för1 895:-. Har du funderat på nytt bord är det helt rätt läge att slå till. 45. Sminktillbehör En mjuk sminkborste från Real Techniques eller den populära BeautyBlendern. Bra sminkporstar och svampar är viktiga då de ger bäst resultat, samt mer sparsamma med dina produkter. 46. Bärbar dator Den här bärbara datorn är en favorit som just nu är nedsatt i pris. Du hittar den för bara 6 495:- här. Perfekt för studierna till exempel!47. Träningskläder Kompressionsplagg är bra att använda under träningspasset eftersom de ger stöd för musklerna, kan hjälpa till att förebygga skador och minskar risken för mjölksyra. Dessa tights finns även i svart och går att klicka hem här. 48. Ansiktsmask Ansiktsmasker kan man inte ha för många av! Denna hypade mask kommer från Peter Thomas Roth och exfolierar huden, jämnar ut hudtonen och ger grymt glow tack vare bland annat c-vitamin och AHA-syra. Här hittar du det bästa priset på masken.49. Ljusslinga En enkel liten ljusslinga kan piffa upp vilket hem som helst, tänk så fint till julen. Du hittar den här för endast .50. Stilig väska Tiger of SwedenPå jakt efter den perfekta väskan till skolan eller jobbet? Spana in denna från Tiger of Sweden som just nu blir din här för .55. Flak med Celsius Dricker du mycket Celsius så är denna deal perfekt för dig. Här får du ett helt flak för endast 199 kronor.56. Dip Brow Pomade Den här populära ögonbrynsfärgen från Anastasia Beverly Hills, den håller vad den lovar. Du hittar den till bäst pris här.57. Svart liten väska från Sandqvist Så stilren snygg liten väska från Sandqvist! Väskan som kan hänga med dig i många år. Här finns den just nu för 1 946:-. Alltså nedsatt 25 procent.58. Mobilskal från iDeal of Sweden Det här fina mobilskalet kommer från iDeal of Sweden och kostar 129:- här.59. Lampa från Markslöjd Paris Snygg och trendig lampa från Markslöjd Paris. Den syns i många flöden på Instagram och vi älskar den. Här blir den din just nu för 3 146:-.60. Basket Heart Puma 44 procent nedsatta Puma Basket här! De vita finns för 299 kronor och dessa skor är så fina med satinband.61. Ljuslyktor från Skultuna De här söta små ljuslyktorna från Skultuna passar fint var du än placerar dem. Klicka hem dem till bäst pris här.62. Populär plattång GHD Sugen på en ny plattång? Vi har spanat in topplistor och hittar denna i toppen. Här hittar du den – till billigast pris.63. Panasonic Lumix Compactkamera Många svenskar köper denna kamera, både till att skapa vloggar samt fina bilder. Just nu är kameran nedsatt 1000 kronor. Här finns den just nu för 2 990:-.64. Lampa från House Doctor Lampor från House Doctor är ett designmärke som toppar listorna. Väldigt stilrena och moderna designer och denna lampa är nedsatt rejält i pris här!65. Liten högtalare SONOS Den här högtalaren från det populära märket Sonos är liten och diskret, men kraftfull och har fått riktigt bra recensioner. Här hittar du den billigast.66. Väska från Dagmar Den här fina och rymliga mönstrade väskan kommer från Dagmar. Väskan är nedsatt med hela 30 procent och du hittar den här.67. Kamera till smartphone Det här skalet gör att du kan ta riktigt bra bilder med hjälp av din smartphone. Det är nedsatt med hela 72 procent och kostar 1 250:-.68. Yogamatta Den här snygga, mönstrade yogamattan kommer från Casall och du hittar den här för endast . Perfekt att ha hemma för en stunds yoga eller meditation!69. Lyxigt läppstift De här från YSL har så fina förpackningarna. Du hittar läppstiftet här från det grymma reapriset 180 kronor. Vanligtvis ligger de på ett mycket högre pris.70. Ljusstake Under den mörka årstiden vill man ju fylla hemmet med ljus! Den här stilrena ljusstaken från Georg Jensen finns här.71. Body Mist från Victoria's Secret Dessa härliga body mists från Victoria's Secret tog verkligen över skönhetsvärlden för några år sedan. Du hittar dem här under hundralappen. Finns i hur många dofter som helst.72. Designerstol House Doctor Hur snygga är inte dessa stolar från House Doctor? De finns även i svart och är nu nedsatta till .73. Cykelhjälm från Hövding Var rädd om dig! Alla är inte sugna på att ha en cykelhjälm, men tänk på hur viktigt det är att skydda huvudet. Spana in denna Hövding som du har runt halsen, som fäller ut sig vid krock. Här hittar du den.74. Popsocket till mobilen Popsockets har blivit riktigt populära och de finns här. De funkar som stativ, för att lättare ta selfies och för att ge bättre grepp helt enkelt. 75. Celine solglasögon Solen skiner faktiskt på vintern också. De snygga solglasögonen från Céline hittar du billigast här. De har varit en het trend i över ett år och visst är de lika heta i vinter. 76. Torrschampo För att inte slita ut håret och tvätta det för mycket är torrschampoo räddaren i nöden. Dessa från Batiste är väldigt omtyckta. Du hittar dem här för endast .77. Högtalare från MarshallMarshalls högtalare är både riktigt bra och har en snygg design. Här kan du klicka hem högtalaren. Finns i både svart och vitt.78. Rörstrand Mon Amie / Ostindia Tallrik Kika in Rörstrands olika tallrikar i romantiska mönster. Så fina att ha i en hel serie eller mix-matcha med varandra. 79. Proteinbars Detta är det perfekta mellanmålet att ha hemma! Tänk att ha dessa i kylen, alltid redo när hungern smyger sig på. Här kan du köpa en hel låda för endast .80. Dr. Martens skorSugen på ett par Dr. Martens till vintern? De håller i många år och är som en investering. Här finns de att köpa till bäst pris.81. VITA Eos Medium Lampa  Den mellanstora lampskärmen från VITA som har fått mycket uppmärksamhet kan användas som både bords-, golv- och taklampa. Klicka in här för att se den i olika färger.82. Biotherm – Lait Corporel Anti Drying Body Milk  En klassiker och väldigt omtyckt bodymilk från Biotherm som återfuktar, ger en sidenlik känsla med en doft av citrus. Vem vill inte smörja in sig med denna efter en lång dusch? Ni hittar den här för dröm-priset.83. Hett sällskapsspel Det här sexiga sällskapsspelet innehåller 400 heta och spännande utmaningar och ni kommer uppleva nya sidor hos varandra. Spelet avslutas med att vinnaren får välja en av spelkortens 50 fantasier att förverkliga. Spelet hittar du här för 245:-. 84. Trådlösa hörlurar Trust Due Är du sugen på att köpa ett par trådlösa hörlurar? Dessa från Trust Due är då perfekta, nedsatta från 1 499 kronor till 1 184:-, passa på!85. Spikmatta Tränar man mycket är det viktigt att också låta kroppen slappna av och återhämta sig. En spikmatta löser upp spänningar, ökar blodcirkulationen och syreupptagningen och frisläpper endorfiner. "Original"-spikmattan Shakti finns att köpa här.86. Solglasögon De här snygga solglasögonen kommer från Ray-Ban och finns i flera olika färger på glas och bågar. Köp dem här för 953:-.87. Kaffebryggare med wi-fi Är du morgontrött? Det här är en kaffebryggare som du kan starta direkt från sängen, genom mobilens wi-fi. Den kostar 2 179:- här. Hur härlig start på dagen?88. iPad 9.7 Att ha med en Ipad på till exempel semestern är perfekt då den både är smidig och du kan kolla dina favoritserier överallt. Här finns den just nu för 3 150:-.89. Philips Elvisp Funderar du på att köpa elvisp? Denna från Philips är nu nedsatt till endast 319:- , perfekt tid att slå till.90. Foam roller Casall En foam roller är grym för både uppvärmning och återhämtning. När den rullas över musklerna ökar blodcirkulationen vilket motverkar mjölksyra. Den här foam rollern hittar du hos Casall. Funkar även grymt om du har knutar i ryggen.91. Tallrikar Mateus Klicka hem en eller flera tallrikar från den kända Mateus-kollektionen. Du hittar dem i flera olika färger för 240:- här. Helt klart en snygg detalj att ha i hemmet. 92. Maria Nila hårprodukterHar du ännu inte testat Maria Nilas hårprodukter är det ett måste. Här finns de för bäst priser!93. Gjutjärnsgryta Gjutjärnsgryta från Per Moberg, laga långkok av olika slag i höst. Denna gryta kommer hålla i många år. Här blir den din för endast 1 999:-. Annars kostar den 1 999 kronor.94. Canon EOS 2000D Denna kamera blir din här för 3 792:- vilket betyder att den är mer än 1000 kronor nedsatt. Wow.  95. Trendiga lampor Har ni sett trenden med dessa lampor? Här kan du köpa dessa att köpa för endast .96. Trosor från Calvin Klein De här trosorna från Calvin Klein kommer i 3-pack för några hundralappar och du kan välja mellan två olika färgkombinationer.97. Apple MacBook AirHär får du en MacBook Air till det bästa priset, nämligen . Denna är 13 tum och passar perfekt till skolan samt jobbet. 98. Popcornmaskin Gör goda popcorn hemma – den här lilla popcornmaskinen blir din för 149:-.99. Smart beauty styler från Weet – nu med 20 procent rea En trimmer från Veet som tar bort allt oönskat hår, funkar lika bra runt ögonbrynen som under armar och vid bikinilinjen. Just nu finns denna att köpa för . ---Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu! Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter! Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

2018-10-15-09:21:49

8 coola upplevelser – som du kan fynda med minst 30 procent rabatt

1. Skaldjurskryssning Upplev en riktigt rolig grej med din partner eller kompisar på Birka Cruises. Just nu får du halva priset på en skaldjurskryssning där du får en hytt med havsutsikt och självklart en riktigt god skalsdjursbuffé. 2. FlygsimulatorHar du alltid drömt om att bli pilot? Upplev den känslan med en flygsimulator där du får flyga genom åska, landa och starta på en välkänd internationell flygplats och en massa mer. En riktigt upplevelse som du nu kan spara 74 procent på. 3. Spa i Polen Ta med dig din partner på en en rolig och mysig upplevelse i Polen och bo på spa-hotellet Marena Wellnes & Spa. I priset som endast är 3 395 ingår resan till Polen, tre nätters boende och frukost samt middag. 4. Dubai 5 nätter Maffiga Dubai är en riktig upplevelse och ett land där du är omringad av ett konstant lyx. Ät gott, shoppa lyxiga saker och njut av värmen tack vare den här dealen. Här får du fem nätter på ett 4-stjärnigt hotell och boende för endast 4 795 kronor. 5. Sitt bakom spakarna i en Cessna  Sätt dig bakom spakarna i ett riktigt flygplan i form av Cessna 172 och var med om en start och landning på första parkett. Just nu kan du spara 58 procent på denna upplevelse här. 6. Spela painballSamla ihop polarna och lira ett game paintball på en riktigt maffig bana som består av bunkrar, skyttegravar och till och med en kyrka i två våningar. Och priset för detta är endast 95 kronor för 5 stycken eller 190 för 10 stycken. Banan ligger i Stockholm och dealen där du sparar 93 procent kan du klicka hem här. 7. Hoppa trampolin Bli ett barn för någon timma och hoppa trampolin som om du vore 13 år. I den här dealen ingår inträdde till YumpYard i Barkarby, Stockholm, där du kan hoppa från trampolin till trampolin i 40 meter. Här kan du ta del av dealen där du får 36 procent rabatt på ordinarie pris. 8. Spökvandring Varför brinner det så ofta i Katarinakyrka? Hör om Poltergeisten i Mosebacke, se upp för lågflygande häxor från 1600 talets oväsende i Katarina och Träffa på söders bödel mäster Mikael. Allt detta och en massa mer kommer du uppleva på Spökvandringen med start Gamla Stan. En riktig rolig upplevelse så här under Halloween-tider och du sparar 50 procent här. 9. Fira jul på Hassela Ski Resort Hassela Ski Resort i Hälsingland har allt du behöver för en rolig skidupplevelse med sina 20 backar, 8 liftar, restauranger och aktiviter för barn som vuxna. I dealen ingår boende för 6 personer mellan den 23/12 till 27/12 för endast 2 080 kronor. 

2018-10-15-11:38:29

8 coola upplevelser – som du kan fynda till minst 30 procent rabatt

1. Skaldjurskryssning Upplev en riktigt rolig grej med din partner eller kompisar på Birka Cruises. Just nu får du halva priset på en skaldjurskryssning där du får en hytt med havsutsikt och självklart en riktigt god skalsdjursbuffé. 2. FlygsimulatorHar du alltid drömt om att bli pilot? Upplev den känslan med en flygsimulator där du får flyga genom åska, landa och starta på en välkänd internationell flygplats och en massa mer. En riktigt upplevelse som du nu kan spara 74 procent på. 3. Spa i Polen Ta med dig din partner på en en rolig och mysig upplevelse i Polen och bo på spa-hotellet Marena Wellnes & Spa. I priset som endast är 3 395 ingår resan till Polen, tre nätters boende och frukost samt middag. 4. Dubai 5 nätter Maffiga Dubai är en riktig upplevelse och ett land där du är omringad av ett konstant lyx. Ät gott, shoppa lyxiga saker och njut av värmen tack vare den här dealen. Här får du fem nätter på ett 4-stjärnigt hotell och boende för endast 4 795 kronor. 5. Sitt bakom spakarna i en Cessna  Sätt dig bakom spakarna i ett riktigt flygplan i form av Cessna 172 och var med om en start och landning på första parkett. Just nu kan du spara 58 procent på denna upplevelse här. 6. Spela painballSamla ihop polarna och lira ett game paintball på en riktigt maffig bana som består av bunkrar, skyttegravar och till och med en kyrka i två våningar. Och priset för detta är endast 95 kronor för 5 stycken eller 190 för 10 stycken. Banan ligger i Stockholm och dealen där du sparar 93 procent kan du klicka hem här. 7. Hoppa trampolin Bli ett barn för någon timma och hoppa trampolin som om du vore 13 år. I den här dealen ingår inträdde till YumpYard i Barkarby, Stockholm, där du kan hoppa från trampolin till trampolin i 40 meter. Här kan du ta del av dealen där du får 36 procent rabatt på ordinarie pris. 8. Spökvandring Varför brinner det så ofta i Katarinakyrka? Hör om Poltergeisten i Mosebacke, se upp för lågflygande häxor från 1600 talets oväsende i Katarina och Träffa på söders bödel mäster Mikael. Allt detta och en massa mer kommer du uppleva på Spökvandringen med start Gamla Stan. En riktig rolig upplevelse så här under Halloween-tider och du sparar 50 procent här. 9. Fira jul på Hassela Ski Resort Hassela Ski Resort i Hälsingland har allt du behöver för en rolig skidupplevelse med sina 20 backar, 8 liftar, restauranger och aktiviter för barn som vuxna. I dealen ingår boende för 6 personer mellan den 23/12 till 27/12 för endast 2 080 kronor. 

2018-10-15-11:38:29

Senaste nyheterna