Här är nya "beviset" för att månlandningen var fejk

21 juli 1969 tog Neil Armstrong de första stegen på månen med de berömda  orden "detta är ett litet steg för människan, men ett jättekliv för mänskligheten".

Men enligt vissa konspirationsteoretiker har detta inte hänt. Teorin är att det var billigare och lättare att skapa en miljö som såg ut som månen, istället för att skicka upp männen. Teorierna med "bevis" för att månlandningen vore fejk har spridits i decennier. 

Observera att detta är just bara teorier medan forskare hävdar att det finns supersäkra "bevis" på att människan varit på månen.

Vissa menar att USA gjorde videon för att de ville dominera rymden, och "ta det ifrån" Sovjet som redan tio år tidigare hade skickat ett mänskligt objekt upp till månen. 

December 1972 ska det sista bemannade uppdraget till månen ha skett under namnet Apollo 17Eugen Cernan och Harrison 'Jack' Schmidt ska vara de sista att ha gått på månen, medan piloten Ronald Evans var kvar ombord, vilket Indy100 har skrivit om. 

Eugen Cernan, en av astronauterna, välkomnas tillbaka till jorden efter månlandningen. Bild: Nasa

Men nu hädar konspirationsteoretiker på Youtube att en detalj i en bild från just 1972 års månlandning bevisar att även den månlandningen var falsk. 

Streetcap1, som har laddat upp videon på Youtube har noterat att man ser en reflektion av en av astronauternas hjälm. I reflektionen Tycker han sig se en scenarbetare. En man som enligt Streetcap1 ser ut att ha långt hår och vara klädd i enighet med det tidiga 1970-tals modet, skriver Indy100.

Om man kollar närmre ska man alltså kunna se en scenarbetare reflekteras i skärmen. Bild: Nasa

Så var månlandningen iscensatt? 

Det får vi kanske aldrig veta. Men en sak är säker: man kan inte tro allt man ser (på Youtube).

TV: Hennes selfie gjorde folk galna – visade sig vara hemlig konspiration

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Läs hela nyheten:
Här är nya "beviset" för att månlandningen var fejk

Publicerad: 2017-11-22 klockan 10:42

Fler nyheter från Nyheter24

Kastades från balkong – nu pratar kvinnan ut för första gången

I februari 2013 blev en kvinna kastad från en balkong i Södertälje. Hon föll sex våningar och klarade sig mirakulöst men med allvarliga skador.  Mannen som hade kastat ned kvinnan från balkongen var hennes man. Mannen hävdade dock att hon själv hade hoppat och att han försökte stoppa henne.  Balkongen kvinnan kastades från. Bildkälla: DplayKvinnan föll sex våningar ner och landade på en betongplatta. Bildkälla: Dplay Först dömdes den 31-åriga mannen av tingsrätten till nio års fängelse, men hovrätten tog då upp fallet och mannen friades helt.  När Högsta domstolen tog upp målet dömdes han slutligen till 14 års fängelse för mordförsök. I början av november 2015 skulle 31-årige mannen häktas, men då var han spårlöst försvunnen.  – Hon fick sådana oerhörda skador. Det var inte alls säkert att hon skulle överleva. Även om hon verkligen återhämtat sig får hon ju aldrig tillbaka sin kropp eller sitt utseende på det viset, sa fallets åklagare Martina Winslow tidigare till Nyheter24. Idag lever hon under skyddad identitet tillsammans med sin son då det fortfarande finns en hotbild mot henne. Bildkälla: Dplay Nu berättar kvinnan i programmet Södertäljepolisen om känslorna och minnena från händelsen. För kvinnan är det viktigt att hennes ex-man avtjänar sitt straff. Idag lever hon under skyddad identitet tillsammans med sin son då det fortfarande finns en hotbild mot henne.  Kvinnan berättar att det kom som en chock när mannen först fick nio år av tingsrätten och sedan friade hovrätten honom.  – När alla bevis pekade på att det var han som hade gjort det. Jag tänkte att rättvisan måste skippas. Inte bara för min säkerhet utan också för andra, berättar kvinnan i programmet. Det har snart gått sex år sedan mordförsöket och hon lever med skadorna varje dag. Läkarna har varnat att skadorna kanske inte kommer att läka mer än vad de har gjort.   –  Man lever med rädslan hela tiden. Och eftersom han är på fri fot kan man inte känna sig trygg.  Idag är mannen fortfarande på fri fot och internationellt efterlyst.  Södertäljepolisen sänds tisdag 23 oktober kl 20 på Kanal 5 och Dplay.

2018-10-23-11:32:42

Totalkaos i Svenska Hollywoodfruars extraprogram

Det är under tisdagen som säsonsavslutningen för Svenska Hollywoodfruar går av stapeln och det har minst sagt bjudits på en rungande säsong. Maria Montazami, Sofie Prydz, Elena Belle, Anna Anka och Gunilla Persson har tagit med tittarna på ett äventyr utan dess like men resan har inte direkt gått smärtfritt. Under det näst sista avsnittet startade ett bråk då Anna Anka attackerade Elena Belle och kallade henne för hora och white trash. Elena börjar tillslut rodna på haka, hals och bröstkorg vilket kan ske när man blir uppstressad. Vi kan alla enas om att det var jobbigt att se. Bildkälla: ViafreeEfter att Anna Anka kallat Elena Belle för "h*ra" får Sofie Prydz nog och går emellan. "Vad fan säger du?". Bildkälla: ViafreeOch ännu är inte dramatiken över. Säsongen kommer nämligen att följas upp med ett nytt program – nämligen "Svenska Hollywoodfruar – Den stora återträffen" .Programmet kommer att fungera som ett eftersnack för Svenska Hollywoodfruar där fruarna med hjälp av en programledare ska diskutera händelser som ägt rum under säsongen. På pressträffen luskade Nyheter24 fram att eftersnacket kommer att kantas av mer drama, bråk och utstormningar än någonsin tidigare. Bland annat kommer produktionen tvingas avbryta inspelningen. – Jag blev kallad transvestit och det gjorde mig oerhört ledsen, berättade Maria. Hör fruarnas egna ord i spelaren ovan. Läs mer om det brutala bråket här.

2018-10-23-13:32:08

Elon Musk: "Fortnite-spelare kommer alltid vara oskulder"

Elon Musk var länge en stor favorit för många på grund av hans framgångsrika sätt att förändra saker och ting för människan. Men på senare tid har han snarare utmärkt sig för att attackera både människor och fenomen på twitter. Vilket kanske inte är så smart med tanke på att han i slutet av sommaren gick ut och berättade att han var utbränd.  Men i nuläget verkar det inte som att han har några planer på att avsluta sin Twitter-räd. Och denna gång har 47-åringen valt att gå till attack mot spelet Fortnite och dess spelare.  Oskulder Enligt Elon Musk så är alla Fortnite-spelare oskulder och behöver räddas. Tweeten innehöll en bild från något som ser ut som en tidning som förklarar att Elon först köpt spelet och sedan raderat det. Det innehåller även ett citat från miljardären. "Jag var tvungen att rädda de här barnen från att vara oskulder resten av livet" Fortnite - Epic Games Epic Games som ligger bakom Fortnite var dock snabba med att svara syrligt på Elon Musks tweet. Så vad svarade de? De fråga varför han inte har byggt färdigt den där rymdstationen på mars som han lovat.  "Ett helt årtionde, Elon Musk? Bara bygg LOL", skrev Epic Games från användarkontot Fortnite. Om Elon svarade? Ja, med tre välvalda ord "Verkligheten är svår".  Respons från fans Tweeten har fått enorm respons och i dagsläget har över 1,1 miljoner valt att gilla original tweeten och totalt har 372 000 valt att vara delaktiga i "konflikten". Men alla är inte emot Elon Musk utan vissa backar honom medan andra väljer att backar Epic Games.  Är du sugen på att själv ge dig in i twitterbråket så hittar du det här. Nyheter24 har tidigare skrivit om ytterligare en kändis som gått till attack mot det populära spelet. Vem kändisen är? Katrin Zytomierska som tycker att föräldrar som låter sina barn spela spelet borde skämmas. Läs hela artikeln här.

2018-10-23-14:05:00

26 roliga julklappar som ditt barn kommer älska

Barnet kommer verkligen bli glad för dessa prylar!1. Stor mjukisnalle Den här gosiga nallen är hela en meter hög – vilket barn kommer inte att älska den?! Du kan köpa den här. 2. Jojo som lyser Den här fina jojon lyser när du snurrar den – extra roligt i mörkret. Den kostar 39 kronor här. 3. Slime Det är svårt att inte gilla slime! Detta slime finns i olika neonfärger och kostar 19 kronor. Här hittar du det. 4. Lip Twister Spelet Lip Twister är lika roligt oavsett ålder! Det går ut på att du med munstycket i munnen ska utföra olika utmaningar, som att prata eller blåsa upp en ballong. Här kan du klicka hem spelet. 5. Elefantgosedjur Den här mysiga elefanten fungerar både som ett roligt gosedjur och en sovkudde till bebisen. Den kostar 299 kronor här. 6. Spelet Krossa föräldrarna I det här roliga frågespelet är det en fördel att vara ung, eftersom frågorna rör barns och ungdomars intressen. Ett riktigt kul spel för hela familjen, där föräldrarna förmodligen får lära sig en del nytt! Här hittar du spelet. 7. Godismaskin Vilken dröm att ha en egen godismaskin hemma! Den kostar 299 kronor här. 8. Pyssellåda Den här stora pyssellådan innehåller mer än 1000 delar av olika pysselmaterial. Du hittar bland annat glitter, pärlor, piprensare och papper. Klicka hem lådan här för 199 kronor! 9. Bordspingis Det här smarta bordspingissetet innehåller nät, racketar och bollar och går enkelt att sätta upp på ett vanligt bord. Du hittar det här. 10. Spionpenna De här coola pennorna ser ut som vanliga pennor, men skriver med osynligt bläck. För att se vad som står måste du använda de medföljande UV-lamporna. Pennorna kostar 69 kronor här. 11. Snowtube Den här roliga pulkamadrassen blir riktigt rolig i pulkabacken i vinter! Du hittar enhörningen här och renen här. 12. Såpbubbelpistol som lyser i mörkret Den här häftiga såpbubblepistolen lyser upp bubblorna när du skjuter iväg dem tack vare små lampor. Här kan du köpa den för 99 kronor. 13. Suddgummin Suddgummin är riktigt roligt att samla på! Dessa fyra kommer i form av snabbmat och cola. Du kan köpa kitet här för 39 kronor. 14. Enhörningslampa Den här söta lampan i form av en enhörning innehåller en LED-lampa som skiftar i sju olika färger. Du kan klicka hem lampan för 99 kronor här. 15. Babblarna De här söta gosedjuren i form av Babblarna hittar du här. 16. Unicorn poo Detta slime kallas för "unicorn poo" och är rosa och glittrigt! En burk kostar 59 kronor. 17. Keyboard med mikrofon Denna keyboard är i perfekt storlek för ett barn och har både tangenter, mikrofon och olika spännande ljudeffekter. Keyboarden kan du klicka hem här för 199 kronor. 18. Låda med pranks Alla barn älskar att hitta på bus och luras. Den här lådan innehåller sex stycken roliga pranks! Du hittar den här för 149 kronor. 19. Mr Grasshead Den här söta lilla krukväxten är skallig när du packar upp den, men vattnar du huvudet börjar hår (gräs) att växa! Här hittar du den. 20. Harry Potter-kit Om barnet älskar Harry Potter är det här en perfekt present. Kistan innehåller en robe, en scarf, en slips, en trollstav och ett par glasögon. Köp den här!21. Kokbok för barnDen här kokboken är perfekt för ett barn som gillar att hålla på i köket. Den innehåller recept på från allt från cupcakes till pizza – dessutom har varje recept bilder som går att färglägga själv. Här hittar du boken.22. Star Wars-dräktÄlskar barnet Star Wars? Med dessa dräkter kan hen klä ut sig till karaktärer från filmerna. Här hittar du Stormtrooper-dräkten och här hittar du Boba Fett-dräkten.23. DiscolampaDen här lampan är enkel att skruva fast och ger discokänsla direkt! Den kostar 99 kronor här.24. MålarsetDet här fina målarsetet innehåller My Little Pony-motiv och även pennor och klistermärken följer med. Klicka hem det här för 29 kronor.25. Gör-din-egen enhörningDet här paketet innehåller allt som behövs för att bygga en alldeles egen enhörning, som du själv bestämmer utseendet på. Du hittar det här för 99 kronor.26. AnsiktsfärgerAtt leka med ansiktsfärger är så kul! Det här setet innehåller både åtta stycken färger och ett häfte med steg-för-steg-instuktioner till olika målningar. Köp det här.

2018-10-23-10:15:26

Kastades av sin man från balkongen – nu berättar hon om minnena

I februari 2013 blev en kvinna kastad från en balkong i Södertälje. Hon föll sex våningar och klarade sig mirakulöst men med allvarliga skador.  Mannen som hade kastat ned kvinnan från balkongen var hennes man. Mannen hävdade dock att hon själv hade hoppat och att han försökte stoppa henne.  Balkongen kvinnan kastades från. Bildkälla: DplayKvinnan föll sex våningar ner och landade på en betongplatta. Bildkälla: Dplay Först dömdes den 31-åriga mannen av tingsrätten till nio års fängelse, men hovrätten tog då upp fallet och mannen friades helt.  När Högsta domstolen tog upp målet dömdes han slutligen till 14 års fängelse för mordförsök. I början av november 2015 skulle 31-årige mannen häktas, men då var han spårlöst försvunnen.  – Hon fick sådana oerhörda skador. Det var inte alls säkert att hon skulle överleva. Även om hon verkligen återhämtat sig får hon ju aldrig tillbaka sin kropp eller sitt utseende på det viset, sa fallets åklagare Martina Winslow tidigare till Nyheter24. Idag lever hon under skyddad identitet tillsammans med sin son då det fortfarande finns en hotbild mot henne. Bildkälla: Dplay Nu berättar kvinnan i programmet Södertäljepolisen om känslorna och minnena från händelsen. För kvinnan är det viktigt att hennes ex-man avtjänar sitt straff. Idag lever hon under skyddad identitet tillsammans med sin son då det fortfarande finns en hotbild mot henne.  Kvinnan berättar att det kom som en chock när mannen först fick nio år av tingsrätten och sedan friade hovrätten honom.  – När alla bevis pekade på att det var han som hade gjort det. Jag tänkte att rättvisan måste skippas. Inte bara för min säkerhet utan också för andra, berättar kvinnan i programmet. Det har snart gått sex år sedan mordförsöket och hon lever med skadorna varje dag. Läkarna har varnat att skadorna kanske inte kommer att läka mer än vad de har gjort.   –  Man lever med rädslan hela tiden. Och eftersom han är på fri fot kan man inte känna sig trygg.  Idag är mannen fortfarande på fri fot och internationellt efterlyst.  Södertäljepolisen sänds tisdag 23 oktober kl 20 på Kanal 5 och Dplay.

2018-10-23-11:32:42

25 perfekta julklappar till din morbror – alla under 400 kronor

Spana in denna lista med 25 perfekta prylar att ge din morbror i julklapp!  1. Vädervarnare Det du ser på bilden ovan är en vädervarnare som ska förutspå vädret. En ovanlig pryl som samtidigt är en snygg inredningsdetalj. Vi skulle säga att det är en perfekt julklapp till din morbror. Här kan du klicka hem vädervarnaren.  2. Telefonhållare Häng telefonen runt halsen eller ställ den på ett bord med den här smarta hållaren som frigör händerna till annat kul. Här finns den att klicka hem. 3. USB-kylskåp En perfekt julklapp, den lilla kylen som du kan ha vid TV:n eller jobbet, som alltid håller drycken kall. En pryl han garanterat inte skulle köpa till sig själv, men älska. Här finns minikylen att köpa!4. Bordpingis Stanna inne och spela pingis med det här enkla setet som gör att du kan spela pingis på matbordet. Setet som finns här för 199 kronor, innehåller racket, bollar och ett nät. 5. Mössa med inbyggda lurar Denna mössa med inbyggda hörlurar är perfekt för dig som vill ha en snygg mössa och ha ett par riktigt bra hörlurar. Här hittar du den. 6. Trådlösa hörlurar Tänk vad skönt med ett par smarta lurar utan sladd, han kommer älska dem. Spana in dessa hörlurar för endast 179 kronor.  7. Elektrisk potatisskalare Denna pryl skalar potatisen åt dig! Det tar bara några minuter och är sedan enkel att rengöra. En perfekt julklapp att ge din morbror. Här hittar du den elektriska potatisskalaren. 8. Pizzasax Med den här pizzasaxen kan du enkelt klippa upp en slice och placera den på tallriken utan att kladda eller spilla ner allt! Han skulle garanterat älska den.9. Boombox högtalare Vad sägs om att ge bort en grym högtalare? Här placerar du bara mobilen på den och musiken strömmar. Här blir den din för 399 kronor. 10. Twist pong Liva upp julen genom att ge bort ett Twist Pong, han kommer garanterat älska det. Så kan ni sedan spela det på släktträffen. Spelet finns att köpa här för 99 kronor.  11. Massage Med en massagekudde kan du få massage hela dagarna om så önskas - till samma pris som en timmas massage. Den här kan han använda var han än är och lindrar verkligen upp knutar och spänningar i kroppen. 12. Låda med allt för vinälskaren Den här presentlådan innehåller allt en vinfantast behöver, som en hällare som hjälper till att syresätta vinet och en kork som försluter flaskan om du inte vill dricka hela. Lägg sedan i en flaska vin och julklappen är klar! Här hittar du lådan för 199 kronor. 13. Nostalgigodis Han kommer garanterat få fina minnen sin barndom och "det var bättre förr". Du hittar massvis med retrogodis här. De är så älskade.  14. Gosig och smart filt Filten är gjord i mjuk fleece och har ärmar, vilket gör att man slipper problemet med att vara invirad i en filt samtidigt som man använder armarna till något. Här hittar du filten som kostar 349 kronor. 15. Cocktailset Ge bort ett cocktailset. Paketet innehåller alla verktyg som behövs för att göra dem riktigt proffsiga. Klicka hem det här för 249 kronor. 16. Gör egen glass Med det här glasskitet kan han göra eget glass. För endast 299 kronor blir den här din. En väldigt populär pryl vi sett på många sociala medier. 17. Elektrisk skovärmare Nu när hösten här med regn, rusk och kallare temperaturer. Med den här elektriska skovärmaren slipper han frysa om fötterna. Du hittar dem hos Partykungen! En utmärkt julklapp till din morbror.18. Korvgiljotin Det är inte många som har en girlong hemma, men de är verkligen grymma. Älskar han chark så är detta julklappen du borde satsa på. Här hittar du den för 299 kronor. 19. Gör egna chips Älskar han chips? Varför köpa egna när han enkelt kan göra egna med det här lilla redskapet? Perfekt pryl till chipsälskaren! 20. Toalettfotboll Det är inte helt lätt att völja ut en julklapp till sin morbror. Så vill du satsa på något kul är detta perfekt, fotboll på toaletten han kan roa sig med. Här hittar du den för 199 kronor. 21. Ägg och bacon Älskar han inte att göra frukost? Då är denna perfekt som gör både ägg och bacon samtidigt. Klicka hem den här för 99 kronor. 22. Sällskapsspelet iKNOW Tror han att han vet svaret på typ alla frågor? Då måste nu spela det här spelet med släkten. Det finns att köpa här.23. Drinkmix Med det här setet med drinkmixar kan han blanda olika drinkar med smak av till exempel passionsfrukt och kokos. Du hittar det här! Sån bra julklapp, om han vill visa sina skills för släkten. 24. Rakförkläde Har han en respektive? Kanske är detta julklappen hen kommer tacka dig för! Förklädet finns här för 149 kronor.25. Egen vinprovning Det här är en perfekt present om han älskar vin, eller vill lära sig mer om det. Setet innehåller allt du behöver för en kväll med egen vinprovning! Du hittar det här för 199 kronor.Spana in fler grymma julklappar att ge din morbror här!

2018-10-23-13:12:30

22 fina presenter – till världens bästa pappa

1. Ett simpelt glas Det här stora glaset är väl en självklar present, ur det här kan din pappa dricka med stolthet. Här finns glaset att köpa.2. Cocktailset Det är riktigt kul att blanda sina egna drinkar, och i det här setet får din pappa alla verktyg som behövs för att göra dem riktigt proffsiga. Klicka hem det här för 249 kronor. 3. Liten kyl Här är en minikyl som är enkel att ladda. Finns även möjlighet att ha den i bilen, genom dess cigarettuttag! Kylen rymmer ungefär 15 burkar, med andra ord får farsan din plats med rätt så mycket i minikylen. Här kan du hitta den. 4. Gör korv och bröd enkelt Som att korv och bröd inte var enkelt nog? Stoppa ner korvarna och bröden i den här hot dog-maskinen och på bara några minuter är de klara. En perfekt sak att ha när du och farsgubben inte orkar röra på er. Klicka hem den här.5. Filt med ärmar Den här filten passar väldigt bra till en frusen person! Hur bra som helst under den kyliga hösten.  Den är gjord i mjuk fleece och har ärmar, vilket gör att du slipper problemet med att vara invirad i en filt samtidigt som du använder armarna till något. Här hittar du filten som kostar 349 kronor. 6. Gör egna chips Varför köpa chips när du enkelt kan göra egna med det här lilla redskapet? Perfekt present till din chipsälskare till pappa! 7. Kuber som kyler De här smarta kuberna fungerar som iskuber, förutom att de inte smälter eller späder ut drinken. Mycket smidigare och dessutom ser det snyggt ut. Kuberna kostar 199 kronor här och är ett måste om din pappa gillar whiskey. 8. Lyxig popcornmaskin Hur gott vore det inte att kunna göra egna biopopcorn hemma? Här hittar du popcornmaskinen. 9. Bilvärmare Denna värmefläkt som du enkelt kopplar in i cigguttaget är perfekt för kalla höstmorgnar. Du köper den här och får en glad pappa. 10. För alla pappor som älskar väderkoll Här har vi prylarnas pryl. Det du ser på bilden ovan är en vädervarnare som ska förutspå vädret åt dig. Men det är även en riktigt fin prydnadspryl. Här kan du klicka hem vädervarnaren.11. Mobilhållare Perfekt pryl för pappan som ofta sitter i bilen. För bara 69 kronor får ni den här prylen.12. Nördig hoodie Här är en extra tjock hoodie med det välkända Star Wars-trycket. Grymt bra för kylan som intar vårt avlånga land! Perfekt för den coola pappan. Sedan är den väldigt snygg också, i sin stilrena design. Kolla in den här. 13. Nicer Dicer Det här köksredskapet har blivit riktigt populärt tack vare säljande budskap från TV-shop.  Du kan läsa mer om det här. Matlagningen blir så mycket roligare! Och framför allt enklare. Grymt bra grej om din pappa älskar att stå i köket. 14. Till den händige farsan Håll reda på skruvar och spikar. Det här armbandet har en stark magnet som håller dem på plats! Poppis bland hantverkare och hemmabyggare.15. Håll ordning på flingorna Förvara flingorna på ett snyggt och smart sätt i den här dispensern. Du hittar den här. Nu slipper din pappa städa efter dig och dina smulor hela tiden. 16. Toalettfotboll Är han en sådan som sitter länge på toaletten? I så fall kan de vara värt att investera i den här toalettfotbollen. Annars lär det nämligen bli väldigt tråkigt där inne. Här hittar du den för 199 kronor. 17. Förkläde för rakning Glöm äckliga skäggstrån i handfatet – det här förklädet fångar enkelt upp allt som faller ner. Du får genast mycket mindre att städa! Ge bort förklädet här!18. Drinkbok Den här roliga handboken innehåller både recept på 60 klassiska drinkar, och historien bakom drinkarna och rolig kuriosa. Boken kostar 149 kronor.19. En resa till London En weekend i London, här ingår flyg och boende centralt. Hela dealen blir din här för endast 1 945 kronor. Spana in vilka datum det finns och boka dig en resa innan dealen tar slut. 20. Ölkran Upplev fantastisk öl med den här ölkranen! Finns i två olika storlekar här. Visst förstår man varför så många har den hemma. 21. Våffeljärn En morgon i sängen och nygräddade våfflor – hur härligt låter inte det? Klicka hem detta rostfria våffeljärn här.22. Champagneglas  Här får du ett 12-pack snygga champagneglas för bara 139 kronor. Så värt att ge det som fars-dag-present!

2018-10-23-11:30:49

Byggandet av Titanic II fortsätter – se bilderna här

Titanic påbörjade sin jungfruresa den 10 april 1912, dock tog det bara fyra dagar innan hon kolliderade med ett isberg och sjönk. Men nu kan vi snart se Titanic ute på havet igen, arbetet med att färdigställa Titanic II är nämligen åter i fullgång. Detta efter att man kunnat påbörja arbetet som stannade upp 2015. Titanic II planeras vara klart 2022 och kommer likt originalet från 1912 att kunna frakta lika många passagerare och lika stor besättning. Det innebär att skeppet totalt kommer att hålla 2 400 passagerare och 900 besättningsmän under sina resor, rapporterar People.  Man har dock valt att addera tillräckligt med flytvästar och livbåtar för alla passagerare denna gången. Samma resväg Blue Star Line som står bakom projektet har dock inte enbart beslutat sig för att bygga en kopia av Titanic. De har även bestämt sig för att skeppet ska gå exakt samma färd som den första gjorde 1912. Detta betyder att Titanic II kommer att utgå från Southampton för att slutligen nå New York.  Detta blir dock inte fartygets första resa utan först kommer det att åka från Dubai till Southampton. Efter dessa två resorna så kommer fartyget att erbjuda resor över hela jorden.  Titanic II Men hur kommer då Titanic II att se ut? Nedan hittar du bilder på hur skeppet kommer att se ut 2022.  Titanic 2 kommer att hålla en rejäl och klassisk bassäng. Bildkälla: Blue Star Line Klassiskt utförande för att få till likheten. Bildkälla: Blue Star Line Relaxavdelning. Bildkälla: Blue Star Line Matsal. Bildkälla: Blue Star Line Titanic II. Bildkälla: Blue Star Line Klassiskt gym för den som vill lyfta skrot. Bildkälla: Blue Star Line 4,5 miljarder Hade du vågat vara en av de första som åker med Titanic II över Atlanten, trots det tragiska ödet 1912? Skulle vara en av de första så kommer du inte bara trotsa den möjliga rädslan utan även gå ombord på ett väldigt dyrt fartyg. Priset som man räknar att fartyget kommer att kosta uppgår till 500 miljoner dollar, det vill säga 4,5 miljarder svenska kronor. I spelaren ovan kan du se hur det kan se ut när Titanic II ger sig ut på sin första resa. Nyheter24 har tidigare skrivit om världens största lyxfartyg som kryssar i Europa. Vill du vet mer om detta skeppet och se de fantastiska bilderna så hittar du den artikeln här.

2018-10-23-10:45:30

Linn Ahlborg stöttas efter ärliga inlägget om nytagna bilderna

Linn Ahlborg, 18, är en av Sveriges största Youtubers och följs dagligen av flera hundra tusen människor. På sin Youtube har hon över 406 000 prenumeranter och på sin Instagram följs hon av över 571 000 människor.  Hennes kollektioner säljer slut på minuter och företagen drar i henne för kommande samarbeten.Men det många människor glömmer är att våra kära influensers också är människor, och de kan också ha dåliga dagar. Vilket var exakt vad Linn valde att berätta om i sitt senaste blogginlägg. Linn skrev ett öppet och ärligt inlägg på sin blogg där hon berättar att hon vissa dagar kan gråta för att hon känner sig ful. Bildkälla: http://linnahlborg.se/Linn berättar att hon varit iväg på en fotografering, men att det hela inte kändes bra alls. "Jag hatar verkligen fotograferingar för det får mig att inse hur fucking ful jag är? Alltså jag vet att man inte ska tänka så här om sig själv, och jag gör inte det jämt heller men idag har jag en sån dag och jag tänker bara vara 100% ärlig om det", skriver Linn. Hon fortsätter:"När jag åkte därifrån ville jag börja grina helt enkelt. Jag vet inte vad det är. Jag hatar bara att lämna över kontrollen till andra människor antar jag. För jag vill ju ha det på mitt sätt. Så när jag då står där med smink jag inte känner igen mig själv i och blir tillsagd att stå i vinklar jag inte gillar och le på sätt som jag aldrig ler på annars, ja då blir jag ju inte nöjd. Sen är jag ju ingen jävla modell heller och det blir ju väldigt mycket press när man helt plötsligt måste vara och se ut som en". Trots att Linn bara är 18 år gammal så är hon redan en av Sveriges största influensers. Det gör att hon dagligen möter kritik som handlar om hennes utseende. Bildkälla: Linn Ahlborg Instagram"Jag skriver inte det här för att ni ska kommentera att jag visst är snygg eller dylikt, verkligen inte, för det hjälper inte ens när jag har sådana här dagar. Men jag tycker det är viktigt att förtydliga att allt inte är så jävla lätt som det ser ut på instagram ibland. Jag påverkas också av kroppshets, träningshets och ideal precis som dom flesta andra gör.", skrev hon.Linn möts nu av kärleksfulla kommentarer på bloggen där hennes följare skriver hur grym hon är och att alla kan känna sådär ibland. Men förra veckan var det andra visor. Det kom nämligen fram att Linn gjort fillers i läpparna, vilket inte var populärt hos hennes följare. De ansåg att det är "dåligt att hon som influenser gör fillers" då hon ska vara en förebild. Du kan läsa mer om det här.

2018-10-23-08:40:46

Linn Ahlborg stöttas efter ärliga inlägget: "Påverkas också av kroppshets"

Linn Ahlborg, 18, är en av Sveriges största Youtubers och följs dagligen av flera hundra tusen människor. På sin Youtube har hon över 406 000 prenumeranter och på sin Instagram följs hon av över 571 000 människor.  Hennes kollektioner säljer slut på minuter och företagen drar i henne för kommande samarbeten.Men det många människor glömmer är att våra kära influensers också är människor, och de kan också ha dåliga dagar. Vilket var exakt vad Linn valde att berätta om i sitt senaste blogginlägg. Linn skrev ett öppet och ärligt inlägg på sin blogg där hon berättar att hon vissa dagar kan gråta för att hon känner sig ful. Bildkälla: http://linnahlborg.se/Linn berättar att hon varit iväg på en fotografering, men att det hela inte kändes bra alls. "Jag hatar verkligen fotograferingar för det får mig att inse hur fucking ful jag är? Alltså jag vet att man inte ska tänka så här om sig själv, och jag gör inte det jämt heller men idag har jag en sån dag och jag tänker bara vara 100% ärlig om det", skriver Linn. Hon fortsätter:"När jag åkte därifrån ville jag börja grina helt enkelt. Jag vet inte vad det är. Jag hatar bara att lämna över kontrollen till andra människor antar jag. För jag vill ju ha det på mitt sätt. Så när jag då står där med smink jag inte känner igen mig själv i och blir tillsagd att stå i vinklar jag inte gillar och le på sätt som jag aldrig ler på annars, ja då blir jag ju inte nöjd. Sen är jag ju ingen jävla modell heller och det blir ju väldigt mycket press när man helt plötsligt måste vara och se ut som en". "Jag skriver inte det här för att ni ska kommentera att jag visst är snygg eller dylikt, verkligen inte, för det hjälper inte ens när jag har sådana här dagar. Men jag tycker det är viktigt att förtydliga att allt inte är så jävla lätt som det ser ut på instagram ibland. Jag påverkas också av kroppshets, träningshets och ideal precis som dom flesta andra gör.", skrev hon.Linn möts nu av kärleksfulla kommentarer på bloggen där hennes följare skriver hur grym hon är och att alla kan känna sådär ibland. Men förra veckan var det andra visor. Det kom nämligen fram att Linn  gjort fillers i läpparna, vilket inte var populärt hos hennes följare. De ansåg att det är "dåligt att hon som influenser gör fillers" då hon ska vara en förebild. Du kan läsa mer om det här.

2018-10-23-08:40:46