Här är de bästa rabatterna inom inredning inför Black Friday

Black Week är här och det är dags för dig att göra en massa kap så du slipper betala överpris resten av de andra dagarna på året. 

Här är några butiker som har fantastiska deals under Black Week. ta dig en titt och kolla om du hittar något för dig.

INREDNING

Lets Deal - Under Black Week har Lets Deal 15 procent rabatt EXTRA på redan nedsatta prylar. 

Compadre - Compadre har under Black Week massvis av rabatter upp till 85 %. På Black Friday kan du även använda koden N24 för ytterligare 15 procent på vissa produkter. 

Jotex - 20 % på allt under Black Friday 

Ellos - 30 procent rabatt redan nu på utvalda produkter 

Oscar & Clothilde - Black Weekend - 30% på allt i outleten           

Prisjakt - På Prijakt.se kan du prisbevaka alla de produkter som du är sugen på att köpa och spara hundralappar.                              

Om du vill ha fler deals kan du hitta vår samlade artikel, där vi hittat över 30 butiker som kraftigt har, eller ska sänka sina priser

Läs hela nyheten:
Här är de bästa rabatterna inom inredning inför Black Friday

Publicerad: 2018-11-19 klockan 15:46

Fler nyheter från Nyheter24

Fyraåring misstänks ha våldtagits 50 gånger – på väg till förskolan

Ett fall av misstänkt sexuellt övergrepp har fått stor uppmärksamhet i Danmark. Fallet gäller ett fyraårigt barn som tros blivit utsatt för våldtäkt omkring 50 gånger – på väg från och till förskolan, enligt danska BT.  Den misstänkte förövaren är en 48-årig dansk man som är en närstående till barnets familj, och som under ett års tid följde barnet till förskolan, skriver BT.  Sexuella övergrepp i allmän toalett Det är alltså under den tid, innan och efter förskolan, som övergreppen och våldtäkten ska ha skett på en allmän toalett i Ishöj, söder om Köpenhamn. Och idag under måndagen inleds fallet i domstolen i Glostrup. Övergreppen tros ha pågått mellan oktober 2011 till oktober 2012. Mannen ska då bland annat ha tvingat barnet att utföra oralsex, själv utfört oralsex på barnet, och även penetrerat barnet vid flera tillfällen. I nuläget är det oklart vilket sorts straff åklagaren yrkar för, men enligt BT så kan det handla om ett straff på obestämd tid. Man måste först utreda om mannen lider av en psykisk störning eller inte.  Mannen ska ha hotat barnet Mannen ska ha hotat med att han skulle bita barnets mamma, svägerska och storebröder om han berättade något för någon. Den 48-årige mannen förnekar själv att övergreppen ska ha ägt rum, enligt BT.  Förra månaden kom anklagelser om övergrepp på en svensk friskola. Enligt vittnesmålen ska ett flertal lärare, under en längre tid, ha gjort övertramp och begått sexuella övergrepp på elever. Läs om det här.

2018-12-10-10:03:43

David och Hedvigs intima snack i Bachelor: "Hur är du i sängen"?

I måndagens avsnitt av "Bachelor – Tjejerna avslöjar allt" får vi höra allt skvaller från tjejerna som åkt ur tävlingen. Vi får bland annat se ett smygfilmat klipp under David Möller och Hedvigs dejt när det hettar till ordentligt. Det hela börjar med att Hedvig frågar David hur fysisk han är utanför kameran. – Jag har så mycket frågor till dig egentligen. Vad vill jag fråga? Hemma.. Är du lika..antar att du är det men är du lika fysisk då som här? Alltså förstår du vad jag menar? Du är mycket så och pussa på och kyssa och, säger Hedvid – Mycket mer fysisk hemma, säger David – Om jag skulle stå och laga mat så skulle du gå fram och kyssa mig och så?, säger Hedvig – Jag skulle kunna ha sex med dig också, säger David Hedvig blir helt tagen av Davids respons och börjar fnittra vid middagsbordet. – Fuck off David, säger Hedvig – Du kan inte säga så till en tjej som..ska bara hämta mig lite, fortsätter Hedvig – Det är jätteviktigt för mig, säger David. – Med sex?, frågar Hedvig – Mm, säger David – Bra för det är väldigt viktigt för mig med. Men det tror jag du har förstått. Det är det jag menar med att du får inte tro att jag är en söt lite pryd tjej, säger Hedvig Situationen hettar till samtidigt som vår Bachelor blir generad. – Jaha…Var det några mer frågor du hade?, säger David Hedvig börjar skratta samtidigt som ställer en ytterligare intim fråga. – Hur är du i sängen?, frågar Hedvig – Jag vet inte du får väl testa, säger David Bachelor sänds på måndagar och torsdagar klockan 21.00 på TV4 Play och kanal 7.

2018-12-10-16:04:43

Populära resor som just nu är nedsatta upp till 43 procent

Nedan har vi listat 8 populära resor som alla är rejält nedsatta. Fyll på med sol under vinterns mörka dagar. 1. Weekend i Paris Bo två eller tre nätter på Hotel Ambassadeur och flyger tur och retur från Kastrup eller Skavsta. Allt kostar endast 2 195 kronor per person. 2. Spakryssning för två Res till Polen och upptäck det moderna spa-hotellet Marena Wellness & Spa. Här bor ni alldeles vid stranden, i utkanten av en vacker nationalpark med härliga vandringsleder. Hur magiskt att starta det nya året så? Här finns dealen, nedsatt med 30 procent. 3. Långweekend i Italienska Alperna En vistelse i Italienska Alperna och skidorten Sestriere. Välj 3 eller 4 dagars skidresa till italienska Sestriere med Lion Alpin. Boende på hotell med halvpension inklusive dryck. Här finns dealen nedsatt 47 procent. 4. Dubai 5 till 7 dagar Med denna deal bor du 5, 6 eller 7 nätter på det mysiga designhotellet FORM Hotel Dubai. Läs mer om dealen här som kostar 4 796 kronor, vilket är hela 44 procent nedsatt.  5. Budapest – spaweekend I denna deal ingår två eller tre nätter på ett centralt hotell samt flyg tur och retur och spa. Hur magiskt att njuta av vintern i denna stad? Här kan du spana in hela dealen nedsatt 40 procent. 6. Resa för två till Travemünde Vad sägs om en shoppingresa för två till Tyskland? Njut av barer, mat, shopping och ett vackert boende. Här finns dealen för 995 kronor. Alltså nedsatt 43 procent. 7. Alanya All Inclusive Ultra all inclusive utanför Alanya! Avresor från Kastrup, Landvetter och Arlanda. Här infår flyg samt boende på ett All Inclusive Hotell. Det kostar endast 4 295 kronor. 8. All Inclusive i Sharm El Sheik Pärlan Sharm el Sheik är ett perfekt resmål både för dig som reser med familj eller med vänner. Här ingår flyg samt boende, nedsatt med hela 43 procent. Resan kostar dig endast 2 995 kronor per person. Gå in här för att läsa om fler resor som alla är nedsatta rejält i pris!

2018-12-10-13:40:45

Caroline i Bonde söker fru: "Det blev droppen som fick mig att lämna"

Det var förra veckan som årets säsong av Bonde söker fru hade säsongsavslutning vilket betydde att bönderna skulle göra sina slutgiltiga val. För vissa var det enkelt, och för andra blev det svårt. Någon som haft det lite problematiskt med tjejerna var fågelbonden Erik. Hans strikta regler om hur förhållanden bör vara fick ett par av tjejerna att tveka lite på hur livet skulle kunna komma att bli på gården. Tendenserna visade sig bland annat genom att han skickade hem Katrin Lennartsson efter att hon ifrågasatte Erik under en lunch. "Det är ju inte bara vi som ska ställa frågor, du måste ju fråga oss saker också", sa Katrin till Erik under en lunch. Under nästa valdag så fick hon åka hem. Bildkälla: TV4PlayNågonting som också mötte en del kritik var Eriks mardrömsdejt med Caroline Kylli. Erik blev under dejten arg över att Caroline påpekade att kanske inte alla tjejer föredrar att vara ute i naturen eller att fiska. – Jag vill inte ha en tjej som sitter hemma och skiter i allt. Någon som bara ska sitta i köket och glo, sa han. – Så om en tjej inte gillar naturen så skiter hon i allt?, frågade Caroline. – Nej, men hon skiter i det som är jag, sa Erik argt. Som nykär kan man ofta låtsas ha mer gemensamt med sin crush än man egentligen har. Men det gör inte Caroline. Bildkälla: TV4PlayNär Caroline berättar om hur hon upplever dejten börjar hon att gråta. Bildkälla: TV4PlaySenare valde Erik att ta Caroline åt sidan och förklara att han överreagerat, men dessvärre var skadan redan skedd. Under slutvalet så valde Caroline själv att åka hem. – Jag tror aldrig att det skulle kunna bli någonting annat än vänskap mellan oss, sa hon då, till en märkbart chockad Erik. – Jag är faktiskt lite förvånad, sa Erik. Nu väljer Caroline att berätta varför hon inte ville vara kvar. Det var helt enkelt den hemska fiskedejten som avgjorde. Bildkälla: TV4PlayErik blev chockad över att Caroline valde att lämna. Bildkälla: TV4PlayI en intervju med Aftonbladet berättar nu Caroline att hon hade starka känslor för Erik, men att det var den sista katastrofdejten som förstörde allt. – Det fanns en besvikelse för att jag hade haft höga förhoppningar på honom. Så jag var väldigt ledsen. Det är tråkigt när kärleken inte blir som man tänkt sig.Var dejten då det uppstod osämja avgörande för dig?, frågar Aftonbladet. – Det var mycket som var avgörande och därför uppstod det konstig press. Så ja, det var det. Innan dess hade jag inte tvivlat alls på honom, säger hon. När hon sedan får frågan om hur hon ska fira jul så svarar hon med glimten i ögat:– Med min familj. Och inte i naturen. Jag ska inte fiska eller något liknande. Läs artikeln i sin helhet här.Läs mer: Eriks dejt i Bonde söker fru fick mig att spy rakt ut

2018-12-10-14:58:19

Skandalerna på Nobelfesten – tjuvrökning, powernap och mobiler

Vad som räknas som skandal på Nobelbanketten är ju lite annorlunda än vad som räknas som skandal på ett vanligt förfestkrök hos en kompis eller en julfest med jobbet. I Nobelsammanhang räcker det i princip med att någon har lite urringat, råkar svara i telefon eller smygröker för att det ska gå till historieböckerna som en skandal.Här nedan kan du läsa om några av de skandaler som har blivit omskrivna på Nobelfesten sedan 1976.Drottning Silvia skulle år 1976 gå på sin allra första Nobelbankett. Och nog blev det minnesvärt. Nobelpristagaren i fysik, Burton Richter, smakade helt sonika på drottningens soppa med sin sked.Burton Richter använder sin sked för att hugga in på drottningens soppa. Bildkälla: Jan Collsiöö/TT BildKung Carl Gustaf var länge en rökare, men han slutade med de farliga pinnarna strax innan år 2000. Under Nobelfesten år 1990 så var kungen sugen på en cigg – så han smet iväg till ett buffébord för att bolma ifred. Men där var Gert Fylking redo med videokamera – och klippet är idag legendariskt. Det visar nämligen hur kung Carl Gustaf i panik försöker ta ut ciggen – som istället fastnar på hans läppar. Så kan det gå!Kungen röker en cigarett – och förevigas av Gert Fylking. Bildkälla: YoutubeÅr 1992 stod dåvarande kulturminister Brigit Friggebo för en bröstchock. Hennes svarta klänning med guldiga ränder hade hon fyndat second hand, och den djupa urringningen blev minst sagt en snackis.Brigit Friggebos second hand-klänning blev en snackis 1992. Bildkälla: Anders Holmström/TT BildÅret var 2003, Göran Persson var statsminister och till bords hade han kronprinsessan Victoria. Men när hans mobil ringde så tog han samtalet. Det hela blev en riksnyhet.Göran Persson svarar i mobiltelefonen under nobelbanketten den 10 december 2003. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT BildNågra år senare, år 2007 närmare bestämt, så är Fredrik Reinfeldt statsminister. Under middagen, där Reinfeldt var placerad vid honnörsbordet, så hade han prinsessan Madeleine vid sin sida. Reinfeldt mumsade i sig av den smarriga efterrätten som var vaniljglass till hallon- och svartvinbärsterrin. Och uppenbarligen var det så gott att han inte kunde låta bli att slicka sig om fingrarna.– Mänskligt men inte så elegant! Man har en servett till sådana ändamål, sa etikettexperten Magdalena Ribbing till Svt år 2015.Fredrik Reinfeldt och prinsessan Madeleine på Nobelbanketten. Den här bilden är från 2012 – ett av Reinfeldts "skandalfria" år. Bildkälla: Stella Pictures.Reinfeldts tur igen – år 2010 bjöd den dåvarande statsministern på en liten nakenchock. Skämt åsido – Fredriks knappar till skjortan glipade och det resulterade i att han visade sin mage. Så kan det gå!Finansminister Anders Borg gjorde misstaget att ta upp sin mobil och smygfotografera podiet.Prinsessan Madeleines make Chris O'Neill har alltid gått sin egna väg. År 2015 så var det kanske tydligare än någonsin. Under prisutdelningen så tuggade han tuggummi medan andra sjöng. Han gäspade även flera gånger och tog små powernaps. Aj, aj!Chris O'Neill på Nobelmiddagen år 2015. Här i vaket tillstånd. Bildkälla: Stella PicturesAtt vara beroende av sin mobiltelefon är inte bara något som vi vanliga dödliga är. År 2017 gjorde Stefan Löfven en "Göran Persson" när han satt och fipplade med sin mobil mitt under pågående middag."En statsminister är alltid i tjänst", sa regeringskansliet till Expressen i en kommentar.Stefan Löfven kunde inte håller låta bli sin mobiltelefon. Bildkälla: Stella Pictures

2018-12-10-13:57:22

Vet du varför vi firar Lucia? Här är anledningarna

Lucia är en högtid som firas i Sverige varje år den 13 december. Det visar sig att det moderna luciafirandet och luciatåget som kommer med det har influenser från både Italien och Tyskland. I Sverige firade vi att årets mörkaste natt inföll den 13 december redan på medeltiden. Det var även då som svenskarna firade första dagen på julfastan.  Vem var Lucia? Namnet Lucia är taget från den kvinna som år 304 blev martyr inom kristendomen på Sicilien. Efter det att hon mördats blev hon helgonförklarad och därmed kallad Sankta Lucia.  Det berättas att den unga kvinnan gav mat till människor som satt inlåsta i mörka fängelsehålor. Och eftersom hon hade famnen full med bröd var hon tvungen att sätta stearinljus på huvudet för att kunna se.  Lucia firas traditionsenligt på Skansen i Stockholm varje år. Bildkälla:Henrik Montgomery/ TT Luciafirandets historia i Sverige Sättet vi firar lucia på idag är en rätt så ny företeelse. Det moderna luciafirandet med lussekatter, luciatåg och pepparkaksgubbar skapades i västra Sverige i familjer med mycket pengar. Lucian med ljus i håret kom med en kaffebricka tidigt på morgonen och besökte herrgårdar och slott.  Det dröjde till 1900-talet innan firandet av lucia blev en mer folkkär och utspridd tradition.  Året var 1927 när tidningen Stockholms Dagblad utlyste ett "luciaval". Det marknadsfördes som en tävling för att representera huvudstaden i ett påkostat luciatåg som skulle gå igenom staden. Anmälningarna vällde in från flickor som ville få äran att porträttera lucian. Det hela blev en stor succé och lucias kröning, hennes tärnor och promenaden de tog längst med Stockholms gator blev snabbt en riksnyhet.  Idén om att ha en egen lucia spred sig som en löpeld till andra städer i Sverige och snart ville alla kröna stadens lucia. Även skolor följde efter i trenden och så småningom även förskolor.  Luciafirandet i Sverige idag Idag är det vanligt att man firar lucia, men det har blivit något av en tradition främst riktad till barn. Nästan varje skola i Sverige arrangerar något typ av luciatåg eller firande den 13 december varje år. Barnen klär då ut sig till allt från lucior, tärnor och stjärngossar till tomtar och pepparkaksgubbar.  Förutom att luciafirandet idag är en självklar tradition för många har företeelsen blivit något av en symbol och exportvara för Sverige. Tillsammans med våra grannländer är vi ensamma i världen med att ha en vitklädd gestalt som kommer med värme och ljus två veckor före jul.  Lussebullar är en given del av luciafirandet och äts ofta till frukost morgonen den 13 december. Bildkälla: Jonas Ekströmer/ TT Nyheter24 har tidigare skrivit om varför vi firar julafton som vi gör i Sverige. Läs mer om det här!

2018-12-06-15:47:34

Nobelmiddagen 2018: här är kockarna som lagar årets meny

Nobelmiddagen är Sveriges mest påkostade kalas med mat i världsklass. Varje år är mystiken kring menyn hög, och 2018 års upplaga av nobelmiddagen är inget undantag. Ikväll serveras en meny som är planerad och tillagad av kocken Tom Sjöstedt och konditorn Daniel Roos. Men vilka är personerna bakom kockrockarna? Nyheter24 har tagit reda på det.  Vem är Tom Sjöstedt? Han blev utsedd till årets kock 2008 och vann guld i Culinary Olympics med Kocklandslaget 2012. Nu ansvarar han för nobelmiddagen i Stockholms stadshus för andra året i rad. Tom Sjöstedt är kocken som nått extrema höjder inom sin matkonst som har fokus på nordiska råvaror.  Sjöstedt är född den 5 september 1975 och är uppvuxen i Gusum, Östergötland. Han är ägare till finkrogen Lilla Ego som han öppnat tillsammans med kocken Daniel Räms. Förra året stod Tom Sjöstedt för det omtalade och prestigefyllda uppdraget att planera, tillaga och server menyn till Nobelmiddagen. Han bjöd då de drygt 1500 gästerna på en vegetarisk förrätt på jordärtskocka och kålrabbi, följt av lammsadel med flera vällagade tillbehör. Middagen rundades av med en dessert i blåbärets tecken, skriver Expressen.  Tom Sjöstedt har förberett menyn in i minsta detalj inför kvällens festligheter. Bildkälla: Christine Olsson/ TT Vem är Daniel Roos? Han har varit chefskonditor på Operakällaren, ansvarat för Kronprinsessans Victoria och Prins Daniels bröllopsdessert och varit medlem i kocklandslaget. Daniel Roos CV är minst sagt spektakulärt. Han var, precis som sin kollega Tom Sjöstedt en del av Kocklandslaget när de tog hem guldet i Culinary Olympics år 2012.  Roos är även en av de matlagare som driver den kända restaurangen, bageriet och konditoriet K-märkt som ligger på Karlavägen i Stockholm.  Daniel Roos är ansvarig för desserten som serveras till gästerna på Nobelmiddagen. Bildkälla: Claudio Bresciani Årets meny är forfarande hemlig  Traditionsenligt så hålls hela menyn hemlig fram tills att den serveras på Nobelmiddagen kvällen den 10 december. Trots detta har Sjöstedt och Roos gett en del ledtrådar till vad gästerna har att vänta.  "Jag kan säga att förrätten går i svenska tecken i år, många kommer att känna igen sig i smakerna", säger Tom Sjöstedt till Expressen.  När frågan om vilken dessert som det kommer bjudas på under kvällen svarade Daniel Roos att det blir "en fräsch dessert, en bra avslutning på en middag. Och helt utan gelatin." Anledningen till detta är att många av de hedersamma gästerna som tar del av menyn inte kan äta gelatin på grund av att de är vegetarianer eller av religiösa skäl, menar Roos.  Sjöstedt och Roos får sällskap i köket av ett 40-tal kockar som tillsammans ska få ut 4 500 rätter till Nobelmiddagens gäster. De har förberett sig länge och nu är det äntligen dags att presentera menyn för världen att beskåda.  Förra årets upplaga av Nobelfesten bjöd på klänningar, mat och kändisar. Läs mer om det och se bilderna från 2017 här!

2018-12-10-10:49:32

Här är de 3 populäraste mobilerna – som du just nu kan fynda

Vi blir inte speciellt förvånade över att just dessa mobiler toppar listorna!  Just nu har Telenor en julkampanj där du kan byta in din gamla mobil och köpa en ny nedsatt med 1 200 kronor. Allt du behöver göra är att värdera din gamla mobil online och är den värd mer än 400 kronor får du rabatten. 1. iPhone X Den nya iPhonen är verkligen ett steg upp jämfört med de tidigare – med heltäckande skärm, trådlös laddning och ansiktsigenkänning. Du hittar erbjudandet på den här. 2. Huawei P20 Pro Denna mobil har en riktigt grym kamera – den är framtagen i samarbete med kända kameratillverkaren Leica. Just nu är denna mobil redan prissänkt med 1 440 kronor, så med den extra rabatten blir det verkligen en superdeal! 3. Samsung Galaxy S9 Denna telefon från Samsung är riktigt populär. Den är just nu även prissänkt med 2 400 kronor. Din rabatt blir alltså hela 3 600 kronor om du köper den här.

2018-12-10-13:09:54

Stefan Löfven om Centerpartiets beslut: "Måste kompromissa"

Under måndagen håller Socialdemokraternas Stefan Löfven en presskonferens för att ge svar på Annie Lööfs (C) uttalande från tidigare under dagen.  I sitt uttalande förklarade Annie Lööf att Centerpartiet bestämt sig för att rösta nej till Stefan Löfven som statsminister. Hon berättade även att C kommer att rösta på sin egen budget och sedan lägga ned sina röster. Fokus på snabb regeringsbildning I sin presskonferens säger Stefan Löfven att det är ett beslut som han respekterar.   – Centern har gett ett nej. Och det har jag all respekt för, säger han i presskonferensen. Han förklarar också att fokus ligger på att bilda en regering så snabbt som möjligt. Något som han förklarar landar på att partierna måste kompromissa.  Han understryker även att Centern och Liberalerna tagit tydlig ställning emot Sverigedemokraterna, och därför tycker han att det är viktigt med samtal och förhandlingar mellan S, C och L.  – Ska vi kunna stå för den politik som förs måste vi kunna säga att det här är en kompromiss, men att det sammantaget är rätt steg i för Sverige. Det mest troliga alternativet är en regering som är beroende av krafter som är sprungna ur vit-makt-rörelsen, säger Löfven. Stefan Löfven förklarar att han i varje läge kommer att förhandla för att främlingsfientliga partier inte ska komma till makten. Här kan du läsa mer om Annie Lööfs uttalande tidigare under måndagen.

2018-12-10-12:55:38

Efter kärlekskaoset i Bonde söker fru – därför pratar inte Hannes och Jim

Årets säsong av Bonde söker fru har minst sagt levererat lite av allt. Kärlek, starka känslor, skratt, gråt och även tjafs har vi fått se när årets bönder lärt känna sina brevskrivare. En efter en skickades brevskrivarna hem, och slutligen stod det bara en brevskrivare kvar på respektive gård.  Någon som verkligen engagerade tittarna från dag ett var mjölkbonden Susanna Karlsson, 27. Många av hennes brevskrivare föll pladask för henne, och de fick kämpa med näbbar och klor för att vara kvar. Men tillsist återstod bara killarna Jim och och Hannes.  Problemet var bara att Susanna blivit kär i båda.Slutliga valet landade dock på Hannes, och det var en märkbart ledsen Jim som lämnade gården. Susanna valde tillslut Hannes. "Jag tror att han är the one", säger hon. Bildkälla: TV4PlaySusanna blev helt förkrossad av att behöva skicka hem Jim. Bildkälla: TV4Play"Jag har gjort det tråkiga valet", sa en gråtande Susanna till Jim som fick lämna gården. Bildkälla: TV4PlayOch såhär i efterhand har Jim och Susanna faktiskt haft kontakt via sms. Men Hannes och Jim som ändå kom varandra väldigt nära som vänner under tiden på gården – där ekar det tyst. Detta berättar Jim Wahlström om i en intervju med Aftonbladet. Har du pratat med Susanna efteråt?, frågar reportern på Aftonbladet.  – Ja, lite via sms. Hon är en superfin tjej så det har varit enkla sms där vi har benat ut vad grejen var.Jim fick även svar på vad det egentligen var som hände och som gjorde att han inte blev vald. – Jag tror inte att jag fick svar på det och då ville jag så klart veta. I ärlighetens namn är jag fortfarande osäker exakt på vad det var. Men jag frågade producenterna om Hannes och Susanna hade någonting och de sa ”ja”. Nu när jag har sett programmet så ser jag verkligen det. Jag ville veta om Hannes och hon hade något som var starkare än det vi hade – och det hade de uppenbarligen. All respekt till dem.Har du och Hannes någon kontakt? – Det är upp till honom i sådana fall att höra av sig. I och med att han vann. Det är inte mitt ansvar. Han får avgöra om han vill ha något med mig att göra, avslutar han.Läs mer: Eriks dejt i Bonde söker fru fick mig att vilja spy rakt utNu avslöjar Caroline i Bonde söker fru: "Det blev droppen som fick mig att lämna"

2018-12-10-09:20:09