Här greppar Bingo porrstjärnans bröst – på exets 40-årsfest

Här greppar Bingo porrstjärnans bröst – på exets 40-årsfest

Det verkar gå vilt till på Katrin Zytomierskas 40-årsfest i Nice.

Här greppar hennes exman Bingo Rimér porrstjärnan Puma Swedes bröst – framför den svenska kändiseliten.

"God kväll från Nice", skriver komikern Mårten Andersson på Instagram.

Läs hela nyheten:
Här greppar Bingo porrstjärnans bröst – på exets 40-årsfest

Publicerad: 2017-09-16 klockan 22:40

Fler nyheter från Nöje

Hemligheten bakom stjärnans förvandling

Världsstjärnan Shia LaBeouf visar upp en stor utseendeförändring under inspelningen av "The tax collector" i Los Angeles.Skådespelaren är nästintill oigenkännlig då hans kropp är vältränad och täckt av helkroppstatueringar.Över magen har stjärnan tatuerat "Creeper" med versaler.

2018-08-19-21:50:28
Tomas Ledins show på sonens bröllop

Kändissonen John Ledin, gifte sig med grevinnan Alexandra Hamilton under lördagen.På bröllopsfesten sågs den folkkära artisten Tomas Ledin uppträda natten lång för att hylla det nygifta paret – sonen John Ledin och grevinnan.– Vilken fest, Tomas Ledin uppträdde vilket var fantastiskt. Det var sådant drag, det kändes som att alla där kunde varenda textrad, säger Malin Gramer.

2018-08-19-19:09:22
SVT-profilen berättar om kärleken till Amy Diamond

Amy ”Diamond” Deasismont träffade kärleken Charlie Gustafsson genom en gemensam regissör – och kärleken har spirat sedan dess.Nu berättar Charlie Gustafsson om relationen och avslöjar att paret inte ses lika ofta.– Hon jobbar mycket och har mycket att göra och jag har mycket att göra, säger han till Hänt.

2018-08-19-18:00:19
Efter skandalerna – här är svenska ”Love Island”

Dejtingprogrammet "Love island" sändes för första gången i Storbritannien 2015 – i dag har det blivit en succé världen över.Men den brittiska dokusåpan har kantats av kontroverser och skandaler.På söndag har en svensk version av "Love island" premiär på TV4 Play."Det är kärlek och relationer, inte spel och taktik som är i fokus i Love Island", skriver Lotta Andersson, producent på TV4.

2018-08-19-18:00:43
Sara Danius stöttas av mamma Anna Wahlgren

Sara Danius berättade sin version om de uppmärksammade turerna kring Svenska Akademien i sitt direktsända sommarprat i P1.Nu hyllar Anna Wahlgren sin dotter efter att Danius gick till hårt angrepp mot ledamoten Horace Engdahl."Strålande sommarprat. Mycket, mycket bra. Storartat, som pappa Lars tvivelsutan skulle ha sagt", skriver Anna Wahlgren i ett inlägg på Facebook.

2018-08-19-16:14:01
Abba-Fridas mystiska ord om comebacken

I våras offentliggjordes Abbas återförening – gruppen har spelat in två nya låtar och är aktuella med en avatar-turné. Nu berättar Abba-medlemmen Anni-Frid Lyngstad att arbetet inte riktigt har gått som planerat.– Det är ju spännande för att vi redan hunnit spela in två låtar som är väldigt bra, säger hon.

2018-08-19-15:01:48
14 personer svårt skadade vid Backstreet Boys-konsert

Backstreet boys konsert ställdes in under söndagen efter att flera av pojkbandets fans förts till sjukhus.Publiken skadades i samband med ett oväder som drog in över Oklahoma – 14 personer uppges vara svårt skadade."Tyvärr, på grund av skador som orsakats av stormen tidigare under kvällen, är vi tvungna att ställa in kvällens uppträdande", skriver bandmedlemmen Kevin Richardson på sin Twitter.

2018-08-19-15:07:22
Känslan av att kärleken segrar över ondskan

Rennie Mirro steppar i vatten, svingar sig i lyktstolpar och sjunger i hällande regn om den fullständiga kärleken.Han gör succé, han nästan svävar.Men genom kroppen, hjärtat och minnena sipprar smärtan.

2018-08-19-14:31:07
Storslaget, Roger Waters

Roger Waters kräver motstånd och svingar vilt.När han väl träffar rätt inne på Friends blir det storslagen arenashow.

2018-08-19-14:32:05
Malins tårar efter Tommy Nilssons fina gest på scen

Malin Berghagen kramade gråtandes om exmaken Tommy Nilsson på Diggiloo-scenen – efter hans kärlekshyllning till Lill-Babs.Tommy Nilsson framförde sin hyllning med bilder på Lill-Babs i bakgrunden under slutet av årets "Diggiloo"-turné, som under lördagen nådde Stockholm."När bilderna på mamma kom brast det. Tommy stod vår mamma nära. De hade samma ödmjukhet, de fann varandra långt innan jag kom in i bilden", skriver Berghagen i ett sms till Expressen.

2018-08-19-13:58:23