Helsingborg ställs mot Göteborgslag i cupen

Helsingborg ställs mot Göteborgslag i cupen

Under fredagen lottades svenska cupen. Helsingborgs IF ställs mot division 3-klubben Lunden Överås från Göteborg.

– Jag hade egentligen hoppats på att vi skulle få Eskilsminne eller Hittarp så det skulle bli lite folkfest i Helsingborg. Men det blir en trevlig resa till Göteborg, säger Andreas Landgren. 

Läs hela nyheten:
Helsingborg ställs mot Göteborgslag i cupen

Publicerad: 2015-08-07 klockan 22:06

Fler nyheter från Sport

Ikonens familjemedlem  slogs ihjäl av åtta män

Sportprofilen Johnathan Thurston har länge burit på ett smärtsamt trauma.För första gången har VM-stjärnan brutit tystnaden om sorgen efter farbrodern – som blev ihjälslagen av åtta män. – Jag har inte pratat om det sedan det hände, säger Thurston till News.com.  

2018-10-16-10:44:30
Nattklubbsbråk inför Sveriges match ikväll

Slovakiske förbundskaptenen Jan Kozak sa upp sig dagarna före matchen mot Sverige.Nu hävdar tidningen Novy Cas att Kozak hamnat i en fejd med en grupp spelare som festade på en nattklubb efter lördagens förlust mot Tjeckien. 

2018-10-16-10:57:35
Fotbollsprofilens egna ord om misstänkta våldtäkten

Fotbollsprofilen säger att han "varken erkänner eller förnekar" anklagelsen om våldtäkt.I förhör berättar han om middagen där sällskapet drack vin och åt mat innan han på natten gick och satte sig "på sängkanten bredvid henne" – och inledde det som kvinnan beskriver som en våldtäkt.

2018-10-16-11:09:29
Ikonens familjemedlem  slog ihjäl – av åtta män

Sportprofilen Johnathan Thurston har länge burit på ett smärtsamt trauma.För första gången har VM-stjärnan brutit tystnaden om sorgen efter farbrodern – som blev ihjälslagen av åtta män. – Jag har inte pratat om det sedan det hände, säger Thurston till News.com.  

2018-10-16-10:44:30
”Han vore en otroligt  bra häst för Elitloppet”

Franske superstjärnan Jean-Michel Bazires har gjort det till en vana att nobba storlopp i Sverige.Men nästa år kan en av hans hästar komma till Sverige – och Elitloppet.– Han kommer att vara nio år då och förhoppningsvis kan han vara med i Elitloppet tillsammans med Jos, säger Bazire till Paris Turf, enligt Travronden. 

2018-10-16-10:45:05
Belker är snackhästen inför tvååringsloppet

Han har tidigare tränat fram flera miljonärer och storloppsvinnare.Nu har Sten O Jansson ett nytt superlöfte i tvåårige Belker – som på lördag jagar en halv miljon kronor i V75.- Han vann okörd senast och har en väldigt bra chans, säger Sten O som äger och har fött upp hästen tillsammans med sin fru Ingela.

2018-10-16-10:04:16
Nylanders ersättare gör nu dundersuccé

LOS ANGELES. Kasperi Kapanen gör dundersuccé som William Nylanders ersättare i Toronto Maple Leafs.Med två mål i natt, svensk tid, utnämndes den 22-årige finländaren till banans bäste spelare när man besegrade Los Angeles Kings med 4-1.- Han ser ut att passa perfekt in i Auston Matthews kedja med Patrick Marleau på den andra kanten, sa förre NHL-spelaren Jim Fox i tv-sändningen av matchen hos amerikanska Fox Sports.Matthews skrev in sig i historieböckerna i natt som den femte spelaren i NHL-historien, som gjort minst två poäng i sju raka matcher under serieupptakten.

2018-10-16-07:19:04
Om du inte är i balans mentalt: Avstå att lira

Vad sägs om en spelresa med en mässa i Vegas följt av New York med både VM-loppet i trav och amerikansk fotboll live på MetLife Stadium?Vad får en sport- och spelnörd avstå ett sånt unikt erbjudande?

2018-10-16-09:45:01
”Helt galna – det var en bra läxa för Elias”

Mike Matheson har straffats efter sin tackling på Elias Pettersson.Den förre NHL-spelaren Brad May har en annan syn på situationen.– Det var en bra läxa för rookien, säger han i Sportsnet.

2018-10-16-09:45:51