Helsingborg ställs mot Göteborgslag i cupen

Helsingborg ställs mot Göteborgslag i cupen

Under fredagen lottades svenska cupen. Helsingborgs IF ställs mot division 3-klubben Lunden Överås från Göteborg.

– Jag hade egentligen hoppats på att vi skulle få Eskilsminne eller Hittarp så det skulle bli lite folkfest i Helsingborg. Men det blir en trevlig resa till Göteborg, säger Andreas Landgren. 

Läs hela nyheten:
Helsingborg ställs mot Göteborgslag i cupen

Publicerad: 2015-08-07 klockan 22:06

Fler nyheter från Sport

Svensken hjälte – efter konstmål: ”Fantastiskt”

LOS ANGELES. Mikael Backlund behövde bara 15 sekunder av förlängningen för att avgöra för Calgary mot Carolina i natt, svensk tid.Han gjorde det med ett solomål av högsta klass.Mickis störtade in över den offensiva blå linjen och fick pucken av TJ Brodie i rätt ögonblick för att med fart kunna runda Carolinabacken Jaccob Slavin.Sedan bjöd svensken på kvällens fräckis när han såg ut att vara på väg att skjuta ett backhandskott, men i stället lade över pucken för en forehand vid den bortre stolpen.

2019-01-23-07:04:37
Ilskan mot Ronaldos bild: ”Den idioten”

Hela fotbollsvärlden hoppas på ett mirakel gällande Emiliano Sala, 28.Nu sågas Cristiano Ronaldo för sin mindre vältajmade bild på sociala medier.”Samma dag som en spelare försvinner i luften postar den här idioten en bild på sig själv i ett privatplan. Detta efter att ha sluppit undan fängelse för att han är rik. Klass”, skriver The Sun-reportern Duncan Wright på Twitter. 

2019-01-23-06:51:49
Williams utslagen – efter vändning

Serena Williams stod med ena benet i semifinal i Australian Open. Då vaknade Karolina Pliskova och vände 1–5 till 7–5 i avgörande set.

2019-01-23-06:52:06
Otroliga dramat – avgör med en (!) sekund kvar

LOS ANGELES. Det var säsongens galnaste match.Av många anledningar.För när Alexander Ovetjkin gör hattrick brukar Washington vinna.Men i natt, svensk tid, kvitterade San Jose till 6-6 med mindre än en sekund kvar på bortaplan i den amerikanska huvudstaden.Sedan avgjorde Tomas Hertl i förlängningen och fullbordade också han ett hattrick.– Ja, vad säger man? Inte exakt vad man vill se, men jäkligt skönt att få vinna en sådan här match, säger Sharks assisterande coach, Johan Hedberg.

2019-01-23-06:12:36
Uppgifter: Han har träffat PSG

Sparkad av Manchester United.Nu kan José Mourinho vara på väg att landa ett nytt toppjobb.Enligt The Sun har portugisen diskuterat med PSG gällande tränarjobbet i den franska storklubben. 

2019-01-22-23:08:50
Sverige sågar det danska förslaget

HERNING. Henrik Möllgaard tycker att "Due Due" var helt suveränt och fixar gärna ett avtal som gör att Sverige vinner med tre mål mot hans Danmark och därmed skickar hem Norge.Förslaget ratas nu av svenskarna.– Det går inte att spela på resultat på det sättet i handboll, säger Niclas Ekberg.

2019-01-22-21:52:18
Gottfridsson vill sänka  Danmark – från bänken

HERNING. Vadskadan stoppar Jim Gottfridsson från spel i matchen mot Danmark.Men spelmotorn planerar ändå att bidra till svensk seger.– Det kan ju vara så att jag sitter på lite info om mina danska lagkamrater i Flensburg, säger Gottfridsson.

2019-01-22-21:53:02
Därför kom Ludmila inte till Idrottsgalan

En minst sagt oväntad gäst hade kunnat dyka upp på Idrottsgalan i går kväll.Arrangören övervägde att bjuda in Ludmila Engquist.Men det hela blåstes av.– Jag tror att svenska folket skulle ta emot henne väl. Man kan förlåta allt i livet och hon förtjänar att bli förlåten, säger vännen och ex-managern Keith Karlsson.

2019-01-22-20:34:25