Han återvänder till

Han återvänder till "Paradise Hotel"

Flera välkända deltagare dyker upp när "Paradise Hotel" är tillbaka i höst.

Nu kommer beskedet att även Smail Alihodzic kommer att vara med i nya säsongen som leds av Rebecca Stella, skriver programmet på sin officiella Instagram-sida.

Läs hela nyheten:
Han återvänder till "Paradise Hotel"

Publicerad: 2017-06-19 klockan 10:37

Fler nyheter från Nöje

16-åringen sjöng sig rakt in i

I Göteborg tog 16-åriga Oliva Spicer från Kållered "Idol"-juryns hjärtan med storm. Musikintresse har hon fått av sin pappa Terry som tagit med sin dotter när han varit ute och sjungit.Det var också han som fick äran att dela ut "Idol"-juryns guldbiljett till sin dotter.– Olivia, så här är det, det här kallas för en fullpott, säger Nikki Amini med en medstämmande "Idol"-jury bredvid sig.

2017-08-23-21:00:00
Swedish writer targeted in advanced hacker attack

Jonas Jonasson, the Swedish author who wrote the widely acclaimed book ”The Hundred-Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared” has been targeted in an advanced hacker attack where someone tried to steal the manuscript to the sequel.The attempt was made using an advanced proxy server and designed so that the author would be fooled to send the manuscript to someone claiming to be his agent.– It would have been a disaster if it came out, Jonas Jonasson said.

2017-08-23-20:33:00
Lindorffs besvikelse efter Kristallen-fiaskot

Linda Lindorff har lett "Bonde söker fru" i tolv säsonger, men aldrig vunnit en Kristall för dejtingsåpan.Den första september är det dags för årets prisceremoni – men Linda Lindorff har gett upp hoppet om att vinna. "Skulle vi fått pris borde vi fått det för länge sen. Nu är det för sent", skriver hon via sin blogg.

2017-08-23-18:43:00
Stjärnförfattaren utsatt för avancerad hackerattack

Författaren Jonas Jonasson har utsatts för en hackerattack där någon försökt stjäla det ofullbordade manuset till hans uppföljare av succéboken om ”Hundraåringen”.Försöket gjordes med hjälp av en avancerad proxyserver där författaren skulle luras att skicka manuset till sin agent.– Det hade varit en katastrof om det kommit ut, säger Jonasson.Nu har hans IT-skydd stärkts kraftigt för att undvika nya försök.

2017-08-23-20:21:00
Juryns ilska under

Under onsdagens avsnitt av tv-programmet "Idol" blir juryn riktigt otåliga."Idol" är på plats i Göteborg i hopp om att finna nya talanger – men besvikelsen blir stor.– Jag känner att jag sitter här och försöker hitta minsta lilla grej att gå på, men det finns ingenting jag kan greppa tag i, säger Nikki Amini från "Idol"-juryn.

2017-08-23-19:45:00
Lindorffs hårda ord mot Kristallen

Linda Lindorff har lett "Bonde söker fru" i tolv säsonger, men aldrig vunnit en Kristall för dejtingsåpan.Den första september är det dags för årets prisceremoni – men Linda Lindorff har gett upp hoppet om att vinna. "Skulle vi fått pris borde vi fått det för länge sen. Nu är det för sent", skriver hon via sin blogg.

2017-08-23-18:43:00
Ingrosso tvingades ge upp – efter kvinnornas hat

Den flitiga bloggaren Bianca Ingrosso tröttnade på skrivandet efter att ha utstått "hat" för ett av sina inlägg.Det slutade men att hon gav upp bloggandet för ett tag, men efter flera dagars uppehåll var hon tillbaka med svar på tal: "Förstår faktiskt inte ibland er äldre kvinnor som går in här och verkligen hatar".

2017-08-23-17:03:00
Ilskan efter kaoset i SVT

Under onsdagens sändning av "Gomorron Sverige" i SVT blev det kaos - och sändningen kortades 1,5 timme till förmån för EM i ridsport.Något programledarna Lotta Bouvin-Sundberg och Lennart Persson fick veta i direktsändning - och hela programmet tvingades läggas om rejält.– Det ska inte behöva hända, och det är väldigt tråkigt att någon har gjort ett misstag som får så stora konsekvenser, säger Lotta Bouvin-Sundberg.

2017-08-23-08:46:00
Pinks nya avklädda bild gör fansen galna

Artisten Pink hyllas för sin skämtsamma bröstbild på Instagram. Fansen blir galna när sångerskan visar upp sig med två bröstpumpar. "Du är så cool, du är en fantastisk kvinna", skriver en följare under bilden. 

2017-08-23-16:15:00

Filmen "The Square" kommer att representera Sverige på nästa års Oscarsgala.Det tillkännagavs under onsdagen på en presskonferens arrangerad av Svenska Filminstitutet.– Jag tror att de kommer att gilla om vi vinner, säger Ruben Östlund om sina Oscarschanser.I maj vann "The Square" det prestigefulla priset Guldpalmen under filmfestivalen i Cannes.

2017-08-23-15:31:00