Han återvänder till

Han återvänder till "Paradise Hotel"

Flera välkända deltagare dyker upp när "Paradise Hotel" är tillbaka i höst.

Nu kommer beskedet att även Smail Alihodzic kommer att vara med i nya säsongen som leds av Rebecca Stella, skriver programmet på sin officiella Instagram-sida.

Läs hela nyheten:
Han återvänder till "Paradise Hotel"

Publicerad: 2017-06-19 klockan 10:37

Fler nyheter från Nöje

Laila Bagges ärliga ord om terapin och skilsmässan

Laila Bagge berättar om den svåra tiden efter skilsmässan då hon gick i terapi.Det gör tv-profilen när hon gästar podcasten "Nemo möter en vän". – Skilsmässor är inget jag rekommenderar, det är fruktansvärt jobbigt, säger hon. 

2018-05-20-10:00:00
Hugh Grant och svenska  Anna Eberstein gifter sig

Det det verkar bli (minst) ett bröllop innan begravningen.Skådespelaren Hugh Grant och hans svenska producentflickvän Anna Eberstein har ansökt om hindersprövning.Paret, som har tre barn tillsammans, uppges gifta sig i slutet av månaden, skriver The Sun.

2018-05-20-07:53:21

En kamp mot illamåendet – och snabba ryck. Expressen följer exklusivt med Tilde de Paula Eby under hennes 14 timmar långa arbetsdag i samband med en "Let's dance"-sändning. – Min man och jag har bestämt oss för att han ska kliva upp och jobba lite mer, medan jag ska plocka bort uppdrag, berättar 45-åringen som de två senaste gångerna fått Kristallenpriset "Årets kvinnliga programledare".

2018-05-19-06:15:00
Östermalmsladyn om fängelset: Det var tortyr

Östermalmsladyn Tone Bernadotte Oppenstam har tidigare beskrivit fängelsevistelsen som "psykisk tortyr". Nu berättar hon att hon fick utstå hot och bråk i fängelset och tvångsförflyttades till en anstalt i Göteborg. – Det är fortfarande så att jag inte gillar att prata om fängelsetiden, det är så fruktansvärt, säger hon i podcasten "Bathina".  

2018-05-20-06:00:00
Avslöjandet om Weinstein från scenen i Cannes

Skådespelaren Asia Argento skulle dela ut pris till bästa kvinnliga skådespelare på Cannes-festivalen.Då tog hon tillfället i akt att berätta om hur producenten Harvey Weinstein våldtagit henne – och skicka en varning till andra män som gjort samma sak.– Här bland oss sitter flera som fortfarande inte hållits ansvariga för sina handlingar. Ni vet vilka ni är, och vad viktigare är, vi vet vilka ni är, sade Argento från scenen.

2018-05-19-22:31:49
Linda Lindorffs panik efter bonde-missen

”Bonde söker fru”-programledaren Linda Lindorff skulle flyga ner till Ronneby för att dela ut kärleksbrev till hockeybonden Henrik.Men när Lindorff insåg att hon hamnat på fel flygplats uppstod kaos.”Jag springer till SAS biljettkassa och berättar med lätt panik i rösten att vi ju har en bonde som väntar på sitt livs kärlek och att jag bara måste ner och dela ut breven”, skriver hon i sin blogg.

2018-05-19-22:02:29
Oprahs panik inför bröllopet: ”Kunde ha blivit en skandal”

Oprah Winfrey avslöjar på Instagram att hon var nära att orsaka en klänningsskandal på prins Harry och Meghan Markles bröllop.Dagen innan insåg tv-drottningen att hennes klänning var för vit - Stella McCartney kallades in akut för att göra om den.– Jag vill tacka Stella McCartneys team för att de jobbade hela natten lång, säger Oprah.

2018-05-19-21:27:41
Alec Baldwins bebislycka: ”Han är här! Han är perfekt!”

Skådespelaren Alec Baldwin har blivit pappa för femte gången. I veckan välkomnade han och hustrun Hilaria Baldwin sin nyfödda son."Han är här! Han är perfekt!" skriver Hilaria Baldwin på Instagram. 

2018-05-19-19:50:49
Osläppta Avicii-låtar sprids illegalt på Spotify

Under fredagen laddades två osläppta låtar upp i Aviciis namn på Spotify - på en av dem, ”I’ll be gone”, sjunger Kents sångare Joakim Berg.Enligt Ebba Lindqvist, Aviciis presskontakt, är det fejkuppladdningar.– De har laddats upp illegalt. Det är bara Spotify som kan svara på hur det har gått till, säger hon.

2018-05-19-19:04:17
Casper Janebrink om de vilda bråken i Arvingarna

Nästa år firar Arvingarna 30 år.Nu berättar Casper Janebrink om åren med Arvingarna, tankarna på att hoppa av och göra något annat – samt bråken inom bandet.– Det är klart att vi varit förbannade, slagit varandra på käften och brottats i bussen, säger Casper Janebrink.

2018-05-19-18:03:21