Gabriel Wikström om den tuffa vägen tillbaka och varför han  fortsätter säga nej till Löfven

Gabriel Wikström om den tuffa vägen tillbaka och varför han fortsätter säga nej till Löfven

ROOS MÖTER Han var s-broilern som handplockades av statsminister Stefan Löfven till att ansvara för väljarnas viktigaste fråga. 

Men Gabriel Wikström, 32, blev sjuk av jobbet och när valet plötsligt inte handlade om antal procent i höst utan om att kunna resa sig ur sängen och vara en pappa åt sina barn, blev det enkelt. 

– Det finns en inofficiell tävlan mellan de politiska tjänstemännen i regeringskansliet om att vara så upptagen som möjligt. Det är en av de största farorna för utmattning, säger den avhoppande ministern. 

Vad han ska göra nu skvallrar den svarta polotröjan om. 

Läs hela nyheten:
Gabriel Wikström om den tuffa vägen tillbaka och varför han fortsätter säga nej till Löfven

Publicerad: 2018-01-14 klockan 09:00

Fler nyheter från Expressen

Fylleskandal med  flygledare på plan

Personer anställda vid Luftfartsverket  ska ha skämt ut sig på en flygresa till ett internationellt evenemang för flygledare.De ska ha varit kraftigt berusade, högljudda och uppträtt hotfullt mot SAS-personalen, enligt uppgifter till Expressen:– Är det någonting som behöver hanteras internt efter den här historien så kommer vi att göra det, säger Per Fröberg, presschef på Luftfartsverket.

2018-04-24-12:18:21
Winsth: Räntehöjning först sent nästa år

För låg inflation och för osäkra utsikter för svensk ekonomi gör att Riksbanken dröjer med en första höjning av reporäntan. Det spår Nordeas chefsekonom Annika Winsth inför Riksbankens räntebesked på torsdag. 

2018-04-24-12:29:16
Kvinna polisanmälde man  för våldtäkt – åtalas själv

En kvinna anmälde under 2017 att hon hade blivit våldtagen av en man på en krog.Nu har den 24-åriga mannen anmält henne för falska anklagelser, skriver Smålandsposten. Mannen menar att våldtäktsanmälan var en hämndaktion.

2018-04-24-12:30:15

Pojke påkörd vid busshållplats

En pojke ska ha blivit påkörd vid Södervärns busshållplats.Polis och ambulans är på väg till platsen.

2018-04-24-12:37:53
SJ:s resultat dyker med 75 miljoner – skyller på vädret

SJ redovisar ett resultat som störtdyker med 75 miljoner kronor under första kvartalet – och skyller på snö och kyla. Samtidigt minskade punktligheten kraftigt för långdistanstågen.  – Vi gör vårt yttersta för att skapa en robust och pålitlig trafik, säger Crister Fritzson, vd för SJ, i ett pressmeddelande. 

2018-04-24-12:14:54
Luftfartverkspersonal i fylleskandal på flyg

Personer anställda vid Luftfartsverket ska ha skämt ut sig på en flygresa till ett internationellt evenemang för flygledare.De ska ha varit kraftigt berusade, högljudda och uppträtt hotfullt mot SAS-personalen, enligt uppgifter till Expressen:– Är det någonting som behöver hanteras internt efter den här historien som kommer vi att göra det, säger Per Fröberg, presschef på Luftfartsverket.

2018-04-24-12:18:21

Tre bilar och lastbil i krock i Göteborg

En trafikolycka inträffade på riksväg 40 vid Kallebäcksmotet i Göteborg på tisdagsförmiddagen.Tre bilar och en lastbil var inblandade i olyckan, uppger räddningstjänsten.En person fick föras till sjukhus med ambulans.– Personen fördes för att kontrollera nacksmärtor, säger polisens presstalesperson Tommy Nyman.

2018-04-24-10:31:36
JUST NU: Polisinsats  vid skola efter hot

Dansk polis har satt in en insats vid en skola på Nordsjälland. Något slags hot ligger bakom.– Eleverna är evakuerade, säger rektorn Ruth Kirkegaard till Ekstrabladet.

2018-04-24-11:41:21

Ung kvinna ska ha våldtagits i skog

En ung kvinna ska ha blivit utsatt för en grov våldtäkt i samband med en ungdomsfest utanför Borås. Det uppger BT. – Det är en utredning som är i ett känsligt läge och som vi jobbar aktivt med, säger Claes Lindberg, Boråspolisen, till tidningen.Två unga män har nu begärts häktade.

2018-04-24-11:23:49
Polisinsats vid skola efter  hot – elever evakueras

Dansk polis har satt in en insats vid en skola på Nordsjälland.Något slags hot ligger bakom.– Eleverna är evakuerade, säger rektorn Ruth Kirkegaard till Ekstrabladet.

2018-04-24-10:48:37