Fotbollsproffs talar ut om sitt spelmissbruk

Fotbollsproffs talar ut om sitt spelmissbruk

Fotbollsproffset Linus Olsson, 30, tvingades lägga ner karriären efter en knäskada.

För att söka nya kickar började han spela på nätet, nu går tvåbarnspappan back 45 000 kronor i månaden.

Efter mammans kärleksförklaring i tv bryter han samman.

– Det tog i hjärtat. Jag har sett mig som svarta fåret med tanke på allt jag har ställt till med, säger Linus till Lyxfällan i TV3.

Läs hela nyheten:
Fotbollsproffs talar ut om sitt spelmissbruk

Publicerad: 2018-03-22 klockan 14:36

Fler nyheter från Expressen

Svenska Akademien skickar ut pressmeddelande

Svenska Akademien har skickat ut ett pressmeddelande om advokatutredningen. Enligt pressmeddelandet visar utredningen att Jean-Claude Arnault inte haft inflytande över Akademiens priser, stipendier och ekonomiskt bistånd. Enligt pressmeddelandet visar utredningen dock att beslutsprocessen för ekonomiskt stöd för Kulturplats Forum stod i strid med Akademiens jävsregler. Utredningen visar på brott mot Akademiens sekretessregler avseende arbetet med Nobelpriset i litteratur. Enligt pressmeddelandet så kommer det krävas förändringar av Akademiens organisation och arbetsformer. 

2018-04-20-12:20:23

Misstänkt farligt föremål hittat på strand

En påse innehållande en trögflytande vätska har hittats på en strand i Strömstad kommun.Räddningstjänst och Kustbevakning arbetar på platsen, skriver Bohusläningen.Räddningstjänsten säger till tidningen att man misstänker att det handlar om ett farligt ämne.

2018-04-20-12:20:43

Mitt i passkaoset – system har kraschat: "Har brakat ihop"

Polisen nya passbokningssystem ligger nere. När mängder med människor samtidigt försökte boka tider för att förnya sina pass gav systemet upp.– Det har brakat ihop helt här, men vi jobbar på det, säger Jan Schütt vid polisens regionkansli i Göteborg till SVT Nyheter Väst.

2018-04-20-12:26:45

JUST NU: Ännu en man begärs häktad

En man i 30-årsåldern hittades död i en lägenhet i Kristianstad i söndags.Tidigare har en man i 25-årsåldern suttit häktad på sannolika skäl misstänkt för mordet – och efter nya uppgifter i utredningen har nu ytterligare en man begärts häktad.– Det är de utredningsåtgärder vi gjort och det material vi fått in som gör att vi kan gripa gripa honom, säger Robert Loeffel, polisens presstalesperson till Kristianstadsbladet.

2018-04-20-12:27:45

JUST NU: Strålningslarm från hamnen: "Radioaktivt värde"

På fredagen är det ett räddningspådrag i Skarvikshamnen i Göteborg.Anledningen: Ett strålningslarm.– Det är ett mätinstrument som har visat någon form av förhöjd strålning, säger Stefan Strömberg, kommunikatör i Göteborgs hamn.Enligt Räddningstjänsten rör det sig om uppmätt radioaktivitet.

2018-04-20-11:52:28
Carl Philips tydliga markering för prinsessan Sofia

Här gör prins Carl Philip en tydlig markering för sin älskade hustru. Detaljen är subtil och svår att märka för en utomstående – men prinsessan Sofia känner definitivt av stödet.

2018-04-20-08:56:13

Räddningspådrag efter förhöjt radioaktivt värde i hamnen

Räddningstjänsten har vid lunchtid på fredagen ryckt ut till hamnen i Göteborg.– Man har mätt upp förhöjt radioaktivt värde, säger larm- och ledningsoperatören Peter Zettersten.

2018-04-20-11:52:28
Daniel Craig säljer sin Bond-bil och skänker bort pengarna

Daniel Craig kör inte oväntat en Aston Marin. Nu säljer skådespelaren sin specialdesignade Bond-bil med serienumret 007.  Det hoppas han ska inbringa upp till fem miljoner kronor till välgörenhet. 

2018-04-20-11:30:00
38-åring döms efter  dataintrång mot SD

Domen har fallit gällande det uppmärksammade dataintrånget mot bland annat Sverigedemokraterna.En 38-årig man från Malmö har nu dömts till 6,5 års fängelse för bedrägeri och omfattande dataintrång i banker, myndigheter och partiet.Även medhjälparna och hans bror döms till fängelse, skriver SVT.

2018-04-20-11:08:16
Samsung öppnar paradbutik i Sverige om en vecka

Nästa fredag inviger elektronikjätten Samsung sin nya flaggskeppsbutik i Sverige – i ett av tvillingtornen på Kungsgatan i Stockholm. – Vi har skapat en samlingsplats för Samsungs olika produkter och lösningar, men också ett forum där våra kunder kan komma i direktkontakt med oss, säger Henrik Slotte, manager för återförsäljare på Samsung i Norden. 

2018-04-20-11:12:07