Familjen fick arg lapp – har för grön gräsmatta

Familjen fick arg lapp – har för grön gräsmatta

Bland de brända gräsmattorna utgör familjen Westmans gräs ett i alla avseenden lysande undantag.

Mattan lyser klart av grönt i den grad att någon beskyller Westmans för att ha vattnat – trots förbudet och därigenom ha orsakat nödslakt av djur.

– Jag fick en arg lapp på brevlådan, jag förstår ingenting, säger Per Olov Westman som intygar att han inte vattnat.

Läs hela nyheten:
Familjen fick arg lapp – har för grön gräsmatta

Publicerad: 2018-07-12 klockan 18:00

Fler nyheter från Expressen

Snodde bil – med en  fyra veckor gammal bebis i

Claire O’Neill, 39, blev överkörd av sin egen bil när hon försökte stoppa tjuvarna från att köra i väg med hennes fyra veckor gamla dotter, Eliza, skriver the Guardian.– Eliza är i säkerhet och mår bra, tack och lov, men de här människorna som gjorde det visste helt klart att hon var i min bil när de tog den, säger O’Neill enligt ett uttalande från polisen.Nu ber hon om hjälp från allmänheten att hitta tjuvarna.

2018-07-21-23:59:08
Polska brandmännen hyllas genom landet

De polska brandmännen hyllas på sitt triumftåg genom Sverige – redan innan de släckt en enda eldslåga.Människor står längs vägarna och vinkar till hjältarna som kommit för att hjälpa.– Vi mötte konvojen. Svenska brandmän stod och vinkade, säger Sandra Lindqvist, 30,

2018-07-22-00:06:59
Basistens oväntade klädsel  – T-shirt med Hisingentryck

På lördagskvällen rockade Guns N' Roses scenen på Ullevi.Och basisten Duff McKagan rockade ett lokalpatriotiskt budskap – nämligen en t-shirt med texten ”Hisingen” omringat av eld och flammor.Men huruvida valet av klädsel är ett osannolikt sammanträffande eller en utstuderad hyllning till stadsdelen är ett mysterium.

2018-07-21-23:49:43
Man gripen efter bråk  på Skånetrafikens tåg

Två män började bråka ombord på ett av Skånetrafikens tåg som körde mot Lund.En av männen har nu gripits för misshandel.– Vi åkte dit och grep honom när tåget körde in på Lund C, säger Calle Persson, presstalesperson vid polisen region Syd.

2018-07-21-23:15:59
Man skjuten i benet – platsen avspärrad

En man i 40-årsåldern är skadad efter en skottlossning i södra Helsingborg.Mannen har förts till sjukhus med ambulans och platsen är avspärrad.– Vi håller på att knacka dörr i området för att få in vittnesuppgifter, säger Calle Persson, presstalesperson vid polisen region Syd.

2018-07-21-19:27:37

Tonårspojke försvunnen på badplats

Dykare från räddningstjänsten söker efter en tonårspojke vid en badplats väster om Stockholm.– Pojken var tillsammans med kamrater när han försvann i vattnet i badsjön. Dykare är på plats, säger Anders Hägglund, operativ chef på Räddningscentralen Stockholms län.

2018-07-21-22:48:50
Staden mörklagd efter blixtnedslag

Elen gick för stora delar av centrala Sundsvall på lördagskvällen. – Det är mörkt så långt jag kan se från brandstationen i alla fall, säger Örjan Stenlund, inre befäl på räddningstjänsten Medelpad.Det är troligtvis ett blixtnedslag som har orsakat strömavbrottet, enligt räddningstjänsten.

2018-07-21-20:56:19
Strömavbrott i Sundsvall – staden badade i mörker

Elen gick för stora delar av centrala Sundsvall på lördagskvällen. – Det är mörkt så långt jag kan se från brandstationen i alla fall, säger Örjan Stenlund, inre befäl på räddningstjänsten Medelpad.Det är troligtvis ett blixtnedslag som har orsakat strömavbrottet, enligt räddningstjänsten.

2018-07-21-20:56:19
Experten: Bränderna  kan fälla regeringen

Skogsbränderna kan innebära slutet för regeringen.Det menar statsvetaren Lina M Eriksson, som forskat kring de politiska effekterna av stormen Gudrun 2005.– Ja absolut, det är vetenskapligt bevisat att det här kan bli absolut avgörande, säger Eriksson.

2018-07-21-22:18:31
Polisens ilska efter larmen – folk eldar trots förbudet

Polisen i Malmö har på lördagskvällen fått rycka ut till ett tiotal platser i staden. Anledningen: Människor grillar – trots eldningsförbudet. Polisen meddelar nu att de i större utsträckning kommer att rapportera de som bryter mot eldningsförbudet. 

2018-07-21-22:25:58