Få din partner att njuta – nio tips för att lyckas med oralsexet

Det finns två dagar på året tillägnade män och kvinnor, då de ska få oralsex. Vi har "Steak and blow job day" den 14 mars, och "Cake and cunnilingus day" den 14 april.

Men oralsex är kanske något underskattat och blir oftast en del av förspel. Det finns dock ingen dag på året man inte kan återupptäcka denna heta och våta erotik. Och man kan hålla på i timmar – om man vill.

Förutom att det vore trevligt med en dusch för båda parter innan oralsexet inleds kan det vara skönt med lite olika tips.

Här kommer våra bästa tips för att lyckas med oralsexet.

1. Använd tungan på olika sätt


Bild: Faksimil Instagram

Slicka, peta med tungan och låt den "go wild and crazy" överallt.

Slicka på penisen upp och ner, använd tungspetsen och cirkulera kring ollonet, skapa små cirklar med tungan.

Ska du slicka fitta? Glöm inte bort klitoris. Här har tjejer som mest nervtrådar och det kan både sugas på och retas med. Upptäck inre och yttre blygdläppar, och blanda mellan mjuk och hård tunga.

2. Utforska området

Tänk på att det inte bara är könet som ger sexuell stimulans. Utforska ljumskarna och varför inte mellangården (perineum) som är en extremt erogen zon.

3. Lek med olika temperaturer


Bild: Faksimil Instagram

Penisar och vaginor kan vara känsliga för olika temperaturskillnader, och för många kan det vara en väldigt skön känsla. Att omsluta klitoris eller penisen med läpparna skapar värme, samtidigt som man kan blåsa luft med näsan. Blås på känsliga delar, som ollon och klitoris, med munnen.

Eller varför inte äta lite isglass innan du ger dig in i leken?

4. Var inte rädd att använda händerna

Bara för att det heter oralsex betyder det ju inte att man inte kan ta till händerna. Tvärtom kan det vara en skön kombo för många.

5. Var försiktig med tänderna


Bild: Faksimil Instagram

Inte alla uppskattar att bli bitna där nere. Så håll borta tänderna, så länge inte din partner vill något annat.

6. Se in i ögonen

En del kan tycka att det är ganska sexigt att se in i sin partners ögon medan hen utför oralsex, eller tvärtom – när en ser den andra njuta. Om ni har ögonkontakt kan du också se hur din partner mår och kommunicera, fastän du har munnen full.

7. Använd ögonbindel


Bild: Faksimil Instagram

När man tar bort ett sinne förstärks andra. Att "ta bort" synen på den som får oralsex kan förstärka upplevelsen, men även hos den som ger kan det skapa stor spänning och nyfikenhet.

8. Glöm inte pungen

Pungen är en väldigt erogen zon. Lek lite med tungan och munnen, stoppa hela pungen i munnen och sug.

9. Rimming


Bild: Faksimil Instagram

Det är lätt att glömma bort att oralsex nödvändigtvis inte innefattar bara vagina och penis. Oralsex betyder ju att det är munnen som arbetar, isn't that right?

I alla fall. Rimming är det man kallar när man slickar runt anus. Alltså slickar röv.

Anus är en väldigt erogen zon eftersom det har så mycket nervtrådar och är faktiskt sammankopplade med könet. Praktiken kan uppskattas av alla – oavsett könsidentitet. En del tycker om att bli slickade i cirklar, andra att bli penetrerade med tungan.

Våga prova, du kanske har missat något!

Kom ihåg att kondom och slicklapp är det enda som skyddar mot könssjukdomar – så här vet du om du har en könssjukdom i munnen.

Kolla även in: 11 saker du aldrig vill höra efter sex

[youplay:sp,71,121803,000]

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

Läs hela nyheten:
Få din partner att njuta – nio tips för att lyckas med oralsexet

Publicerad: 2017-05-04 klockan 13:18

Fler nyheter från Nyheter24

Har du sett den här tungan på Wish? Det här är det egentligen

Att det kan bli lite galet när en köper något på Wish känner nog många av oss till allt för väl. Som när Ida köpte en barnförbjuden leksak men fick något helt annat och Ronja som knappt kunde lista ut vad hon hade beställt när paketet väl kom. Men om du har kollat igenom Wish enormt stora utbud har du säkert mer än en gång utbrustit (ungefär): Vad f*n är det där? Eller så har du scrollat igenom Facebook och stannat upp vid den här: Många undrar vad det här egentligen är för något.... Bild: Wish What the f...  Du är inte ensam, vi undrar också var det är.  Är det en riktig.. tunga? Kanske en kotunga? Kan det handla om en kotunga? Bild: Pixabay Eller till och med en sexleksak? Vad kan tungan på Wish egentligen vara för något? En sexleksak? Bild: Wish/Shutterstock Självklart har vi tagit reda på svaret åt dig. Och om du gissade rätt så är det en tunga. Fast en fejk alltså.  Tur att det inte handlar om en riktig tunga... Bild: Wish Den används till att skrämma livet ur dina föräldrar eller imponera på dina polare. Som att klippa av dig tungan eller dra i den extra långt... Oavsett vad man nu väljer att använda den till verkar den faktiskt vara ganska poppis. Frågan är hur många som skulle erkänna att de hade en? TV: Johanna, 21, beställde 16 speglar från Wish: "Tur att de var gratis" Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2017-11-22-14:35:04

Här är nya "beviset" för att månlandningen var fejk

21 juli 1969 tog Neil Armstrong de första stegen på månen med de berömda  orden "detta är ett litet steg för människan, men ett jättekliv för mänskligheten". Men enligt vissa konspirationsteoretiker har detta inte hänt. Teorin är att det var billigare och lättare att skapa en miljö som såg ut som månen, istället för att skicka upp männen. Teorierna med "bevis" för att månlandningen vore fejk har spridits i decennier.  Observera att detta är just bara teorier medan forskare hävdar att det finns supersäkra "bevis" på att människan varit på månen. Vissa menar att USA gjorde videon för att de ville dominera rymden, och "ta det ifrån" Sovjet som redan tio år tidigare hade skickat ett mänskligt objekt upp till månen.  December 1972 ska det sista bemannade uppdraget till månen ha skett under namnet Apollo 17. Eugen Cernan och Harrison 'Jack' Schmidt ska vara de sista att ha gått på månen, medan piloten Ronald Evans var kvar ombord, vilket Indy100 har skrivit om. Eugen Cernan, en av astronauterna, välkomnas tillbaka till jorden efter månlandningen. Bild: NasaMen nu hädar konspirationsteoretiker på Youtube att en detalj i en bild från just 1972 års månlandning bevisar att även den månlandningen var falsk.  Streetcap1, som har laddat upp videon på Youtube har noterat att man ser en reflektion av en av astronauternas hjälm. I reflektionen Tycker han sig se en scenarbetare. En man som enligt Streetcap1 ser ut att ha långt hår och vara klädd i enighet med det tidiga 1970-tals modet, skriver Indy100.Om man kollar närmre ska man alltså kunna se en scenarbetare reflekteras i skärmen. Bild: NasaSå var månlandningen iscensatt?  Det får vi kanske aldrig veta. Men en sak är säker: man kan inte tro allt man ser (på Youtube). TV: Hennes selfie gjorde folk galna – visade sig vara hemlig konspiration Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2017-11-22-10:42:03

Jorden saktar ner – och det kan få katastrofala konsekvenser

Jorden är ett häftigt ställe. Men visste du att vår planet just nu beter sig på ett sätt som får forskare att bli ganska rädda? Enligt The Guardian håller jorden just nu på att sakta ner. Japp, du läste rätt. Vår jord snurrar allt saktare.  Och även om förändringarna kommer att vara så små att få av oss kommer att märka det, så kan följderna bli katastrofala. Genom att studera tider med många jordbävningar och jämföra med jordens rotationshastighet har man kunnat se att jordbävningstäta perioder ofta föregås av att jorden saktar ner litegrann. Och just nu har man kunnat se att jorden faktiskt snurrar allt långsammare.  Om forskarna har rätt kommer det alltså innebära att 2018 kommer bli ett jordbävningstätt år. Värst drabbat kommer de tropiska områdena runt ekvatorn vara, områden som ofta är tätt befolkade.  – Sambandet mellan jordens rotationshastighet och jordbävningar är tydligt. Det gör att vi tror att det kommer bli allt fler jordbävningar nästa år, säger Roger Billham vid  University of Colorado till The Observer, skriver The Guardian.  Redan i år har över tusen människor världen över dött i jordbävningar, och det är en siffra som skulle kunna öka nästa år om forskarna har rätt.  – Det är inte så komplicerat. Jorden ger oss ofta en fem års förvarning för jordbävningar, säger Billham.  Läs mer: Därför gick inte jorden under i höstens

2017-11-22-14:17:32

Sjuka fynden i Postnords brevlådor – nu vädjar man om hjälp

Det är i stadsdelen Østerbro i Köpenhamn i Danmark som flera brevlådor nästan dagligen har vandaliserats den senaste månaden. Men det märkliga är kanske hur de har vandaliserats. Det har nämligen skett med olika typer av mat, rapporterar danska KBH. – Vi har hittat allt från korv till tournedos, kanelbullar, remouladsås och majonnäs som tömts i brevlådan. Det är ju inte helt normalt för det verkar som att varorna har köpts in i syfte att kastas i brevlådorna, säger Jess Friis, distributionschef för den nordiska postoperatören Postnord i Köpenhamn, till tidningen. Bildkälla: Postnord Bildkälla: Postnord Det är ett specifikt område som har drabbats och syftet med maten verkar alltså vara att förstöra breven. Enligt Jess Friis är det här första gången som Postnords brevlådor har vandaliserats på det här sättet. Men han försäkrar samtidigt att inget innehåll i breven har skadats, även om kuverten har kladdats ned med maten. – Jag är mest ledsen att detta går ut över folks post. Man ska ju känna sig trygg när man lämnar sina brev och försändelser hos oss. Lyckligtvis har det inte förstört folks brev ännu, och vi har även haft personal ute som rengjort postlådorna när vi har upptäckte det, säger Jess Friis till tidningen. Bildkälla: Postnord Bildkälla: Postnord Nu vädjar Postnord om hjälp från allmänheten om att hitta den eller dem som ligger bakom vandaliseringen av postlådorna. – Nu hoppas vi att folk håller ett vakande öga och ringer till oss om de ser något misstänkt runt postlådorna. Vi hoppas att det blir ett stopp för det här. Annars får vi överväga att polisanmäla saken, säger Jess Friis till KBH. Se även klippet med brevbäraren som plankar på tunnelbanan – och dödshotar ordningsvakterna: Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2017-11-22-13:54:49

Anställd på SD-kansliet anklagas för våldtäkt mot 16-åring

En förundersökning har inletts mot en anställd på Sverigedemokraternas riksdagskansli gällande våldtäkt mot en 16-åring, det avslöjar idag Aftonbladet. Mannen ska ha en framträdande roll i Sverigedemokraternas ungdomsförbund Ungsvenskarna, och våldtäkten ska ha skett i mannens lägenhet i augusti i år efter en utekväll där flickan ska ha blivit så full att hon inte kunde stå upprätt. Flickan har minnesluckor från kvällen, men minns att hon fann sig själv naken på tjänstemannens säng, att han stod och onanerade över henne och fick utlösning i hennes mun. – Jag började förstå att det han gjorde mot mig inte var okej. Att jag inte gjorde något fel. Att jag var så full att jag knappt kunde gå än mindre ha sex, säger flickan till Aftonbladet. En förundersökning mot mannen har nu inletts.

2017-11-22-17:12:04

Anställd på SD-kansliet anklagas för våldtäkt på 16-åring

En förundersökning har inletts mot en anställd på Sverigedemokraternas riksdagskansli gällande våldtäkt mot en 16-åring, det avslöjar idag Aftonbladet. Mannen ska ha en framträdande roll i Sverigedemokraternas ungdomsförbund Ungsvenskarna, och våldtäkten ska ha skett i mannens lägenhet i augusti i år efter en utekväll där flickan ska ha blivit så full att hon inte kunde stå upprätt. Flickan har minnesluckor från kvällen, men minns att hon fann sig själv naken på tjänstemannens säng, att han stod och onanerade över henne och fick utlösning i hennes mun. – Jag började förstå att det han gjorde mot mig inte var okej. Att jag inte gjorde något fel. Att jag var så full att jag knappt kunde gå än mindre ha sex, säger flickan till Aftonbladet. En förundersökning mot mannen har nu inletts.

2017-11-22-17:12:04

Här är grymma Black Friday-erbjudanden för träningsfreaket

Nya kläder, skor och prylar kan väcka liv i träningsintresset. Det bästa av allt är ju att mycket är nedsatt väldigt mycket i pris just nu under Black Week. Nike Flex 2017 (dam)  Just nu har du chansen att klicka hem de här skorna 44 procent billigare än ordinarie pris. Finns i flera olika färger – kolla in dem här. Inte ens 500 spänn!Kompressionströja från Nike T-shirt med ett svettransporterande material och en åtsittande passform, som ger dig komfort och stöd under ditt träningspass. Du hittar det här från knappt 200 spänn.60kg Skivstång Ha möjligheten att träna hemma – med den här som blir din från 709 kronor. Nedsatt med 12 procent!Under Armour HeatGear Den här snygga kompressionströjan är nedsatt med hela 33 procent. Finns även i rött! Grymt julklappstips för killen som gillar att träna.2XU Elite Compression Tights (dam) De här tightsen är riktigt populära, just för att de är grymt bra för intensiv träning eller tävling. Du hittar dem här nedsatta med 30 procent. Handskar från Better Bodies Slipp blåsor och liknande – med ett par handskar. De här är 24 procent billigare än ordinarie pris just nu.Yogamatta Den här yogamattan är miljövänlig, vilket alltid är trevligt. Den finns även i svart om grönt inte riktigt är din grej. Du hittar den billigast här.Hantel på 6kg Den här är nedsatt med hela 16 procent just nu. Du hittar den billigast här.Foam Roller Mjuka upp musklerna med en foam roller. Den här är på 20 procent rea – kolla in den här. Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu! Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter. Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

2017-11-10-10:51:40

Här är läsarnas egna bilder på snökaoset i Sverige

Den här veckan började i kaos i Stockholm då några centimeter snö hade fallit på backen och lamslagit staden. Bussarna slutade gå och tunnelbanan var försenad. Vid samma tidpunkt kom det tre decimeter snö i Åre.Och i södra Sverige ligger det lite snö på marken, men just nu är det mer eller mindre snö i nästan hela Sverige. Vi bad våra läsare skicka in sina bilder på hur det såg ut hos just dem. Och visst är det vackert med all snö?Kika på klippet ovan för att se våra läsares snöbilder.

2017-11-22-15:17:26

Bianca Ingrosso svarar på läsarnas kritik: "Ingen respekt"

Opersonlig. För mycket reklam. Köphets. Och ännu mer samarbeten. Ja, det är den kritik som Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, mötts av från sina läsare de senaste dagarna.Bianca, som har haft turbulenta dygn sedan hon drabbades av en panikattack under en träff med fans i lördags, tar sig nu tid att svara på de hårda orden.  Bianca inleder sitt blogginlägg med att be om ursäkt till de fans som inte fick en chans att träffa henne under fanträffen på Guldfynd i Mall of Scandinavia."Det var ganska dålig luft i butiken, det kom väldigt mycket folk och jag kände bara att det blev lite för mycket av allt tyvärr", skriver Bianca som nu bor hemma hos sin mamma Pernilla Wahlgren för att få lite lugn och ro. Bianca Wahlgren Ingrosso bor nu hos mamma Pernilla. Bildkälla: Stella Pictures. Bianca fortsätter att skriva anledningen till att hon inte känt sig så inspirerad att blogga – de elaka kommentarerna tär verkligen på henne."Vet att ni är fler positiva än negativa men ni som spyr ur er elakheter har verkligen ingen respekt. Tänk snälla en gång innan ni skriver till någon ni inte känner överhuvudtaget, någon som ni inte vet hur den personens schema ser ut och vad jag gör om dagarna. Då får vi alla en mycket trevligare stämning här", skriver Bianca i bloggen. Bianca Wahlgren Ingrosso svarar på kritiken. Bildkälla: Stella Pictures. Nu stöttas hon av flertalet läsare i kommentarsfältet: "Elaka kommentarer på din blogg beror på en enda sak: avundsjuka! Du är söt, charmig, rolig har en framtid som kan ta dig så långt som du själv vill!""Vissa människor har inget bättre för sig än att klaga på andra, och det är fruktansvärt. Så vidrigt. Men du verkar vara en så fin, ambitiös, vacker och stark människa. Hoppas du mår bättre snart". Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2017-11-22-16:55:27

Här är julklapparna till barn du kan fynda under Black Week!

Nu har Black Week dragit igång, smygstarten av Black Friday, och vi har plockat ut de bästa erbjudandena just nu. Dessutom kommer vi fylla på den här artikeln allt eftersom det dyker upp nya bra erbjudanden, så bokmärk och kolla in igen lite längre fram. Tågbana Den här superfina tågbanan är nedsatt med 38 procent. Här hittar du den. Drönare En drönare är ju sjukt kul och här är en som inte kostar alltför mycket – perfekt för barn alltså. Här hittar du den. Blaster Den här är nedsatt till 349 kronor och du hittar den här. LEGO

2017-11-22-11:35:05