En person förd till sjukhus efter ovanlig olycka

En person förd till sjukhus efter ovanlig olycka

Räddningstjänsten larmades vid lunch på fredagen om en olycka som skett på Willys parkering i Kalix. 

En bil har i hög fart kört upp på en parkerad bil. 

Ingen fanns i den stillastående bilen men en person i den andra bilen ska ha förts till sjukhus med nacksmärtor skriver Norbotten Kuriren

– Jag har förstått att olyckan var ganska spektakulär, säger Peder Jonsson vid polisregion Norr. 

Läs hela nyheten:
En person förd till sjukhus efter ovanlig olycka

Publicerad: 2018-11-09 klockan 16:45

Fler nyheter från Expressen

Stor polisinsats efter larm om föremål – var ofarligt

Bussterminalen vid Åkareplatsen i centrala Göteborg spärrades av och en stor polisinsats initierades efter ett hot.Nationella bombskyddet befann sig på platsen för att undersöka ett misstänkt farligt föremål på en buss – som senare visade sig vara helt ofarligt.Polisen söker två personer som försvann från platsen i samband med att hotet uttalades.

2018-11-12-20:47:26
Full anställd somnade  under planeringsmöte

När chefen väckte den anställde under planeringsdagen stank personen alkohol och fick gå hem för dagen.Till försvar säger den anställde vid Arbetsförmedlingen att agerandet kan bero på diabetes.Nu riskerar personen en disciplinpåföljd.

2018-11-12-23:13:23
”Hon är en blandning av Salander och Blomkvist”

Journalisten Carole Cadwalladr mottog på måndagskvällen årets Stieg Larsson-pris för sitt världsscoop om Cambridge Analytica-skandalen.– Hon är en perfekt blandning av Mikael Blomkvist och Lisbeth Salander, säger ”Millennium”-författarens vän Kurdo Baksi.

2018-11-12-23:25:27
Uppgift: Två döda i Hallonbergen

Två personer har skjutits i en bil Hallonbergen i Sundbyberg, nordväst om Stockholm.– Det var kulhål på hela sidan. De har förmodligen tömt ett magasin, säger Expressens fotograf Alex Ljungdahl.Enligt uppgift till Expressen är båda de skjutna personerna döda.Polisen vill inte kommentera uppgiften.

2018-11-12-17:59:20
TV: Se deras färd  genom eldhavet

 

2018-11-12-22:43:03
Corazza Bildts stora glädje – efter petningen

Under hösten, vid sidan av regeringsbildningen, har en infekterad maktkamp utkämpats inom Moderaterna.Striden handlade om de åtråvärda platserna högst upp på valsedeln i EU-valet i maj – och Anna Maria Corazza Bildt petades.Nu verkar hon dock ha vind i seglen igen:”Jag är glad och tacksam över att inte minst mitt eget förbund i Stockholm nu officiellt sagt att de vill ha mig som kandidat till Europaparlamentet”, skriver hon på Instagram.

2018-11-12-22:43:13
Carl Bildt efter SD-samarbetet: ”Vet att de kan vara konstiga”

Moderaternas förre partiledare och statsminister, Carl Bildt, var under måndagskvällen med i SVT:s "Aktuellt".Där fick Bildt frågan om Moderaternas samarbete med Sverigedemokraterna i Staffanstorp – där Bildt svarade:– Jag vet att de kan vara konstiga, säger han i SVT:s Aktuellt. 

2018-11-12-22:14:12

Nytt misstänkt övergrepp på psykklinik

Tidigare i år anmälde polisen flera psykiatriska kliniker, däribland Beroendecentrum, på Sankt Görans sjukhusområde i Stockholm till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo). Polisen riktade då skarp kritik mot säkerhetsrutinerna sedan flera patienter utsatts för våldtäkter och andra allvarliga våldsbrott av andra patienter.

2018-11-12-22:20:17
Branimir fångade gråvädret bäst

Med en himmel målad i otaliga nyanser av grått kammar Branimir Kuruzovic, 65, hem vinsten för den bästa bilden på gråvädret. – Tack. Det var en rolig överraskning, säger han. 

2018-11-12-21:21:01
JUST NU: Stor polisinsats – bussterminal avspärrad

Bussterminalen vid Åkareplatsen i centrala Göteborg har spärrats av och en stor polisinsats initierats.Polisen uppger att någon form av hot uttalats – enligt BT rör det sig om ett bombhot.Nationella bombskyddet befinner sig på platsen för att undersöka ett misstänkt farligt föremål på en buss.

2018-11-12-20:47:26