En död hittad i Tullinge – polisen på plats

Ett barn har hittats dött i Tullinge utanför Stockholm, enligt uppgifter till Expressen. 

En kvinna är dessutom förd till sjukhus.

Polisen utreder mord. 

– Det leds från ledningscentralen ännu, säger en person vid Södertörnspolisen. Vi har inga uppgifter att lämna ut. 

Läs hela nyheten:
En död hittad i Tullinge – polisen på plats

Publicerad: 2017-11-15 klockan 08:58

Fler nyheter från Expressen

Elisabeth Svantessons svar  till Löfven efter omröstningen

M+KD:s budget röstades på onsdagen igenom i riksdagen framför övergångsregeringens förslag. Ansvarslöst agerat av M och KD tycker Stefan Löfven, men det slår Moderaternas ekonomisk-politiske talesperson Elisabeth Svantesson ifrån sig. – Mitt enda budskap till Stefan Löfven i dag är att det här är demokrati, svarar hon i ”Bara politik”. 

2018-12-12-19:46:14
Slut med fri entré till statliga museer

Från årsskiftet kommer vuxna återigen att behöva betala för att gå på statliga museer.Satsningen finns nämligen inte med i M+KD-budgeten. – Det är olyckligt med en fråga som skiftar så här vart fjärde år, säger Mats Persson, på Sveriges museer till SVT Nyheter.   

2018-12-12-19:28:32
Saleh Hadri – en av Malmös mest kriminella har mördats

Taxiföretagaren Saleh Hadri, 51, har överlevt ett mordförsök. I dag på mördades han utanför sin port tidigt på morgonen.  Han har utpekats av polisen som en av Malmös mest kriminella.  Mördaren sköt Saleh Hadri i huvudet och är fortfarande på fri fot. Malmöpolisen gick direkt efter mordet upp i högsta beredskap. Artikeln fortsätter efter chatten.

2018-12-12-19:26:44
Romsons utspel – efter att har regerat med S

Strategiskt och taktiskt kunde det ha varit bättre för Miljöpartiet att inte sätta sig i regering med Socialdemokraterna 2014. Det säger partiets förra språkrör Åsa Romson i kvällens avsnitt av ”Bara Politik”. – Vi trodde att vi var ett mycket större parti än vad vi sedan visade oss vara, säger hon i programmet. 

2018-12-12-18:58:39
Saleh Hadri – en av Malmös mest  kriminella mördades utanför sin port

Taxiföretagaren Saleh Hadri, 51, har sällan fällts för brott, men polisen pekar ut honom som en av Malmös mest kriminella. Han har tidigare överlevt ett mordförsök – men på onsdagsmorgonen mördades han utanför sin port.Mördaren sköt Saleh Hadri i huvudet och är fortfarande på fri fot. Malmöpolisen gick direkt efter mordet upp i högsta beredskap.

2018-12-12-19:11:56
Trumps tidigare advokat döms till tre års fängelse

Donald Trumps tidigare advokat, Michael Cohen, döms till tre års fängelse för ekonomisk brottslighet.Michael Cohen hävdar att hans uppdrag var att dölja Trumps smutsiga byk. – Min svaghet kan beskrivas som blind lojalitet till Donald Trump, sa han i rättssalen enligt Washington Post. 

2018-12-12-18:07:35
Trumps ex-advokat: Jag skulle mörka  hans smutsiga byk

Donald Trumps tidigare advokat, Michael Cohen, uppger att han skulle mörka Trumps smutsiga byk, rapporterar AFP. Cohen har precis dömts till 36 månader i fängelse för ekonomisk brottslighet, enligt The Hill.  

2018-12-12-18:07:35
Skolklassen var på julmarknaden precis innan dådet

En skolklass från Luleå lämnade Strasbourgs julmarknad bara 25 minuter innan skottlossningen.Tre personer dödades i tisdagens dåd. Eleverna som satt på en närliggande restaurang klarade sig oskadda.– Det är en overklig känsla, säger läraren Gunilla Höljman.

2018-12-12-17:52:07
Kvinna släpps fri – efter misstänkt svartsjukedåd

KARLSTAD. En kvinna i värmländska Hagfors står åtalad misstänkt för ha mördat sin expojkvän, med hjälp av en manlig bekant.Enligt åklagaren Rebecka Hällgren är det svartsjuka som är motivet.Men efter sista förhandlingsdagen i Värmlands tingsrätt släpptes de båda misstänkta på fri fot.– Att hon varit svartsjuk betyder inte att hon är en mördare, säger kvinnans advokat Robert Helenius.

2018-12-12-17:28:25
Jenny Madestam: Försprång för Ulf Kristersson

Att M+KD-budgeten vann kan innebära fördel för M-ledaren Ulf Kristersson i kampen om statsministerposten. Det tror Jenny Madestam, statsvetare och Expressens politiska expert. – Inte minst att väljarna ser att det är en M+KD-budget som går igenom. Det kanske gör att Ulf Kristersson får ett litet försprång, säger hon. 

2018-12-12-17:33:10