Därför tar Therése Lindgren hjälp inför sin kommande graviditet

Therése Lindgren har idag runt 645 000 prenumeranter på Youtube och är därmed en av våra absolut största Youtubestjärnor i Sverige. Hon har släppt två böcker, varit med i tv-soffor, poddar och webprogram.

Hon har under flera års tid varit i ett förhållande med sin pojkvän Anders Vesterlund, och han syns flitigt i vloggarna som läggs ut. 

Therése har tidigare varit med om att bli trakasserad av galna fans. Hon har fått extremt många busringningar på både telefon och dörr, fått dödshot i kommentarsfältet och blivit ID-kapad. Hon har även blivit filmad genom sitt fönster av en drönare. 

Men nu har hon och pojkvännen valt att flytta till en ny drömlägenhet som de är i full färd med att inreda. Men Therese valde att ta en paus i allt stök för att spela in en vlogg tillsammans med Anders, där de nu valt att besvara frågan som de flesta av hennes fans ställer. 

"Det kommer när det kommer"

Therése och Anders sitter tillsammans i sängen och berättar att de känner att det är dags att lyfta lite på locket angående frågan de får mest – och den handlar om när de kommer att vilja skaffa barn. 

– Den fråga jag får oftast är när jag och Anders ska skaffa barn. Och vi båda tycker att det får komma när det kommer. I Stockholm är många förstagångsföderskor mellan 30-40 år. Så vi har inte direkt bråttom, säger hon.

Men utöver att paret inte känner någon stress så är det en annan sak som legat och ruvat i Therese huvud. Hon är nämligen väldigt nervös inför att bära ett barn.

– Jag är väldigt nervös och finner en stor oro kring att ens bära ett barn plus själva förlossningen. Vi har därför sträckt ut en hand till lite olika barnmorskor då jag tänker ta hjälp med dessa rädslor redan innan jag blir gravid. Så vi träffar nog någon och pratar innan det händer, avslutar hon. 

Mer:

Therese Lindgren om filmen: "Rädd att den ska läcka"

Läs hela nyheten:
Därför tar Therése Lindgren hjälp inför sin kommande graviditet

Publicerad: 2018-03-20 klockan 11:47

Fler nyheter från Nyheter24

Christopher O’Regan: "Fick hundratals brev från kvinnor efter Instagrambilden"

Christopher O’Regan, 47, är historikern och TV-profilen som gjort succé med programmet "Det sitter i väggarna" där han och Erika Åberg besöker olika hem runtom i Sverige hos familjer som vill veta mer om sina hem och dess historia. "Det sitter i väggarna" når varje vecka en miljonpublik. Men trots det säger Christopher att det är sista säsongen han medverkar. Här tillsammans med kollegan Erika Åberg. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TTProgrammet har idag miljonpublik, men trots succén på jobbet så har Christopher haft det lite kämpigt rent privat. För cirka ett år sedan så gick han och dåvarande frun skilda vägar. Ex-parets gemensamma dotter var då 2 år gammal. I en intervju med Aftonbladet berättar han nu om hur hårt det tog på honom när ex-frun träffade en ny, men även om hoppet om att själv också kunna träffa någon. – Hon har träffat en ny man, vilket var oerhört smärtsamt fast att jag själv inte vill. Det är konstigt. Och när man dessutom har barn, den där rädslan att ­Alice en dag säger att hon hellre skulle ­vilja vara med honom, tillägger han. Christophers inkorg fylldes till bredden av brev från olika kvinnor runtom i landet. Bildkälla: Maja Suslin/TTI somras publicerade Christopher en bild på sin Instagram där han skrev ut att han saknar någon att hålla om. Det hela var lite utformat som en kontaktannons, och bilden precis som hans program – gjorde snabbt succé.– Jag fick flera hundra svar från kvinnor, berättar han. Men trots alla hundratals brev så kändes det inte helt hundra i magen för TV-profilen som än så länge bara varit på någon enstaka dejt. – Det borde ha stärkt självförtroendet, men det konstiga var att någonstans ­kände jag mig än mer ensam efteråt. Jag vet inte varför. Det är ingen vidare jämförelse, men varför satt Marilyn Monroe ensam och ledsen på hotell­rummet? Attraktivaste kvinnan i världen, hon kunde få ­vilken karl hon ville och ändå var hon miserabel och ensam, säger han. Så inga dejter än så länge då?, frågar Aftonbladet. – Ja, jo, jag har varit … Men jag tror att jag kanske inte riktigt var där. Att jag slängde ut det där på Instagram var nog mer ett ”nu är det vår!”. Jag träffade några stycken, men sedan kunde jag inte upprätthålla det. Jag var nog inte redo. Jag får väl ­göra ett nytt försök och sätta ut en ny intresseanmälan till omvärldens, avslutar han. Artikeln i sin helhet hittar du här.

2018-12-11-16:38:46

Laila Bagges panik på lyxsemestern: "Är Korosh kidnappad?!"

Det är "Lailaland" som vi får se Laila Bagge, 45, åka med pojkvännen Korosh Kananian, 28, på en lyxsemester till Dubai. Med på resan är även Lailas söner Kit, 7, och Liam, 15. Familjen bor på hotellet Atlantis, och det blir både sol, shopping och bad på resan.Korosh överraskar även Liam med en riktigt läskig sak...– Korosh har ju en överraskning till mig och jag vet inte riktigt vad det är. Jag har några tankar och jag tänker att det kanske är något med matlagning, säger Liam.Senare går det upp för Liam vad de ska göra – nämligen simma med hajar.– Jag tycker att det är jättemysigt när Liam och Korosh hänger tillsammans och att dom bondar, så jag vet hur mycket det här betyder för Liam, säger Laila i programmet.Laila berättar att hon tycker att det är viktigt att Liam och Korosh har en bra relation och att Korosh är en bra förebild för honom.Tidigare har Laila berättat att Korosh har stenhård koll på hennes ekonomi. Han tycker att Laila bränner för mycket pengar. Något som resulterade i att Korosh klippte hennes kort.Laila Bagge och Korosh firade nyligen fyra år tillsammans. Bildkälla: Instagram/lailabagge– Han tyckte att 'nej, du ska bara ha ett kort, och när de pengarna är slut så är de slut. Så är det bara, och ska du ha mer så får du ringa mig så för jag över från ditt företag', har Laila Bagge berättat i ”Succépodden”.Under Dubairesan som vi ser mer av i "Lailaland" så skämtar Laila om det hela.– Det är bra shopping, bra mat. Lite väl bra shopping. Korosh kommer nog ta mina kort innan vi åker, säger Laila och skrattar. Det blir även en gnutta dramatiskt när Laila och Korosh kommer ifrån varandra under natten – och Laila tror att Korosh har blivit kidnappad...Se hur det hela slutade i klippet ovan."Lailaland" sänds på TV3 ikväll 21.00 och på Viaplay.

2018-12-11-16:32:47

Microsoft köper 130 hektar mark – i Sverige

Nu är det klart. En fram tills nu hemlig affär har offentliggjorts och redan skapat stora rubriker i media. Gävle kommun och Sandviken kommun har sålt 130 hektar mark till Microsoft.  Än så länge är det oklart kring vad marken ska användas till, rapporterar SVT. 260 fotbollsplaner mark Marken som kommunerna sålt,130 hektar, motsvarar den ihopsatta storleken av cirka 260 fotbollsplaner. Ett enormt stycke mark alltså som det amerikanska företaget Microsoft står som ny ägare. "Det är väldigt spännande" Patrik Stenvard, kommunstyrelsens ordförande i Gävle, är nöjd över den avklarade affären. Han menar vidare att ett sådant stort och inflytelserikt företag som Microsoft är intresserad av mark inom Gävle-regionen är "väldigt spännande." "Vår målsättning är att detta blir en av regionens största industriella etableringar", säger Patrik Stenvard. Vad ska marken användas till? Ingen ytterligare information om vad Microsoft ska använda marken till har getts och företagets svenska vice VD, Therése Treutiger, säger : "I takt med att planerna för marken utvecklas kommer vi kunna delge mer information", till SVT Gävleborg.  En påkostad affär Så vad är priset för 130 hektar mark i norra Sverige. Jo, köpesumman landade på hela 269 miljoner svenska kronor.  Vi väntar med spänning på vad Microsoft planerar att använda det enorma stycket mark till. Microsoft  Den enorma koncernen Microsoft grundades av Bill Gates redan år 1975 och har sedan dess växt till ett av världens mäktigaste företagsorganisation.  269 miljoner är inte direkt en summa man kastar omkring med hur som helst. Inte ens för Sveriges rikaste personer. Nyheter24 har tidigare skrivit om listan över de svenskar som tjänade mest pengar under år 2017. Läs mer om det här!

2018-12-11-16:02:31

5 grymma resedeals du inte får missa - under 3 000 kronor

Nu när det är så trist väder kan det vara bra att unna sig något. Vi listar därför några resemål som vi gärna skulle åka till och som faktiskt är riktigt billiga. 1. Sharm el SheikVad sägs om att ligga i poolen eller havet och plaska en vecka? Dricka öl och äta god mat längs poolen och sova gott i en skön säng? Allt detta kan du göra i Sharm el Sheik i Egypten. Åk hit från 2 995 kronor för 6 dagar och då är det även all inclusive. 2. Långweekend i AlpernaUnna dig en långweekend i italienska Alperna. Åk skidor, drick öl i stora ölglas och njut av solen på topparna. Det här kommer du inte ångra dig och du får flyg samt boende för endast 2 996 kronor. Vilket är 47 procent billigare än vanligt. 3. Weekend till BudapestUpplev härliga Budapest med din partner under en weekend. Förutom den fina staden med en flod som skiljer staden i två så är det väldigt billig här. Något som såklart uppskattas på en semester. I denna deal får du 2 nätter på 4-stjärnigt hotel och flyg ingår. Detta för endast 1 585 kronor. 4. Romantisk weekend i ParisÅk till Paris och upplev god mat, gott vin och bra restauranger. I Paris är det nämligen svårare att hitta en dålig än en bra restaurang. Gå in på närmsta brasserie och du kommer inte bli besviken. Gå sedan till triumfbågen och få den bästa utsikten på Paris. I denna deal får du 2 nätter och flyg till Paris från 2 195 kronor. 5. SpakryssningSpara 30 procent på denna deal där du får resa till Polen, boende 3 nätter på moderna spa-hotellet Marena Wellness & Spa med halvpension. Här får du den för 4 790 kronor för två personer och du får även rabatt på spa-behandlingarna. 

2018-12-11-11:49:03

Jasmine efter Joakim Lundells flirtiga ord: "Jonna är mitt frikort"

Vad är det egentligen som sker på Joakim Lundells sociala medier? Ja det är det tusentals fans som just nu undrar.Det var under måndagen Joakim publicerade en video där han filmar en bild på Diana Baban som är en av årets Ex On The Beach-profiler. Han sjunger en låt och tar på bilden med handen. Samtidigt har han även bytt profilbild, och bilden han bytt till är en bild på Diana. Innan detta hade han i en video sagt att Jasmine Gustafsson var hans frikort, vilket resulterade i att frun Jonna tapetserade ett rum med Jasmines ansikte i en av parets senaste videos.Då Jocke svarat att hans frikort var Jasmine så tog Jonna tillfället i akt och klistrade upp bilder på Jasmine i ett av parets rum. Bildkälla: Jocke & Jonna YoutubeEn chockad Jocke stegar in i rummet som är tapetserat med bilder på Jasmine. Bildkälla: Jocke & Jonna Youtube– Om du inte skulle ta Jasse då, vem hade du valt då?, frågar Jonna.– Men då hade jag nog valt Diana i Ex on the beach, svarade Jocke. Såhär ser Joakim Lundells Instagramprofil ut just nu. Bildkälla: InstagramOch såhär ser parets gemensamma kanal ut. Bildkälla: YoutubeUnder gårdagen publicerade Joakim bland annat en bild på när han badar tillsammans med en bild på Diana. Bildkälla: Joakim Lundell InstagramDet dröjde inte längre tills Joakim nu hade bytt profilbild, lagt upp en rad olika videos med bilder på Diana där han bland annat badar och dricker cola zero med henne i bildform. Han bytte även presentationsbild på han och Jonnas gemensamma Youtubekanal, men istället för Jonnas tecknade figur så är det en bild på Jasmine och Diana. Detta fick såklart fansen att gå av på mitten av nyfikenhet. – Haha, du är långt ifrån den första som frågar om detta. Folk har blivit som galna. Det är ett internskämt mellan oss, berättade Joakim för Nyheter24. Nyheter24 tog även ett snack med Jasmine och frågade om internskämtet som verkar ha nått nya nivåer. – Det känns ju kul att man kan va nåns frikort men jag och Jocke är ju nära vänner och inget annat haha! Det började väl spåra ur när Jonna valde att klistra upp flera hundra bilder på mig i deras badrum, skrattar Jasmine, Har dina följare blivit nyfikna på vad som egentligen sker?– Mina följare har tagit detta med en klackspark. Men det var någon som argt dm:a mig om att jag skulle göra en offentlig förklaring om detta. Det va lite löjligt kanske.Så, vem skulle du säga är ditt frikort då??– Mitt frikort är Jonna, helt klart, avslutar Jasmine. Jasmine och Diana är båda två aktuella med Ex on the beach och bor även tillsammans. Bildkälla: Diana Baban InstagramVill du läsa mer om vad Joakim svarade på frågorna om internskämtet som engagerat tusentals fans så kan du göra det här.Vill du veta mer om Youtube-stjärnan Jasmine kan du även kolla in hennes Youtubekanal här: 

2018-12-11-13:47:30

Här är de bästa julklapparna till din syster – under 500 kronor

1. Guldfärgat armband Det här fina armbandet kommer från Dyrberg/Kern och är nedsatt från 999 kronor till 449 kronor här. 2. Concealer från Make Up Store Denna populära concealer från Make Up Store kan du fynda nedsatt till halva priset här. 3. Sminkborstar Detta set med proffsiga sminkborstar är nedsatt från 849 till 399 kronor. Du hittar det här. 4. Silverfärgade örhängen Dessa fina örhängen passar lika bra till fest som för att piffa upp en vardagsoutfit. De är nedsatta till 349 kronor här! 5. Weekendbag Denna snygga weekendbag är nedsatt med 53 procent – här hittar du den.  6. Beige axelväska Denna axelväska är nedsatt med hela 70 procent här! 7. Mobilskal Ge syrran ett snyggt mobilskal i julklapp. Dessa och många fler hittar du hos iDeal of Sweden för 299 kronor. 8. Aktivitetsarmband Detta håller koll på allt från sömn till träning och meddelanden. Just nu kan du köpa aktivitetsarmbandet nedsatt från 1 499 kronor till 399 kronor. Här hittar du dealen. 9. Trådlösa hörlurar Låt din syster slippa trassliga hörlurar och ge henne dessa trådlösa i julklapp. De är nedsatta från 999 kronor till 249 kronor här! 10. Svart axelväska Denna snygga väska är nedsatt till 149 kronor och du hittar den här. 11. Sammetstopp Denna snygga topp har öppna axlar och passar perfekt till vinterns festligheter. Den röda hittar du här och den blå här. 12. Ögonskuggspalett Denna fina palett med 32 olika skuggor kostar bara 185 kronor. Spana in den här! 13. Moscow mule-muggarDessa läckra kopparmuggar kan din syster servera goda drinkar ur. Muggarna är typiska för den klassiska drinken Moscow Mule men funkar såklart till vad som helst! Ett 6-pack kostar 119 kronor här.14. Väska med spänneDu hittar den här snygga väskan nedsatt med 38 procent här.15. DrinkvagnDen här fina lilla drinkvagnen är nedsatt till endast 449 kronor. Här hittar du den.16. LjusstakeOm din syster tycker om inredning blir detta en perfekt present! Du hittar ljusstaken här för 129 kronor.

2018-12-10-14:55:11

Så mycket tjänar artisterna på jullåtarna– decennier senare

Vissa älskar den, andra hatar den och de flesta lär sig bara att hantera den. Julmusiken har minst sagt förmågan att väcka känslor hos folk under decembers festligheter och förberedelser inför julen. Bakom varje jullåt står en artist, låtskrivare och producent som för tjugo år sedan lyckades skapa en hit.  Nyheter24 har tagit reda på vad Mariah Carey, medlemmarna i Wham! och Slade tjänar på sina gamla klassiker till låtar varje år.  5 låtar som artisterna tjänar mest pengar på "Merry Xmas Everybody" är den jullåt som drar in mest pengar i royalties varje år. Hela 114 miljoner svenska kronor kan medlemmarna av gruppen Slade stoppa i fickan tack vare alla spelningar av låten. Lyssna på den klassiska och något rockiga låten från år 1973 här!Musikvideon till låten "Merry Xmas Everybody" är något av en 70-talsupplevelse. Bildkälla: Youtube  "Fariytale of New York" heter låten som satte det irländska punkbandet The Pouges på julmusikskartan. Låten spelades in för första gången år 1987 med röster från bandets sångare Shane MacGowan och Kirsty MacColl. Låten drar totalt in 4,5 miljoner svenska kronor i royalties varje år. Vill du färska upp minnet? Lyssna här!Den något dystra tonen i musikvideon till "Fairytale of New York" livas upp så fort julklassikern kommer igång. Bildkälla: Youtube  "All I Want for Christmas is You" är låten som landar trea på listan över jullåtar som fortfarande drar in storkovan hamnar allas vår Mariah Carey. 4,5 miljoner svenska kronor kan sångerskan räkna med i royalties tack vare sin odödliga julklassiker från 1994. Om du mot förmodan inte vet vilken låt vi pratar om kan du lyssna på den här!Nittiotalet blir personifierat i Mariah Careys kultförklarade musikvideo. Bildkälla: Youtube"White Christmas" är ännu en klassiker som klättrar högt på listan över jullåtar ingen tycks få nog av. Bing Crosbys inspelning av låten från 1942 kammar hem 3,7 miljoner svenska kronor i royalties varje år.Lyssna på originalversionen av låten här!Denna stilige karl är mannen bakom den äldsta klassikern på vår lista över jullåtar som drar in storkovan varje jul. Bildkälla: Youtube "Last Christmas" julens kanske mest trallvänliga dänga släpptes av inga mindre än medlemmarna från Wham! år 1986 och pengarna i form av royalties för låten har rullat in sedan dess. 3,4 miljoner svenska kronor per år för att vara exakt. Vill du lyssna på låten EN gång till? Du hittar den här!George Michaels blick i videon till "Last Christmas" fick många att falla. Bildkälla: Youtube Siffrorna är framtagna genom en undersökning som gjordes år 2016 av den brittiska TV-kanalen Chanel 5, skriver Independent. Hade du koll på hur mycket pengar artisterna får på grund av att du lyssnar på din favoritlåt på repeat? Om inte så vet du nu! Nyheter24 har tidigare skrivit om hur mycket Sveriges rikaste personer tjänar. Läs mer om det här!

2018-12-11-09:35:21

Felix Sandman avslöjar planerna med flickvännen Andrea Kallström

Felix Sandman var tidigare med i popbandet FO&O som tog fansen med storm när de spelade förband till Justin Bieber i Globen 2013. Efter några år splittrades bandet och Felix Sandman, Oscar Enestad och Omar Rudberg valde att satsa på varsin solokarriär.  I Melodifestivalen 2017 ställde Felix Sandman upp med låten "Every Single Day" som handlade om olycklig kärlek efter uppbrottet med exet Lovisa Bengtsson. Artisten slutade på andra plats i tävlingen bakom Benjamin Ingrosso. Nu har han funnit kärleken igen tillsammans med flickvännen Andrea Kallström.  Känt varandra sedan länge Felix Sandman gästade under måndagen "Breaking news med Jessica Almenäs" där han berättade om sin nya flickvän. Och paret har känt varandra sedan länge. – Vi träffades när vi var tio år. Vi har dansat tillsammans på samma dansskola. Det var så vi träffades, berättar han i programmet. Även fast de har varit bekanta under lång tid så har känslorna först nu blossat upp. – Det är verkligen mer än klick, hon är min själsfrände. Jag kom ur ett ganska långt förhållande innan dess. Men konstigt nog så... Och vi har känt varandra så länge, men det bara hände och nu är hon min andra halva, säger Felix. Flickvännen Andrea Kallström är med i popduon Lennixx som utgörs av henne själv och Hanna Larsson, syster till Zara Larsson.  Paret har också bestämt ett datum när de officiellt blev tillsammans. – Vi har ett officiellt datum… Men det sa klick när… Jag vet att hon kollar nu. Det var nog i juni. Men vårt datum är den 8 augusti, säger Felix Sandman. Hanna Larsson och Andrea Kallström utgör popduon Lennixx. Bildkälla: @andreakallstrom/Instagram Vill skaffa barn och gifta sig Musikern säger också att han vill skaffa barn och gifta sig med sin nyfunna kärlek. Men under programmet får han frågan hur han kan veta att han har funnit den rätta. – Folk säger hur förhållanden är och jämför och så här. Men jag och Andrea vet att vi inte är som alla andra, säger Felix Sandman.  Popstjärnan får också frågan om han tänker fria till Andrea. – Ja, absolut. Men vi får se när det händer, menar han. ”Breaking news” sänds måndag till torsdag klockan 22.00 på Kanal 5. Läs mer om vad vi har skrivit om Andrea Kallström här!

2018-12-11-11:08:22

Så gott är vinet som serverades vid nobelmiddagen

Tänk dig att du sitter ner och ska äta något riktigt gott i jul eller nyår, och så häller någon upp ett generöst glas rött Nobel-vin till dig.  Nu kan faktiskt drömmen bli sann. Nyheter24:s Karl Anders Lindahl och Henrik Eriksson bestämde sig för att testa 315 kronors-vinet Cigalus Rouge 2016 från Gérard Bertrand.  Och hur smakar det då att dricka vin som en nobelpristagare? Kolla i videon längst upp för att se!

2018-12-11-11:50:48

Emelias hästar utsattes för sexuella övergrepp

Förra torsdagsmorgonen vaknade Emelia Kosel, 31, tidigt av att telefonen ringde. Det var en granne till stallet där hon har sina hästar, i Hult utanför Eksjö. Grannen berättade att hästarna hade rymt. När Emilia hittade hästarna såg inte Emelia några sår på dem, utan tog de bara upp till hagen igen. – Halvt yrvaken så reagerade jag inte på att stalldörrarna och dörren in till lösdriften var öppna, berättar Emelia för Nyheter24. Väl inne i stallet så har hennes ena hingst sparkat sönder en del av sin inredning, och har fått små sår som Emelia tvättar. Sedan börjar hon mocka, och hittade en använd kondom. – Då förstod jag ju att något hade hänt. Så då gick jag ut till stona och lyfte på svansarna och hittade glidmedel. Det är så sjukt så det finns inte.  Inte första gången det hänt När Emelia ringde och polisanmälde händelsen så berättade polisen att det har hänt på fler ställen i området. Det chockade henne och hon blev förbannad då hon tycker att hästägare ska varna varandra. – Jag ringde och polisanmälde det och då berättade de att det har hänt på fler ställen häromkring. Men det har jag inte hört något om och det gör mig ju förbannad. Jag vill ju att andra hästägare ska få veta så de kan hålla extra koll på sina hästar. Hon fortsätter: – Jag har satt upp en kamera i stallet. Jag har blivit extra nojig och håller koll på bilar som åker förbi och iakttar mer än vad jag gjorde förut. Tidigare i år greps en man, misstänkt för att ha sexuellt förgripit sig på två hästar i Kallinge. När stallets ägare skulle ge hästarna foder för natten kring 20-21-tiden möttes han av en okänd man i stallet. När mannen insåg att han hade upptäckts flydde han platsen. Läs mer om det här.

2018-12-11-11:44:46