Diana var deprimerad veckor efter bröllopet

Diana var deprimerad veckor efter bröllopet

Nu släpps nya uppgifter om prinsessan Dianas katastrofala äktenskap med prins Charles.

Och det är en väldigt mörk sida som avslöjades.

– Jag försökte skära upp handlederna bara några veckor efter att vi hade gift oss, säger Diana på bandinspelningar som Daily Mail tagit del av.

Läs hela nyheten:
Diana var deprimerad veckor efter bröllopet

Publicerad: 2017-06-13 klockan 05:59

Fler nyheter från Expressen

Tonåring döms  för bankattacker

En tonåring i Växjö som åtalats för storskaliga datorattacker mot Nordea och Swedbank, som kostade dem miljoner, fick sin dom i dag. Enligt åklagaren tyder mycket på att han utfört ytterligare 2 400 attacker.Han döms för grovt datorintrång och fick villkorligt straff.

2017-12-15-12:58:41

Larm om skottlossning – misstänkt mordförsök

Flera skott har hört avlossas utomhus i centrala Tumba.Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök.– En eller flera personer ska ha setts lämna platsen, men vi har inte hittat någon skadad person, säger Åsa Wallentin, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

2017-12-15-14:36:26
Prins Harry & Meghan Markle avslöjar bröllopsdatumet

Nu avslöjar prins Harry och hans fästmö Meghan Markle datumet för sitt bröllop.De kommer att gifta sig i maj, meddelar Kensington Palace."Hans kungliga höghet prins Harry av Wales och fröken Meghan Markle kommer att gifta sig 19 maj 2018" skriver de i ett pressmeddelande.

2017-12-15-14:36:34
Tonåring åtalad för flera  bankattacker – dom i dag

En tonåring i Växjö är åtalad för storskaliga datorattacker mot Nordea och Swedbank, som kostade dem miljoner. Enligt åklagaren tyder mycket på att han utfört ytterligare 2 400 attacker.Men om hon får bestämma döms han bara till villkorlig dom.

2017-12-15-12:58:41
Man misstänkt mördad – kroppen försvunnen

En man häktades förra fredagen misstänkt för mord i Uddevalla – han greps av tysk polis efter att ha varit efterlyst i Sverige.Just nu pågår häktningsförhandlingar mot ytterligare två personer som misstänks vara inblandade.– I nuläget är de misstänkta för skyddande av brottsling och synnerligen grov misshandel. Men brottsmisstankarna kan komma att utvidgas, säger Sten-Rune Timmersjö, chef för polisens enhet för grova brott i Fyrbodal.Den man som misstänks ha mördats är fortfarande inte påträffad.

2017-12-15-13:26:33

Man knivskuren i halsen – förd till sjukhus

En man har blivit knivskuren i Borås. Enligt polisen har han blivit knivskuren i halsen. Mannen är förd till sjukhus, skadeläget är oklart.En person har gripits av polis.Händelsen rubriceras som försök till mord alternativt dråp.– Vi hör folk på plats. Det fanns vittnen, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen region Väst.

2017-12-15-13:55:43

Misstänks mord – kroppen är försvunnen

En man häktades förra fredagen misstänkt för mord i Uddevalla. Mannen greps av tysk polis efter att ha varit efterlyst i Sverige.Just nu pågår häktningsförhandlingar mot ytterligare två personer som misstänks vara inblandade.– I nuläget är de misstänkta för skyddande av brottsling och synnerligen grov misshandel. Men brottsmisstankarna kan komma att utvidgas, säger Sten-Rune Timmersjö, chef för polisens enhet för grova brott i Fyrbodal.

2017-12-15-13:26:33
Grönt ljus för nästa Brexit-steg

BRYSSEL. EU:s stats- och regeringschefer beslutade i dag, som väntat, att gå vidare till fas 2 i Brexitförhandlingarna. Nu handlar det om hur den framtida relationen mellan EU och Storbritannien ska se ut. – Då är det viktigt att vi andra behåller enigheten, säger statsminister Stefan Löfven. 

2017-12-15-12:49:34
Knivbeväpnad man jagas av polis

Polisen söker en man i Lidköping som ska vara beväpnad med kniv. Enligt polisen ska mannen ha setts springa från ett köpcentrum, men det är oklart om han har hotat någon.– Man tror att han har stulit i någon butik och sedan  sprungit där ifrån, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst.

2017-12-15-13:20:35

Man häktad misstänkt för mord

En man har häktats misstänkt ha begått i Uddevalla förra onsdagen, skriver Bohusläningen.Mannen greps av tysk polisen efter att ha varit efterlyst, enligt tidningen.

2017-12-15-13:26:33