Den låga räntan blir en smäll mot din plånbok

Den låga räntan blir en smäll mot din plånbok

Mycket talar för att en första räntehöjning dröjer ännu längre än Riksbanken flaggat för. 

Samtidigt har minusräntans negativa inverkan på din plånbok blivit allt tydligare. 

Räntefesten helt enkelt inte lika kul längre.  

Läs hela nyheten:
Den låga räntan blir en smäll mot din plånbok

Publicerad: 2018-04-25 klockan 11:21

Fler nyheter från Expressen

Uppgifter: Spelade in mordet med sin klocka

Turkisk polis söker igenom det saudiska konsulatet i Istanbul efter Jamal Khashoggis försvinnande. Samtidigt framkommer uppgifter om att journalisten ska ha spelat in det misstänkta tortyrmordet med sin klocka. I ljudinspelningen ska man höra hur gärningsmännen ombeds av konsuln att ”göra det utomhus”, rapporterar USA Today. USA har begärt att få ut ljudinspelningen, rapporterar AP. 

2018-10-17-18:14:28
Kronprinsessan Victoria i möte med presidenten

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel träffade på onsdagen Libanons president Michel Aoun. Mötet ägde rum i presidentpalatset i Beirut och är en del av kronprinsessparets femdagarsresa till Jordanien och Libanon. Syftet är bland annat att stärka relationerna med länderna. 

2018-10-17-18:25:32
Tre skadade efter att bil kört in i husfasad

En bil har kört in i en husfasad i på Hornsgatan i centrala Stockholm. Tre bilar ska vara inbladade i olyckan och tre personer har skadats – men det är oklart hur pass allvarligt. – Det är någon bil som har kört vårdslöst och lyckats träffa någon byggställning och miljöstation, säger Christer Wahlström vid Storstockholms brandförsvar. 

2018-10-17-17:50:03
Hon vägrade cellgifter – för att rädda dotterns liv

Gemma Nuttall, 29, vägrade att gå igenom cellgiftsbehandling för äggstockscancer för att rädda sin ofödda dotters liv.Nu har hon förlorat den fem år långa kampen mot sjukdomen och fyraåriga dottern Penelope har förlorat sin mamma."Min värld kommer aldrig bli densamma", skriver hennes mamma Helen Sproates på Facebook.

2018-10-17-18:00:00
Säljakt väntar i kärnkraftsdamm

En säl har tagit sig in i kylvattendammen vid Oskarshamns kärnkraftverk. Nu försöker OKG fånga sälen i en bur, för att släppa ut den i Östersjön igen. Under tiden stödmatas den med fisk.

2018-10-17-18:02:36
Trafikolycka på E4 – polis på plats

En olycka har inträffat på E4, i närheten av Kista, utanför Stockholm. Polisen är på plats, men ännu är det oklart vad som har hänt. – Trafiken rullar förbi den här platsen, men det går lite långsamt, säger Anna Westberg, presstalesperson vid polisen i Stockholm. 

2018-10-17-18:02:53
Efter kriserna i akademien -  Kungen väntar på nya ledamöter

Efter vårens kriser och avhopp ekar många av Svenska akademiens stolar tomma. Efter rykten om nya inval väntar nu kungen spänt på förfrågan om företräde. – Vi vet egentligen ingenting, säger Margareta Thorgren, hovets informationschef. 

2018-10-17-18:07:36

Bil har kört in i husfasad i centrala Stockholm

En bil har kört in i en husfasad i på Hornsgatan i centrala Stockholm. Enligt polisens initiala uppgifter ska ingen person ha kommit till skada. 

2018-10-17-17:50:03
Monicas rädsla – hästarna flyr i panik

Flera gånger om dagen flyger högljudda Jas-plan över Västra Tunhems gårdar.Ljudet får hästarna att fly i panik och ägarna tvingas stänga in dem under dagarna.Monica Karlsson äger en hästgård i området och är upprörd.– Flera hästar har ramlat och skadat sig. Planen flyger hela tiden, det går inte att veta när läget är lugnt, säger hon.

2018-10-17-17:50:56
Oheliga alliansen stoppar OS  och förbjuder gamla bensinbilar

Stockholms oheliga allians säger nej till vinter-OS, Apple-butiken, Nobel Center på Blasieholmen – och inför samtidigt en miljözon som förbjuder gamla bensin- och dieselbilar. I kväll kommer nya finansborgarrådet Anna König Jerlmyr (M) till Expressens politikmagasin för att förklara Moderaternas brutna vallöften. 

2018-10-17-17:15:29