Christina Schollin trotsar den allvarliga sjukdomen

Christina Schollin trotsar den allvarliga sjukdomen

Christina Schollin upptäckte det allvarliga hjärtproblemet när hon bestämde sig för att delta i en studie.

Men skådespelerskan trotsar nu sjukdomen och berättar att hon lever på samma sätt som tidigare.

– Jag har inte ändrat mitt liv, jag är lika aktiv i dag, säger hon. 

Läs hela nyheten:
Christina Schollin trotsar den allvarliga sjukdomen

Publicerad: 2018-07-17 klockan 07:00

Fler nyheter från Nöje

Linda Bengtzings egna skräckbilder från förstörelsen

Här är Linda Bengtzings egna skräckbilder från översvämningskaoset i Spanien.Hon och sambon åkte ner för att koppla av – och hamnade mitt i dödsdramat.”Ett totalt kaos! Möbler, väggar, kläder. Allt är söndermöglat!” skriver artisten på Instagram.

2018-10-24-05:00:00
Anna Books 27-åriga dotter  – därför bor hon hemma

Anna Book fick dottern Felicia när hon bara var 20 år gammal.I "Efter tio" i TV4 berättar de nu om relationen, den svåra tiden då Anna Book var sjuk och om hur det är att bo hemma hos mamma som 27-åring.– Jag tycker det funkar hur bra som helst. Folk tycker det är märkligt att jag är så vuxen och bor hemma, men det var en snabb separation och sen så älskar jag min familj och vi funkar bra tillsammans, berättar Felicia Book i TV4.

2018-10-23-21:51:40
Anna Ankas nya angrepp – efter råa orden till Hollywoodfrun

Anna Anka tvingades be om ursäkt i ett öppet brev efter att ha gått till attack mot Elena Belle i ”Svenska Hollywoodfruar”.Men bråket bland Hollywoodfruarna fortsätter.I TV3-programmet går Anna Anka till angrepp mot både Elena Belle och Sofie Prydz:– Vill du vara med, håll käften eller så kan du gå av.

2018-10-23-21:25:09
Hollywoodfruns cancerbesked:  Tänk om min dotter blir ensam

Margareta Svensson, 50, hann bara vara med i en säsong av ”Svenska Hollywoodfruar” – sen fick hon beskedet att hon fått cancer.Nu berättar hon om den svåra tiden i ”Svenska Hollywoodfruar – i fokus”:– Jag tänkte på min dotter. Vem ska ta hand om henne? Vem ska hon växa upp med i livet, säger Margareta Svensson.

2018-10-23-18:11:11
Marie Serneholts upptäckt –  efter graviditeten: ”Fattar inte”

Marie Serneholt födde två tvillingpojkar i september.Nu berättar den nyblivna mamman om den stora lyckan hon känner – samtidigt som hon erkänner att den första tiden varit riktigt tuff.”Ni som har tvillingar som klarat er helt själva – en stor jäkla fet eloge ska ni ha. Fattar inte hur ni klarat det! Min största respekt till er”, skriver hon på sin blogg.

2018-10-23-17:54:28
Titiyo berättar nu – så är  det att bli mamma vid 50

I december förra året blev Titiyo mamma till dottern Bibi.Nu berättar artisten om hur det var att få barn vid 50 – och om tiden som småbarnsmamma.– Jag är fascinerad av att jag blev mamma vid 50, absolut, det är inget som man bara gör på en höft, säger Titiyo i "Breaking News med Filip och Fredrik". 

2018-10-23-13:52:00
Kronofogden kan beslagta Gunilla Perssons tv-pengar

Nu kan jakten på Gunilla Perssons bidragspengar inledas.Hollywoodfrun är dömd att betala tillbaka felaktigt utbetald föräldrapenning och barnbidrag från Försäkringskassan.– Jag vet ingenting om detta. Det är första gången jag hör något om saken, säger Gunilla Persson, 59.

2018-10-23-12:19:33
Julia Roberts avslöjar  beslutet för framtiden

Julia Roberts har gjort några av sina mest välkända rollprestationer i klassiska romantiska komedier som "Pretty Woman" och "Notting Hill".Men nu ser det ut att vara slut på den eran – enligt stjärnan själv kommer hon inte tacka ja till liknande roller igen på grund av sin trovärdighet.– Ibland så fungerar det inte när man kommer till en viss punkt av livserfarenhet, säger hon i en intervju med E Online.

2018-10-23-10:47:51
Sjukdomarna i ”Lorry”-gänget  – kunde stoppat filmsuccén

Nya filmen ”Lyrro” är redan en publiksuccé efter premiären i fredags.Men vägen dit har varit bitvis tung – och flera av de medverkande har kämpat med sjukdomar och krämpor de senaste åren.– Jag käkar mediciner fortfarande, säger Claes Månsson.– Han var helt borta. Inte sjuk, bara hjärnan som inte funkade, har Suzanne Reuter berättat i SVT om kollegan Peter Dalles kollaps.

2018-10-23-08:09:10