Charlotte Perrelis bråk med Bert Karlsson: ”Ville knäcka mig”

Charlotte Perrelis bråk med Bert Karlsson: ”Ville knäcka mig”

Charlotte Perrelli och Bert Karlsson var i många år bästa vänner – men efter vinsten i Eurovision förändrades allt.

När sångerskan ville lämna dansbandet Wizex blev vännerna osams.

– Bert ville knäcka mig, säger Charlotte Perrelli till Aftonbladet. 

Läs hela nyheten:
Charlotte Perrelis bråk med Bert Karlsson: ”Ville knäcka mig”

Publicerad: 2018-07-17 klockan 11:00

Fler nyheter från Nöje

Nigella Lawsons krav  – efter bilderna i tv

Tv-kocken Nigella Lawson är trött på skönhetsnormerna och hur hon tvingas anpassa sig efter dem.Nu avslöjar Lawson kraven hon ställer på de amerikanska tv-bolagen – för att få se ut som sig själv.”Jag har varit tvungen att säga till amerikanska tv-bolag att inte retuschera min utstående mage” skriver Nigella Lawson på Twitter.

2018-12-18-14:04:57
Löwengrips ex tillbaka  i Sverige – söker jobb

Isabella Löwengrips expojkvän försattes nyligen i personlig konkurs efter att inte ha kunnat betala tillbaka 30 miljoner kronor.28-åringen väljer nu att svara på läsarnas frågor om händelsen på sitt Instagram-konto – och menar att hans situation är problematisk.”Det är väldigt begränsande och jobbigt. Psykiskt och praktiskt”, skriver han.

2018-12-18-12:32:23
Malin Åkermans lycka efter bröllopet med yngre kärleken

Malin Åkerman gifte sig med sin kärlek Jack Donnelly i Mexiko tidigare i december.Nu berättar den svenska Hollywoodstjärnan om kärleksruset efter det romantiska bröllopet.– Jag svävar fortfarande på moln från bröllopet. Det är underbart. Det känns annorlunda, säger Malin Åkerman till People.

2018-12-18-10:18:52
”Idol”-deltagarens operation: ”Jag vantrivdes verkligen”

Tidigare Idol-deltagaren Aaron de Aguiars tilldelade kön vid födseln var kvinna, något som han inte kände sig bekväm med. Fyra år efter Idol har artisten valt att genomgå en mastektomi, vilket är ett kirurgiskt ingrepp där brösten tas bort.– Jag minns att jag reflekterade över min identitet redan när jag var liten, och jag minns att tankegången gick ”jag vet inte riktigt vad jag är men jag vet att jag inte är en tjej”, säger de Aguiar.

2018-12-17-17:14:28
Keith Richards livsbeslut – nu överger han alkoholen

The Rolling Stones-gitarristen Keith Richards, 74, har i stort sett slutat dricka alkohol helt.I en intervju med tidningen Rolling Stone berättar den legendariska gitarristen om sitt livsomvälvande beslut.– Jag tröttnade på det.  Det var dags att sluta, precis som med allt det andra, säger han i intervjun med Rolling Stone.

2018-12-18-08:17:00
Svenska

Det blev ingen Oscarsnominering för "Gräns".Ali Abbassis film utsågs till det svenska Oscarsbidraget – men när filmgalans jury presenterar de nio utvalda filmerna i kategorin bästa icke engelskspråkiga film är den svenska filmsuccén inte med. Som nordisk representant finns Danmark med filmen "Den skyldige" som regisserats av svenske Gustav Möller.

2018-12-18-08:09:38
Hannah Graafs beslut om framtiden efter skilsmässan

Hannah Graaf lämnar livet i Spanien efter skilsmässan med tidigare maken Peter Karyd och flyttar tillbaka till Sverige.På sin blogg berättar hon om lyckan över det nya husköpet i Sigtuna.”Jag kör på. Vet inte riktigt hur allt kommer bli och se ut framöver men nu har jag i alla fall ett hem till mig och barnen i Sverige”, skriver hon i ett sms till Expressen.  

2018-12-17-15:56:54
Agneta Sjödins förändring efter succén: ”Ett friare liv”

I fem år har Agneta Sjödin bott i sin stora lägenhet i Nacka.Nu lämnar flyttar författaren och programledaren till ett mindre boende – för att få mera frihet. – "Jag down-sizar" livet. Det blir ingen vanlig jul för mig i år. Jag ska rensa och packa flyttkartonger, säger 51-åringen som är aktuell med "Agnetas nyårskarameller" i TV4.

2018-12-18-06:00:00