Båt exploderade – utreds som mordbrand

Båt exploderade – utreds som mordbrand

En båt exploderade i Kattarps hamn i natt.

En skadad man greps på platsen misstänkt för mordbrand.

– Mannen hade en sådan typ av skador att man misstänker att det var han som låg bakom det, säger Stephan Söderholm, presstalesperson vid polisens ledningscentral.

Läs hela nyheten:
Båt exploderade – utreds som mordbrand

Publicerad: 2018-05-17 klockan 08:13

Fler nyheter från Expressen

Kronans vändning efter skolattacken

Linda Forssén skrev på kontraktet för sin nya tjänst som rektor för F-6 på skolan Kronan.Under tiden som mötet varade gick mördaren Anton Lundin Pettersson, 21, omkring inne i lokalerna med sitt svärd.Nu, tre år senare, har skolan trots allt som varit lyckas vända på den negativa trenden som fanns före attacken.– Det finns ett sådant driv och stor respekt för skolan, från både elever och föräldrar. Man går från jobbet med känslan av att det varit betydelsefullt att vara där. Man gör skillnad över att vara på våra skola, säger Linda Forssén.

2018-10-22-06:00:00
Kritik mot gränskontroller värre än tidigare känt

I september uppmärksammades en hemlig rapport som sågade svenska gränskontroller och larmade om att återvändande jihadister riskerar att inte kännas igen på Arlanda.Men kritiken mot de svenska gränskontrollerna är hårdare än vad som tidigare varit känt, visar en granskning från Sveriges Radio.Enligt kanalen sågas både organisationen kring kontrollerna och uppbyggnaden av dem.

2018-10-22-05:29:34
Att vi tvingas gå till vänster är ett svek mot folkviljan

Jag minns inte ens att det har varit en fråga i någon valrörelse, men nu är det plötsligt ett faktum.Nu ska vi allihop tvingas gå till vänster.Det kommer på sikt att leda till jordens undergång, eller åtminstone till en rad ofrivilligt komiska och rentav farliga situationer.

2018-10-22-05:40:39

Stopp på E6 efter lastbilskrock i Kungsbacka

En lastbil har kört in en annan, stillastående lastbil på E6:an i Kungsbacka kommun.

2018-10-22-05:09:42
Prins Harrys önskan: Hoppas det är en flicka

Prins Harry avslöjar vilket kön han vill att hans första barn med Meghan ska ha.Det oväntade uttalandet – kungligheter brukar inte prata om kön när de väntar barn – kom när Harry passerade förbi en folkmassa under besöket i Australien, skriver E! Online.– Jag hoppas att det är en flicka, ropar en person till Harry.– Det gör jag också, svarar prinsen.

2018-10-22-03:18:25
Khashoggis fästmö får övervakning dygnet runt

Turkiska myndigheter har beordrat att den dödade journalisten Jamal Khashoggis fästmö Hatice Cengiz får dygnet runt-övervakning av polis, enligt statliga nyhetsbyrån Anadolu. Det rapporterar Reuters.Myndigheterna anger inte varför Cengiz behöver polisskydd.

2018-10-22-01:49:51
1 av 3 samtal till SOS Alarm är helt onödigt

Vart tredje samtal till SOS Alarm borde aldrig ha ringts, rapporterar Metro. I siffror handlar det om en miljon samtal per år – vilket förstås innebär onödig arbetsbelastning för de anställda. – Det kan handla om att man har sin jacka kvar inne på krogen eller har slut på cigaretter, säger Per Åkerberg på SOS Alarm till tidningen. 

2018-10-22-01:02:48
Här firar Leonore och  Nicolas med pumpor

Det är pumpasäsong i USA – något som naturligtvis firas kungligt. Kolla bara när två av prinsessan Madeleines barn, Leonore och Nicolas, bekantar sig med den brandgula gurkväxten hemma i Florida.Lilla Adrienne, sju månader, får dock vänta på sitt första pumpaparty.

2018-10-22-01:04:27
Varningen: 60 000 riskerar att betala för mycket skatt

Från och med årsskiftet gäller nya regler om skattejämkning.Det innebär att runt 60 000 personer som tidigare har haft stående jämkning riskerar att betala för mycket skatt – och tvingas vänta på skatteutjämningen innan det rättas till, skriver Dagens industri.Senast den 5 november måste man ansöka om ny jämkning om man vill att den ska gälla direkt.

2018-10-22-00:45:44
En skottskadad söder om Stockholm

Polisen åkte på ett larm om misstänkt skottlossning i Segeltorp söder om Stockholm sent på söndagskvällen.På plats hittades en skottskadad man.– Vi har ingen frihetsberövad, säger Carina Skagerlind, presstalesperson på polisen i region Stockholm.

2018-10-21-23:53:23

Senaste nyheterna