Barnet satt och grät i stekhet bil – räddades av ledig brandman

Att lämna sitt barn eller djur i varm bil kan vara riktigt farligt, om du inte förstår hur farligt det är så kan du läsa om hur varmt det blir i en bil här.

I onsdags parkerade Adis Puskar, 30, som jobbar som brandman på deltid sin bil utanför Ica i Tomelilla. Men när han gick ur bilen så hörde han hur någon grät, något som Sydsvenskan var först med att rapportera om. 

– Jag kollade till höger och där ser jag en bilbarnstol, rutan var nerdragen kanske fem centimeter och barnet grät rejält. Det var fruktansvärt, säger Adis till Nyheter24 och fortsätter: 

– Barnet var genomblött, både kläderna och håret. Det är helt oacceptabelt att lämna båda barn och djur i en varm bil, det blir riktigt varmt i bilen. Man ska aldrig lämna någon, speciellt inte i den här värmen. 

Adis sprang in i butiken och sedan snabbt ut till barnet i bilen. Butiken ropade ut bilens registreringsnummer för att hitta föräldrarna, men ingen kom. Adis lyckades dra ner bilrutan halvvägs och ringde sedan sin styrkeledare för att få hjälp, som satte sig i bilen dit. 

Adis räddade det lilla barnet som satt i den kokheta bilen. Bildkälla: Privat

Stefan Strindberg, Adis styrkeledare på räddningstjänsten, larmade när han kom till parkeringen. En stund senare svimmade barnet av, men efter att ha fått vatten kunde Adis prata med barnet igen. Efter 40 minuter  när Adis och de skulle bryta sig in i bilen kom polisen, och även ägaren till bilen, till platsen. 

– Polisen var förbannade och tog ett rejält snack med ägaren som var i chocktillstånd, säger Adis, som även har en uppmaning till både föräldrar och djurägare.

– Jag är deltidsbrandman och har sett mycket, men detta var fruktansvärt – att se ett så litet barn i en så varm bil. När det är så varmt ute kan det bli riktigt varmt så tänk en extra gång, det är inte acceptabelt att lämna ett barn så där. 

Du kanske också vill läsa om Ica-butiken som hyllades för sin speciella parkeringsplats för människor med hund? Den kan du göra här

Vet du vad du ska göra om du ser en instängd hund i en varm bil? Här kan du läsa om polisens instruktioner. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Läs hela nyheten:
Barnet satt och grät i stekhet bil – räddades av ledig brandman

Publicerad: 2018-05-17 klockan 13:26

Fler nyheter från Nyheter24

BEBISLYCKA: Meghan Markle och prins Harry väntar barn

Det var tidigt under måndagsförmiddagen som Kensinton Palace gick ut med att Meghan Markle, 37, och prins Harry ska bli föräldrar. Paret gifte sig 19 maj tidigare i år och bröllopet blev sannerligen fantastiskt. Turturduvorna Meghan och prins Harry gifte sig i maj tidigare i år. Nu ska de bli föräldrar. Bildkälla: Stella PicturesParet träffades på en blinddejt arrangerad av en vän sommaren 2016. Efter blinddejten bestämde sig paret för att träffas redan dagen därpå, och fyra veckor senare, efter bara två dejter, lyckades Harry övertala Meghan om att åka på semester med honom till Botswana, berättar BBC.

2018-10-15-09:47:05

Därför är Jimmie Åkesson så pressad just nu

9 september 2018. Jimmie Åkesson går på scenen på Sverigedemokraternas valvaka. Med ett leende meddelar han att SD ökat jämfört med 2014, och att partiet är valets stora vinnare.  Men få la märkte till hur scenen bakom Åkesson såg ut – eller rättare sagt vad som fattades där. Ett år innan valet berättade SD:s kommunikationschef Joakim Wallerstein för Nyheter24 att man skulle beställa in två banderoller till valvakan. Underförstått skulle det vara en där det stod ”Sveriges största parti” och en med texten ”Sveriges näst största parti”.  Men bakom Åkesson var det tomt på valkvällen. Ingen banderoll.  Jimmie Åkesson på valvakan september (Anders Wiklund/TT) Bilden talar sitt tydliga språk. Sverigedemokraterna kunde verkligen inte tänka sig att valet skulle bli en så pass stor besvikelse. Inte ens näst störst. Inte 30 procent, inte 25, inte ens 20. Det blev 17,6.  Det är därför Åkesson beter sig som han gör nu. Precis som Ulf Kristersson kan han inte bara lägga sig och lova att bli en ”kraftfull opposition”. Han måste visa styrka inför väljarna och det egna partiet. Annars är det kört.  Jimmie Åkesson satsar nu allt. Han kastar in bilnycklarna i pokerpotten så att säga.  Ett nyval skulle utan tvekan kunna innebära slutet för Jimmie Åkessons politiska karriär – skulle SD få ett sämre resultat än 17,6 är det säkerligen tack och hej. Däremot skulle en framgång kunna ge SD ny energi.  Åkesson hotar nu att fälla varje regering som inte vill prata med honom, och på sätt håller han riksdagen som gisslan.  Så länge man inte tar hänsyn till hans 17,6 procent ska Sverige inte kunna regeras. Samtidigt anklagar han andra partier för att sitta i "sandlådan". Detta gör han knappast av rättviseskäl eller i en tro att kunna förändra Sverige på riktigt. Han gör det för att rädda karriären.  Misslyckas han kanske nästa banderoll Sverigedemokraterna köper in har texten ”Tack för allt Jimmie!” Karl Anders Lindahl, politikredaktör på Nyheter24

2018-10-15-08:31:10

Kravet: Stoppa Peter Madsens sexbesök i fängelset

Stoppa Peter Madsens sexbesök – det kväver nu flera danska politiker, efter att det blivit känt att Kim Walls mördare haft besök av flera kvinnor i fängelset.  – Dansk kriminalvård ska inte ska inte vara en äktenskapsförmedling för psykopater, säger Dansk Folkepartis rättspolitiske talesperson Peter Kofod Poulsen till danska tidningen Berlingske Tidene.  Även Socialdemokraterna i Danmark ställer sig bakom förslaget, och menar att Madsens privata besök är ”ett hån mot Kim Walls minne och hennes anhöriga”. S vill däremot ha en regel där en intagen ”förtjänar” ett besök från till exempel sin fästmö efter gott uppförande.  – Om man sitter inne för ett brutalt mord ska man inte kunna dejta, säger DF:s Peter Kofod Poulsen till BT.  Dock menar man att förbudet inte ska gälla mammor och fruar, skriver BT.  Har haft fyra affärer innanför murarna Peter Madsen, som dömdes till livstid i våras, och fick sitt straff fastställt i hovrätten i slutet av september, har enligt BT haft fyra kvinnor på besök i fängelset. Han har också efterlyst brevvänner via Facebook.  En av dem var en vakt som senare fick sparken från danska kriminalvården, läs mer om det här. Peter Madsen avtjänar sitt straff på Herstedvester Fængsel utanför i Köpenhamn. 

2018-10-15-07:31:13

Tre personer döda i Italien – åt fel svamp

Det är nog inte många som missat att hösten äntligen är här. Och vad som kommer med hösten är ju svampen. Mums. Men att man ska vara försiktig med vilken svamp man plockar är det inte riktigt lika många som tar med sig. Eller framförallt att det är väldigt viktigt att kolla noggrant vad för slags svamp man äter. Svampsallad Nu har det nämligen rapporterats att tre personer avlidit efter att ha ätit fel svamp.  Det var svampsallad som det bjöds på hos en familj i Italien. Tanken var att det skulle vara en riktigt delikat sallad med kejsarflugsvampen. Men noga hade inte svampen kollats, nämligen var det en riktigt lömsk flugsvamp som är dödligt giftig. Men det var inte vem som helst som plockade svampen, vilket faktiskt betyder att man måste vara riktigt noga med vad det är för svamp man stoppar i sig.  Giancarlo Dantini, 78, var en riktigt hängiven svampplockare, rapporterar Aftonbladet. Han och hans fru Giuseppina, 72, har alltså förväxlat en delikatesssvamp med en giftig. Tre döda Det var några mil från Rom i byn Rocca di Papa, utanför Frascati som svampen plockades.  Paret har nu avlidit. Orsaken? Ja, att de åt den giftiga svampen som de själva serverade. Deras 47-åriga dotter Tiziana dog också, som blev bjuden på svampsalladen. Men det slutar inte där. På middagen var även ett 16-årigt barnbarn, en 76-årig faster samt en 36-årig kusin. De vårdas nu på sjukhus för förgiftning. Det var bara några timmar senare, samma kväll som middagen hade ägt rum, som alla familjemedlemmar fick riktigt svåra magsmärtor och kräktes. De förstod då att det måste skett en förväxling av svampen, men då var det redan försent, skriver Aftonbladet. En av världens mest giftiga flugsvampar De hade alltså ätit en av världens giftigaste flugsvampar amanita phalloides.  Och vi i Sverige kan inte luta oss tillbaka helt. Nej, svampen finns nämligen här också. Giftet som svampen har i sig heter amanitin och förstörs inte av att kokas, som man kanske annars kan tro. Men vad är det som är så farligt med giftet då? Jo, det kan angripa din lever och dina njurar, riktigt läskigt. "Vi orkar inte prata" De som överlevde middagen vårdas nu utanför sjukhus och är inte särskilt pratglada, vilket man kanske kan förstå? – Vi orkar inte prata. Det här är en tragedi, säger släktingarna som överlevt tragedin. För visst är svamparna väldigt lika? Den lömska flugsvampen till vänster och kejsarflugsvampen till höger. Bildkälla: Pixabay / Wikipedia Nyheter24 har tidigare skrivit om en man som åt 250 knarksvampar. Han dömdes sedan till samhällstjänst, det kan du läsa mer om här.

2018-10-14-20:34:42

Det här händer med ditt Instagram-konto när du dör

Visst vore det tråkigt om Instagram-kontot bara försvann när du dör? Instagram är ju, som du så klart känner till, otroligt populärt världen över. Många lägger ner timmar varje dag på sitt konto, och inget hamnar där av en slump. Så om du plötsligt (ta i trä) skulle trilla av pinn kanske du inte vill att allt bara ska raderas? Eller att någon annan, typ din pappa, kan ta över och börja lägga upp saker? Du kan vara lugn, det varken försvinner eller överlåts till någon annan. Det här händer med kontot om du dör Instagram får inte automatiskt reda på om någon går bort, kontot är kvar som vanligt om inget görs. Istället måste någon i den avlidna personens närhet anmäla dödsfallet till Instagram (via Instagrams formulär).  Men det går inte att anmäla vem som helst som avliden. Instagram behöver någon form av bevis på att personen i fråga faktiskt inte lever längre. Som bevis funkar till exempel en dödsannons eller eller en länk till en nyhetsartikel som handlar om dödsfallet. Vad händer sen? När Instagram har godkänt de anhörigas begäran görs kontot om till en så kallad minnessida. Det innebär inte att någon annan kan logga in på kontot, och det ser egentligen inte alls annorlunda, jämfört med ett vanligt konto. Det finns ingen information på kontot som avslöjar att personen inte längre lever, det ser ut som en helt vanlig Instagram-profil. Den största skillnaden är att en minnessida inte dyker på i Instagrams offentliga utrymmen, som till exempel explore-sektionen. Ett minneskonto kan inte ändras på något sätt. Likes, följare, taggar, bilder och kommentarer kommer att vara kvar, precis som det såg ut när personen levde. Så ditt älskade Insta-konto kan faktiskt leva vidare även om du själv inte gör det. Det ser alltså inte ut så här på en död persons Insta. Bildkälla: Unsplash/Nyheter24 Går det att ta bort ett konto som tillhör en död person? Det kan ju vara så att man bara vill ta bort en profil som tillhör en avliden familjemedlem, och det går faktiskt.  För att Instagram ska godkänna det måste man skicka in dödsattest, men även födelsebevis på den avlinda samt ett bevis på att man företräder dödsboet (här fyller man i det formuläret hos Instagram).  Vad som händer efter döden är ju ett spännande ämne, och än länge är det ingen som riktigt exakt vet svaret. Forskare har länge försökt ta reda på om det går att låta medvetandet leva vidare även om kroppen dör – här kan du läsa vad en professor har att säga om det.  Men än så länge kan vi nog inte räkna med att kunna ladda upp hjärnan på en hårddisk när vi kolar – därför kan det vara bra att veta vad som händer med ditt Snapchat-konto efter döden; läs om det här. 

2018-10-11-09:51:01

Ny lag i Grekland ska begränsa överviktiga turister

Tzatziki, folkmusik, kristallklart hav och vita husknutar – bara några av alla fantastiska saker som Grekland symboliserar. Att rida på en åsna kan många också tycka verka lockande, men nu begränsar landet möjligheterna att göra det. En sällsynt lag kommer att träda i kraft i Grekland. Landet ska nämligen förbjuda överviktiga personer att rida på åsnor på kärleksön Santorini. Mer specifikt förbjuder man dem som väger över 100 kg att rida på åsnor, skriver The Daily Telegraph.  Åsnorna lider  Det är främst i Santorinis huvudstad Fira som aktiviteten är som mest populär. I backen som åsnorna går i är underlaget hårt och ojämt. Beslutet att sätta en viktgräns har man tagit efter att bland annat djurrättsorganisationer uppmanat till åsnornas dåliga välmående. I takt med att åsnorna arbetar långa dagar och varje dag i veckan under högsäsongen blir de allt sämre. Öppna sår och stress är bara några av sakerna som åsnorna lider av menar djurrättsgruppena. Och faktum är att det bara skulle ta 30 minuter för en person att gå upp eller ner för backen, och endast två minuter med linbana.  Under den varma sommaren har "Stop Animal Abuse of Donkeys and Horses in Santorini" samlat in över 108 000 signaturer där de värnar om att INTE rida på djuren.  På sin hemsida skriver de bland annat: "Åsnorna är tvungna att stå att stå i solen med sina huvuden vid sidan av vägen och allt de gör är att gå upp och ner, upp och ner och bära människor som är för lata för att bara gå eller ta linbana. Så om du någonsin åker till Santorini - eller någon annan plats som erbjuder att rida på djur såsom åsnor eller elefanter – snälla, snälla, stöd inte denna tanklösa och onödiga djurtortyr." Åsnorna på Santorini klarar inte av att bära för tunga människor. Bildkälla: Pixabay Turismen har ökat markant På senare år har turismen ökat markant och i år har 32 miljoner från världens alla hörn har besökt Grekland, vilket är en ökning med 4,6 miljoner från förra året. Och det är faktiskt Santorini som toppar listorna enligt mätningarna.  Miljöaktivisten Nikos Chrysogelos är orolig över den ökade turismen.  – Vi kan inte fortsätta ta emot fler och fler turister. Vi kan inte ha små öar med små samhällen som tar emot 1 miljon turister under några månader, sa han till The Guardian i somras.  Nyheter24 har tidigare skrivit om att alla utländska par förbjöds att gifta sig på Rhodos. Här kan du läsa mer om det.

2018-10-13-15:35:43

5 saker du inte visste om Helena Bergström

Med stora roller i filmer så som Änglagård, Heartbreak Hotel och Sånt är livet är Helena Bergström kanske en av Sveriges mest kända skådespelerska. På senare år har hon även sysslat med regi och har regisserat filmerna En underbar jävla jul och Livet är en cirkus.  Men visste du att hon är ganska mycket yngre än sin man? Nyheter24 har listat fem saker som du kanske inte visste om henne. 20 år yngre än sin man  Helena är gift med stjärnregissören Colin Nutley och tillsammans har de två barn, dottern (och skådespelerskan) Molly Nutley samt sonen Timothy.  Året var 1990, som Colin regisserade filmen Black Jack och Helena hade en av huvudrollerna. Hon var 27 och han 47. Och hon har även berättat mer om det i tv-programmet "Tillsammans med Strömsteds".   – Jag ringde min kompis och sa: ”Den här regissören är fantastisk, det är helt otroligt”. Och då sa min kompis: ”Du är ju kär i honom”. Inte en chans, tänkte jag. Han var ju gift och 20 år äldre än jag, så det fanns inte i min värld att jag skulle kunna bli kär, berättade hon i programmet. Ålderskillnaden mellan Helena Bergström och hennes man Colin Nutley är 20 år. Bildkälla: BJÖRN LARSSON ROSVALL / TT #metoo-rörelsen När #metoo-rörelsen tog fart under hösten 2017 var Helena en av alla kvinnliga skådespelerskor som vittnade mot branschens förfärliga baksida.  – Jag headhuntades till Hollywood som 25-åring och bokades in på möten och middagar med gubbar som alltid var "very important persons". Det tog inte många minuter innan de började tåflirta under bordet, så jag drog därifrån helt enkelt, berättade Helena i en intervju i Göteborgs-Posten.  Programledare i Mello 2012 gjorde Helena debut som programledare när hon ledde Melodifestivalen tillsammans med Gina Dirawi och Sarah Dawn Finer. Fyra år senare, närmare bestämt 2016 var hon tillbaka i tävlingsprogrammet, men denna gång med roliga sketcher. Tillsammans med Sissela Kyle spelade de det gamla kärleksparet Lasse och Carl-Magnus som tittarna fick "besöka" i pauserna mellan de tävlande mellolåtarna.  Helena ledde Melodifestivalen 2012 men Sarah Dawn Finer och Gina Dirawi. Bildkälla: Claudio Bresciani / TT Sjuk sexscen Att "ligga" på film är ju något många skådespelare får göra under karriären. I Alexander Pärleros podcast har Helena berättat vilken den sjukaste scenen som hon har gjort – en sexscen tillsammans med Rolf Lassgård.  – Rolf skulle vara en bonde som var oskuld och jag kom dit som hushållerska och "lärde upp honom". Vår första sexscen skulle vara på en höboll och det skulle regna ute och droppa från taket. – Det var ganska kallt ute den sommaren så han som fixar saker bakom kameran tänkte vara snäll mot skådespelarna, så han skulle värma vattnet som ska droppa på dem. Colin sa då "bryt inte" och när vi började spela in började Rolf grymta HYSTERISKT och jag tänkte "men gud vad han spelar över". Men det visade sen när han tog av sig tröjan att det ryker från ryggen på honom, då inser man att han har kokande vatten på ryggen och han hade inte fått bryta, skrattar Helena när hon berättar i podcasten.  Vann över Greta Garbo och Ingrid Bergman När Guldbaggegalan gick av stapeln i januari 1995 fick svenska folket rösta fram århundrades bästa svenska skådespelare. Högst upp på prispallen stod då Helena som vann över sina konkurrenter som bland andra var Ingrid Bergman och Greta Garbo.  Nyheter24 har tidigare skrivit om saker du förmodligen inte visste om en annan Bergström, nämligen Ellen Bergström, läs mer om det här.

2018-10-14-15:01:12

Hunden Leo dog i tragisk olycka – fastnade i chipspåse

Barry James från Prenton, Storbritannien, hade lämnat sin hund Leo hos sina föräldrar.  – Jag hade lämnat Leo med mina föräldrar medan jag var på jobbet och de lät honom springa runt och leka, säger Barry James, rapporterar Metro.uk. Lyckades öppna ett köksskåp Det var när föräldrarna inte haft ett öga på Leo som han lyckats öppna ett köksskåp, där det fanns en öppnad chipspåse. Leo tog chipspåsen ur skåpet och släpade ut den i trådgården. När hunden åt av chipsen så fastnade påsen på hans huvud. Påsen som var i folie gjorde att Leo inte kunde andas, vilket gjorde att han kvävdes till döds. Och tyvärr var Barrys föräldrar helt maktlösa när de hittade Leo. – Det är förödande och inte något jag någonsin trodde att jag skulle behöva oroa mig för, fortsätter Barry. Men visst är det helt makalöst vad en så otroligt vanlig sak helt plötsligt kan förvandlas till en dödsfälla? Och inte heller är det något man önskar hända sin värsta fiende.  Råd till djurägare Efter att Barry kunnat ta lite distans från händelsen har han läst om flera andra människors husdjur, som varit med om liknande saker, skriver Metro.uk. Därför har Barry informerat på sitt Facebook-konto om hur människor kan undvika att det hemska händer i någon annans hem.  Barrys råd till djurägare är att om man har en påse chips eller liknande påse hemma som är öppnad, bör man öppna upp den helt, så inte ett djur kan fastna med huvudet i. Vill man inte göra det så är en idé att låsa in dem långt utom räckhåll för djuren. En djurägares värsta mardröm är när ett husdjur mister livet. Men om nu någon död kan vara bättre än någon annan, så kanske en naturlig död är lite bättre än ett plötsligt mord? Nyheter24 har tidigare skrivit om kaninen Gaston som blev avrättad, hemma i sin bur. Här kan du läsa mer om den tragiska händelsen. 

2018-10-13-08:34:54

Flygplanskrash i Tyskland – tre personer döda

Ett mindre sportplan har kört in i en folksamling på ett flygfält. Det var alltså i delstaten Hessen i Tyskland som det hemska inträffade. Hessen ligger nära Frankfurt, men det var alltså inte ett stort passagerarplan i olyckan, utan ett mindre privatplan.Det var vid 15:45 på söndagseftermiddagen som olyckan skedde. Det verkar vara minst tre personer som ska ha mist livet, däribland ett barn. Barnet som avlidit enligt rapportering var endast tio år gammal.Åtta människor ska ha skadatsYtterligare åtta människor ska ha skadats när flygplanet kört på dem, rapporterar tyska Bild.  Det som ska ha orsakat den fruktansvärda olyckan är en misslyckad landning. Men det som är lite märkligt är att när väl olyckan inträffade, så ska väderförhållandena ha varit goda. Vilket gör att man fortfarande inte vet som gjorde att landningen misslyckades.Förlorat kontrollenMen det var när planet försökte lyfta igen, som piloten ska ha förlorat kontrollen totalt, skriver Aftonbladet. Då ska alltså flygplanet ha flugit eller kört igenom en barriär och sen rakt in i åskådarna. Sportplanet som har kraschat är ett mindre privatplan av modellen Cessna.Populärt ställeFlygfältet som privatplanet kraschade på ligger på ett berg som heter Wasserkuppe, vilket faktiskt är den högsta toppen i bergskedjan Rhon.Det ska vara ett populärt ställe bland piloter, och fältet har trafik med allt från glidflygning, små motorflygplan, turistflyg, modellflygplan men också ultralätta flygplan.OffrenMen om dödsoffren ska ha tillhörts samma familj är fortfarande oklart. Och polisen har faktiskt fortfarande inte bekräftat antalet skadade, uppger Expressen.En annan landning som minst sagt har gått till historien är ju när ett flygplan tvingades nödlanda på grund av stank. Ja, det är sant. Det var en man ombord på planet som luktade så illa att de helt enkelt var tvungen att landa. Den personen vill man ju verkligen vara? Vill du läsa mer om hela händelsen? Då kan du läsa mer här.

2018-10-14-17:54:52

5 saker du förmodligen inte visste om Sarah Sjöström

Vi är många som har hejat fram, fascinerats och varit glad över Sarah Sjöströms succéer i oräkneliga bassänger runt om i världen. Hon har plockat hem EM-guld, VM-guld och OS-guld och det är svårt att se ett slut på den fantastiska resan som hon har bjudit med oss på. Men visste du till exempel att Sara Sjöström var nära på att lägga ned simningen för att hon tyckte att det var tråkigt? Nyheter24 listar fem saker du förmodligen inte visste om vår fantastiska simmerska!  Var nära på att lägga av Vi börjar med det vi tidigare nämnde. Och hur ofattbart det än verkar så var det faktiskt så att Sarah var nära på att lägga ned med simningen under en period i sitt liv.  Hon tyckte nämligen att det var tråkigt och var inte alls speciellt intresserad av idrott innan hon flyttade till Handen från Hägersten, i Stockholm. – Först tyckte hon att simning var tråkigt och funderade på att lägga av. Men de nya kompisarna i klubben Södertörn gjorde att hon ändå fortsatte. Vi försökte också peppa henne, även om valet förstås var hennes eget, säger Sarahs mamma och pappa i en intervju med tidningen Allas. En riktig vinnarskalle Ja Sarahs föräldrar kunde avslöja i samma intervju att Sarah var en riktigt talang och när man kombinerade talang med en sjuk vinnarskalle så blev det succé. – Vi fick höra av tränarna att hon hade rätt vattenläge. Och så var vi medvetna sedan tidigare om att hon har en riktig vinnarskalle. Spelade vi spel blev Sarah galen om hon förlorade. Och när vi spelade minigolf fanns risken att klubban kunde gå av, haha. Hon ville vinna allt och jämt, säger föräldrarna till Allas. Relationen Det är inte ofta man hör att det talas så mycket om Sjöströms relation men det är faktiskt så att hon har hittat någon att gulla med i hennes sambo Johan. De träffades 2012 och sedan dess har de varit ett par. – Johan bodde i Frankrike då och det dröjde ett år innan vi flyttade ihop. När vi väl hade gjort det var det som allt föll på plats, säger Sjöström i en intervju med DN. Vann en limpa I sin allra första tävling så vann Sjöstrom faktiskt inte en pokal, medalj eller något liknande. Utan det hon fick med sig hem var istället... wait for it... en brödlimpa. Det fina priset kammade hon hem redan som elvaåring.  – Kanske inte det roligaste att få när man är i den åldern. Tur att priserna förändrats lite sedan dess, skrattar de, säger Sjöströms föräldrar i en intervju med Allas. Vann EM-guld som 14-åring Något som många redan har glömt bort, för det känns ju mer eller mindre som att allt människan rör blir till guld, är att hon vann sitt första EM-guld redan som 14-åring. Bara en sån sak va? Under OS i Rio fick Sarah Sjöström inte träffa sin pojkvän Johan. Vi har skrivit allt du behöver veta om det här!

2018-10-14-15:03:21