Anställd på SD-kansliet anklagas för våldtäkt mot 16-åring

En förundersökning har inletts mot en anställd på Sverigedemokraternas riksdagskansli gällande våldtäkt mot en 16-åring, det avslöjar idag Aftonbladet. 

Mannen ska ha en framträdande roll i Sverigedemokraternas ungdomsförbund Ungsvenskarna, och våldtäkten ska ha skett i mannens lägenhet i augusti i år efter en utekväll där flickan ska ha blivit så full att hon inte kunde stå upprätt. 

Flickan har minnesluckor från kvällen, men minns att hon fann sig själv naken på tjänstemannens säng, att han stod och onanerade över henne och fick utlösning i hennes mun. 

– Jag började förstå att det han gjorde mot mig inte var okej. Att jag inte gjorde något fel. Att jag var så full att jag knappt kunde gå än mindre ha sex, säger flickan till Aftonbladet

En förundersökning mot mannen har nu inletts.

Läs hela nyheten:
Anställd på SD-kansliet anklagas för våldtäkt mot 16-åring

Publicerad: 2017-11-22 klockan 17:12

Fler nyheter från Nyheter24

Niklas Busch Thor: "Ebba tänkte 'nu dör han'"

Niklas och Ebba Busch Thor är ett av Sveriges mest kända par. Han är allsvensk fotbollsspelare, hon är partiledare för Kristdemokraterna och riksdagsledamot.  Paret har varit tillsammans under många år och har två barn tillsammans. Men det finns ett ögonblick då allting hängde på en väldigt skör tråd. Våren 2015 upptäckte Niklas att han led av epilepsi – och det första anfallet blev en fruktansvärd upplevelse för det unga paret.  Det började med att Niklas Busch Thor kände benet domna bort, han lämnade då över sonen Birger till Ebba eftersom han kända att något var fel. Sen fick han sitt anfall.  – Jag faller ihop och krampar. Hon tror på fullaste allvar ”nu dör han, vad gör jag?”. Det var skitjobbigt för henne, berättar Niklas Busch Thor i podden Studio Allsvenskan.  Efter en liten stund insåg Ebba att Niklas kvicknade till. Men skräcken var långt ifrån över. När hon pratade med sin man fick hon inget svar.  – Hon fick ingen kontakt med mig, jag kände inte igen henne. Hon trodde jag var borta, att det inte fanns något kvar där inne, berättar Niklas Busch Thor.  Först på sjukhuset vaknade Niklas väl upp, och sen dess har han lärt sig leva med sjukdomen. Vill du läsa mer om Ebba Busch Thor? Det kan du göra här!

2018-10-19-14:19:30

Skådespelaren Cecilia Forss blir mamma för första gången

Bebislycka i den svenska kungakretsen! Skådespelaren Cecilia Forss och pojkvännen Fredrik Von Der Esch väntar barn och under våren blir de alltså föräldrar för första gången.  För tidningen Mama berättar Cissi om vad hon längtar mest efter att bli mamma.  – Att hålla i, pussa på och lära känna den lilla krabaten, upptäcka personligheten och se vem hon eller han är lik, säger hon till tidningen Mama.  Koppling till kungahuset När det lilla barnet välkomnas ut till jordelivet kommer hon eller han att få direkt koppling till vårt svenska kungahus. Den blivande pappan Fredrik är nämligen nära kompis till kronprinsessan Victoria och gudson till drottning Silvia, skriver Expressen.  Ja, kanske kan vi gissa på att kronprinsessan Victoria är ett tippat förslag som gudmor för den lilla krabaten? Kommer att synas mycket framöver Men än är det är ett tag kvar till Cissi blir mamma, och fram till dess ligger hon inte på latsidan. Vi kommer nämligen få se en hel del av henne! Först och främst har hon precis släppt nya boken "Paketlandet", som bland annat handlar om rädslor.   – ”Paketlandet” är en fortsättning på min första bok ”Fislandet”, men historien är fristående. Den handlar om en vuxen person som är livrädd för barn. Men också om att utmana sig själv, att våga möta sin rädslor och vikten av nåt som kallas snällslajm, säger hon till tidningen Mama.  I november kommer hon att leda årets mama-gala, något som är perfekt nu inför henne och pojkvännens stundande livsförändring – perfekt för att få lite tips från andra mammor.  Bara någon vecka efter får vi se henne 15 minuter varje dag på SVT1. Då är det nämligen Cissi som spelar mamman SAnna i familjen Storm i årets julkalender ”Storm på lugna gatan".  Tidigare har vi sett henne som Ica-Cindy i de populära reklamerna samt som Jennifer i filmen "I rymden finns inga känslor".  Nyheter24 har tidigare skrivit om landslagsspelaren Victor Nilsson Lindelöf och hans fru Maja Nilsson Lindelöf som även de väntar tillskott. Läs mer om det här!

2018-10-19-17:07:36

Polisen avfyrade 25 skott mot Eric Torell – dödande skottet träffade ryggen

I början av augusti rymde Eric Torell, 20, hemifrån med sin leksakspistol i Stockholm. Stunder senare hade han blivit ihjälskjuten av tre stycken poliser. De tre poliserna avfyrade 25 stycken skott, Eric träffades av tre varav det dödande skottet träffade honom i ryggen.  Poliserna har sedan dess hävdat att Eric Torell sköts ihjäl i nödvärn. Skottet i ryggen var omedelbart dödande Eric träffades av tre stycken skott, varav ett i ryggen. Det skottet som träffade ryggen ska ha varit omedelbart dödande säger målsägandebiträdet Thomas Nilsson till Expressen. – Den uppgiften har lämnats av åklagaren att det skjutits 25 skarpa skott vid händelsen. Tre har träffat målsäganden Eric, och ett av de tre skotten bedöms ha varit omedelbart dödande, säger Nilsson till Expressen. Med dessa uppgifter så menar Nilsson att det har väckts många frågor om skjutningen som man måste få svar på. – När det här beskedet nu har fått spridning om antalet skott och var de har träffats kan jag nu säga att det är exceptionella uppgifter som leder till många frågor som måste besvaras.  Erics mamma: "Det är helt chockerande" Katarina Söderberg, Eric Torells mamma, berättar till Expressen att hon var helt chockerad över polisens agerande den natten.  – Jag tycker att det är helt chockerande. Hur kan det behövas 25 skott? Och de hävdar nödvärn de här tre poliserna. Men hur kan det vara det, om man skjuter någon i ryggen? Man kan inte vara hotad av någon vars ryggtavla man har framför sig, säger hon till Expressen. Poliserna fortsatt i arbete En vecka efter skjutningen så togs de tre poliserna ur yttre tjänst, men än jobbar de kvar. Det utreds nu om de tre poliserna begått tjänstefel samt om poliserna gjort sig skyldiga till vållande till annans död, enligt målsägandebiträdet skriver Aftonbladet. Som det ser ut just nu så kan det komma att dröja ett bra tag innan chefsåklagaren fattar beslut om att antingen väcka åtal eller lägga ner förundersökningen mot poliserna. – Jag hoppas kunna komma med ett besked före jul, men det är bara en förhoppning, säger Chefsåklagare Martin Tidén till Aftonbladet.

2018-10-19-18:15:02

Sverigedemokraterna klättrar i ny mätning – knappar in på Moderaterna

Det har gått lite mer än en månad sedan det svenska folket gick till valurnorna för att bestämma vilka som skulle styra landet de kommande fyra åren. När resultatet väl kom så började det stora och svåra jobbet att få till en ny regering. Ett jobb som fortfarande pågår och kan fortsätta ett tag till. Men är alla nöjda med vad de egentligen röstade på? I en ny mätning som visar vad det svenska folket skulle rösta på idag som Svenska Dagbladet tillsammans med Sifo har gjort, så verkar det som att vissa partier har tappat förtroende från den 9 september och att vissa har fått ökat förtroende. Sverigedemokraterna knappar in på Moderaterna Ett av de partierna som förtroendet har ökat för är Sverigedemokraterna, som ser ut att knappa in på Moderaterna rätt så rejält i den nya mätningen. Och i och med ett resultat på 18,6 med det bara är 0,2 procent ifrån att vara lika stora som Moderaterna. Tuffast för Liberalerna och Miljöpartiet  Det är trots allt bara en mätning men indikationerna av resultatet säger att det ser tufft ut för Miljöpartiet och Liberalerna när det gäller förtroende bland deras väljare. Liberalerna tappade hela 0,6 procent och landade på 4,9 procent i Sifos mätning medan Miljöpartiet ligger och puttrar på 4,1 procent, alltså 0,3 procent mindre än deras valresultat. – Väljarbarometern visar att Liberalerna inte har särskilt mycket manöverutrymme. Partiet ligger inte långt ifrån fyraprocentsspärren, vilket borde stressa dem i det här läget, säger Toivo Sjörén som är opionschef på Sifo till Svenska Dagbladet. on_script_ready(function() {m('#chart_6493316').charts.init('Partiernas valresultat och resultatet från Sifos mätning.','Bar', ['Vänsterpartiet: ','Vänsterpartiets valresultat: ','Socialdemokraterna: ','Socialdemokraternas valresultat: ','Miljöpartiet: ','Miljöpartiets valresultat: ','Moderaterna: ','Moderaternas valresultat: ','Centerpartiet: ','Centerpartiets valresultat: ','Liberalerna: ','Liberalernas valresultat: ','Kristdemokraterna: ','Kristdemokraternas valresultat: ','Sverigedemokraterna: ','Sverigedemokraternas valresultat: '],['7.9','8.0','29.4','28.3','4.1','4.4','18.8','19.8','9.1','8.6','4.9','5.5','6.0','6.3','18.6','17.5']);});

2018-10-19-17:08:11

65 grymma partyprylar för dig som aldrig säger nej till fest

Här är allt du behöver för att fixa en grym fest, höja partystämningen eller bara göra vardagen lite festligare! 1. Cocktailset Blanda drinkar som ett proffs med hjälp av det här cocktailsetet som innehåller allt en bartender behöver.  Dessutom får du med en bok med 100 drinkrecept att inspireras av! Här hittar du setet. 2. Om sanningen ska fram Det här spelet testar dina fördomar och hur bra du är på att läsa andra människor. Du ska svara ja eller nej på olika frågor, och medspelarna ska samtidigt gissa vad du svarar. Den som har flest rätt vinner! Här hittar du spelet. 3. Prosecco pong En lite mer festlig version av beer pong! Vem dricker inte hellre prosecco än öl? Här hittar du spelet för 149 kronor. 4. Party pong Det här är beer pong, fast mycket roligare! Under varje mugg placeras ett kort och när muggen lyfts måste alla göra utmaningen på kortet. Här hittar du spelet som kostar 99 kronor. 5. En vattenmelonstapp   Servera en god drink ur en vattenmelon med den här tappen. Den kostar bara 149 kronor och du hittar den här.  6. Disturbed Friends Ta reda på hur "sjuka" dina vänner egentligen är. I det här spelet ställs du inför olika galna eller hemska scenarion och måste välja mellan olika alternativ. För medspelarna gäller det att gissa vad du väljer! Ett riktigt roligt spel som garanterat kommer leda till många skratt. 7. Roliga glas  Är du en party queen? Med det här glaset kan ingen tvivlar på vem du är.  8. Siffer- och bokstavsballonger Dekorera festen med de här snygga ballongerna. De finns i flera olika färger och du hittar siffror här och bokstäver här. 9. Självlysande armband Den perfekta festaccessoaren! Klicka hem ett 50-pack här för 99 kronor, och dela ut till dina gäster! 10. Pricka snoppen Det här spelet går ut på att en av er tar på sig den rosa snoppen, och de andra ska försöka pricka den med så många ringar som möjligt! Spelet kostar 149 kronor här. 11. Fishbowl När du varit utomlands har du säkert druckit ur en fishbowl, det är himla kul och väldigt socialt. Här kan du klicka hem en fishbowl som kommer göra festen betydligt roligare.  12. Partymarkör  Vill du ha koll på din drink, ditt shotglas eller ditt vinglas? Med dessa partymarkörer som endast proffsen på fest har, så får du din drink ifred. Här hittar du festprylen.  13. Partyglow för håret  Pimpa till ditt hår med den här UV-reaktiva hårfärgen som verkligen får dig att lysa upp på festen. Och du kan vara lugn, det är väldigt enkelt att tvätta bort det med vanligt schampo. Här hittar du färgen.  14. Piñata En roligare version av fiskdamm – man är aldrig för gammal för en piñata! Du hittar enhörningen här och T-Rexen här.  15. Twerk pong Se vem på festen som är bäst på att twerka! Knyt lådorna runt midjan, sätt på musiken och se vem som lyckas tömma sin låda först. Du hittar spelet här. 16. Drinkmix Gör goda drinkar med smak av till exempel passionsfrukt eller kokos med hjälp av de här drinkmixarna, som också blir en riktigt bra present. Du hittar kitet här för 149 kronor.  Ännu fler mixar med smaker som sour apple och vattenmelon hittar du här. 17. Lip twister Det här sjukt roliga spelet går ut på att svara på frågor och göra olika utmaningar – allt med en "lip twister" i munnen! Här hittar du spelet för 299 kronor. 18. Helium Heliumballonger är ju himla kul! Klicka hem en heliumbehållare som räcker till 30 eller 50 ballonger här. 19. Självlysande glas Det är något med allt som är självlysande som genast höjer feststämningen. Du hittar glasen här. 20. Ölbryggningskit  Det här örbryggningskitet fungerar alldeles utmärkt för dig som vill brygga öl, oavsett om det är lager, veteöl eller IPA. 21. Drinkroulette Enkla regler: den som har numret som kulan stannar på måste ta dricka. Här hittar du spelet. 22. Ölspelet Ölspelet är ett quiz där du måste dricka öl varje gång du svarar fel på en fråga. Spelet har fått riktigt positiva recensioner! 23. Konfettikanon  Det är en härlig känsla att skjuta ut konfetti från ett rör. Om du inte har gjort det så har du verkligen missat något och det är en pryl som får ett party att verkligen kicka igång. Här hittar du röret för endast 49 kronor.  24. Droppkork Slipp spill och häll upp drycken lika snyggt som en bartender med en sådan här droppkork som du fäster på flaskan. Du hittar den här. 25. Självlysande sugrör Gör vilken drink som helst härligare och mer festlig! De här självlysande sugrören fungerar som vanliga glowsticks och du hittar dem här.  26. Kylare för vin eller champagne Finns det något värre än när drycken blir varm? Håll den kyld med den här snygga hinken. Du hittar den här för 199 kronor och kan även köpa till ett golvställ.  27. Shotglas Det är alltid bra att ha en laddning med shotsglas i barskåpet! Dessa i plast kostar 29 kronor för 40 stycken. 28. Belysning för toalett Rörelseaktiverad belysning som du kan ha i åtta olika färger. Gör toaletten riktigt festlig! Spana in belysningen här. 29. Roliga drinkunderlägg De här drinkunderläggen skyddar inte bara ditt bord, de blir också ett riktigt roligt inslag på festen! Köp underläggen här för 99 kronor. 30. Twist pong En twist på klassisk beerpong! När bollen hamnar i din mugg ska du snurra pilen och göra det som står – det kan vara allt ifrån att byta muggar med motspelaren till att dricka dubbelt eller göra ett trick. Spelet finns att köpa här. 31. Frysbart glas De här glasen lägger du bara in i frysen en stund, och sedan håller de din dryck kall i upp till tre timmar. Ett glas blir ditt för 69 kronor! 32. Chokladfontän  Vem skulle inte bli lycklig om det fanns en chokladfontän på festen? Här hittar du den. 33. Hot dog-maskin  Bjud gästerna på korv med bröd. Den här maskinen grillar korven och rostar brödet samtidigt. Klicka hem den här. 34. Vinglas direkt i flaskan Hur jobbigt är det inte att fylla på vinglaset? För att slippa denna ytterst jobbiga process kan du använda detta vinglas som du bara placerar i flaskan och så kan du dricka ur direkt. Här finns glaset för 199 kronor. 35. Dryckeshållare Hur härligt att ha denna dryckeshållare hemma inför hösten och vinterns festligheter? Här finns den för endast 199 kronor. 36. Råsaftcentrifug Efter en hård helg kan man behöva starta måndagen med en fräsch juice på frukt och grönsaker. Denna råsaftcentrifug blir din här för endast 499 kronor. 37. Med andra ord  Det här är ett spel som leder till vilda diskussioner och pikar gentemot varandra. Spelet går ut på att du ska, under tidspress, förklara en sak men använda andra ord och dina lagkamrater ska gissa rätt - du hittar det populära spelet här.  38. What do you meme Här är spelet som är för invecklat att förklara med bara några meningar. Här hittar du spelet, och kan läsa på om hur det fungerar. Vi garanterar dock att det är kul – speciellt om du är ett fan av memes!  39. Snoppsugrör Kanske lite barnsligt men väldigt roligt! Perfekt för möhippan, till exempel. Du hittar sugrören här för 39 kronor. 40. Ring med kapsylöppnare Med en ring som också är en kapsylöppnare behöver du aldrig springa runt och leta efter öppnaren igen! Här köper du den. 41. Kuber som kyler din drink De här smarta kuberna fungerar som iskuber, förutom att de inte smälter eller späder ut din drink. Mycket smidigare och dessutom ser det snyggt ut. Kuberna kostar 199 kronor här. 42. Popcornmaskin Popcorn = party! Här hittar du popcornmaskinen. 43. Fia med hutt Fia med hutt är en kopia av det klassiska spelet fia med knuff. Enda skillnaden här är den att det är ett dryckesspel. Här hittar du det för 199 kronor.  44. Ascoola 90-talet  Bli nostalgiska tillsammans! För 199 kronor får du det här frågespelet som avhandlar allt kul som hände under 90-talet. Testa dina kunskaper här.  45. En riktigt bra öltapp  En grym öltapp som inte bara är snygg, den ser till att ölen smakar som bäst tack vara dess teknik. Här kan du spana in öltappen ytterligare.  46. Hopfällbar fickplunta Den här smarta pluntan sägs vara världens första ihopvikbara fickplunta. Genast blev det mycket enklare! Du hittar dem här för 99 kronor. 47. Snacks Snacksen är självklart ett måste! Vad sägs om mumsiga barbeque-snacks eller kanske ostbågar med cheddar? 48. Kylbrunn Inget problem just nu kanske, men när det blir varmare ute. Den här smarta kylbrunnen rymmer 24 burkar eller små flaskor. Den kostar 499 kronor här. 49. Godis Köp godis i storpack så att alla på festen kan njuta! Här hittar du en massa olika sorter. 50. Banner Visa festens tema med en fin banner! Klicka hem den här för 99 kronor. 51. Iskross Fixa krossad is att servera med dina drinkar med den här smidiga iskrossen. Den kostar 299 kronor och du hittar den här. 52. Unicorn Ring Toss Det här söta spelet går alltså ut på att någon tar på sig diademet och de andra ska träffa hornet med ringarna. Spelet hittar du här för bara 99 kronor. 52. Kometkork Pryd flaskans kork med glitter så blir det mycket roligare att poppa bubblet! Du hittar ett fyrpack här för 49 kronor. 53. Glitterdraperi Välkomna gästerna med det här härliga draperiet som entré till festen! Glitterdraperiet kostar 69 kronor här. 54. Slushmaskin  Gör riktigt goda drinkar i slushform med den här slushmaskinen. Klicka hem den här.  55. Hur fan visste du det?  Frågespelet som sätter dig och dina kompisars kunskaper inom udda områden på prov. Ett väldigt populärt spel som endast kostar 149 kronor.  56. Fånga minnen direkt med en polaroidkamera Dokumentera hela kvällen direkt med en polaroidkamera eller placera ut direkt på borden och låg gästerna gå loss. Här finns den i många olika färger. 57. Discolampa Den här roterande discolampan kostar bara 99 kronor. Här kan du köpa den. 58. Vem i rummet-frågespel  Här har vi ett frågespel som är riktigt roligt att spela på en förfest och testar ens fördomar om de i rummet. Vem skulle klara sig sämst på en öde ö? Vem kissar i duschen? Vem i rummet är ett frågespel där ni ska välja en person i rummet utifrån en fråga. Här hittar du det.  59. Öl-backpack  Hur coolt hade det inte varit att ha en sådan här när man går på fest? Här kan du köpa den.  60. Roliga drinkpinnar Som du ser på bilen är det tänkt att du sätter drinkpinnarna i en isform för att sedan lägga dem i glaset. Förslagsvis i en fishbowl som du hittar ovan. 61. Enorm ishink Varför nöja sig med en vanlig ishink när man kan köpa en enorm ishink? I den här får du plats med otroligt många flaskor och kylda glas. Klicka hem en här. 62. Fickplunta  En fickplunta behöver alla partyprissar ha. Den här roliga varianten av kan du hitta här.  63. Godisshots Med en sådan här flaska kan du göra dina egna smaskiga godisshots. Du hittar alla smaker här! 64. Den ultimata drinkboken I den här fina boken finns recept på 60 klassiska drinkar, tillsammans med historia och kul fakta. Här hittar du den. 65. Shaker Den här snygga shakern blir en riktigt snygg dekoration i köket eller på drinkvagnen! Här hittar du den.

2018-10-19-16:19:16

Här är listan: 100 saker du måste ha enligt svenska folket

Vi har listat 100 roliga prylar som svenskarna älskar att shoppa! Allt från saker till köket till upplevelser och snacksen som toppar listorna just nu.1. Coca-Cola kyl Yes svenska folket älskar denna läskande dryck. Och då självklart även denna kyl att ha hemma då suget slår till. Här finns den att köpa!2. Vädervarnare Nu kan du få veta höstens väder med hjälp av den här vädervarnaren som använts på fartyg för att förutspå vädret sedan 1750-talet. När kristallerna i glaset är synliga betyder det dimmigt väder, och är glaset molnigt är ett åskväder på väg, till exempel. Köp vädervarnaren här.3. London En weekend i London, här ingår flyg och boende centralt. Hela dealen blir din här för endast 1 945 kronor. Spana in vilka datum det finns och boka dig en resa innan dealen tar slut. 4. Högtalare i duschen Börja dagen med att bjuda på lite skönsång i duschen. Den här högtalaren är gjord för att ha i badrummet och lyssna på musik i duschen! Den blir din här för 199 kronor.5. Prosecco pong Svenska folket älskar alla anledningar till att få svepa ett glas bubbel! Bjud över några vänner och spela den lite finare varianten av Beer Pong, nämligen Prosecco Pong. 6. Nostalgigodis Mumsa i dig barndomsfavoriter som hockeypulver, Jenka och nöt-crème i höstrusket. Du hittar massvis med retrogodis här. De är så älskade. 7. Ljuslyktor Skultuna Har du sett Skultunas senaste färger på dessa populära ljuslyktor? Tre nya färger som finns att köpa här. Härligt med en färgklick nu i höst. Så många köper hem dessa fina ljuslyktor.8. Sushi bazooka Svenskarna känner sig sjukt exotiska när sushi serveras med vibbar från andra länder. Så köp hem en bazooka och gör egen sushi, i mängder. Du hittar det här.9. Kåtpiller  Vad sägs om ett kåtpiller för partyprissen? Här hittar du dem. Väldigt populära i vårt avlånga land. 10. Dubai Vad sägs om en resa till Dubai? I denna deal är resorna dit nedsatta upp till 43 procent. Du bor 5 nätter på ett lyxigt hotell mitt i stan, wow. 11. AbZora Balls HUR roligt att ta hem några vänner och spela fotboll, med dessa bollar runt kroppen? Här finns de att köpa. Och vi är så sugna på att testa!12. Cornflakesdispenser Denna prylar ligger väldigt högt på topplistorna. Är du sugen på att förvara flingorna snyggt så är den här smarta cornflakesbehållaren perfekt. 13. Mobilskal Riktigt snyggt mönstrat skal från Ideal Of Sweden. Det blir ditt för 299 kronor. Skalen som toppar listorna hos svenskarna. 14. Cocktailset Många köper hem ett cocktailset. Paketet innehåller alla verktyg som behövs för att göra dem riktigt proffsiga. Klicka hem det här för 249 kronor.15. Smögen Hafvsbad Ta med någon du gillar och koppla av på Smögen Hafvsbad utanför Göteborg. Just nu kan du boka en övernattning nedsatt från 2 680 till 1 850 kronor. Här hittar du erbjudandet. Så många köper denna deal just nu! 16. Gameboy Roa dig som i gamla goda tider – med ett Gameboy! Denna retro-favorit innehåller 150 roliga spel! Klicka hem det här för 199 kronor. Du minns den väl från förr?17. Högtalarkudde Den här kudden har en inbyggd högtalare, som du dessutom inte känner av! Perfekt nu när man vill ligga i sängen och gosa! Du hittar den hos Partykungen för 199 kronor. Väldigt populär gadget!18. Bacontoaster Att laga bacon är väl inte särskilt svårt, men en förklaring till varför den här produkten säljer så bra kan vara det faktum att det underlättar tillagningen. Tillaga det perfekta krispiga baconet till din bjudning med den här bacontoastern. Den finns att köpa här.19. Ljus kappa Den här snygga ullkappan kommer från Filippa K och är i en härlig ljus färg. Den finns även i mörkblått och du kan köpa den här. En av de mest köpta jackorna denna höst!20. Twist pong Ett av Sveriges mest spelade partyspel, och vi förstår varför.En twist på klassisk beerpong! När bollen hamnar i din mugg ska du snurra pilen och göra det som står. Spelet finns att köpa här. 21. Skål till fredagsmyset Är du det minsta lat vet du hur jobbigt det är att behöva sträcka sig efter både chips och dipp i olika skålar. Då är detta lösningen. Den smarta skålen hittar du här. Vi förstår varför skålen är så älskad. 22. Barcelona Sex nätter i Barcelona med flyg tur och retur för en grym deal här. Hur underbart att resa till värmen och njuta av restauranger och shopping? Barcelona är en av de städer Svenskarna helst reser ti.. 23. Pekskärmsvantar Att ta på sig vantar är lika med att inte kunna scrolla på mobilen. Men inte nu längre, de här smarta touch vantarna gör att du kan surfa på som vanligt i din smartphone samtidigt som du håller värmen. Du hittar dem här! 24. En egen öltapp Upplev fantastisk öl med den här ölkranen! Finns i två olika storlekar här. Visst förstår man varför så många har den hemma. 25. Gör egen glass Men det är en rolig pryl att ha i hemmet och ärligt talat är det mysigt att krypa ihop i soffan, tända några ljus och äta glass. Med det här glasskitet kan du göra eget glass. och då är ännu godare. För endast 299 kronor blir den här din. En väldigt populär pryl vi sett på många sociala medier.26. Liten kyl Här är en minikyl som är enkel att ladda och som du kan placera bredvid soffan eller sängen. Man vill ju nämligen inte gå upp i onödan. Kylen rymmer ungefär 15 burkar, med andra ord får du plats med rätt så mycket i minikylen. Här kan du hitta den. 27. Nice Fyra nätter på ett lyxigt hotell samt flyg tur och retur till Nice. Blått vatten och drinkar i solnedgången med någon du håller kär. Hela dealen finns just nu här för endast 4 375 kronor. För visst älskar man Nice.28. Enorm nallebjörn Vem blir inte glad för en gosig nalle som är hela en meter hög? Kryp ner i sängen med denna och du kommer inte ångra dig.  29. Värmetofflor Nu när kylan kommer är ett par värmande tofflor perfekta. Du värmer dem alltså i mikron, så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer om dem här, och vi hittar dem på topplistan.  30. Pannband med hörlurar Det är många som sover med hörlurar – och hur jobbigt är det inte när sladden trasslar och typ stryper en? Det här mjuka, smarta pannbandet har inbyggda hörlurar – perfekt om du sover med nån som snarkar! 31. Spa på Skepparholmen Övernatta på fina Skepparholmen Nacka och njut av bad, bastus och sköna behandlingar. Du kan även träna i gymmet eller testa yoga och meditation. Boka här till 41 procents rabatt. En väldigt populär deal, passa på innan den tar slut. 32. Ljusbox Många har en sådan här skylt hemma med valfri text. Den blir din för 249 kronor här.33. Sexigt spel Ha en het kväll tillsammans med din älskling med det här spelet. Det innehåller sexiga och spännande utmaningar och avslutas med att spelets vinnare får välja en fantasi att förverkliga. Här hittar du spelet. Sveriges hetaste spel! 34. Elektrisk skovärmare Nu när hösten här med regn, rusk och kallare temperaturer. Med den här elektriska skovärmaren slipper du frysa. Det är bara att stoppa ner den i din våta sko och snart är de varma och sköna igen. Du hittar dem hos Partykungen! Den köps mest i Norrland!35. Carmex Cherry Det här vårdande läppbalsamet med körsbärssmak är väldigt populärt. Det innehåller solskyddsfaktor och är perfekt både på stranden och i skidbacken. Här hittar du det!36. Sminkspegel Att sminka sig i en spegel med bra ljus är verkligen något som underlättar. Många äger den för att den dessutom är väldigt fin i hemmet. Denna spegel finns här för 199 kronor – kap!37. Bordpingis Stanna inne och spela pingis med det här enkla setet som gör att du kan spela pingis på matbordet. Setet som finns här, innehåller racket, bollar och ett nät. 38. Milkshake maker Den här fina milkshakemixern gör riktigt goda smoothies eller milkshakes till dig och kostar bara 199 kronor! 39. Godisunderkläder Spendera en hel dag under täcket och överraska din partner med dessa underkläder  – helt gjorda av godis. Du hittar dem här.40. Klänning med volanger Den perfekta vinröda färgen, och volangerna gör klänningen till en liten dröm. Den blir din här nu nedsatt till 499 kronor. Klänningen som toppar listorna!41. Våffeljärn En morgon i sängen och nygräddade våfflor – hur härligt låter inte det? Klicka hem detta rostfria våffeljärn här. Visst säljs det allra flest i Norge, men svenskarna uppskattar också produkten.  42. Massageolja En skön massage säger man ju inte nej till. Den här massagegelen finns i flera goda dofter och funkar även bra att använda som glidmedel, om massagestunden skulle hetta till lite extra.  43. Toalettfotboll Badrummet är ofta en varm plats. Det är helt enkelt lätt att spendera lite längre tid där än vad som är socialt accepterat nu under hösten. I så fall kan de vara värt att investera i den här toalettfotbollen. Här hittar du den för 199 kronor. 44. Vinglas direkt i flaskan Hur jobbigt är det inte att fylla på vinglaset? För att slippa denna ytterst jobbiga process kan du använda detta vinglas som du bara placerar i flaskan och så kan du dricka ur direkt. Här finns glaset för 199 kronor.45. New York Men alltså wow, sex nätter på hotell i centrala New York flyg tur och retur för 5 825 kronor. Njut av hösten i denna stad med allt vad den har att erbjuda. 46. Filt med ärmar Den här filten passar väldigt bra till en frusen person! Hur bra som helst inför den kyliga hösten.  Den är gjord i mjuk fleece och har ärmar, vilket gör att du slipper problemet med att vara invirad i en filt samtidigt som du använder armarna till något. Här hittar du filten som kostar 349 kronor. 47. Koppvärmare  Finns det något värre än kallt kaffe? Jo, kallt kaffe när det är kallt ute. Problemet är dock löst med den här koppvärmaren som faktiskt bara kostar 99 kronor. En väldigt uppskattad produkt i vårt land. 48. Smidig sängförvaring Den här praktiska sängförvaringen är hur bra som helst – speciellt för att bli av med småsaker som gör det stökigt och som du inte orkar ha långt bort. Spana in den här. 49. Arg mamma mikrorengörng Vi alla vet hur jobbigt det är att rengöra mikron och ännu värre för den som är lat. Denna grymma arga mamma ställer du bara in i mikron så ångar den så all smuts låssnar. Här finns den för 99 kronor. 50. Gosig kudde Det är inget fel i att vara själv. Men ibland vill man kanske ha lite närhet, och då är dessa kuddar fullständigt geniala. Här är en formad som en flickväns knä och en formad som en pojkväns bröst och arm. 51. Whiskyglas Whiskey ÄR höst och det här snygga whiskeyglaset har en topp i mitten som gör att drycken snurrar på ett sätt som framhäver aromerna.  52. Huvudmassör Den här huvudmassören är en perfekt pryl till höstens gos hemma och ger en grymt skön, rysande känsla. Den fungerar faktiskt också mot spänningar och huvudvärk. Den kostar 99 kronor här.53. Chokladfontän  Det är väl drömmen att ha en egen chokladfontän – föreställ dig allt gott du kan göra med denna och alla mysiga hemmakvällar? MUMS. Här hittar du den.54. En otroligt skön kudde  Världens skönaste kudde som formar sig perfekt efter ditt huvud eller kropp. Här hittar du den speciella kudden. 55. Om sanningen ska fram Det här spelet testar dina fördomar och hur bra du är på att läsa andra människor. Du ska svara ja eller nej på olika frågor, och medspelarna ska samtidigt gissa vad du svarar. Den som har flest rätt vinner! Här hittar du spelet. 56. Tåvärmare Fryser du ofta om fossingarna? Ja, då måste du prova dem här små tåvärmarna som kommer förändra hela ditt liv. Många andra har testat dem och älskar effekten.  57. Pizzasax  Lata dig som ett proffs i höst med den här pizzasaxen som smidigt klipper ut en slice. 58. Popcornmaskin Hur gott vore det inte att kunna göra egna biopopcorn hemma? Här hittar du popcornmaskinen. 59. Airboard  Sväva fram i höstrusket med denna airboard som nu är nedsatt med 43 procent och kostar 1 995 kronor.60. Ägg och bacon Med denna skål blir frukosten klar på nolltid, bara att knäcka ägg, lägga i några baconskivor och köra in den i micron. Klicka hem den här för 99 kronor. Denna börjar bli allt mer populär.61. Proteinbars Istället för att äta godis när du blir hungrig mellan måltiderna, ät en proteinbar som håller ditt blodsocker i rätt nivå. Här kan du klicka hem proteinbars både per styck och i storpack! Många älskar att köpa dessa. 62. Polaroidkamera Bevara höstens fina minnen genom att fota med en polaroidkamera. Bilden skrivs ut direkt när du fotat. Här finns den att köpa i olika färger. Sån kul grej! 63. Batteridriven värmehalsduk  Det säger sig självt att du aldrig kommer frysa om du går runt med en halsduk som ständig är varm. Alltså hur skönt? Och den kostar bara 199 kronor.  64. Mobilhållare Denna gadget finns här och är perfekt att klämma fast lite var som helst i hemmet för att kunna använda mobilen. När du lagar mat, utför någon hobby eller kör bil. 65. Arkadmaskin Älskar du gamla spel? Vi med! Här har du en liten arkadmaskin som du kan ställa på ett bord och spela massa klassiska spel. Klicka hem den här för endast 249 kronor. 66. Smetdispenser Bakning är en riktig höstaktivitet för många. Med den här smarta smetdispensern slipper du allt kladd när du ska fylla bakformarna. Den kostar 149 kronor här.67. Gör egna chips Varför köpa chips när du enkelt kan göra egna med det här lilla redskapet? Perfekt pryl till chipsälskaren!  68. Skål för dig som älskar avokado  Föreställ dig en mysig hemmakväll med en bra film och tacos. Och vad har man till tacos? Jo, guacamole - servera därför tacosens viktigaste del i den här fina avokado-skålen.  69. Drinkmix Med det här setet med drinkmixar kan du blanda olika drinkar med smak av till exempel passionsfrukt och kokos. Du hittar det här! 70. Råsaftcentrifug Rivstarta hösten med fräscha juicer och shots av olika grönsaker. Denna centrifug blir din här för endast 499 kronor. Vi hittar den på många topplistor.71. Istället för flera verktyg 18 verktyg i ett! Med det här smarta multiverktyget i form av ett kreditkort kommer du kunna fixa det mesta i hemmet. Klicka hem det här och glöm letandet bland alla verktyg i verktygslådan. Så många har den i plånboken. 72. Rakförkläde Glöm äckliga skäggstrån i handfatet – det här förklädet fångar enkelt upp allt som faller ner. Du får genast mycket mindre att städa och kan lata dig lite mer.  73. Cards Against Humanity Det här spelet kallas för ett "party game for horrible people" och är riktigt roligt. Man läser upp ett påstående där ett eller flera ord saknas, och de andra spelarna ska fylla i med det mest opassande/roligaste alternativet. Läs mer och köp spelet här.  74. Vetekudde Den här gosiga björnen värmer du mikron så håller den dig varm. Dessutom doftar den svagt av lavendel. Perfekt till hösten och vintern! Den kostar 199 kronor här. 75. Mopptofflor Börja städa så fort du stiger upp på morgonen – utan att egentligen behöva anstränga dig.  De här tofflorna moppar golvet, när du bara går din lilla promenad till kylskåpet till exempel. Städa vart du än rör dig och klicka hem tofflorna här. 76. Väldigt litet element  Det är inte alltid supervarmt i lägenheten trots element. Ibland behöver man helt enkelt ta saken i egna händer och köpa ett eget, litet element. Det här elementet pluggar du in i ett uttag och vips så är det igång och håller dig varm. Här hittar du den fiffiga prylen. 77. USB-kyl Slipp avbryta jobb eller spel för att gå till kylen och hämta en kall dricka. Med den här minikylen, som du pluggar in med USB, ståendes på skrivbordet har du alltid en god dryck till hands. Kylen kostar 299 kronor. 78. Leksaken Springy Av någon anledning älskade alla den här leksaken förr, och sprang jämt upp och ner i trapporna för att fascinerat följa leksakens rörelse. Det värsta var när den trasslade ihop sig. Återupplev den gamla goda tiden här. Finns i silver och koppar. 79. Hotta upp förspelet Ser förspelet oftast likadant ut och du är sugen på något nytt är det här spelet perfekt. Det innehåller över hundra heta förspelsutmaningar för dig och din partner. Du hittar det här för bara 29 kronor. 80. Bilvärmare Denna värmefläkt som du enkelt kopplar in i cigguttaget är perfekt för kalla höstmorgnar. Du köper den här. 81. Popcornmaskin Hur gott vore det inte att kunna göra egna biopopcorn hemma? Här hittar du popcornmaskinen. Den är väldigt populär att beställa hem till större evenemang och fester.  82. Gosiga djurtofflor Hur glad blir man inte av dessa söta tofflor? Du hittar enhörningarna här och flamingotofflorna här.83. Sockervaddsmaskin Det brukar vara några få tillfällen som erbjuder sockervadd – typ cirkusar och festivaler. Nu kan du äta sockervadd när du vill! Kolla in maskinen här. Den blir allt mer populär. 84. Drinkroulette Enkla regler: den som har numret som kulan stannar på måste ta drickan. Här hittar du det populära partyspelet.85. Boombox högtalare Varje semester kräver en högtalare att ta med. Denna är sjukt smart då det inte behövs några kablar eller krångliga anslutningar. Du placerar mobilen på högtalaren och vips strömmar musiken. Här blir den din för 399 kronor. 86. Kompisladdare Hur grym är inte denna sladd? Är du iväg utan möjlighet att ladda mobilen är denna sladd perfekt. Låna ström från din polare istället. Här köper du sladden för 99 kronor.87. Lip twister spel Du har säkert sett det här populära spelet, som går ut på att du ska säga och göra olika saker med ett munstycke i munnen. Sjukt kul aktivitet! Spelet kostar 299 kronor här.88. Laptophållare Den här kudden är perfekt för personen som gillar att slappa i soffan. Kudden som man fäster på sin iPad ger stöd så att hen slipper hålla i den när hen surfar. Du hittar den hos Partykungen.  89. Powerbank Med en powerbank kommer du aldrig stå ute i kylan utan batteri på din mobil. Och hur söt är inte denna?  90. Ett spel för dig och din partner Det här frågespelet innehåller över 300 spännande och oväntade frågor som gör att du kommer få lära känna nya sidor av din partner. Ett perfekt sätt att spendera en kväll hemma! Klicka hem spelet här.91. En vattenmelonstapp   Om du stänger stället är du en person älskar att festa och gillar att pimpa till saker och ting. Och att ha en tapp i en vattenmelon är inget annat än att pimpa till något. Den kostar bara 149 kronor och du hittar den här. 92. Slushmaskin  Nu kan få en egen slushmaskin i ditt hem - och snygg är den också. Bjud hem polarna och spetsa med vuxendricka kanske? Klicka hem den här.  93. Ljusslinga En ljusslinga passar in i alla hem och höjer mysfaktorn direkt. Häng den inomhus, till exempel i sovrummet, eller på balkongen. Här hittar du slingan.94. Brödrost för korv med bröd  Titts på ditt fsvoriprogram samtidigt som du har den här prylen på vardagsrumsbordet. Korvarna och brödet blir klara på nolltid och du slipper all problem med att springa fram och tillbaka till köket. Du hittar den här för 499 kronor.  95. Badbalja Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här populära badbaljan. Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan. 96. Korvgiljotin På brunchen är det givet med kallskurna saker. Varför inte lyxa till det och köpa hem en giljotin att skära upp perfekta skivor med. Du kommer bli brunchens master.  Här hittar du den för 299 kronor. 97. Dryckeshållare Hur härligt att ha denna dryckeshållare hemma inför brunchen? Här finns den för endast 199 kronor.98. Hjärtformade ägg  Många köper denna stekpanna som formar äggen till hjärtan. Inte så konstigt då de känns väldigt romantiska. Stekpannan finns att köpa här.99. Brödrost i retrostil Pimpa till ditt kök med en brödrost i retrostil och se till att få gott bröd. Här hittar du den. Denna är väldigt populär, vi tror det har med den heta retrostilen att göra. 100. Hotellbrunch på Rum 35 Lyxa till helgen lite extra och gå och ät en riktig hotellbrunch! Denna hittar du på Rum 35 för 115 kronor. En väldigt populär deal så passa på innan den tar slut!Läs även: 99 prylar alla tjejer verkligen vill ha – som förgyller vardagen!

2018-10-19-09:47:05

Bekräftat: näst äldsta syskonet i familjen är värst

Om du har ett eller flera syskon så vet du nog innebörden av syskonrivalitet. Som barn bråkade ni kanske mycket och tävlade om allt som gick att vinna och i dag är ni bästa kompisar? Men trots att syskonrelationen kanske har blivit bättre under åren så finns den där lilla rivaliteten ändå kvar. Känner ni igen er?  Men vem är det egentligen som har "vunnit priset" och vem är det egentligen som är värst? Andra syskonet är värst En ny undersökning som MIT-ekonomen Joseph Doyle och hans kollegor gjort visar att det är barn nummer två i syskonskaran som är absolut värst, skriver Cosmopolitan. Studien bygger på tusentals bröder i Europa och i USA där man lätt kunnat se att "second-borns" är 25-40 procent mer benägna att hamna i trubbel. Vidare visar rapporten att de barn som föds som nummer två har större tendens att missköta sig. Och det är framförallt killar som är villiga att göra mer uppror än sitt äldre syskon. Olika förebilder  Ett svar på detta kan vara att det förstfödda syskonet från start alltid har fått mer uppmärksamhet av föräldrarna sedan sina första andetag i livet.  Barn nummer två däremot har alltid haft någon annan där sedan dag ett och har under uppväxten känt att de fått "kämpa" för att få uppmärksamhet av sina föräldrar, skriver Cosmopolitan.   En sak som kan göra att det näst äldsta syskonet blir värst är syskonens olika förebilder. Bildkälla: PixabayTill National Public Radio berättade Joseph mer om vad han och kollegorna kommit fram till med sin undersökning, däribland att alla syskon haft olika förebilder under uppväxten.  "Det förstfödda barnet har vuxna som förebilder och det senare födda barnet har snarare en irrationell och omogen person som förebild, det vill säga sitt äldre syskon", har Joseph bland annat sagt till National Public Radio. Vet du vilket syskon som med störst sannolikhet kommer att bli chef i framtiden? Nyheter24 har tidigare skrivit om just det. Läs mer om det här! 

2018-10-18-21:31:22

Rihanna tar politisk ställning – tackar nej till Super Bowl

Enligt källor så har popstjärnan från Barbados, Rihanna, valt att nobba en förfrågan att uppträda under Super Bowl LIII som kommer att äga rum i februari 2019. Istället väntas Maroon 5 att spela under de populära evenemanget, skriver SVT. Anledningen till bojkotten ska vara ett politiskt och solidariskt ställningstagande med den numer arbetslöse amerikanska fotbollsspelaren Colin Kaepernick. Trots att Rihanna inte har kommenterat det hela själv så går en källa ut och bekräftar att Rihanna inte alls har något intresse att uppträda under halvtidsshowen. ”Rihanna delar inte alls NFL:s uppfattning”, citeras en källa som ska vara nära Rihanna, skriver SVT. Kaepernick var startskottet för en stor protest av amerikanska idrottsstjärnor när han under en träningsmatch 2016, valde att sitta ner när den amerikanska nationalsången spelades. – Jag kommer inte att stå upp och visa stolthet för en flagga i ett land som förtrycker svarta människor. För mig är det här större än amerikansk fotboll och det vore själviskt av mig att blunda för det. Jag måste stå upp för människor som är förtryckta. Om de tar fotbollen ifrån mig så vet jag i alla fall att jag stod upp för vad som är rätt, sade Kaepernick om sin aktion då, skriver Aftonbladet. Blev kritiserad av Trump Kaepernick hyllades runt om i världen men han stötte även på en stor våg av kritiska röster. Inte minst ifrån ledande personer. En som gick ut hårt mot den amerikanska fotbollsstjärnan var Donald Trump som verkligen inte sparade på krutet. "Om en spelare vill ha privilegiet att tjäna miljontals dollar i NFL, eller andra ligor för den delen, så bör han eller hon visa respekt för vår fantastiska amerikanska flagga och nationalsång. Skulle de inte göra det? Då får du sparken, hitta något annat du kan syssla med", skrev Trump i en tweet, skriver Business Insider. Men stöd till aktionen fanns också och en av de som gick i bräschen för Kaepernick var dåvarande president Barack Obama. – Han utövar sina grundläggande rättigheter. Det är hans fulla rätt att protestera och oavsett vad man tycker om det så skapar han i alla fall diskussion kring ett viktigt ämne, sade Obama då, skriver Aftonbladet. Fortfarande arbetslös Kaepernicks aktion har inspirerat många och den har sannerligen skapat en bred debatt om hur situationen för färgade människor i USA ser ut. Men aktionen kan även vara anledningen till att den amerikanska fotbollsspelaren idag står utan kontrakt. Kaepernick misstänker nämligen att ägarna konspirerar mot honom och har nu stämt ligan. Förra året så säkrade Philadelphia Eagles sin första Super Bowl-titel och det firades reeeejält. Här kan du läsa om firandet och se de galna bilderna!

2018-10-19-14:39:58

Det här visste du inte om Marika Carlsson

Komikern och programledaren Marika Carlsson har vunnit årets kvinnliga komiker två gånger. Idag bor hon i en villa i Vällingby tillsammans med sin sambo och sitt bonusbarn. Men vem är egentligen Marika? Här är fem saker du antagligen inte kände till om henne.  Född i Etiopien  Marika Carlsson är född den 19 mars 1973 i Etiopien, dock råder det osäkerhet kring det exakt datumet eftersom hon blev övergiven som liten.  Var död När Marika föddes rådde det svältkatastrof i landet och hennes biologiska föräldrar övergav henne i ett dike när hon var enbart tio månader.  En svensk beredskapsarbetare hittade henne när hon låg nästintill livlös i diket. Arbetaren tog henne till ett närliggande sjukhus och Marika fick vård. När hon var två år gammal så adopterades hon till en familj i Lund. Kom ut som 40-åring Marika växte upp inom en pingstförsamling i Lund men börjar i slutet av tonåren att tvivla på att gud existerade. I samma veva började hon även att inse att hon drogs mer till tjejer än killar.  Men det tog ett tag innan hon kom ut som lesbiskt. I en intervju med Topphälsa 2018 berättade Marika att hon inte kom ut förrän hon var 40 år gammal. Slutade dricka alkohol Under en period på tre år slutade Marika att dricka alkohol och fokuserade istället på cykling.  – Under tre år drack jag inte ens alkohol. Och började cykla på allvar. Investerade i en riktig racer och tog långturer på landet. Köpte till slut även en till min kära sambo. Som för övrigt på sistone har börjat plocka fram hantlarna till mig också, berättar Marika Carlsson i en intervju för Topphälsa. Programledare för Melodifestivalen Marika är aktuell som programledare för Melodifestivalen 2019. Men hon kommer inte att genomföra uppdraget ensam, istället finns det ännu inte bekräftade uppgifter om att hon ska göra det tillsammans med ytterligare 2-3 personer. Källa: Topphälsa Nyheter24 har tidigare skrivit om att Marika Carlsson blir programledare för Melodifestivalen 2019. Här kan du läsa mer om denna roliga nyhet här!

2018-10-19-11:15:36

24 fina presenttips till den du älskar mest – dig själv alltså

Du är grym som person, uppskatta dig själv! Här är sakerna du bara måste ha, bara för att de är bra att ha. 1. Unna dig ett glas Du är värd ett stort glas av din favoritdryck, detta rymmer nämligen hela flaskan! Glaset kostar 99 kronor här. 2. Du är värd ett bad Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har ingen möjlighet till badkar hemma? Då löser du det problemet med den här bärbara badbaljan.  Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.3. En stor nalle Vem blir inte glad för en gosig nalle som är hela en meter hög? Här hittar du nallen. 4. En söt mugg Finns det något bättre än en lugn fikastund? Extra bra blir det om kakorna är lite lagom varma.  Den här muggen för 99 spänn är hur söt som helst. Passar bra till höstmyset. 5. Sockervaddsmaskin Det brukar vara några få tillfällen som erbjuder sockervadd – typ cirkusar och festivaler. Detta är ju lyxen du förtjänar. Nu kan du äta sockervadd när du vill! Kolla in maskinen här. Hur drömmigt att göra sockervadd hemma!6. En egen öltapp Upplev fantastisk öl med den här ölkranen! Finns i två olika storlekar här. 7. Gör egen glass Du förtjänar bara det allra bästa, speciellt när det kommer till glass. Det kan du åstadkomma med det här glass-kitet som du hittar här. 8. Hollywoodspegel Att sminka sig i en spegel med bra ljus är verkligen något som underlättar. Du är fin, och du behöver en fin spegel. Den här dessutom väldigt fin att ha framme. Denna spegel finns här för 199 kronor – kap!9. Maxa dina selfies Det negativa med höstmörkret är att det tar bort vårt dagsljus för selfies. Därav är den här lampan ett perfekt köp för att rädda ditt instaflöde. Här behövs inga proffsfotografer som ljussätter åt dig. 10. Alltid varma fötter Kalla fötter? Då är ett par värmande tofflor som gjorda för dig. De här värmer du alltså i mikron, så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer om dem här.11. Goda popcorn Vem vill inte ha en popcornmaskin hemma? Du hittar den här!12. Skön kudde Den här kudden har en fyllning av små polystyrenkulor, vilket gör den så formbar och bekväm. Den kostar bara 149 kronor här.13. Vinhållare Visa upp ditt finaste vin på ett riktigt snyggt sätt. Här hittar du vinhållaren i guld, finns även i svart. 14. Harry Potter-lampa Med ett härligt guldigt ljus känns den här lampan faktiskt ganska lyxig. Den består av den populära "Gyllene Kvicken" från Harry Potter.  15. Ljusslinga med flamingos Ljusslingor är så himla mysigt! Den här är extra festlig med sina härliga flamingos – du hittar den för 99 kronor här. Sätt lite personlighet på ditt hem.  16. Vinställ Det här fina vinstället hittar du här. Det ser lite shabby chic ut, och är riktigt fint att ha på köksbänken17. En resa till Dubai Maffiga Dubai är en riktig upplevelse och ett land där du är omringad av ett konstant lyx. Här får du fem nätter på ett 4-stjärnigt hotell och boende för endast 4 795 kronor. 18. Ljusblå outfit Här kan du köpa detta vackra set i blått! Verkligen stilrent och får dig att synas på festen. 19. Kappa i fluff Hur gosig är inte den här kappan? Perfekt att svepa in sig i när det blir kallare. Spana in den här!20. Cocktailset Det är ju riktigt kul att blanda sina egna drinkar, och i det här setet får du alla delar som behövs för att göra dem riktigt proffsiga. Klicka hem det här för 249 kronor.21. Lyxig cornflakesdispenser Bli av med de fula flingkartongerna – och servera dina flingor på det absolut snyggaste sättet. Spana in den lyxiga dispensern här.22. Gör livet lättare Att öppna vinflaskor är inte alltid det lättaste, och något som kan ta onödig tid. Med denna elektriska vinöppnare blir det busenkelt! På under 10 sekunder är det färdigt. Finns att köpa hos Partykungen för 299 kronor.23. Unna dig Nutella Nutella and Go är det perfekta snackset att ta med sig. Bara öppna och börja doppa de spröda pinnarna i Nutellan. Här finns de att köpa för 19 kronor styck.24. Plopp PolkaDetta är ju perfekt inför juletiderna! Här köper du denna choklad.

2018-10-18-12:27:58