Annie Lööf har slösat svenska folkets tid

Idag var det dags för Annie Lööf att möta talmannen och pressen för att redovisa vad hon uträttat under sitt sonderingsuppdrag. Eller rättare sagt – vad hon inte uträttat. 

Den som förväntade sig snabba konkreta svar på regeirngsfrågan, eller åtminstone en redovisning av framsteg, blev nog hemskt besviken. 

Stora delar av pressträffen liknade snarare ett valmöte där Annie Lööf redogjorde för de frågor och problem som är viktiga för Centerpartiet. 

När Lööf väl kom ner till pudelns kärna visade det sig att ingenting hänt. Annie Lööfs tre statsministerkandidater – antingen Kristersson, S+M eller henne själv – utan att prata med Sverigedemokraterna, är lika omöjliga som de var för en månad sen. Och efter valet. Och för ett halvår sen. 

Nu så här i efterhand är Annie Lööfs sonderingsuppdrag fullständigt obegripligt. Lööf kan inte bli statsminister. Hon kan inte övertyga M att rösta på S eller tvärtom. 

Allt detta har vi vetat om i flera månader. Alla har förstått detta. Varför verkar det som att Annie Lööf inte förstått det? Eller har hon förstått men använder sonderingsrundan till ett djupare politiskt spel? Båda alternativen är anmärkningsvärda. 

Detta är inget annat än ett respektlöst slöseri med svenska folkets tid och pengar. Jag börjar faktiskt tröttna på att partiledarna upprepar samma mantran och floskler vecka efter vecka utan att begripa att de låter som en trasig skiva.

Det är bara att förbereda sig på nyval – det här kan inte partiledarna lösa.

Läs hela nyheten:
Annie Lööf har slösat svenska folkets tid

Publicerad: 2018-11-22 klockan 10:53

Fler nyheter från Nyheter24

Magiska städknepet – därför ska du hälla diskmedel i toaletten

Ska man ringa en rörmokare nära toaletten stoppar igen sig, eller vad ska man göra? En rörmokare kan vara både dyrt och komplicerat att få tag i någon så snabbt som du behöver. För det är väl få tillfällen som kan ge sån ångest som när man spolat i toaletten och vattnet bara stiger och stiger? Vattnet från toaletten sipprar sakta men säkert ut på badrumsgolvet. Kompletta guiden Nyheter24 löser problemet med ett enkelt knep. Här är en komplett guide hur du ska bära dig åt när det blivit tvärstopp i toaletten hemma. När man vill göra en rörmokares jobb själv, kan det behövas en del verktyg. Men för detta knep behövs endast två saker, och chansen att du har båda hemma är ganska stor. Diskmedel och riktigt hett vatten sen är du good to go! 1. Häll i diskmedel Fram med decilitermåttet, rakt ner i toaletten ska det hällas i minst en deciliter diskmedel.  2. Värm på vatten In i köket med dig och ta fram en kastrull. Fyll den med fyra liter vatten och värm upp det på spisen. Men tänk på att vattnet ska inte koka, eftersom det kan ge sprickor i toaletten. Så se till att vattnet blir riktigt hett, precis innan det kokar.  3. I med vattnet När vattnet är hett och redo häller du i det i toaletten. Du kommer då se när det varma vattnet och diskmedlet samarbetar för att lösa upp stoppet i toaletten.  4. Invänta För att stoppet ska lätta helt kan du behöva vänta i cirka en kvart. Om stoppet inte försvunnit så kan du prova att upprepa knepet. Men i de flesta fall så löser detta enkla knep upp stopp i toaletten. Är stoppet kvar ändå? Då är nog tiden inne för att slå en pling till rörmokaren trots allt. Hur kommer det sig att detta knep funkar?  Jo, som vi kanske redan vet är kombinationen av hett vatten och diskmedel en räddare i nöden med att lösa upp matrester på tallrikar och annat i köket, skriver Apartment therapy. Lika så löser denna magnifika kombination upp det som fastnat i din toalett. Orolig? Kanske är du lite orolig för att det är för mycket vatten i toaletten när du ska spola? Stäng då av vattentanken bakom toaletten, skriver Apartment therapy.   Nyheter24 har tidigare skrivit om en städexpert som slår ett slag för att alla bör kissa i duschen. Här kan du läsa mer om varför.

2018-12-10-14:23:44

Klimathotet mot Skåne – kan hamna under vatten

En flodvåg som dränker allt i sin väg, ja det är farhågan som Per Juhlin har, som leder Sveriges största skyddsvallprojekt. I ett reportage med Expressen visas bilder på hur Skanör, Falsterbo och Höllviken kan drabbas av en potentiell flodvåg.  – Här ser vi hur Skanör och norra delarna av Falsterbo påverkas. Om inget görs innebär det fara för liv. Barns liv, exempelvis, säger Per Juhlin till Expressen. Det allra främsta hotet kommer från smältande isar på Antarktis och Grönland som bidrar till en stigande havsnivå. Men invånarna kallar hotet för en "myt" och påstår att översvämningar alltid har skett genom åren. Istället säger Skanörbor att forskare sprider ”domedagsprofetior”. – De är för jävliga. Vi har bott här så länge. Förra veckan gick det upp till husen. Det är lite högt ibland och ibland är där inget vatten. Ibland är stranden jättestor. Det är levande på något vis, säger en boende till Expressen. En av Sveriges sydligaste kuster är Skanör-Falsterbo och är känt för sin 4 mil långa sandstrand. Orten är värd för Falsterbo Horse Show och har en av landets äldsta golfklubb. Det är också en plats där många av Sveriges höginkomsttagare samlas på somrarna.  – Ja det finns ju de som förnekar det fullständigt. Det finns de som säger att vi aldrig varit på månen. Det finns de som förnekar Förintelsen, säger Per Juhlin. Även fast varningslampan tänds har Vellinge kommun fortsatt att bygga bostäder längs kusten. Men 2017 stoppade regeringen kommunens planer. Anledningen var havsnivåns fortsätta stigning. Och skulle katastrofen inträffa kommer inte regeringen att vidta några åtgärder. I en intervju med Kvällsposten under sommaren sa miljöminister Karolina Skog (MP) att ansvaret ligger på enskilda fastighetsägare och kommuner. Men byggandet av skyddsvallen är i full gång och planen är att den ska bli 2,3 mil lång och skydda 25 000 bostäder.

2018-12-10-11:41:54

Victoria lånade drottning Silvias klänning till Nobelpriset

Nobelpriset pågår för fullt, och på plats är bland annat drottning Silvia, kung Carl Gustaf, prinsessan Sofia och kronprinsessan Victoria. Och just Victoria gjorde minst sagt en minnesvärd entré på Konserthuset under utdelningen – hennes klänning var det nämligen många som kände igen.Victoria skred fram i en vacker klänning från Nina Ricci – och den vackra sidenklänningen i rosa och grått har tidigare burits av Victorias mamma drottning Silvia.Drottning Silvia kämpar på med grönsakerna under Nobelbanketten år 1995. Bildkälla: Jan Collsiöö/TT BildDet var 1995 som drottningen bar klänning för första gången, och den passar lika bra på Silvia som på Victoria. Just Nina Ricci är ett modehus som Silvia har burit flera gånger, och den klänning hon bar från Ricci år 1990 har många gånger röstats fram till den vackraste i Nobelsammanhang.Drottning Silvia i Nina Ricci-klänningen. Bildkälla: Janerik Henriksson/TT Bild– En härlig klänning. Den syddes inte för mig, men när jag såg den tyckte jag att den var underbar så jag provade den och den passade perfekt. Det är en klänning som bara är. Den är naturligtvis speciell med alla sina volanger och rosetter, men jag tyckte den var väldigt härlig och ja, djärv, har Silvia tidigare berättat om den svartvita Ricci-klänningen, skriver Elle.Det är inte bara kungligheter som genom åren har fallit för Nina Ricci. Det är även ett modehus som är älskat av kändisar, och både Jenner Aniston, Nicole Kidman, Blake Lively och Amanda Seyfried har skridit fram på röda mattan i skapelser från Nina Ricci.Kronprinsessan Victoria i klänningen från Nina Ricci. Bildkälla: Pontus Lundahl/TT BildI klippet ovan kan du se hur drottning Silvia och kronprinsessan Victoria bar klänningen.Vill du läsa mer om Nobelfesten? Kungens tjuvrökning, Reinfeldts nakenchock och Chris O'Neills etikettbrott – här är skandalerna vi minns från Nobelfesten.Nobelmiddagen år 2018 – här är kockarna som lagar årets meny.

2018-12-10-18:14:46

Fansen i chock efter Joakim Lundells video på Diana Baban

Ja vad ska man säga, trots att Joakim Lundell äntrat föräldralivet fortsätter han och frun Jonna minst sagt att vara Sveriges mest engagerande på sociala medier. För ett par veckor sedan kantades vardagen av hot och hat som kom från en ung man boende i Stockholm. Hoten var så pass allvarliga att familjen Lundell fick vända sig till polisen som förde mannen till psykakuten. Nu är livet återigen i rullning vilket innebär vloggar, pepparkakshus-challenges, bebisvideos och spökjakter. Och fansen är överförtjusta. Paret utmanade varandra i vem som kunde göra finast pepparkakshus. Bildkälla: Jocke & Jonna YoutubeMen mitt i allting så hände det någonting som gjorde parets fans ordentligt snopna. "Vad har du gjort?"Under måndagen publicerade Joakim en video där han filmar en bild på Diana Baban som är en av årets Ex On The Beach-profiler. Han sjunger en låt och tar på bilden med handen. Samtidigt har han även bytt profilbild, och bilden han bytt till är en bild på Diana. Såhär ser Joakim Lundells Instagramprofil ut just nu. Bildkälla: InstagramDiana Baban är en av årets Ex on the beach-deltagare. Bildkälla: Diana Baban InstagramSnabbt blev det kalabalik bland Joakims följare som trodde allt ifrån att hans konto blivit hackat till att han "blivit galen". Men det hela hade en mycket mindre dramatisk anledning. I en Jocke och Jonnas pepparkakshus-challange bygger paret varsit pepparkakshus och mitt i byggandet frågar Jonna vem som är Joakims frikort. Generat och motstridigt svarar han "kanske nån i PH eller Ex on the beach", och de slutliga namnen landar på Diana Baban eller Jasmine Gustafsson. Detta mynnade ut till ett internskämt mellan Jocke, Jonna, Jasse och Diana. Jasmine Gustafsson och Diana Baban blev två av årets starkast lysande stjärnor från Ex On The Beach. Bildkälla: Diana Baban Instagram– Haha, du är långt ifrån den första som frågar om detta. Folk har blivit som galna. Det är ett internskämt mellan oss, berättar Joakim för Nyheter24. – Vi har skratta så vi gråtit åt detta ihop. Jasse och Diana är grymma människor, vi gillar dem skarpt, tillägger han. Och som vi alla vet – ett gott skratt förlänger ju livet!

2018-12-10-17:58:06

Här är 13 prylar som svenskarna är galna i just nu

1. Smartklocka från Mobvoi Grym smartklocka från Mobvoi som har alla de egenskaper som krävs för att bli motiverad för träningen. Just nu kan du också spara flera hundralappar på den. Du hittar den här för . 2. Marshall-högtalare De populära högtalarna från Marshall behöver knappast någon längre beskrivning. Med denna högtalare från du inte bara ett gryt ljud utan fungerar även som en snygg inredningsdetalj. Du hittar den här för . 3. Hörlurar från Bose Du får en otrolig brusreducering med dem här lurarna från Bose som fungerar med både Android och Apple. Det skiljer flera hundralappar med dessa och kostar som billigast . 4. Chromecast Med en chromecast kan du streama alla dina favoritprogram genom dina streamingtjänster och styra det enkelt från din telefon. Vi har jämfört priserna och det bästa priser är . 5. MacBook Air MacBook Air med 6 BG ramminne och en femte generation Intel Core i5-processor som levererar den kraften din dator behöver. Just nu går det att spara hundralappar på datorn och bäst pris just nu är . 7. Moccamasterkasta din gamla kaffebryggare och unna dig själv istället gott kaffe med en Moccamaster. Här har du även en utmärkt droppstopp-funktion. Du hittar den för . 8. Google Home Mini Den smarta högtalaren Google Home Mini är en perfekt present till tekniknörden. Med den kan du styra hela ditt smarta hem som tv, musik och belysning, men också ställa frågor om allt möjligt. Den blir din för bara  495:- .12. Barebells Mums – många hade nog blivit glada för en hel låda med Barebells populära bars. Du kan köpa den för bara   199:- här!16. Väckarklocka med ljus Denna smarta väckarklocka är perfekt för den som har svårt att gå upp. Den väcker dig långsamt med stigande ljus och ljud som fågelkvitter eller havsbrus. Här finns den för 495:- .5. Vattenkokare SMEG Stilren vattenkokare från SMEG som just nu är nedsatt 37 procent här. Finns i olika färger. 8. Flak med Celsius Dricker du mycket Celsius så är denna deal perfekt för dig. Här får du ett helt flak för endast 249 kronor.12. Fritös Du vet hur mycket godare det är att fritera pommes frites än att köra dem i ugnen. Således borde det vara ett självklart val att klicka hem denna fritös som nu är nedsatt med hela 40 procent till . Wifi-kaffebrygareBefinn dig var du är vill i lägenheten och använd Smarter Coffee 2.0 för att få ditt kaffe fixat och klart. Denna kaffebryggare är världens första kaffebryggare med kvarn och Wi-Fi-uppkoppling. Du hittar den här för .

2018-12-10-15:27:33

Fyraåring misstänks ha våldtagits 50 gånger – på väg till förskolan

Ett fall av misstänkt sexuellt övergrepp har fått stor uppmärksamhet i Danmark. Fallet gäller ett fyraårigt barn som tros blivit utsatt för våldtäkt omkring 50 gånger – på väg från och till förskolan, enligt danska BT.  Den misstänkte förövaren är en 48-årig dansk man som är en närstående till barnets familj, och som under ett års tid följde barnet till förskolan, skriver BT.  Sexuella övergrepp i allmän toalett Det är alltså under den tid, innan och efter förskolan, som övergreppen och våldtäkten ska ha skett på en allmän toalett i Ishöj, söder om Köpenhamn. Och idag under måndagen inleds fallet i domstolen i Glostrup. Övergreppen tros ha pågått mellan oktober 2011 till oktober 2012. Mannen ska då bland annat ha tvingat barnet att utföra oralsex, själv utfört oralsex på barnet, och även penetrerat barnet vid flera tillfällen. I nuläget är det oklart vilket sorts straff åklagaren yrkar för, men enligt BT så kan det handla om ett straff på obestämd tid. Man måste först utreda om mannen lider av en psykisk störning eller inte.  Mannen ska ha hotat barnet Mannen ska ha hotat med att han skulle bita barnets mamma, svägerska och storebröder om han berättade något för någon. Den 48-årige mannen förnekar själv att övergreppen ska ha ägt rum, enligt BT.  Förra månaden kom anklagelser om övergrepp på en svensk friskola. Enligt vittnesmålen ska ett flertal lärare, under en längre tid, ha gjort övertramp och begått sexuella övergrepp på elever. Läs om det här.

2018-12-10-10:03:43

David och Hedvigs intima snack i Bachelor: "Hur är du i sängen"?

I måndagens avsnitt av "Bachelor – Tjejerna avslöjar allt" får vi höra allt skvaller från tjejerna som åkt ur tävlingen. Vi får bland annat se ett smygfilmat klipp under David Möller och Hedvigs dejt när det hettar till ordentligt. Det hela börjar med att Hedvig frågar David hur fysisk han är utanför kameran. – Jag har så mycket frågor till dig egentligen. Vad vill jag fråga? Hemma.. Är du lika..antar att du är det men är du lika fysisk då som här? Alltså förstår du vad jag menar? Du är mycket så och pussa på och kyssa och, säger Hedvid – Mycket mer fysisk hemma, säger David – Om jag skulle stå och laga mat så skulle du gå fram och kyssa mig och så?, säger Hedvig – Jag skulle kunna ha sex med dig också, säger David Hedvig blir helt tagen av Davids respons och börjar fnittra vid middagsbordet. – Fuck off David, säger Hedvig – Du kan inte säga så till en tjej som..ska bara hämta mig lite, fortsätter Hedvig – Det är jätteviktigt för mig, säger David. – Med sex?, frågar Hedvig – Mm, säger David – Bra för det är väldigt viktigt för mig med. Men det tror jag du har förstått. Det är det jag menar med att du får inte tro att jag är en söt lite pryd tjej, säger Hedvig Situationen hettar till samtidigt som vår Bachelor blir generad. – Jaha…Var det några mer frågor du hade?, säger David Hedvig börjar skratta samtidigt som ställer en ytterligare intim fråga. – Hur är du i sängen?, frågar Hedvig – Jag vet inte du får väl testa, säger David Bachelor sänds på måndagar och torsdagar klockan 21.00 på TV4 Play och kanal 7.

2018-12-10-16:04:43

Populära resor som just nu är nedsatta upp till 43 procent

Nedan har vi listat 8 populära resor som alla är rejält nedsatta. Fyll på med sol under vinterns mörka dagar. 1. Weekend i Paris Bo två eller tre nätter på Hotel Ambassadeur och flyger tur och retur från Kastrup eller Skavsta. Allt kostar endast 2 195 kronor per person. 2. Spakryssning för två Res till Polen och upptäck det moderna spa-hotellet Marena Wellness & Spa. Här bor ni alldeles vid stranden, i utkanten av en vacker nationalpark med härliga vandringsleder. Hur magiskt att starta det nya året så? Här finns dealen, nedsatt med 30 procent. 3. Långweekend i Italienska Alperna En vistelse i Italienska Alperna och skidorten Sestriere. Välj 3 eller 4 dagars skidresa till italienska Sestriere med Lion Alpin. Boende på hotell med halvpension inklusive dryck. Här finns dealen nedsatt 47 procent. 4. Dubai 5 till 7 dagar Med denna deal bor du 5, 6 eller 7 nätter på det mysiga designhotellet FORM Hotel Dubai. Läs mer om dealen här som kostar 4 796 kronor, vilket är hela 44 procent nedsatt.  5. Budapest – spaweekend I denna deal ingår två eller tre nätter på ett centralt hotell samt flyg tur och retur och spa. Hur magiskt att njuta av vintern i denna stad? Här kan du spana in hela dealen nedsatt 40 procent. 6. Resa för två till Travemünde Vad sägs om en shoppingresa för två till Tyskland? Njut av barer, mat, shopping och ett vackert boende. Här finns dealen för 995 kronor. Alltså nedsatt 43 procent. 7. Alanya All Inclusive Ultra all inclusive utanför Alanya! Avresor från Kastrup, Landvetter och Arlanda. Här infår flyg samt boende på ett All Inclusive Hotell. Det kostar endast 4 295 kronor. 8. All Inclusive i Sharm El Sheik Pärlan Sharm el Sheik är ett perfekt resmål både för dig som reser med familj eller med vänner. Här ingår flyg samt boende, nedsatt med hela 43 procent. Resan kostar dig endast 2 995 kronor per person. Gå in här för att läsa om fler resor som alla är nedsatta rejält i pris!

2018-12-10-13:40:45

Caroline i Bonde söker fru: "Det blev droppen som fick mig att lämna"

Det var förra veckan som årets säsong av Bonde söker fru hade säsongsavslutning vilket betydde att bönderna skulle göra sina slutgiltiga val. För vissa var det enkelt, och för andra blev det svårt. Någon som haft det lite problematiskt med tjejerna var fågelbonden Erik. Hans strikta regler om hur förhållanden bör vara fick ett par av tjejerna att tveka lite på hur livet skulle kunna komma att bli på gården. Tendenserna visade sig bland annat genom att han skickade hem Katrin Lennartsson efter att hon ifrågasatte Erik under en lunch. "Det är ju inte bara vi som ska ställa frågor, du måste ju fråga oss saker också", sa Katrin till Erik under en lunch. Under nästa valdag så fick hon åka hem. Bildkälla: TV4PlayNågonting som också mötte en del kritik var Eriks mardrömsdejt med Caroline Kylli. Erik blev under dejten arg över att Caroline påpekade att kanske inte alla tjejer föredrar att vara ute i naturen eller att fiska. – Jag vill inte ha en tjej som sitter hemma och skiter i allt. Någon som bara ska sitta i köket och glo, sa han. – Så om en tjej inte gillar naturen så skiter hon i allt?, frågade Caroline. – Nej, men hon skiter i det som är jag, sa Erik argt. Som nykär kan man ofta låtsas ha mer gemensamt med sin crush än man egentligen har. Men det gör inte Caroline. Bildkälla: TV4PlayNär Caroline berättar om hur hon upplever dejten börjar hon att gråta. Bildkälla: TV4PlaySenare valde Erik att ta Caroline åt sidan och förklara att han överreagerat, men dessvärre var skadan redan skedd. Under slutvalet så valde Caroline själv att åka hem. – Jag tror aldrig att det skulle kunna bli någonting annat än vänskap mellan oss, sa hon då, till en märkbart chockad Erik. – Jag är faktiskt lite förvånad, sa Erik. Nu väljer Caroline att berätta varför hon inte ville vara kvar. Det var helt enkelt den hemska fiskedejten som avgjorde. Bildkälla: TV4PlayErik blev chockad över att Caroline valde att lämna. Bildkälla: TV4PlayI en intervju med Aftonbladet berättar nu Caroline att hon hade starka känslor för Erik, men att det var den sista katastrofdejten som förstörde allt. – Det fanns en besvikelse för att jag hade haft höga förhoppningar på honom. Så jag var väldigt ledsen. Det är tråkigt när kärleken inte blir som man tänkt sig.Var dejten då det uppstod osämja avgörande för dig?, frågar Aftonbladet. – Det var mycket som var avgörande och därför uppstod det konstig press. Så ja, det var det. Innan dess hade jag inte tvivlat alls på honom, säger hon. När hon sedan får frågan om hur hon ska fira jul så svarar hon med glimten i ögat:– Med min familj. Och inte i naturen. Jag ska inte fiska eller något liknande. Läs artikeln i sin helhet här.Läs mer: Eriks dejt i Bonde söker fru fick mig att spy rakt ut

2018-12-10-14:58:19

Skandalerna på Nobelfesten – tjuvrökning, powernap och mobiler

Vad som räknas som skandal på Nobelbanketten är ju lite annorlunda än vad som räknas som skandal på ett vanligt förfestkrök hos en kompis eller en julfest med jobbet. I Nobelsammanhang räcker det i princip med att någon har lite urringat, råkar svara i telefon eller smygröker för att det ska gå till historieböckerna som en skandal.Här nedan kan du läsa om några av de skandaler som har blivit omskrivna på Nobelfesten sedan 1976.Drottning Silvia skulle år 1976 gå på sin allra första Nobelbankett. Och nog blev det minnesvärt. Nobelpristagaren i fysik, Burton Richter, smakade helt sonika på drottningens soppa med sin sked.Burton Richter använder sin sked för att hugga in på drottningens soppa. Bildkälla: Jan Collsiöö/TT BildKung Carl Gustaf var länge en rökare, men han slutade med de farliga pinnarna strax innan år 2000. Under Nobelfesten år 1990 så var kungen sugen på en cigg – så han smet iväg till ett buffébord för att bolma ifred. Men där var Gert Fylking redo med videokamera – och klippet är idag legendariskt. Det visar nämligen hur kung Carl Gustaf i panik försöker ta ut ciggen – som istället fastnar på hans läppar. Så kan det gå!Kungen röker en cigarett – och förevigas av Gert Fylking. Bildkälla: YoutubeÅr 1992 stod dåvarande kulturminister Brigit Friggebo för en bröstchock. Hennes svarta klänning med guldiga ränder hade hon fyndat second hand, och den djupa urringningen blev minst sagt en snackis.Brigit Friggebos second hand-klänning blev en snackis 1992. Bildkälla: Anders Holmström/TT BildÅret var 2003, Göran Persson var statsminister och till bords hade han kronprinsessan Victoria. Men när hans mobil ringde så tog han samtalet. Det hela blev en riksnyhet.Göran Persson svarar i mobiltelefonen under nobelbanketten den 10 december 2003. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT BildNågra år senare, år 2007 närmare bestämt, så är Fredrik Reinfeldt statsminister. Under middagen, där Reinfeldt var placerad vid honnörsbordet, så hade han prinsessan Madeleine vid sin sida. Reinfeldt mumsade i sig av den smarriga efterrätten som var vaniljglass till hallon- och svartvinbärsterrin. Och uppenbarligen var det så gott att han inte kunde låta bli att slicka sig om fingrarna.– Mänskligt men inte så elegant! Man har en servett till sådana ändamål, sa etikettexperten Magdalena Ribbing till Svt år 2015.Fredrik Reinfeldt och prinsessan Madeleine på Nobelbanketten. Den här bilden är från 2012 – ett av Reinfeldts "skandalfria" år. Bildkälla: Stella Pictures.Reinfeldts tur igen – år 2010 bjöd den dåvarande statsministern på en liten nakenchock. Skämt åsido – Fredriks knappar till skjortan glipade och det resulterade i att han visade sin mage. Så kan det gå!Finansminister Anders Borg gjorde misstaget att ta upp sin mobil och smygfotografera podiet.Prinsessan Madeleines make Chris O'Neill har alltid gått sin egna väg. År 2015 så var det kanske tydligare än någonsin. Under prisutdelningen så tuggade han tuggummi medan andra sjöng. Han gäspade även flera gånger och tog små powernaps. Aj, aj!Chris O'Neill på Nobelmiddagen år 2015. Här i vaket tillstånd. Bildkälla: Stella PicturesAtt vara beroende av sin mobiltelefon är inte bara något som vi vanliga dödliga är. År 2017 gjorde Stefan Löfven en "Göran Persson" när han satt och fipplade med sin mobil mitt under pågående middag."En statsminister är alltid i tjänst", sa regeringskansliet till Expressen i en kommentar.Stefan Löfven kunde inte håller låta bli sin mobiltelefon. Bildkälla: Stella Pictures

2018-12-10-13:57:22