Anne Lundberg om kaoset:

Anne Lundberg om kaoset: "Vi fixade det inte riktigt"

Anne Lundberg förbereder sig för en ny säsong av SVT:s "Antikrundan".

Nu berättar hon om förväntningarna, varför hon efter 18 år inte tröttnat på konceptet - och om det där kaoset i Höganäs.

– Vi fixade det inte riktigt, säger den populära programledaren.

Läs hela nyheten:
Anne Lundberg om kaoset: "Vi fixade det inte riktigt"

Publicerad: 2017-08-19 klockan 10:03

Fler nyheter från Expressen

Efter inflationssmällen mot Ingves – kronan i brant fall

Efter riksbankchefen Stefan Ingves inflationsmardröm i tisdags – kronan fortsätter falla och bli svagare mot dollarn och euron. Rapporten från SCB visade att inflationen fortsätter sjunka vilket äventyrar Riksbankens planerade höjning av reporäntan.  

2018-02-22-17:37:14
Gängledaren Bernard Khouri attackerad av kvinnomördaren Erik Ljungström i fängelset

Kvinnomördaren Erik Ljungström högg ner livstidsdömde gängledaren Bernard Khouri i köket på anstalten, erfar Expressen.Kriminalvården kände till risken att Ljungström skulle plocka på sig ett farligt föremål – de senaste månaderna har han hållits isolerad.Tidigare har Khouri uttalat sin avsky mot Ljungström – när han fick reda på att de skulle sitta inne tillsammans fick han ett våldsamt utbrott.

2018-02-22-17:37:51

JUST NU: Fyra barn till sjukhus efter kollision

Fyra barn har förts till sjukhus efter en trafikolycka i Bergsjön i Göteborg. Ett av dem är allvarligt skadat.Två personbilar hade då kolliderat i en korsning. Sju personer är inblandade i olyckan. – Alla inblandade befinner sig på sjukhuset, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen region Väst. 

2018-02-22-15:15:07
Anonym lista uppmanar till mord på rikspolitiker

En dödslista som upprättats på nätet chockar danska riksdagsledamöter.På listan uppmanar okända personer till våld mot politikerna - däribland statsministern Lars Løkke Rasmussen.– Det här är en förfärlig sak. Jag är skakad , säger Folketingets talman Pia Kjærsgaard.

2018-02-22-17:15:26
Estelle och Oscar på utflykt  med mamma Victoria

Här är prinsessan Estelle och prins Oscar på utflykt – med mamma Victoria.Hovet publicerar själva en bild från när familjen besökte en utställning i Storkyrkan.

2018-02-22-16:47:57
Läraren uppmanade elever att betygsätta utseendet

Den kvinnliga läraren på en anrik gymnasieskola i Stockholm anklagas för att ha uppmanat eleverna gradera varandra efter utseende under en lektion.Läraren är nu avstängd.– Alla kände sig väldigt obekväma, säger en elev som var med.

2018-02-22-16:16:16

Brand i flerfamiljshus i Märsta

Det har brunnit i ett sju våningar högt flerfamiljshus i Märsta.Branden var i en lägenhet på fjärde våningen – men flera våningar var tvungna att evakueras.– Nu håller vi på med eftersläckning, säger Erik Westring på räddningstjänsten.

2018-02-22-16:24:27
Nyheten gör det enklare  att checka in på Arlanda

Äntligen blir kötiderna kortare på landets flygplatser.Nu införs automatiska inpasseringsgrindar vid säkerhetskontrollerna på bred front.I veckan blir det till exempel verklighet vid en klassisk flaskhals – säkerhetskontrollen i terminal 5 på Arlanda.

2018-02-22-16:00:00
Måste gå två kilometer  – för att hämta tidningen

 Tidningsdistributionen i Osby och Östra Göinge har tagits över av nya företag. Nu meddelar ett av företagen att brevlådornas placering kommer att ändras – vilket gör att de boende i Östra Kalhult måste gå en lång sträcka för att hämta tidningen.– Folk är ju väldigt arga över det här och vill inte ha tidningar längre, säger Agne Ingvardsson, som är en av invånarna som påverkas.

2018-02-22-15:46:28
Svärdman med ”Scream”-mask skrämde äldre kvinna

Den äldre damen var ute och gick när en person med luva, "Scream"-mask och ett svärdliknande föremål ska ha uppenbarat sig.– Hon såg ett par mörka ögon och blev mycket rädd, säger Per-Alexander Treptow, stationsbefäl i Varberg.Nu vill polisen att eventuella vittnen träder fram.

2018-02-22-14:52:17