Annabelle, 21, fjärde dödsoffret i kraschen

Annabelle, 21, fjärde dödsoffret i kraschen

Efter den svåra bilolyckan i Australien där västsvenske Lars-Göran Falkholt, 69, och hans fru Vivienne, 60, omkom har nu även dottern Annabelle avlidit av sina skador, bekräftar den lokala polisen på sin hemsida.

"Jag har förlorat mitt livs kärlek", skriver Annabelles pojkvän på Facebook, enligt The Sydney Morning Herald.

För dottern Jessica Falkholt, som är känd skådespelerska, är tillståndet kritiskt.

Läs hela nyheten:
Annabelle, 21, fjärde dödsoffret i kraschen

Publicerad: 2017-12-29 klockan 10:02

Fler nyheter från Expressen

Person hittat död – polisen utreder mord

Sent på söndagskvällen hittades en person död i Kista norr om Stockholm. Polisen har nu inlett en förundersökning om mord, skriver Aftonbladet. – Vi fick in det som en misshandel. På plats kunde patrullen konstatera att en person var död. Det var ingen tvekan om att det handlar om ett mord, säger Per Gerdin, jourhavande förundersökningsledare vid polisen, till tidningen. 

2018-09-24-01:21:12
Forskaren: Unga får sömn- problem av sociala medier

Allt fler unga diagnostiseras med sömnstörningar i den öppna specialiserade vården, enligt ny statistik från Socialstyrelsen.– Ökningen är jätteallvarlig med tanke på att vi vill att barnen ska prestera bra i skolan, säger sömnforskaren Christian Benedict vid Uppsala universitet till SVT.

2018-09-24-00:27:58
Tunga kapitalförvaltare kan lämna Danske Bank

Danske Bank är rejält skakad efter rykten om böter i 90-miljardersklassen, en vd som drar och amerikanska myndigheter på krigsstigen.Nu hotar också flera tunga kapitalförvaltare att backa undan – om inte kraftfulla åtgärder vidtas.– Vi förväntar oss att bolagen vi investerar i följer varje stats lagstiftning, säger Christina Malmberg, presschef på Alecta, till SvD.

2018-09-23-23:53:03

Storbrand i maskinhall – misstänkt anlagd

En omfattande brand rasade sent på söndagskvällen i en maskinhall i Bergkvara söder om Kalmar. Branden misstänks vara anlagd.

2018-09-23-23:43:13

Fyra personer gripna efter gängbråk med fogsvans

Tre män har skadats efter ett gängbråk i Karlskoga. Några har blivit knivhuggna och polisen har anträffat en blodig fogsvans på platsen.– Min senaste uppgift är att fyra män är gripna, säger Per Vikman, vakthavande befäl vid polisen.

2018-09-23-22:25:04
Annie Lööf och Jan Björklund pressas

SD:s besked om att rösta på Andreas Norlén (M) som ny talman tar Ulf Kristersson närmare Rosenbad. Rödgröna politiker pressar L och C om att hålla SD borta från inflytande över regeringsmakten. – Jag tror att man allvarligt och uppriktigt vill pröva om en alliansregering kan fungera. Men vad plan B är, där ser det naturligtvis olika ut för partierna, säger den tidigare FP-ledaren Maria Leissner.Under söndagskvällen skrev Annie Lööf på Instagram att de i valet mellan att ta stöd av SD eller S i politiska reformer väljer S. 

2018-09-23-23:18:38
Volvos vd om succén: ”Otroligt spännande resa”

För snart tre år sedan tillträdde Martin Lundstedt som vd för Volvo. Nu har rörelsemarginalen vuxit kraftigt och fordonsjätten håller på att bygga en historiskt stor nettokassa, skriver Dagens Industri. – De aktiviteter som vi startade vid årsskiftet 2015/2016, med decentralisering och kundnärhet, har fungerat väl. Vi ser det både i energin hos medarbetarna och i siffrorna, men självklart finns det mycket kvar att göra, säger han i en intervju med tidningen. 

2018-09-23-23:00:44
Margot Wallström: ”Vi är mer hoppfulla om Dawit Isaak”

Under den kommande veckan samlas FN:s generalförsamling i New York. Sveriges utrikesminister, Margot Wallström (S), ska delta – och framför allt en fråga är prioriterad: Ett frisläppande av den svenska journalisten Dawit Isaak. – Vi är hoppfulla, säger Wallström till DN.

2018-09-23-22:47:15
Hollande:

Frankrikes förre president François Hollande fick se sitt parti näst intill utplånat i förra valet. – Många socialister i Europa skulle gärna ha det resultat de svenska Socialdemokraterna fick, säger François Hollande till SVT.

2018-09-23-22:52:53
L:

Migrationsöverdomstolen fattar beslut om den så kallade gymnasielagen på fredag nästa vecka. Framtiden för omkring 9 000 ensamkommande unga ensamkommande avgörs då.  Miljöpartiet vill fortsätta hjälpa ensamkommande som drabbas om gymnasielagen underkänns. Men Liberalerna motsätter sig det. – Lagen skulle aldrig ha antagits, säger Fredrik Malm (L) i SVT:s Agenda.

2018-09-23-22:53:09