Anders Bagge har förlovat sig – det här vet vi om hans kärlek Johanna

Under söndagen delade Anders Bagge en bild på Instagram och ja, chockade fansen en aningen. Bilden föreställde nämligen två händer. Hans egna och flickvännen Johanna Linds.

Eller flickvän och flickvän. Vi får nu kalla henne Anders fästmö!

Bildkälla: Instagram

Under bilden skrev Anders: 

"Hon sa JA!!, underbar middag på Vadstena Klosterhotel. Gick ner på knä med ros och ring som till seden hör. Hon grät och jag likaså. 'Mer kärlek till världen' "

Johanna la upp samma bild med texten:

"Min Hubbabubba gick ner på knä med ros, ring och friade. Jag sa, JA! Hurra till kärleken"

Han lyckades pricka in hans föräldrars förlovningsdatum... Vilket gör det hela ännu mer romantiskt!

”Min mor ringde precis och sa att hon förlovade sig den 4:e november 1961. Hade ingen aning om detta”, skriver han i ett sms till Nöjesbladet.

Bildkälla: Instagram

Men vad vet vi om Anders kärlek Johanna, 45? 

Du kanske känner igen henne? Det är för att hon före detta Fröken Sverige! 1993 vann hon den titeln. Hon har också varit med i skönhetstävlingen "Miss Universal".

Nu beskriver hon sig, i sin Instagram bio, som: "Glad entreprenör med sjuk humor och som älskar livets goda!" och jobbar som just det, inom skönhetsbranschen.

Hon har en 17-årig son sen tidigare med ex-maken Djon Clausen. Med Anders har hon varit tillsammans med sedan i december 2016. 

– Jag kan bekräfta att vi är ett par. Jag har känt Anders i sexton år och vi älskar hundar och har gemensamma vänner och samma intressen. Det är helt enkelt vänskap som övergått i kärlek, sa hon vid tillfället till Hänt.

Om Anders sa hon vid samma tillfället bara fina ord om.

– Hans hjärta sitter utanpå kroppen! Han är varm och har kärlek över för allt och alla!

Johanna tillsammans med hunden Iris. Bildkälla: Instagram

Och vad säger Anders om Johanna?

– Vi trivs bra ihop det, det är en kanontjej och vi är tillsammans. Och det är bra att man har något privat också. Jag är ganska öppen i allt annat men det här är privat. Vi är tillsammans och bor ihop, that's it, säger Anders till Expressen. 

Anders är lite mer diskret när de kommer till deras kärlek men visst slinker det in en bild eller två på paret på Instagram. 

Här ni får en till för att de är så söta!

Bildkälla: Instagram

Här kör Anders Bagge hem fulla kroggäster – när de upptäcker att de är han möts han av fantastiska reaktioner:

[youplay:sp,71,75266,000]

Läs också om Iris, Anders Bagges nya hund

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

Läs hela nyheten:
Anders Bagge har förlovat sig – det här vet vi om hans kärlek Johanna

Publicerad: 2017-11-05 klockan 15:28

Fler nyheter från Nyheter24

Varför har vi sommartid? Här är svaret

Varje år ställer vi bak klockan en timme 29 oktober. Vi blir glada för att vi får mer sol och känner oss piggare. Vi får dessutom en timme mer sömn! Den 25 mars, alltså nu på söndag, ställer vi fram klockan en timme. Vi får en timme mindre sol men blir ändå pepp eftersom att sommaren närmare sig. Trots att vi förlorar en timme sömn..  Så här har vi haft det i Sverige sedan 1980. Inte alls länge sedan. Men varför började vi med det? Under krigstider upptäckte Tyskland att de kunde få en timme mer sol om de ställde bak klockan en timme på vintern och på så sätt spara ström.  Allt fler länder i Europa tog efter och snart kände sig Sverige liiite utanför. För att synkronisera med resten av länderna omkring oss började även vi med vintertid och sommartid, skriver Aftonbladet.  Bildkälla: TT Men idag behöver vi inte spara på ström så varför har vi då fortfarande kvar vinter-och sommartid? Sanningen är att allt fler länder vill gå tillbaka till vintertid. I större delar av världen har de inte sommartid.  Nyheter24 har tidigare skrivit om att Finland diskuterar att slopa sommartiden, här kan du läsa mer om det, och 2014 valde Ryssland att säga hejdå till systemet, skriver Aftonbladet. Det är som att vi lånar en timme sol från sommaren till vintern. Men trots att det låter bra så får det oss att må lite konstigt. Här kan du läsa om varför. Snart kan det bli så att sommartid avskaffas helt. Det säger ett förslag som EU just nu diskuterar. Anledningen är att det kan vara farligt för personer som är sjuka.  – Det finns undersökningar som visar att hjärtinfarkter ökar, och när det gäller psykiska sjukdomar, så finns det studier som visar att självmordsbeteende också ökar något efter omställningen, har sömnforskaren Jerker Hetta tidigare sagt till SVT. TV: Så nära är vi jordens undergång – enligt domedagsklockan Läs också om hur domedagsklockan fungerar! Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-03-24-17:04:07

Imorgon blir det sommartid – glöm inte att ställa om klockan

Mars månad har inte varit den bästa. Det har varit svinigt kallt, blåsigt och mycket snö i stora delar av Sverige. Här kan du läsa om varför det varit så obehagligt kallt. De flesta i Sverige längtar just nu efter vår, värme och sol. Och det är faktiskt dags för det. Allt fler vårtecken börja visa sig. Även om du tror det eller ej.  Exempelvis ställer vi under söndagen fram klockan en timme. Eftersom att det nu blir SOMMARtid. Hur bra?Däremot kanske inte lika trevligt för den som är lite morgontrött eftersom att vi "tappar" en timme. Heh. Blir du alltid osäker på om en ska ställa fram eller bak klockan? Läs om hur du kan tänka för att göra rätt här. Bildkälla: TT Eftersom att du kan må lite konstigt under vintertid, läs om varför här, så är det skönt att det ÄNTLIGEN är dags för sommartid.  Kanske lyssnar solen på våra böner och vi får värme snart! Visste du att...? I Sverige har vi inte alltid haft sommar och vintertid. Det infördes på test 1916 (bönderna diggade dock inte förändringen) så det blev inte godkänt förens 1980. Det är alltså inte länge vi har ställt bak och fram klockan.  Varför valdes det att göras 1980? Jo mestadels för att synkronisera oss med resterande länder i Europa som valt att göra detsamma, skriver Aftonbladet. Tyskland var först i Europa med förändringen. De upptäckte att de kunde spara el under kriget om de hade en extra timme med sol under vintern. SMART.  Idag diskuteras ämnet flitigt. Behövs det verkligen sommartid och vintertid? Eller är det ett onödigt ont då många, speciellt äldre, mår dåligt av förändringen.  Finland har nyligen tagit upp frågan i riksdagen och kan komma att avskaffa sommartid. Läs mer om det här. TV: Så nära är vi jordens undergång – enligt domedagsklockan Läs också om hur domedagsklockan fungerar! Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-03-24-15:07:55

Saker du gjorde på fyllan som tonåring

Okej, när man var tonåring gjorde man flera saker man säkert aldrig skulle få för sig att göra idag. Men det finns ju faktiskt de sakerna man fortfarande gör, speciellt på fyllan.  Här är åtta saker du säkert gjorde på fyllan när du var tonåring, som du säkert fortfarande gör.  1. Spyr  Typ när man känner att man är alldeles för full eller när man lägger sig i sängen och allt snurrar. Om man spyr är det ett tecken på att man druckit mycket mer än man borde gjort, så tänk på att alltid ta varannan vatten.  2. Skickar fyllesms till ens crush Okej, så vi säger att du är lite full och börjar tänka på din crush? Det är klart man skickar iväg ett sms till hen och är fett smidig och flörtig. Det är i alla fall vad man tror att man är... 3. Har djupa samtal på toaletten Har din kompis nyligen blivit dumpad, du bråkat med en partner eller liknande. Klart du och dina kompisar ska diskutera det (läääänge) inne på toaletten.  4. Fyllemat när man kommer hem Ja, att klämma i sig en burgare på Donken eller äta den där pizzabiten i kylan kommer aldrig bli annat än underbart när man är på lyset.  5. Ljuger för sina föräldrar om hur full man varit Oavsett ålder så är det inte roligt när mamma och pappa får höra om hur full du faktiskt var i lördagskväll. Så när de frågar så drack du två glas vin, när egentligen var en flaska vin och tre shots. 6. Tyvärr... man feströker... Ja, alltså det är inte bra men ibland så festen så kanske det blir en och annan cigg. Även fast du vet att det absolut bästa är att låta bli.  7. Fulgråter   Över att du älskar din kompis så mycket, saker ditt ex du gjorde slut med för massa år sedan eller över något som du gör ganska stort och dramatiskt på fyllan... 8. Tar dumma beslut  Att skriva till ditt ex, ta den där sista shoten eller att inte åka hem när man egentligen borde. Ja, oavsett ålder så kan det hända att man tar ett och annat dumt beslut på fyllan.   9. Dricker äcklig alkohol Den där drinken du blandade som inte alls blev så god? Äsch, det går ner ändå... Eller den där drinken din kompis gjorde som inte alls var god, även den drack du...  Du kanske också vill läsa om 9 saker du säkert hatade för fem år sedan som du älskar idag. Här kan du läsa mer om det. Eller så kanske du vill läsa om 9 ex du säkert kommer ha haft innan du träffar den rätta? Det kan du göra här! Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-03-21-14:02:11

Johanna hittade fruktansvärda sexleksaken på Wish

Den populära säljsajten Wish har tidigare mötts av kritik för en reklam för plus size-strumpbyxor och nu är det flera som har regerat över en sak som säljs på sajten.  Det är en fleshlight, alltså en lösvagina. som upprör. Fleshlighten finns i olika modeller som är beskrivna efter olika åldrar. Ja, du läste rätt. Den "minsta" fleshlighten beskrivs som 14 år. Något som har fått många att reagera, vilket inte är konstigt.  En som regerat över det är Johanna, som egentligen heter något annat. Hon scrollade igenom appen och när sexleksaken dök upp blev hon chockad.  – Jag brukar gå in på appen Wish då och då bara för att det är kul. Den fångade min uppmärksamhet främst för att det är en sexleksak och det dyker sällan upp på mitt flöde. Men jag la märke till hur de hade grupperat upp ”storlekarna” på dessa sexleksaker, alltså åldersmässigt, vilket jag regerade strakt på, berättar hon för Nyheter24.  – Jag tänkte att om inte detta uppmuntrar vuxna män till att vilja ha sex med barn, vad gör då det? Hon kollade sedan igenom recensionerna av produkten för att se om det var flera personer som hade reagerat och tänkt lika. Men det som stod om produkten var att den var "jätteskön" och "tajt". – Jag vet att åldersgränserna för att sa sex ”lagligt” är olika i olika delar av världen, men enligt mig så är man ändå fortfarande barn när man är 14 år, som den ”minsta storleken” på produkten var, oavsett vart man bor.  Sexleksaken på Wish. Bildkälla: Privat/Wish När Johanna delade med sig av vad hon hade hittat på Facebook så var det många som höll med henne om att det var sjukt, men det fanns också de som inte höll med henne.  – De enda som till viss del inte höll med mig var de som argumenterade med att åldern för byxmyndigheten är 14 år i Kina, där denna produkten mest troligtvis är tillverkad, säger hon. Förra året skrev vi även om att Wish hade fått kritik efter en reklam för "plus size"-strumpbyxor – här kan du läsa mer om det.  Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-03-09-10:14:14

15 svenska kändisar som är lika gamla som Hollywoodstjärnor

Ålder är bara en siffra – men en ganska underhållande sådan. Framförallt om man tittar närmare på hur många kändisar som är födda samma år och faktiskt är lika gamla.  Visste du till exempel att Laila Bagge är lika gammal som rapstjärnan Eminem?  Och att Youtubedrottningen Jonna Lundell är född samma år som Justin Bieber? Nej, det hade inte vi heller koll på innan. Inte heller visste vi att Anna Book år jämnårig med supermodellen Naomi Campbell, eller att Leif GW Persson är född samma år som den nu avlidna reggaelegenden Bob Marley. Fler exempel på svenska kändisar som är lika gamla som Hollywoodstjärnor ser du här nedan! Den svenska Youtubeprofilen Joakim Lundell, 32, är född 1985. Det är alltså samma år som fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo är född. Bildkälla: Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT, Franck Faugere, L'Equipe/AP/TT Sanna Bråding är född 1980. Även superstjärnan Kim Kardashian är född detta år! Bildkälla: Nora Lorek/TT, Charles Sykes/Invision/AP/TT.  Jonna Lundell, 23, är född samma år som Justin Bieber. Men då Justin fyller år den 1 mars så har han nu hunnit bli 24 år. Jonna fyller år den 11 april så det är inte långt kvar innan de är jämngamla! Bildkälla: Youtube, Jordan Strauss/Invision/AP/TT. Isabella Löwengrip, 27, är född 1990. Det är samma årgång som bland annat Emma Watson, Jennifer Lawrence och Iggy Azalea. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT, Jordan Strauss/AP/TT. Den svenska sångerskan Zara Larsson, 20, och den sociala medier-drottningen och sminkmogulen Kylie Jenner är lika gamla. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT, Charles Sykes/Invision/AP/TT. Lulu Carter, 56, är född 1961. Det är även Amerikas tidigare president Barack Obama! Även skådespelarna George Clooney och Eddie Murphy är födda detta år. Bildkälla: Robin Haldert/TT, Charles Rex Arbogast/AP, TT BildMikael Persbrandt, 54, är lika gammal som skådespelaren Brad Pitt. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT, Evan Agostini/AP/TTAnna Book, 47, är född 1970. Det är även supermodellen Naomi Campbell! Bildkälla: Anders Wiklund/TT, Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild.Programledaren Jessica Almenäs, 42, är lika gammal som Angelina Jolie. Bildkälla: Pontus Lundahl/TT, Vianney Le Caer/Invision/AP.Linn Ahlborg, 18 är nästan lika gammal som David Beckham och Victoria Beckhams son Brooklyn. Han fyllde 19 år den 4 mars, men Linn får vänta ända till den 4 september. Då blir hon nämligen 19 år gammal. Bildkälla: Instagram, Evan Agostini/Invision/AP/TT. Leif GW Persson, 73 år gammal. Leif GW Persson är född 1945 – det var även samma år som reggaeartisten Bob Marley föddes. Bob Marley avled 1981. Av de stjärnor som är i liv som föddes samma år som GW hittar vi bland annat Rod Stewart. Bildkälla: Maja Suslin/TT, AP/TT. Youtubestjärnan Therése Lindgren, 31, är född 1987 – alltså samma år som artisterna Wiz Khalifa och Kendrick Lamar. Hon delar även födelseår med fotbollsstjärnan Lionel Messi och skådespelaren Zac Efron. Bildkälla: Alexander Larsson Vierth/TT, Manu Fernandez/AP/TT.Den 14 oktober 1993 föddes bloggerskan Paow, 24. En annan som föddes det året är sångerskan Ariana Grande. Bildkälla: Vilhelm Stokstad/TT, Jordan Strauss/Invision/AP/TT.Laila Bagge, 45, är född 1972. Det är samma år som rapstjärnan Eminem. Inte illa! Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT, Evan Agostini/Invision/AP/TT.Zlatan Ibrahimovic, 36, föddes 1981 som är en fantastisk årgång när det kommer till kändisar – visste du att till exempel både Britney Spears, Justin Timberlake, Jessica Alba, Alicia Keys och Beyoncé är födda det här året? Bildkälla: Dave Thompson/AP/TT, Evan Agostini/AP/TT. Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-03-22-16:43:03

Deklarera din egen död – men se upp för begravningsavgiften!

Då var det dags att deklarera igen och som vanligt dyker frågor upp om vad de olika delarna i deklarationen betyder. Många bäckar blir en stor å och även små skatter och avgifter som kan synas oansenliga på din egen deklaration blir mycket pengar när allas bidrag slås ihop.  Begravningsavgiften är en sådan liten skatt som totalt uppgick till 4,6 miljarder förra året. Det är lika mycket som en tredjedel av statsbudgeten för garantipension till ålderspension eller ca 5 000 årslöner för barnmorskor eller poliser. Om vi fördelar de 4,6 miljarderna på de ca 90 000 dödsfall som varje år inträffar i Sverige blir summan ca 50 000 kronor per dödsfall. Det ska räcka till en kortare transport av den avlidne, ev. kremation, ceremonilokal och gravplats i 25 år. Sedan tillkommer ändå de begravningskostnader som dödsboet betalar för och som man självfallet får prioritera som man vill – kista, blommor, kaffe och tårta, fler transporter, dödsannonser, gravsten, hjälp med praktiska och juridiska arrangemang, mm. i snitt ca. 18 000 – 50 000 kronor enligt Sveriges Begravningsbyråers förbund. Jag anser att begravningsavgiften är orimlig hög. Både utifrån hur lite vi får för pengarna och det faktum att många hade haft bättre nytta av de här pengarna när de fortfarande lever. Det måste vara länge sedan någon beslutsfattare eller myndighet satte sig ned och funderade på rim och reson i sammanhanget. Vill vi verkligen prioritera så här? Behöver vi så excellent service vid dödsfall att det är värt 50 000 kr – i genomsnitt – via skattsedeln? I andra länder där avlidna eller anhöriga själva får betala är kostnaderna bevisligen betydligt lägre. Till skillnad från andra skatter och avgifter i samhället är begravningsavgiften öronmärkt. Den går direkt till huvudmannen för begravningsverksamheten på orten utan att passera stat, kommun eller landstingets kassor. Det gör att det är förvånansvärt lätt att spåra pengarna och att välja att spendera dem på något annat. Vi skulle tex. kunna bestämma att halva begravningsavgiften skulle gå till att gee de 100 000 fattigaste pensionärerna nästan 2 000 kr mer i månaden, satsa på ökat socialt stöd till äldre genom ca 5 miljoner hemtjänsttimmar per år, eller öka Cancerfondens bidrag till forskning och utveckling med sex gånger (2016) Oavsett hur vi väljer att prioritera de 2,3 miljarder som halva begravningsavgiften utgör finns det många skriande behov. En halvering kan låta drastiskt, men trots att antalet dödsfall inte förändrats nämnvärt över åren så är begravningsavgiften idag 44 procent högre än för bara 10 år sedan (2007: 3,2 miljarder kronor). Låt oss ta vårt förnuft till fånga och använda pengarna medan vi lever! Charlotte Runius,VD och medgrundare FENIX Begravning

2018-03-23-14:33:47

Därför bråkar man med sin partner om småsaker

Kanske du kommer du hem efter en jobbig dag och ser att tvätten fortfarande inte är vikt? Det är en sån typiskt liten grej som kan blossa upp och starta ett riktigt bråk mellan dig och din älskade.  Vi pratade med Charlotte Sander som är relationsexpert och samtalsterapeut, och driver sajten relationsexperten. För hur kommer det sig att man egentligen börjar bråka om så små saker?  – Kanske har man bara haft en dålig dag. Det kan bero på jobbet eller vänner, eller så mår man dåligt samt att det kan vara någonting praktiskt som man inte riktigt kommer överens om, berättar Sander för Nyheter24 och fortsätter:  – Ofta får ju partnern vara den som får ta emot ens dåliga humör istället för att man först tar det med sig själv och försöker lösa det där. Det kan vara så att något man inte löst själv landar i ens partner knä och hen inte vet, vill eller kan ta hand om och så bollas det tillbaka och så blir det små bråk, förklarar hon.  Sander menar att vissa par bråkar som ett sätt att hålla relationen vid liv. Medan andra kanske gör det för att man i själva verket är missnöjd med något annat, mycket djupare, i relationen.  – Istället för att ta upp saker, inte sällan att tilliten har brustit, man kanske känner sig ensam i relationen eller misstänker att ens partner är otrogen, så pickar man om och om igen på det som är lite lättare att ta på, de små sakerna. Varför bråkar vi om småsaker? Bild: Shutterstock Men hur vanligt det är att faktiskt bråka om småsaker tror hon beror på både ålder och även hur många relationer man kanske varit i tidigare.  En del bråkar jämt, andra inte alls. Men att bråka tror Sander är något man behöver, utan att lägga skuld på varandra, då det kan vara konstruktivt. Så om du har undrat hur det kommer sig att man ibland kan starta bråk över egentligen ganska små saker så kanske du fått svar på varför nu.  – Jag tror kanske inte att man ska undvika det men däremot lära sig att bråka på ett nytt sätt om man fastnat i samma gamla bråkspår. Jag tror också på att man ska välja sina strider - man behöver inte ta upp allt kontra man ska heller inte trycka ner allt och bara tiga ihjäl varandra.  – Att bråka är inte farligt om båda vågar stå kvar och höra mer än orden, vad vill egentligen min partner säga, vilka behov har hen och hur kan vi mötas, säger Sander.  Du kanske också vill läsa om 5 frågor du måste ställa till din partner om hen varit otrogen? Det kan du göra här. Eller om 7 meningar du borde hålla koll på om din partner säger – läs mer om det här!  Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-03-20-10:58:17

Svara på dessa frågor så säger vi vad för husdjur du borde skaffa

   Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-03-22-16:37:26

Nej, det är inte bara Ipren som hjälper mot mensvärk

Har du någonsin fått rådet att bara ta Ipren mot din mensvärk, och har någon dessutom sagt att Panodil inte alls hjälper mot mensvärk? Då är du inte ensam.  Detta är en myt som har cirkulerat ett tag, och den har sin förklaring.  Men till att börja med: Om man läser på förpackningarna på de båda läkemedlen så står det på båda två att de hjälper mot mensvärk. Så varför har folk fått för sig att den ena inte skulle hjälpa?  En del säger att bara Ipren hjälper mot mensvärk, men det är inte sant. Bildkälla: Shutterstock Till att börja med så innehåller Ipren och Panodil olika aktiva ämnen. Namnen Ipren och Panodil är bara varumärken. Ipren innehåller ibuprofen, och det finns många andra märken som innehåller samma ämne och dos. Panodil innehåller paracetamol, vilket är exakt samma som exempelvis Alvedon och Pamol innehåller. Vi ringde upp Helena Kopp Kallner som är gynekolog och forskare och hon berättade för det första att myten om att bara ibuprofen skulle hjälpa absolut inte stämmer. Men det är skillnad på de olika läkemedlen.  – Läkemedel av typen Ipren är mer effektiva, den lindrar inflammation som är en viktig del i mensvärken, säger hon till Nyheter24.  Inflammationsdämpning är också en viktig del av behandling vid endometrios berättar Helena, och det är därför som gynekologer brukar rekommendera Ipren eller andra mediciner av den typen i första hand.  Ipren och Panodil innehåller olika ämnen. Bildkälla: Pixabay Om man har mycket ont kan man lägga till paracetamol också, eller bara ta paracetamol om man tycker att det hjälper.  – Men hjälper inte dessa receptfria läkemedel mot mensvärken så kan det vara så att mensvärken inte är normal och då ska man gå till en gynekolog, säger Helena till Nyheter24.    Runt var tionde person som har mens har sjukdomen endometrios, här kan du läsa om 5 symptom på endometrios som du måste känna tillsymptom på endometrios som du måste känna till.

2018-03-21-14:01:55

Det här var de populäraste gymnasieinriktningar 2017

Om du gått gymnasiet så kommer du ihåg känslan när man slutade nian. Det där förbaskade valet. Vilken inriktning ska jag välja? Gillar jag naturkunskap eller kanske vill jag gå estet för att bli skådespelare eller musiker? Det pirrade i magen men var också ganska jobbigt – det är ju ett stort beslut. Många gånger kanske man valde den inriktning som de flesta gjorde. Psst.. Har du inte valt inriktning ännu så kolla in denna lista: Här är jobben som har hög lön, kort utbildning och är lätt att få Eller så kan du se vad alla andra verkar välja. Gymnasium.se har sammanställt en lista över vilka gymnasieinriktningar som var populärast under 2017. Både högskoleförberedande och yrkesförberedande. Vilka inriktningar tror du hamna på topp tio? Kanske den du gick eller ska välja? Bildkälla: TT Den absolut populäraste inriktningen som personer sökt 2017 till gymnasiet var naturkunskap. Även 2016 kom naturinriktningen på första plats.  2016 kom juridik på plats två. 2017 kom juridik istället på plats fem och stylist tog sig högre upp på listan och tog platsen.  Allra längst ner på listan kom samhällsvetenskap och musik.  Här är hela listan: 1. Naturkunskap 2. Stylist 3. Ekonomi 4. Beteendevetenskap 5. Juridik 6. Estetik och media 7. Frisör 8. Djur 9. Musik 10. Samhällsvetenskap TV: Snart måste alla som går på gymnasiet ha estetiska ämnen Läs också om vilket gymnasieprogram som har högt poäng Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-03-21-21:52:52