Anders Bagge har förlovat sig – det här vet vi om hans kärlek Johanna

Under söndagen delade Anders Bagge en bild på Instagram och ja, chockade fansen en aningen. Bilden föreställde nämligen två händer. Hans egna och flickvännen Johanna Linds.

Eller flickvän och flickvän. Vi får nu kalla henne Anders fästmö!

Bildkälla: Instagram

Under bilden skrev Anders: 

"Hon sa JA!!, underbar middag på Vadstena Klosterhotel. Gick ner på knä med ros och ring som till seden hör. Hon grät och jag likaså. 'Mer kärlek till världen' "

Johanna la upp samma bild med texten:

"Min Hubbabubba gick ner på knä med ros, ring och friade. Jag sa, JA! Hurra till kärleken"

Han lyckades pricka in hans föräldrars förlovningsdatum... Vilket gör det hela ännu mer romantiskt!

”Min mor ringde precis och sa att hon förlovade sig den 4:e november 1961. Hade ingen aning om detta”, skriver han i ett sms till Nöjesbladet.

Bildkälla: Instagram

Men vad vet vi om Anders kärlek Johanna, 45? 

Du kanske känner igen henne? Det är för att hon före detta Fröken Sverige! 1993 vann hon den titeln. Hon har också varit med i skönhetstävlingen "Miss Universal".

Nu beskriver hon sig, i sin Instagram bio, som: "Glad entreprenör med sjuk humor och som älskar livets goda!" och jobbar som just det, inom skönhetsbranschen.

Hon har en 17-årig son sen tidigare med ex-maken Djon Clausen. Med Anders har hon varit tillsammans med sedan i december 2016. 

– Jag kan bekräfta att vi är ett par. Jag har känt Anders i sexton år och vi älskar hundar och har gemensamma vänner och samma intressen. Det är helt enkelt vänskap som övergått i kärlek, sa hon vid tillfället till Hänt.

Om Anders sa hon vid samma tillfället bara fina ord om.

– Hans hjärta sitter utanpå kroppen! Han är varm och har kärlek över för allt och alla!

Johanna tillsammans med hunden Iris. Bildkälla: Instagram

Och vad säger Anders om Johanna?

– Vi trivs bra ihop det, det är en kanontjej och vi är tillsammans. Och det är bra att man har något privat också. Jag är ganska öppen i allt annat men det här är privat. Vi är tillsammans och bor ihop, that's it, säger Anders till Expressen. 

Anders är lite mer diskret när de kommer till deras kärlek men visst slinker det in en bild eller två på paret på Instagram. 

Här ni får en till för att de är så söta!

Bildkälla: Instagram

Här kör Anders Bagge hem fulla kroggäster – när de upptäcker att de är han möts han av fantastiska reaktioner:

[youplay:sp,71,75266,000]

Läs också om Iris, Anders Bagges nya hund

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

Läs hela nyheten:
Anders Bagge har förlovat sig – det här vet vi om hans kärlek Johanna

Publicerad: 2017-11-05 klockan 15:28

Fler nyheter från Nyheter24

Chauffören försökte stoppa Rakhmat Akilov – får inget skadestånd

Den sjunde april 2017 körde misstänkta Rakhmat Akilov en lastbil nedför drottninggatan i Stockholm och dödade fyra personer.  Det var terrordådet som skakade hela Sverige. Men det fanns en man som redan innan dådet försökte stoppa det. Mannen som körde lastbilen, som ägs av Spendrups, innan den kapades försökte stoppa Rakhmat Akilov men blev istället påkörd.  – Han försöker stoppa honom och blir då påkörd av bilen, inte allvarligt, men han blir ändå påkörd och bilen fortsätter iväg bort längst Drottninggatan, sa Spendrups kommunikationschef, Mårten Lyth till Sveriges radio tidigare i år.  Trots att han dels försökte stoppa den misstänkta terrorbrottslingen och blev påkörd i processen anser inte Stockholms tingsrätt att han har rätt till skadestånd. Eftersom att det:  ”inte finns tillräcklig bevisning för att XX varit utsatt för en brottslig gärning” och att han ”inte kommer att ingå som målsägande i någon av de planerade åtalspunkterna", skriver DN Mannen ska enligt hans målsägandebiträde Bernardo Bernales känna sig rättslös.  – Min klient är egentligen det första terroroffret, han försökte stoppa den misstänkte och blev nästan överkörd själv. Åklagaren gör i dag bedömningen att han inte längre är målsägande, jag vet inte om han över huvud taget kommer att vara med i stämningen, säger Bernardo Bernales, som har skrivit till tingsrätten och protesterat mot beslutet, säger han till DN.  Läs också om Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-01-17-16:51:09

Skåpbil körde in i polisbil – två poliser har skadats

violence och lämnat tre polismän skadade, enligt Expressen.  Enligt vittnesuppgifter ska föraren ha kraschat rakt in i polisen och sen sprungit från platsen. – Händelsen ska ha skett 16:21 under eftermiddagen efter att polisen skulle kontrollera ett fordon. Under kontrollen skedde en sammanstötning mellan polisbilen och fordonet, säger Carina Skagerlind, polis i Stockholm, till Nyheter24.  – Det är väldigt tidiga uppgifter. I samband med att vi ska stoppa en bil uppstår en sammanstötning mellan den bilen och en polisbil. Vi har gripit en person, vi är kvar på platsen, säger Carina Skagerlind vid Stockholmspolisen.En bild på polisbilen. Bildkälla: TTEn person på fri fotEn misstänkt gärningsman rapporteras fortfarande vara på fri fot, enligt Expressen. Personen ska ha flytt platsen efter att polisen gripit en annan person som varit inblandad i händelsen.  – Jag vill inte gå in på om någon mer söks, vi är på platsen för att jobba nu, säger Carina Skagerlind.Polisen kan inte bekräfta att olyckan var avsiktlig. Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-01-17-16:58:59

Sätter vi in militären i förorten kommer det sluta med att fler dör

”I dessa områden styr kriminella gäng. De är beväpnade och begår brott. Många unga i dessa områden ser upp till dessa kriminella gäng och tyr sig till dem som ett alternativ till arbete och utbildning för att göra karriär. Dessa gäng kommer att fortsätta att expandera i område efter område tills någon stoppar dem” Så står det bland annat i förslaget som 20 stycken toppmoderater skrivit under. Förslaget? Att låta militären "styra" upp flera förorter i Stockholm.  När jag var fem år gammal förstod jag konceptet "våld föder våld". Hur kommer det sig att våra politiker ännu inte har fattat?  Jag är själv uppväxt i en förort i Stockholm som många anser vara "farlig". Mitt hjärta blöder när jag läser om skjutningar men mitt blod kokar ändå av ilska när jag hör militären och förorten i samma mening.  I förslaget säger ni själva att unga ser upp till kriminella gäng. Ett stort problem, det håller jag med om. Så varför inte visa de unga en annan väg?  Vad ska militära insatser göra för skillnad? Ska ni skrämma barnen och de unga med stora vapen för att lära dem en läxa? Inget annat än preventiva lösningar kommer någonsin fungera. Sätt in resurser!  En av förorterna som finns med på "the hit list" är Husby. Där finns ett centrum som ni lovade att rusta upp för tre år sedan. Har ni inte vågat er dit?  Tänk om pengarna som nu kanske går till militära insatser i stället gick till skolorna, fritidsgårdarna, biblioteken och förfallna centrum.  Sluta resonera som treåringar som springer runt med pinnar som vapen och agera som vuxna, något vettiga, empatiska människor.  Läs också Peggy Billefälts andra krönikor:  Saker rasister säger - och vad det egentligen betyder Nemo det är inte synd om dig – du förgrep dig på ett barn Det är helt sjukt att vi aldrig haft en kvinnlig statsminister Vill du utvisa barn till döden så är du rasist – punkt slut Kära killkompis – det du sa chockade mig Snälla Snapchat – sluta möjliggöra för pedofiler och mobbare Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-01-17-16:01:35

Bil körde in i polisbil – två poliser har skadats

Efter att en bil kört in i en polisbil i Alby, Stockholm, har flera personer kommit till skada, enligt Expressen. Två av de skadade personerna är poliser.  Enligt vittnesuppgifter ska föraren ha kraschat rakt in i polisen och sen sprungit från platsen. – Händelsen ska ha skett 16:21 under eftermiddagen efter att polisen skulle kontrollera ett fordon. Under kontrollen skedde en sammanstötning mellan polisbilen och fordonet, säger Carina Skagerlind, polis i Stockholm, till Nyheter24.  – Det är väldigt tidiga uppgifter. I samband med att vi ska stoppa en bil uppstår en sammanstötning mellan den bilen och en polisbil. Vi har gripit en person, vi är kvar på platsen, säger Carina Skagerlind vid Stockholmspolisen. En person på fri fotEn misstänkt gärningsman rapporteras fortfarande vara på fri fot, enligt Expressen. Personen ska ha flytt platsen efter att polisen gripit en annan person som varit inblandad i händelsen.  – Jag vill inte gå in på om någon mer söks, vi är på platsen för att jobba nu, säger Carina Skagerlind.Polisen kan inte bekräfta att olyckan var avsiktlig. Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-01-17-16:58:59

Sätter vi in militären i förorten kommer det sluta med att någon dör

”I dessa områden styr kriminella gäng. De är beväpnade och begår brott. Många unga i dessa områden ser upp till dessa kriminella gäng och tyr sig till dem som ett alternativ till arbete och utbildning för att göra karriär. Dessa gäng kommer att fortsätta att expandera i område efter område tills någon stoppar dem” Så står det bland annat i förslaget som 20 stycken toppmoderater skrivit under. Förslaget? Att låta militären "styra" upp flera förorter i Stockholm.  När jag var fem år gammal förstod jag konceptet "våld föder våld". Hur kommer det sig att våra politiker ännu inte har fattat?  Jag är själv uppväxt i en förort i Stockholm som många anser vara "farlig". Mitt hjärta blöder när jag läser om skjutningar men mitt blod kokar ändå av ilska när jag hör militären och förorten i samma mening.  I förslaget säger ni själva att unga ser upp till kriminella gäng. Ett stort problem, det håller jag med om. Så varför inte visa de unga en annan väg?  Vad ska militära insatser göra för skillnad? Ska ni skrämma barnen och de unga med stora vapen för att lära dem en läxa? Inget annat än preventiva lösningar kommer någonsin fungera. Sätt in resurser!  En av förorterna som finns med på "the hit list" är Husby. Där finns ett centrum som ni lovade att rusta upp för tre år sedan. Har ni inte vågat er dit?  Tänk om pengarna som nu kanske går till militära insatser i stället gick till skolorna, fritidsgårdarna, biblioteken och förfallna centrum.  Sluta resonera som treåringar som springer runt med pinnar som vapen och agera som vuxna, något vettiga, empatiska människor.  Läs också Peggy Billefälts andra krönikor:  Saker rasister säger - och vad det egentligen betyder Nemo det är inte synd om dig – du förgrep dig på ett barn Det är helt sjukt att vi aldrig haft en kvinnlig statsminister Vill du utvisa barn till döden så är du rasist – punkt slut Kära killkompis – det du sa chockade mig Snälla Snapchat – sluta möjliggöra för pedofiler och mobbare Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-01-17-16:01:35

Bil körde avsiktligt in i polisbil – två poliser har skadats

Efter att en bil avsiktligt kört in i en polisbil i Alby, Stockholm, har flera personer kommit till skada, enligt Expressen. Två av de skadade personerna rapporteras vara poliser.  Enligt vittnesuppgifter ska föraren ha kraschat rakt in i polisen och sen sprungit från platsen. – Händelsen ska ha skett 16:21 under eftermiddagen efter att polisen skulle kontrollera ett fordon. Under kontrollen skedde en sammanstötning mellan polisbilen och fordonet, säger Carina Skagerlind, polis i Stockholm, till Nyheter24.  – Det är väldigt tidiga uppgifter. I samband med att vi ska stoppa en bil uppstår en sammanstötning mellan den bilen och en polisbil. Vi har gripit en person, vi är kvar på platsen, säger Carina Skagerlind vid Stockholmspolisen. – Jag kan i nuläget inte bekräfta att händelsen var avsiktlig, säger Carina Skagerlind. Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-01-17-16:58:59

Bil körde avsiktligt in i polisbil – flera personer har skadats

Efter att en bil avsiktligt kört in i en polisbil i Alby, Stockholm, har flera personer kommit till skada, enligt Expressen. En av de skadade personerna ska vara en polis.– Händelsen ska ha skett 16:21 under eftermiddagen efter att polisen skulle kontrollera ett fordon. Under kontrollen skedde en sammanstötning mellan polisbilen och fordonet, säger Carina Skagerlind, polis i Stockholm, till Nyheter24. Polisen har nu kunnat gripa en misstänkt gärningsman. – Jag kan i nuläget inte bekräfta att händelsen var avsiktlig, säger Carina Skagerlind.Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-01-17-16:58:59

Hanna "Hannalicious" Friberg: Sluta slänga skit på influencers

Det var inför en plåtning för hennes nya kollektion i Sydafrika som Hannalicious valde att avstå från efterrätten som erbjöds efter middagen. Detta skrev hon i ett blogginlägg och hamnade direkt i blåsväder. Följarna menar på att hon "fatshamear". Men det var när Hanna i ett Twitterinlägg (som nu är borttaget?) kallade alla för lättkränkta som den stora stormen började för henne. Följarna höll INTE med om Hannas uttalande: Bildkälla: blogg.ng.se Efter all kritik säger Hanna nu ifrån och trotsar följarna på sin blogg: "Först och främst vill jag bara säga att ni inte kan lägga allt ansvar för unga tjejer och killars självförtroende och välmående på oss influensers, som själva oftast är unga tjejer. Jag säger inte att vi inte har ett otroligt stort inflytande på unga människor i dagens samhälle, för det har vi", skriver hon. "Vi har makt och vi har en möjlighet att förändra etc. Men vi alla kan inte göra och vara allt och det är helt orimligt att ni förväntar er det, för ingen är perfekt och vi alla influensers kan inte krävas vara perfekta", tillägger hon sedan.  "Har ej menat att skratta bort någonting" Hanna är tydlig med att hon inte menat att uppröra någon och vill inte att hennes följare ska ta illa upp, men hon tycker ändå att hon fått onödigt mycket hat. "Jag har inte menat att skratta bort någonting eller att någon ska ta illa vid sig vid det jag skrev, men det som gör mig upprörd är hur alla ni som skrivit hur ”pantad” jag är, anser er ha rätten att lägga så mycket ansvar och slänga så mycket hat på mig, som själv är en ung tjej.""Jag har inte menat att skratta bort någonting eller att någon ska ta illa vid sig vid det jag skrev", skriver Hanna på bloggen.Mer rättvist att visa upp sanningen Bloggerskan skriver vidare att hon tycker det är mer rättvist att visa upp en bild på hur hon faktiskt gör för att få den kropp hon vill ha. Att lägga upp en massa bilder på skräpmat "bara för att" menar hon ger en ännu skevare bild till unga tjejer.  ”Hur kan hon se ut så där när hon äter pizza var och varannan dag och aldrig tränar?” och varför kan inte jag också göra det?”, citerar hon på bloggen. Hanna svarar alltså starkt mot sina följare och hon är väldigt noga med att hon INTE gjort något fel.

2018-01-16-15:40:42

Oymyakon i Ryssland är världens kallaste by – se bilderna här

Det är snöstorm och jättekallt i typ hela Sverige just nu. Kanske känns det som att ingen plats på jorden kan bli kallare än så här? Det stämmer så klart inte. I Ryssland, närmare bestämt i byn Oymyakon, är det betydligt lägre temperaturer. Bildkälla: Twitter Byn, med ungefär 500 invånare, är känd som den kallaste bebodda platsen på jorden. Köldrekordet sattes i februari 1933, då uppmättes hela -67,7 grader. Det är det kallaste någonsin på en plats på jorden där folk faktiskt bor. Riktigt så kallt är det inte nu, men väldigt nära. Det är nämligen runt -62 just nu.  Bildkälla: Instagram Det finns passande nog en digital termometer i byn, som ska locka turister att ta bilder. Oymyakons invånare säger att de inte låter kylan stoppa dem från att leva vanliga liv, men att man kanske undviker att gå utomhus om man inte måste.Den lokala journalisten Elena Pototskaya berättar på Instagram om hur hon sett turister bada i en isvak, trots kylan.“Vi lokalbor är rädda att ens gå ut på gatan. Och sen…badar turister” skriver hon. Men visst är det kalla vinterlandskapet ganska vackert? Vattendrag i superkalla Oymyakon. Bildkälla: Instagram 24-åriga Anastasia Gruzdeva, från staden Yakutsk som ligger i samma region, postade bilder på sin Instagram som visar hur hennes ögonfransar är helt täckta i frost. Bildkälla: Instagram Visst känns svenska vintern nästan som badväder nu?Men var är det egentligen kallast i HELA VÄRLDEN? Alltså där det är så kallt att ingen kan bo? Klicka här för att få veta svaret.

2018-01-16-10:59:13

Svartsjuk pilot åtalas för misshandel – var hög innan flygning

Det var under ett nyårsfirande på ett hotell i Gällivare i Lappland som den här svartsjukehistorien utspelade sig. Anställda på ett utländskt flygbolag festade loss rejält på hotellets nattklubb. En 45-årig manlig pilot hade tidigare haft ett förhållande med en kvinnlig flygvärdinna, som också var med på festen, men sedan förra året var det slut mellan dem. Piloten blev dock misstänksam när flygvärdinnan smet i väg från nattklubben med en manlig mekaniker – och valde att följa efter, skriver Norrländska Socialdemokraten. Hotellet i Gällivare. Bildkälla: Google Maps Flygvärdinnan och mekanikern tog sig till ett av hotellets rum. Plötsligt hörde de knackningar på dörren, men valde att strunta i dem. Det var piloten som knackade, men när ingen öppnade dörren gick han ner till receptionen för att hämta ett nyckelkort. Med det lyckades mannen öppna dörren. Då stormade han in i hotellrummet. Piloten ska, enligt paret, ha attackerat mekanikern med knytnävsslag mot hans ansikte, något också piloten erkänt i förhör. Mekanikern, som under attacken var naken i sängen, ska ha försökt försvara sig. Flygvärdinnan ska också ha skadats i kalabaliken, även om åklagaren inte tycker att det går att bevisa att piloten försökt skada även henne. Piloten som attackerade mekanikern ska, enligt åtalet, även ha varit påverkad av flera narkotikaklassade preparat, som till exempel amfetaminpreparatet MDMA, även kallat ecstasy. Tillslag av ecstasy från ett annat tillfälle. Bildkälla: TT Nyhetsbyrån Mannen nekar dock till brott och menar att knarket var mediciner som han köpt helt lagligt utomlands, men inte visste var narkotikaklassat i Sverige. Bara timmar efter att piloten greps på nyårsnatten skulle han dessutom ha rattat en flight från Gällivare. Henning Lindberg är presskontakt på Nextjet, Sveriges största regionala flygbolag, som hade hyrt in det utländska flygbolaget. – För det första är det här en tragedi i sig på det personliga planet för de inblandade. I övrigt har vi vidtagit skärpta kontroller internt med bäring på det här, säger han till NSD. Den 45-årige piloten åtalas nu i Gällivare tingsrätt. Bildkälla: Pixabay Se också klippet från när en pilot landar ett plan med 127 turister – utan att se något: Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

2018-01-16-21:16:01