Anders Bagge har förlovat sig – det här vet vi om hans kärlek Johanna

Under söndagen delade Anders Bagge en bild på Instagram och ja, chockade fansen en aningen. Bilden föreställde nämligen två händer. Hans egna och flickvännen Johanna Linds.

Eller flickvän och flickvän. Vi får nu kalla henne Anders fästmö!

Bildkälla: Instagram

Under bilden skrev Anders: 

"Hon sa JA!!, underbar middag på Vadstena Klosterhotel. Gick ner på knä med ros och ring som till seden hör. Hon grät och jag likaså. 'Mer kärlek till världen' "

Johanna la upp samma bild med texten:

"Min Hubbabubba gick ner på knä med ros, ring och friade. Jag sa, JA! Hurra till kärleken"

Han lyckades pricka in hans föräldrars förlovningsdatum... Vilket gör det hela ännu mer romantiskt!

”Min mor ringde precis och sa att hon förlovade sig den 4:e november 1961. Hade ingen aning om detta”, skriver han i ett sms till Nöjesbladet.

Bildkälla: Instagram

Men vad vet vi om Anders kärlek Johanna, 45? 

Du kanske känner igen henne? Det är för att hon före detta Fröken Sverige! 1993 vann hon den titeln. Hon har också varit med i skönhetstävlingen "Miss Universal".

Nu beskriver hon sig, i sin Instagram bio, som: "Glad entreprenör med sjuk humor och som älskar livets goda!" och jobbar som just det, inom skönhetsbranschen.

Hon har en 17-årig son sen tidigare med ex-maken Djon Clausen. Med Anders har hon varit tillsammans med sedan i december 2016. 

– Jag kan bekräfta att vi är ett par. Jag har känt Anders i sexton år och vi älskar hundar och har gemensamma vänner och samma intressen. Det är helt enkelt vänskap som övergått i kärlek, sa hon vid tillfället till Hänt.

Om Anders sa hon vid samma tillfället bara fina ord om.

– Hans hjärta sitter utanpå kroppen! Han är varm och har kärlek över för allt och alla!

Johanna tillsammans med hunden Iris. Bildkälla: Instagram

Och vad säger Anders om Johanna?

– Vi trivs bra ihop det, det är en kanontjej och vi är tillsammans. Och det är bra att man har något privat också. Jag är ganska öppen i allt annat men det här är privat. Vi är tillsammans och bor ihop, that's it, säger Anders till Expressen. 

Anders är lite mer diskret när de kommer till deras kärlek men visst slinker det in en bild eller två på paret på Instagram. 

Här ni får en till för att de är så söta!

Bildkälla: Instagram

Här kör Anders Bagge hem fulla kroggäster – när de upptäcker att de är han möts han av fantastiska reaktioner:

[youplay:sp,71,75266,000]

Läs också om Iris, Anders Bagges nya hund

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

Läs hela nyheten:
Anders Bagge har förlovat sig – det här vet vi om hans kärlek Johanna

Publicerad: 2017-11-05 klockan 15:28

Fler nyheter från Nyheter24

Forskarnas nya varning: teflonpannor kan ge liten penis

Att teflonpannor kan innehålla vissa kemikalier och gifter är inget nytt. Men nu har forskningen gjort nya framsteg på området.  En ny studie visar att kemikalierna i teflonpannor kan påverkar hormonerna, spermakvaliteten och till och med penisstorleken.  Genom att undersöka nära 400 gymnasiekillar i Italien kunde forskarna visa på att de som utsatts för teflonkemikalier i genomsnitt hade ungefär 1,5 centimeter kortare penisar.  Mer korv kan ge mindre korv (Foto:Unsplash) Även omkretsen var mindre hos teflongrabbarna, skriver Huffington Post.  Men inte nog med det! Enligt studien kan kemikalierna också orsaka sämre rörlighet för spermierna, något som påverkar förmågan att få barn negativt, skriver Huffington Post.  Det är kemikalierna PFOA och PTFE som är boven i dramat. Men det är inte bara dåligt för oss människor. Enligt Kemikalieinspektionen är dessa ämnen extremt stabila och tar lång tid att brytas ner. Spår av kemikalierna har hittats i flera djur, bland annat i isbjörnar vid Arktis.

2018-12-06-15:02:19

Centerpartiet och Liberalerna i hemliga möten – kan vara avgörande

Det har gått 91 dagar sedan valet, och trots det har vi inte fått någon ny regering ännu. Moderaternas partiledare Ulf Kristersson, Socialdemokraternas Stefan Löfven och Centerpartiets Annie Lööf har alla försökt att bilda regering, men misslyckats. Talmannen Andreas Norléns har återigen givit Stefan Löfven uppdraget att bilda regering på nytt, och i morgon får vi veta hur det har gått för honom. Under måndagen ska han lämna en rapport på hur hans ansträngningar att få ihop ett regeringsunderlag bestående av Centerpartiet, Liberalerna och Miljöpartiet, gått, rapporterar nyhetsbyrån TT. Och hur svaret blir beror till stor del på vad Liberalerna och Centerpartiet tycker om förhandlingsresultatet. Enligt TT har både Liberalerna och Centerpartiet kallat in sin riksdagsgrupp och partistyrelse under söndagseftermiddagen för att hålla ett extra möte inför den kommande veckan. Enligt TT sker mötena i allra största hemlighet. Centerpartiets presschef Jessica Bissmark vill däremot inte bekräfta att mötena äger rum.– Jag vet inte varifrån de har fått den uppgiften, säger hon till Expressen. Kan föreslås som statsminister Beroende på hur det har gått för Löfven med sonderingsuppdraget, kan han föreslås för en statsministeromröstning senare i veckan. På onsdag ska riksdagens finansutskott också behandla nästa års statsbudget. Just nu står regeringens övergångsbudget mot ett M-KD-förslag som i dagsläget ser ut att vinna med stöd av Sverigedemokraterna, rapporterar TT.  Och lyckas Löfven att få till en regering, blir regeringens nederlag i budgetomröstningen ett stort bekymmer. Blir så fallet riskerar han att få styra med en M-KD-budget. Centerpartiet och Liberalerna kan rädda honom  Han kan räddas, nämligen om Centerpartiet och Liberalerna är beredda att rösta med regeringen den 12 december. Men för att de ska göra det, måste de fått igenom flera saker på sina kravlistor. Bland annat finns slopad värnskatt, höjd gräns för att betala statlig skatt, uppluckrad arbetsrätt, steg mot marknadshyror och krav på mer generösa regler för familjeåterförening, på deras kravlistor. 

2018-12-09-13:59:04

Fem minnesknep: Så kommer du ihåg allt du lär dig

Om du ska lära dig något ordentligt behöver du två saker: kunskap om ämnet i fråga och kunskap om hur inlärning faktiskt fungerar. Skolsystemet missar ofta en av dem, vilket är problematiskt då din inlärning är avgörande för om du ska lyckas i skolan eller i yrkeslivet.  Tidningen Business Insider listar fem strategier för att komma ihåg det du lär dig:  1. Tvinga dig själv att komma ihåg  Den minst roliga delen av effektiv inlärning är att det är svårt. Men författarna till boken ”Make It Stick” menar att när inlärningen är svår – det är då du lär dig som allra bäst. Precis på samma sätt som när du lyfter en vikt som är på gränsen till vad du klarar av – det är då du blir starkast. Ett annat tips från författarna är att inte försöka lära sig allt på en och samma gång, utan att memorera en del i taget för en mer kognitiv inlärning. 2. Gör det inte lätt för dig själv  Återigen handlar det om kognitiv inlärning. I en studie där elever tittade på ihop-parade ord som ”fot-sko” hade de det svårare att minnas det senare ordet är de studenter som hade tittat på ledtrådar som ”fot-s–o”. Ett annat tips är att när du testar dig själv så ska du blanda problemen som du löser. En studie visade att elever som löst mattetal i blandad ordning från olika lektioner kom ihåg bättre än de som pluggat i kronologisk ordning. Helt enkelt så lär du dig bättre om du först måste förstå vad det är för typ av problem du har framför dig innan du löser det.  Det är viktigt att reflektera för att komma ihåg det du lär dig. Bildkälla: Unsplash 3. Fall inte för flyt  När du läser något som känns enkelt känner du säkert att du har flyt. Men det här kommer bara att ge dig problem. Om du exempelvis ska minnas vilken gate du ska flyga ifrån, ser B44 och tänker ”det är enkelt att komma ihåg”, är risken stor att du fortsätter gå, kollar din mobil och omedelbart har du glömt bort vart du ska.  4. Koppla ihop det nya du lär dig med sådant du redan kan  Om du hittar sambandet mellan din nya kunskap och den du redan besitter blir det mycket enklare för dig att komma ihåg det det nya. När du väver in nya trådar i din befintliga kunskap skapar du fler möjligheter för att minnas.  5. Reflektera, reflektera, reflektera  Att blicka tillbaka är viktigt för inlärningen. När människor har möjlighet att reflektera känner de sig mer övertygade om att de kan uppnå saker. Därför lägger de större ansträngning på det de gör och det de lär sig. Att ta sig tid för att reflektera innebär förvisso att man får lite mindre tid på sig att jobba/plugga men det kan leda till att man uppnår mer. 

2018-12-06-09:27:05

Därför gick Isabella Löwengrip ut i media efter uppbrottet med ex-pojkvännen

Hela livet vändes upp och ner för Isabella "Blondinbella" Löwengrip för några veckor sedan. Hon och hennes dåvarande pojkvän gjorde slut, och strax efter gick hon ut i media och berättade att ex-pojkvännen var skyldig flera personer stora summor pengar. Detta när hans aktieaffärer inte gått som han tänkt sig. Sedan dess har det skrivits mycket i media om både Isabella och ex-pojkvännen. Bland annat har ex-pojkvännen hävdat att Isabella ljuger när hon säger att hon inte vetat om hans aktieaffärer, något som Nyheter24 tidigare skrivit om.Men nu berättar Isabella att hon från första början aldrig ville gå ut i media gällande henne och ex-pojkvännens break-up.Blev uppmanad att göra det – Hade jag fått välja hade jag aldrig outat hans situation alls. För det är hans problem och att hela svenska folket ska veta vad han har gjort är ju inte roligt. Varför jag gjorde det är för att polisen uppmanade mig att gå ut i medierna och säga att vi inte har en relation. Det var för att de han har skulder hos inte ska tro att de kan hämta dem hos mig i stället, säger Isabella i en intervju till tidningen Expressen. Det ska tidigare också ha varit "kriminella" personer utanför Isabellas hus på Lidingö utanför Stockholm. De har frågat henne om pengarna som hennes ex-pojkvän var skyldig. – Jag var hemma när vi öppnade dörren till mannen som knackade på och ville ha tillbaka pengarna. Gällande männen i bilen så körde min livvakt hem mig under kvällen och då mötte vi dem och fick ögonkontakt med personerna.Efter det har hotbilden mot Isabella varit hög, och hon flydde landet tillsammans med sina barn och sin ex-man. När ex-pojkvännen ansökte om personlig konkurs tidigare i veckan, sänktes hotbilden mot henne. "Jag har varit jättekär" Trots hennes turbulenta veckor är hon nu tillbaka på jobbet. I dagsläget är hon i New York för att lansera sina skönhetsprodukter och sin digitala klon, "Gabrielle Löwengrip". Jobbet ger henne ny energi efter veckorna som tagit hårt på henne. – När man är entreprenör brinner man för sitt jobb så man får också tillbaka energi av att jobba med det man älskar. Men hela den här historien kring han jag var tillsammans med har varit så medial. Det blir ett hårt fall när man måste gå ut och berätta att man inte är tillsammans längre. För det är ju så att jag har varit jättekär i den här personen. Det är mitt hjärta som är krossat också, säger Isabella till Expressen.Nyheter24 har tidigare skrivit om att Isabella shoppade för 110 000 under sin vistelse i New York. Det kan du läsa mer om här!

2018-12-09-10:45:16

Ny undersökning: Detta vill svenskar egentligen äta på julen

Fler vegetariska och veganska alternativ på julbordet är en trend som under de senaste åren fullkomligt exploderat när det kommer till planering av julbord.  I en ny undersökning finns det äntligen svart på vitt vilken typ av mat svenskar faktiskt vill se och äta under julen.  Undersökning om julmat på uppdrag av ICA Att lägga gamla mattraditioner så som grisfötter och sylta på hyllan är något som många funderar på och vissa redan gjort. Det visar en Sifo-undersökning på uppdrag av matjätten ICA som Nyheter24 har tagit del av. Den omfattande undersökningen är genomförd mellan den 16 juli och 5 augusti 2018 med 4 200 respondenter i hela Sverige. Svaren har delats upp och kategoriserats efter län, kön och ålder.  Sifos undersökning visar att sex personer av tio vill äta mer grönt och dessutom minska matsvinnet som lätt blir när släkten blir mätt för snabbt.  Otippade rätter toppar julmats-listan Efter årtionden av att laga mormors sill och farfars fars kalvsylta har folk börjat tänka i nya banor när det kommer till julmat. Enligt färska siffror från Sifo är det en hel del internationella matinfluenser som önskas på julbordet.  Det här vill svenskarna alltså se mer av på julbordet: Sallad: Gröna rätter med fräschör är något som lockar, hela 47 % av de som svarat på enkäten vill äta mer sallad på jul. Tapas: Svenskars kärlek till tapas är stark. Men att den var så pass stark att 27 % vill ha mer av de spanska smårätterna på julbordet var en överraskning. Falafel: Ett annat kul inslag i resultatet var att hela 16 % gärna skulle äta falafel på julafton.  Gryta: På frågan om folk skulle kunna tänka sig någon gryta som julmat svarade 16 % av respondenterna ja.  Sushi: Är du beredd på den stora chocken? 15 % av svenskarna som svarat i undersökningen vill äta SUSHI på jul.  Många svenskar skulle vilja se mer tapas på julmenyn. Bildkälla: Tomas Oneborg/ TT De är mest öppna för variation på julbordet Mer statistik från Sifo-undersökningen visar att två av tre svenskar vill ha ett mer varierat julbord och därmed bryta de gamla mattraditionerna.   Siffrorna visar också att kvinnor är mer öppna för att modernisera och byta ut rätter på julbordet till nya varianter. 73 % av kvinnorna jämfört med 59 % av männen var positiva till idén.  De kvinnor som gärna ser en falafel eller två på julbordet tillhör den yngre målgruppen i åldern 18 till 34 år och tillhör den grupp som är mest positiva till ett varierat julbord.  Svenskar slänger knappt någon julmat En annan kul siffra som undersökningen visar är att det bara är 1 procent av svenskarna som svarat på enkäten att de slänger maten som blir över efter jul.  Den vanligaste anledningen till att maten inte slängs är enligt 57 procent av respondenterna gör rester på en stor del eller till och med allt av sitt julbord.     Nyheter24 har tidigare tipsat om tre vegetariska varianter på julmat du kan testa i år. Ta del av recepten här!

2018-12-05-11:01:01

Tonåring vårdas för allvarliga skador – efter explosion i Malmö

Klockan 04:34, tidigt under söndagsmorgonen, fick SOS Alarm in flera samtal om att man hört en hög smäll från ett flerfamiljshus i området Söderkulla, i södra Malmö.  Drygt 20 minuter senare, klockan 04:53, fick SOS Alarm in fler telefonsamtal. Då ska det larmats om att det skett ännu en explosion. Denna smäll ska ha skett i Kroksbäck, drygt tre kilometer från den första smällen, rapporterar Aftonbladet.  Tonåring har livshotande skador En tonårig kille rapporteras vara allvarligt skadad efter sprängningarna. Polisen hittade den skadade killen i ett trapphus i samband med den första smällen i Söderkulla.  – När vi kom dit anträffades en person, en 18-åring. Han fördes med ambulans till sjukhus och enligt information från region Skåne har han livshotande skador, säger Anna Göransson, presstalesperson vid polisens ledningscentral i region Syd, till tidningen Expressen.  Han vårdas nu för livshotande skador.  Misstänks för delaktighetVid 08:30 på söndagsmorgonen meddelade polisen att den skadade tonårskillen misstänks för delaktighet i sprängningen. Enligt polisen är han gripen, skriver Expressen. Polisen arbetar med tekniska undersökningar Exakt vad det är som har smällt finns det i nuläget inga uppgifter om. Polisen har spärrat av området där sprängningarna ska ha skett och arbetar vidare med tekniska undersökningar. Även specialister från polisens nationella bombskydd är på plats. Ännu kan polisen inte avgöra om sprängningarna har något att göra med varandra, skriver Expressen. Utredarna kommer också att se om det eventuellt finns ett samband mellan morgonens sprängningar och tidigare våldsdåd i Malmö. Polisen kommer att knacka dörr i områdena kring brottsplatserna för att försöka få information om någon har hört eller sett något. De ska också försöka samla in så mycket fysiska bevis som möjligt. Båda händelserna rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse, skriver Expressen. 

2018-12-08-12:54:19

De är Sveriges rikaste personer 2018

I vanlig ordning brukar tidningen Veckans affärer varje år lista Sveriges rikaste personer – och i år är inget undantag. Årets lista på "Sveriges alla miljonärer 2018" har däremot ändrats lite sedan förra året. Dels är det fler namn på listan i år jämfört med förra året. Då var det 187 personer med på listan över Sveriges miljonärer, i år hela 191 personer med. Även vem som är Sveriges rikaste person är inte desamma i år som förra året. På 2017 års lista av "Sveriges alla miljonärer" var Ikea-grundaren Ingmar Kamprad högst upp och där med den rikaste personen i Sverige. Men sedan hans bortgång för snart ett år sedan, har första platsen tagits över av en annan. I dag är det klädjätten HM:s ägare och styrelseordförande Stefan Persson som är Sveriges rikaste. Precis som Kamprad, är Persson också lågprishandlare. Och att det går så bra för dem är inte så konstigt. Få jobb gör så många rika som detaljhandel, speciellt lågprissatt sådan, skriver Veckans affärer.  Tech-miljardärer ökar Men det är inte bara detaljhandelsmiljonärer på listan över "Sveriges alla miljonärer 2018", även om 26 av 191 är just det. Tech-miljardärerna är den kategori som ökar allra mest varje år, och i år gör drygt fem personer inom tech-branschen entré på listan. Bland andra kommer Niklas Östberg in på listan detta år (plats 171). Han har blivit miljardär på hämtpizza och take-away-käk med sitt bolag Delivery Hero. Endast 16 procent är kvinnor Oförändrat sedan i fjol, är att det fortfarande bara 16 procent, eller 30 stycken av Sveriges miljardärer som är kvinnor. Samtliga kvinnor har ärvt sin förmögenhet. Av männen är det bara en fjärdedel av personerna som har ärvt sina pengar. Och vilka är det egentligen som äger dessa stora förmögenheter? Veckans Affärer har som sagt listat Sveriges 191 rikaste personer. Vi listar top 20 av dem i ordningen: namn, ålder, bolag och förmögenhet."Sveriges alla miljardärer 2018"1.  Stefan Persson, 71, Hennes & Mauritz, 115 miljarder kronor. 2. Hans Rausing, 92, Tetra Laval, 110 miljarder kronor.3. Melker Schörling, 71, Securitas, 68 miljarder kronor.  4. Frederik Paulsen, 67, Ferring, 66 miljarder kronor. 5. Antonia Ax:son Johnson, 75, Axel Johnson, 58 miljarder kronor.6. Jörn Rausing, 58, Tetra Laval, 56 miljarder kronor.  7. Finn Rausing, 63, Tetra Laval, 52 miljarder kronor.  8. Kirsten Rausing, 66, Tetra Laval, 52 miljarder kronor. 9. Bertil Hult, 77, EF, 41 miljarder kronor.  10. Dan Sten Olsson, 71, Stenagruppen, 40 miljarder kronor.  11. Ane Uggla, 70, AP Möller Maersk, 39 miljarder kronor.  12. Fredrik Lundberg, 67, Lundbergs, 36 miljarder kronor.  13. Martin Lorentzon, 49, Spotify, 28 miljarder kronor.  14. Carl Bennet, 67, Carl Bennet AB-gruppen, 25 miljarder kronor.  15. Torbjörn Törnqvist, 64, Gunvor Group, 25 miljarder kronor.  16. Gustaf Douglas, 80, Latour/Wasatornet, 24 miljarder kronor. 17. Liselott Tham, 69, Hennes & Mauritz, 22 miljarder kronor.  18. Daniel Ek, 35, Spotify, 20 miljarder kronor.  19. Johan Eliasch, 56, Head, 20 miljarder kronor.  20. Stefan Olsson, 69, Stenagruppen, 19 miljarder kronor.Se hela listan på Veckans Affärer.Nyheter24 har tidigare skrivit om 25-årige Gustaf från Norge som trots sin unga ålder kan plocka ut en lön 1,7 miljarder i månaden. Det kan du läsa mer om här!

2018-12-08-13:43:23

Se tatueringarna som kändisarna ångrar: "Fått så mycket skit"

De allra flesta idag har en tatuering. Vissa går all in och tatuerar hela armarna medan andra nöjer sig med mindre motiv, eller något namn.  Och kändisarna är inte annorlunda dom – stjärnor som Justin Bieber, Angelina Jolie och Ben Affleck har alla lagt sig under nålen. Med varierande resultat... För ibland blir det faktiskt helt fel. Kanske har kändisarna tatuerat in sin partners namn eller porträtt – bara för att senare göra slut och tvingas till dyra och smärtsamma laserbehandlingar.  "Mitt liv – min menstruation" För andra, som skådespelaren Hayden Panettiere och fotbollsspelaren John Carew så handlar det om felstavningar.Hayden Panettiere skulle skriva "Vivere senza rimipianti" på italienska, vilket betyder "to live without regrets". Men det blev lite fel och Hayden råkade lägga till ett extra "i". Hon åtgärdade den ironiska missen med laser. Kendall Jenner ångrar en tatuering hon gjorde på fyllan. Bildkälla: Instagram/jonboytattoo Allra värst blev det nog för den norska fotbollsspelaren John Carew när han skulle tatuera in ”Mitt liv – mina regler” på franska.  Men efter att en accent hamnade åt fel så fick hans tatuering en ny innebörd: "Mitt liv - min menstruation" lydde den snirkliga texten på den norska anfallarens hals. Peg Parnevik: "Fått så mycket skit för den" I november förra året berättade även den svenska artisten Peg Parnevik, 23, att hon ångrar sin tatuering. Peg har nämligen tatuerat texten "Dör för dig". Det är en hyllning till sin stora familj – men hon vill nu täcka över tatueringen. I podcasten "Pillowtalk" berättade Peg att texten även är en titel på en låt av Danny Saucedo. Peg Parnevik ångrar sin tatuering. Bildkälla: Instagram/pegparnevik – Det var första gången som jag fattade att det här var titeln på en låt med Danny. Jag har fått så mycket skit för den efter det. Jag hoppas verkligen inte att folk tror att jag är ett superstort Danny-fan. Att jag ba I love Danny Saucedo, berättade Peg i podcasten. Även Paulina "Paow" Danielsson har gjort en tatuering hon ångrar. Under förhållandet med Lancelot "Lance" Hedman tatuerade hon in hans namn under bröstet. Den tatueringen håller hon nu på att täcka över. Paow visade glatt upp sin tatuering för pojkvännen Lancelot "Lance" Hedman. Kort efter var relationen slut. Bildkälla: Youtube/Paulina Danielsson I klippet ovan kan du se tatueringarna som kändisarna ångrar.

2018-12-07-15:10:11

Därför ska du gå upp 03.45 på morgonen

Kurt Bilafer, VD för företaget WePay, började gå upp vid 05.00 på morgonen för flera år sedan – men på sistone har han insett att det är mer fördelaktigt att gå upp extremt tidigt, det vill säga 03.45. Och han är inte ensam med denna tidiga vana – Apples VD Tim Cook och Amazons VD Jeff Bezoz går också upp i ottan.   I tidningen Forbes listar Kurt Bilafer fem anledningar till varför han går upp 03.45 på morgonen:  1. Det förbättrar och optimerar dina prestationer  Extremt tidigt uppvaknade ger dig möjlighet att fokusera helt och hållet på en och samma uppgift. E-mail, mobiltelefoner och sociala medier gör att vi konstant kan vara i kontakt med människor och jobbet. Dagens teknologi skapar effektivitet – men risken blir att vi packar in för mycket i våra kalendrar. Så kallad multitasking kan faktiskt försämra våra prestationer eftersom våra hjärnor är konstruerade för att ägna sig en uppgift i taget.   2. Du slipper distraktioner  När du går upp extremt tidigt är det lugnt och tyst. Det är becksvart utomhus och luften är fräsch och krispig. Det ger möjligheten att vara ensam och bortkopplad från alla andra. Lugnet på morgonen låter oss vara klara i huvudet.   3. Det ger oss mer tid  De som går upp extremt tidigt ligger ett steg före alla andra. När de andra stressar till jobbet har de extremt tidiga morgonuppstigarna haft tid på sig att planera och organisera upp saker och ting i lugn och ro.  För att uppnå sina mål rekommenderar Kurt Bilafer att man går upp 03.45 på morgonen. 4. Det släpper loss din kreativitet  Att gå upp extremt tidigt handlar inte bara om att ligga steget före – det frigör också din kreativitet. Tiden på morgonen ger dig möjlighet att tänka igenom tuffa beslut i lugn och ro. Din hjärna har mer kapacitet att bearbeta komplicerade problem och inse konsekvenserna. När du slipper att bli avbruten hela tiden får du tid att komma på riktigt bra idéer.  5. Det ger dig möjlighet att investera i dig själv  Att gå upp extremt tidigt innebär givetvis att du måste gå och lägga dig tidigare än alla andra. Men om du vill vara bättre än alla andra måste du vara annorlunda jämfört med alla andra. Att gå upp tidigt på morgonen handlar inte om att lösa alla världsliga problem – det handlar om att fokusera på dig själv. När du går upp så tidigt får du tid att lära dig saker och växa som person.  Oavsett vad dina mål är måste du frigöra tid för att uppnå dem – och 03.45 på morgonen är den rätta tiden för det, enligt Kurt Bilafer. 

2018-12-05-10:54:25

Bakslaget för Linn Ahlborg – hälften av följarna är fejk

De svenska kändisarna och influencerprofilerna tjänar hundratusentals kronor på sina sociala medier. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Zara Larsson kan ta upp mot 300 000 kronor för ett sponsrat inlägg på Instagram.Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip har även hon berättat att företag kan lägga upp till en miljon kronor för att synas i hennes sociala medier, och Bianca Ingrosso har i "Framgångspodden" sagt att hon tar cirka 200 000 kronor för ett sponsrat inlägg på Instagram. Men trots att de stjärnorna har många följare så är det vansinnigt många bluffkonton som följer kändisarna. Det kan handla om köpta följare eller spamkonton. Zara Larsson har miljontals följare på Instagram – och många är fejk. Bildkälla: Instagram/zaralarsson Branschtidningen Resumé har analyserat 300 kändisar och influencers Instagramkonton.  Med hjälp av verktygen IG Audit och HypeAuditor har Resumé undersökt om de svenska profilerna verkligen är så stora på Instagram.Resultaten skiljer sig en hel del mellan de olika verktygen, men för vissa kändisar är det riktigt tydligt att de följs av bluffkonton. Även Linn Ahlborg är drabbad av fejkföljarna. Bildkälla: Instagram/linnahlborg Zara Larsson har 5,4 miljoner följare på Instagram – och av dom är cirka 1,4 miljoner fejk.Även för Youtubeprofilen Linn Ahlborg blev det tråkiga siffror. Linn Ahlborg har över en halv miljon följare på Instagram. Av hennes 578 000 följare så uppskattas lite mindre än hälften vara från bluffkonton. Här nedan kan du se hur resultatet av undersökningen för Linn och Zara: on_script_ready(function() {m('#pie_chart_8587376').charts.init('Linn Ahlborg','pie', {labels:['Antal följare på Instagram','Fejkföljare enligt IG Audit'],colors:['#E67E22'],values:['578000','220218'],do_animate: 1.5, });}); on_script_ready(function() {m('#pie_chart_7048689').charts.init('Linn Ahlborg','pie', {labels:['Antal följare på Instagram','Fejkföljare enligt HA'],colors:['#E67E22'],values:['578000','212126'],do_animate: 1.5, });}); on_script_ready(function() {m('#pie_chart_7151673').charts.init('Zara Larsson','pie', {labels:['Antal följare på Instagram','Fejkföljare enligt IG Audit'],colors:['#E67E22'],values:['5400000','1404000'],do_animate: 1.5, });}); on_script_ready(function() {m('#pie_chart_4800164').charts.init('Zara Larsson','pie', {labels:['Antal följare på Instagram','Fejkföljare enligt HA'],colors:['#E67E22'],values:['5400000','1981800'],do_animate: 1.5, });});

2018-12-06-15:46:33