Alex, 27, beställde nuggets – fick en riktigt äcklig överraskning

Alex Vee, 27, från Australien, besökte snabbmatskedjan Domino's i Sydney förra veckan tillsammans med en vän. Vännerna beställde bland annat chicken nuggets och pizza.

Men när Alex skulle ta en tugga av en av sina nuggets så hittade han något riktigt äckligt. Han hittade nämligen en död kackerlacka, skriver Daily Mail.

Alex hade redan ätit lite av maten, men tappade aptiten helt när jaghan såg den döda insekten. Till Daily Mail berättar Alex att han fortfarande är skärrad. Han fotograferade maten och skrev sedan ett inlägg på Facebook om händelsen.

"En jävla kackerlacka i kycklingen. Det var äckligt och extremt ohygieniskt, det sätter min, och min väns, hälsa i fara" skrev Alex bland annat.  

I kommentarsfältet har flera personer uttryckt att de blivit äcklade av fyndet  

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https://www.facebook.com/alex.vellins/posts/10211645709851568&width=500" width="500" height="721" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true"></iframe>

TV: Frida, 18, hittade hårig spindel i skolmaten

[youplay:sp,71,125660,000,0]

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

Läs hela nyheten:
Alex, 27, beställde nuggets – fick en riktigt äcklig överraskning

Publicerad: 2017-06-14 klockan 23:38

Fler nyheter från Nyheter24

Kannibal lämnade över sig själv till polisen – tog med sig likdelar

Nog för att vi har hört talas om kannibaler som Hannibal Lecter, men sällan tror vi att de finns på riktigt. Den otäcka sanningen är att jo, det gör det. Även om de är få. Med orden "jag är trött på att äta människokött" övergav en man sig själv till polis.  Det hela ägde rum i den sydafrikanska staden Estcourt. Med sig hade mannen med sig en avhuggen hand och ett ben som bevis för sin påstådda kannibalism, skriver brittiska Mirror. Efter att ha erkänt på stationen ledde mannen polisen till ett hem. Där möttes polisen av en stark, konstig lukt och hittade fler mänskliga kvarlevor. Gjorde det inte ensam Enligt lokal media är mannen misstänkt för att i egenskap som "traditionell healer" våldtagit, mördat och styckat en kvinna tillsammans med tre andra män. Mannen åtalas nu tillsammans med två andra män för mord. En fjärde man åtalas dessutom för innehav av människokött. Männen uppges vara i åldrarna 22-32 år. Männen sitter häktade och kommer återvända till rättssalen nästa vecka. Kan finnas fler kroppar Stadsfullmäktige Mthembeni Majola är övertygad om att det finns fler offer. – Det kan inte bara finnas en, säger han och fortsätter: – När polisen utredde det här fallet hittade de åtta öron i en gryta hemma hos en av männen. Enligt polisens presstalesperson Charmaine Struwig hittades kroppsdelar på två brottsplatser – både i Estcourt och Amangwe. – Alla tre är misstänkta för att mördad och därefter styckat kvinnan. Några åt av hennes kött när de delade med sig av kroppsdelarna till den fjärde misstänkta, ska Struwig ha sagt enligt Mirror. Se även när kannibalormen äter upp en orm som är lika lång som sig själv: [youplay:sp,71,114015,000,0] Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-08-22-16:46:27

Anna Kinberg Batra utesluter inte misstroende mot Stefan Löfven

Den hårda kritiken mot Stefan Löfven och regeringen fortsätter. Under sommaren har infastrukturminister Anna Johansson och inrikesminister Anders Ygeman tvingats avgå till följd av IT-skandalen, och samtidigt kommer allianspartierna lägga fram en misstroendeförklaring mot försvarsminister Peter Hultqvist. Men alla tycker inte att det räcker. Moderata ungdomsförbundets ordförande  Benjamin Dousa anser att Moderaterna och Alliansen bör lägga fram en misstroendeförklaring mot statsminister Stefan Löfven. – Det tycker jag definitivt. Jag tror inte det är Moderaterna som är den största bromsklossen där, jag tror det är andra Allians-partier som inte vill rikta misstroendevotum, säger Dousa till Nyheter24.Kinberg Batra: "Kan bli aktuellt"Och när Anna Kinberg Batra möts av kravet utesluter hon inte att ta till ytterligare åtgärder mot regeringen. – Jag är inte nöjd med hur statsministern skött rikets säkerhet, och jag tror det dröjer innan sista ordet är sagt i den sekerhetskrisen, säger Anna Kinberg Batra till Nyheter24. Samtidigt menar Kinberg Batra att Löfven har en "het och svettig" höst framför sig, och att man kommer avvakta och se vad konstitutionsutskottets utredning om IT-skandalen. Tills dess nöjer man sig med att fälla Anna Johansson, Anders Ygeman och Peter Hultqvist. – Vi får återkomma till den här frågan senare, det kan bli aktuellt, men man ska aldrig gå händelserna i förväg, säger Anna Kinberg Batra.Alla partiledare bjöds in till Löfvens födelsedagsfest – utom Jimmie Åkesson. Läs mer om det här!

2017-08-23-08:35:57

Linn Ahlborg nobbar pojkvänsfrågan: "Jag kan inte svara"

Linn Ahlborg, 17, ska efter ett behövligt sommarlov med resor, fest och skoj nu återgå till skolan där hon kommer att gå sitt sista år i gymnasiet. Det var under tisdagen som Linn spelade in en av de första dagarna tillbaka i skolan och passade då även på att köra en liten frågestund samtidigt som hon äter sin frukost. – Jag kommer att försöka svara på så mycket jag kan medan jag äter, säger hon i början. "Kan inte svara på det"Under frågestunden får Linn bland annat frågan om hon har pojkvän, hur många gånger hon haft sex samt vad hennes föräldrar tycker om att hon festar. – Mina föräldrar skulle aldrig neka mig till att gå på en fest så länge jag kommer hem i tid och inte spyr överallt. Jag brukar ha sms-kontakt med mamma så hon vet att jag lever men det är typ det. Gällande sexet, är det någon som räknar det eller?, svarar hon. På pojkvänsfrågan svarar Linn att hon ofta får frågan men att hon just nu inte har pojkvän. Hon får sedan frågan "När du skaffar en, kommer du då att visa upp honom på Youtube?". – Om jag kommer att visa honom vet jag inte riktigt ännu, jag gjorde ju det med min förra pojkvän och vi kunde ju göra många videos och så men... såhär i efterhand är det fortfarande folk som frågar om honom, vissa tror att vi fortfarande är tillsammans plus att han glider fett mycket räkmacka på mig och mina följare, säger Linn. – När man är tillsammans med någon i den här åldern tar det ju nästan alltid slut, och då blir det inte så roligt med det som kommer efter. Så nej just nu kan jag faktiskt inte svara på det, vi får helt enkelt se, avslutar Linn. 

2017-08-23-11:33:35

Älskar du att onanera? Då är det här ditt drömjobb

Tydligen så har 16 procent av svenskar som ställt upp i en stor undersökning någon gång onanerat på jobbet. Varför inte då istället jobba med att onanera? Om du nu haft den drömmen så kan den bli verklighet. Det är nämligen så att sexleksaksbutiken LoveWoo letar frenetiskt efter någon som vill skriva recensioner av deras sexleksaker. Det är dessutom ett heltidsjobb(!) så det gäller verkligen att vara passionerad angående sin onani. TT Utöver den årliga lönen på 28 000 pund, eller cirka 292 000 kronor, ingår även ledigt på röda dagar, gratis hälsoundersökningar och ett gymmedlemskap.  Det som förväntas av dig är att du kan tänka dig att prova deras sexleksaker, deras sexiga underkläder och diverse sexiga spel som säljs på sajten. – Sexleksakerna finns i allt från väldigt enkla till lite mer vågade – och som leverantör för en stor katalog av sexleksaker så behöver vi ha en riktigt god förståelse för produkterna. Dessutom ska vi kunna ge information till våra kunder om vad som är positivt och vad som är komplicerat med produkterna, berättar en talesperson för LoveWoo för BBC. Shutterstock Utöver att skriva recensioner förväntas du också kommunicera med potentiella kunder, åka på möten och vara bekväm framför kameran (och då handlar det inte om att visa upp produkterna, utan recensera –påklädd...).  Du ska helst vara en lättsam person som är bekväm med humor. Du ska vara ärlig, duktig på att skriva och prata – och gärna ha erfarenhet från att jobba med publiceringsverktyg. Du ska helst bo i London eftersom det krävs att du infinner dig på kontoret tre dagar i veckan. Det är dessutom öppet för alla kön att söka. Shutterstock Om du känner att det här passar in på dig så sök jobbet här – sista ansökningsdatum den 15 september. Det du ska skicka in då är en recension av valfri produkt, ett cv och ett personligt brev som gärna får vara i videoform. Forskningen visar att onani kan minska risken bland annat för cancer och för depression – så det kanske vore nyttigt med en helt ny karriär? Läs också om var svenskarna helst onanerar någonstans. TV: Sätten som tjejer onanerar på och som du nog inte visste om: [youplay:sp,71,136229,000,0] Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-08-22-14:08:07

Här rånas butiken – av en man utklädd till häxa

Nicholas Overton, 39, hade på sig en häxkappa, en blond peruk och en häxhatt när han gick in i butiken och hotade kassapersonalen med en machete. Händelsen fångades av en övervakningskamera, och du kan se hur det gick till i klippet ovan. I filmen ser man hur Overton plötsligt tar fram macheten och börjar vifta den framför kassörskan. Nicholas Overton flydde sedan butiken med en väska full med pengar. Efter honom följde dock två bröder som bevittnat brottet. De kunde ta mannens registreringsnummer, vilket senare ledde till hans gripande. Overton, som tidigare begått en rad andra rån, har nu dömts till ett minimum av fyra år i fängelse med bevakning på livstid. Det rapporterar Mirror.

2017-08-23-09:57:16

Therese Lindgren filmas genom sitt fönster: "Är rädd i mitt eget hem"

Therese Lindgren har idag 561 000 prenumeranter på Youtube och är därav en av våra absolut största Youtubestjärnor i Sverige. Hon har släppt en bok, varit med i tv-soffor, poddar, och webprogram samt att hon var den första Youtubeprofilen som öppet berättade om sin ångest, sin självmedicinering och hur det är att leva med panikattacker. Therese är lyckligt kär i sin pojkvän Anders, hon älskar sina fans och passar ofta på att tacka dem för att de följt med henne så länge. Men att vara superkänd Youtuber har såklart sina nackdelar. "Är rädd i mitt eget hem"Therese har tidigare varit med om att bli terroriserad av galna fans. Hon har fått extremt många busringningar på både telefon och dörr, fått dödshot i kommentarsfältet och blivit ID-kapad. Det allra värsta var ändå när en man ringde Therese mamma och påstod att han ringde från polisen. Han bad henne sätta sig ned och sa sedan att Therese hade dött i en bilolycka, och bad då mamman åka in till sjukhuset för att identifiera kroppen.Men nu har någonting väldigt obehagligt hänt igen. Några kvällar i rad under den senaste veckan har Therese lagt märke till en drönare som flugit runt och sedan stannat utanför hennes fönster. Hon har även lagt märke till att den filmar in i lägenheten. – Jag har gått omkring i min lägenhet och sedan fått syn på drönaren som står stilla i luften, och filmar utanför mitt fönster. När det här händer blir jag jätterädd. Jag tycker att det är obehagligt att jag blir iakttagen. – Självfallet vågar jag inte springa ut och konfrontera personerna som gör detta då jag kan hamna i en väldigt obehaglig situation. Jag har inte sett vilka det är och jag vill vänta med att gå till polisen. Så jag ber er som gör detta att sluta så vi slipper göra en grej av det här. Vi hoppas på att personerna som utför denna obehagliga gärning genast slutar upp med det.

2017-08-23-08:43:12

Att kräva pengar från någon som är sjuk – det är fascism

En evig diskussion, och ett ständigt irritationsmoment, är dessa parkeringsavgifter, vakter och botar. Det har blivit en sådan självklarhet för vissa att det är något att klaga och vara förbannad på. Det är som en självklarhet att det är okej att bli rasande på dessa personer, som faktiskt bara gör sitt jobb. Det är inte deras fel att landstinget, kommuner och företag väljer att ha parkeringsavgifter på deras parkeringar. De är människor som har ett jobb att göra. Sedan finns det vissa av dem som kanske inte borde ha det jobbet, men de personerna finnas inom alla yrken, så som kassörskor, servitriser, poliser med flera. Men det finns inte samma självklarhet att det är okej att bemöta dessa på samma sätt som många bemöter parkeringsvakterna. Det har på något sätt blivit acceptabelt att bemöta vakterna på ett visst sätt. I denna parkeringsdjungel vill jag dock säga att personer snarare borde rikta in sig på att kritisera vissa parkeringsägare. Exempelvis kan man diskutera de parkeringar som är avlagda med avgift utanför akutmottagningar runt om i Sverige. Parkeringar där landstinget har mage att sno pengar från människor som inte är där på eget bevåg. Rikta er ilska dit! Hur etiskt rätt är det att ta ut avgift på akuten? Vem tänker på att mata en penningslukande plåtniklas om du måste in på akuten, eller har en anhörig som har kommit in och kanske svävar mellan liv och död? Ska du stå där och räkna ut hur mycket av din lön du ska ge bort? "Hur lång tid kan det ta? Kan hen leva i en timma, två? Eller kan hen leva i tre timmar?". Skämt åsido. Hur långt får avgiftsjakten gå? Hur tänker landstinget? Är det såna ekonomiska kriser inom vården att det är okej med denna fascism? Det är flertalet akutmottagningar som har avgift, och jag vet att det är folk som fått bot på dessa platser, bland annat jag själv. Att ha parkeringsavgifter i en stad och på sjukhusets besöksparkering är en sak. Det är enligt mig självklart, eller i alla fall inget stort problem värt att gå upp i atomer för, då man i dessa lägen troligen är ute frivilligt och är i sina sinnens fulla bruk och kapabel till att komma ihåg att mata automaten. Men utanför akuten? Det värsta i historien är att människor inte verkar reagera på detta. Har vårat samhälle blivit så kallt, oetiskt, egoistiskt, och fascistiskt att vi har blivit totalt likgiltiga till vad som rätt och vad som är fel? Att inte ens bron mellan drabbad, anhörig och döden gör oss känslomässigt närvarande och får oss att känna empati och förståelse. För att enskilda personer ska reagera och inse hur i helvete etiskt fel detta är så måste vederbörande själv hamna i situationen där man kommer ut från sjukhuset, kanske i sorg och tårar, och får se en fet bot lipa mot en. Man borde inte behöva vara raketforskare för att fatta att detta är fel? Är denna förståelse borta, då kära läsare, då ligger vi på gränsen till våran egna utrotning. Annika Brandt

2017-08-23-09:05:10

Hon skulle fixa sina naglar på salong – det slutade med cancerdiagnos

Att gå och fixa naglarna är något som många gör. Men i ett uppmärksammat inlägg på Facebook kan man läsa om en kvinna som ska ha blivit diagnostiserad med hudcancer efter att ett svart streck upptäckts på hennes fingernagel när hon besökte skönhetssalongen för att fixa naglarna. Lisa Harrison Williams, som delat inlägget, skriver att hon bad kvinnan att uppsöka en läkare direkt efter att hon sett den svarta strecket på nageln, det rapporterar bland annat brittiska Mirror.  Kvinnan ska tydligen ha trott att det berodde på kalciumbrist eller en blodblåsa, så hon bad om att få en färg som kunde dölja det.  <iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https://www.facebook.com/lisa.harrisonwilliams/posts/10212788096753912&width=500" width="500" height="728" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" mark_dailymoti=""></iframe> Efter att ha varit hos en läkare blev kvinnan diagnostiserad med aggressiv hudcancer, och den hade redan hunnit sprida sig till hennes lymfkörtlar. "Hon ringde mig idag och berättade att det var väldigt aggressiv hudcancer som redan hade spridit sig till hennes lymfkörtlar. Prognosen ser inte bra ut. Snälla, var uppmärksamma på förändringar på naglarna" skriver Lisa inlägget som delats av över 110 000 och har över 8 000 kommentarer.  TV: Så kollar du om ditt födelsemärke kan vara hudcancer [youplay:sp,71,127380,111,0] Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store

2017-08-23-08:12:37

Jens byggde ubåten med Peter Madsen – här är hans teori

Peter Madsen sitter häktad misstänkt för mord alternativ dråp på den svenska journalisten Kim Wall. Hennes torso, utan huvud, armar och ben, hittades på tisdagen och på onsdagen bekräftade den danska polisen att det var hennes stympade kropp som hittats. Madsen själv har sagt att det skett en olycka ombord och att han sedan "begravt kroppen till sjöss". En person som varit inblandad i att bygga ubåten tillsammans med Madsen är Jens Falkenberg. Han har själv ingen insikt i exakt vad som hänt ombord på ubåten innan den sjönk på fredagsförmiddagen. Falkenberg har dock en teori. – När jag hörde att hon var död så var min första tanke att hon kan ha halkat på trappstegen upp mot den översta luckan. Bakom den finns en dörr som alltid står öppen och där finns riktiga läskiga handtag som man lätt kan slå bakhuvudet i, säger Jens Falkenberg till danska Metro. Ubåten Nautilus är den största privatbyggda ubåten någonsin, och konstruerades 2008 av den danske uppfinnaren Peter Madsen. Bildkälla: Wikimedia Commons Fortsättningsvis berättar han att ubåten verkligen inte är konstruerad för besättningens säkerhet och att alla som varit ombord har lämnat ubåten med blåmärken och bulor. Jens säger att det är närmast omöjligt att inte skada sig. Dessutom är stegen ut från ubåten alltid hal. – Vi hade kunnat lagt sand eller något på trappen, men det gjorde vi ju inte, säger han.  Jens säger också att det är riktigt svårt att frakta upp en kropp som kan ha dött ombord. Det skulle kunna krävas att man sätter ett rep runt kroppen för att få upp den genom luckan. Det finns också två vägar ut från Nautilus, förklarar Jens Falkenberg. Den ena är via stegen upp mot tornet. Röret som leder ner i ubåten är 52 centimeter brett och man måste kravla ner cirka två meter för att komma in i själva fordonet. Det är cirka fyra och en halv meter från golv till lucka. Den andra luckan finns i främre änden av båten. Här är luckan riktigt svår att öppna, men då är det bara två meter ut till det fria. Här är röret också 52 centimeter i diameter, men den minsta delen är bara 30 centimeter. Nu får polisens förundersökning visa om Peter Madsen gjort sig skyldig till mord, dråp eller brott mot griftefriden. Om Madsen döms till mord eller dråp kan det sluta i 12 års fängelse, skriver danska Metro.  Läs också om Leif GW Perssons teori om vad som hänt ombord – eller läs en psykiatrikers analys av Madsens beteende.  TV: Polisen bekräftar: Kroppen som hittats tillhör Kim Wall [youplay:sp,71,136455,000,0] Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-08-23-08:14:04

Polisen om fynden i ubåten: "Har hittat Kim Walls blod"

På onsdagsmorgonen höll den danska polisen en presskonferens rörande den upphittade kvinnotorson som DNA-matchats med den försvunne svenska journalisten Kim Wall. Polisen berättar bland annat också att de gjort flera fynd på ubåten – bland annat har de hittat blod som kan härledas till Wall. De har använt en tandborste och en hårborste för att matcha DNA. – Idag förhåller vi oss till att vi har en DNA-match, berättar polisen på presskonferensen. Nu söker polisen efter de kroppsdelar som fortfarande inte hittats. På torson som hittades fanns det metall som tros ha använts för att sänka kroppen och nu vill polisen inte spekulera ytterligare rörande motiv utan efterfrågar utrymme att få fortsätta med undersökningen. Peter Madsen hålls tills vidare misstänkt för vållande till annans död. Polisen har tidigare sagt att kroppsdelarna medvetet har avlägsnats. – Han har sagt att det har hänt en olycka på båten och att han begravde henne i havet. Brottsrubriceringen kan komma att ändras. Läs också om Madsens egen förklaring till vad som hände ombord – eller läs om en person som byggt ubåten tillsammans med Madsens teori. TV: Kim Walls mamma stora sorg efter beskedet [youplay:sp,71,136456,000,0] Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-08-23-08:57:44