Alex, 27, beställde nuggets – fick en riktigt äcklig överraskning

Alex Vee, 27, från Australien, besökte snabbmatskedjan Domino's i Sydney förra veckan tillsammans med en vän. Vännerna beställde bland annat chicken nuggets och pizza.

Men när Alex skulle ta en tugga av en av sina nuggets så hittade han något riktigt äckligt. Han hittade nämligen en död kackerlacka, skriver Daily Mail.

Alex hade redan ätit lite av maten, men tappade aptiten helt när jaghan såg den döda insekten. Till Daily Mail berättar Alex att han fortfarande är skärrad. Han fotograferade maten och skrev sedan ett inlägg på Facebook om händelsen.

"En jävla kackerlacka i kycklingen. Det var äckligt och extremt ohygieniskt, det sätter min, och min väns, hälsa i fara" skrev Alex bland annat.  

I kommentarsfältet har flera personer uttryckt att de blivit äcklade av fyndet  

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https://www.facebook.com/alex.vellins/posts/10211645709851568&width=500" width="500" height="721" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true"></iframe>

TV: Frida, 18, hittade hårig spindel i skolmaten

[youplay:sp,71,125660,000,0]

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

Läs hela nyheten:
Alex, 27, beställde nuggets – fick en riktigt äcklig överraskning

Publicerad: 2017-06-14 klockan 23:38

Fler nyheter från Nyheter24

Den här tatueringen borde du skaffa enligt ditt stjärntecken

Ett ankare, namnet på din älskling eller en tatuering som kanske är placerad där den inte syns så mycket. Har du alltid velat tatuerat dig men aldrig riktigt kommit fram till ett perfekt motiv? Men du kan vara helt lugn, här är tatueringar som passar perfekt till just DIG, i alla fall enligt ditt stjärntecken.  Väduren  Spontant är bäst, eller hur? Väduren är ett stjärntecken som är ganska spontant, vilket betyder att den perfekta tatueringen för dig även är något spontant. Kanske ska du göra en liten tatueringen på semestern? Oxen  Om du är oxe är du envis, känslig och sensuell. Så den perfekta tatueringen är helt klart något som symboliserar en relation eller ditt förhållande. Så kanske ett namn på enfamiljemedlem, din älskling eller varför en nära vän. Tvillingarna  Är du i tvillingarnas stjärntecken ska du ha en tatuering som representerar dina två extrema sidor. Så kanske en sol och måne eller ett hjärta och en kniv, för det visar att du både är en krigare och en älskare, skriver Elite Daily.  Bildkälla: Pixabay Kräftan Du är omtänksam, lojal och familjeorienterad om du är kräfta. Så en tatuering som är perfekt för dig är något som symboliserar familjen. Din pappas eller mammas födelsedag eller ditt efternamn. Det kan även vara en tatuering för en vän, kanske gör din vän samma tatuering.  Lejonet  Om du är lejon så vet du att ni älskar tatueringar. Det eftersom tatueringar kan ses som en symbol för bland annat identitet och styrka. Så det perfekta för dig att tatuera är något konstverk eller kanske ett självporträtt?  Jungfru  Du är en riktigt bra berättare och du ska du ha en tatuering som är lite vintage, kanske ett ankare eller en hyllning till Bettie Page. Bildkälla: Pixabay Vågen  Du älskar saker som är vackert och därför borde du tatuera en sol, en måne, blommor eller kanske stjärnor.  En tatuering som representerar något från naturen är perfekt för dig.  Skorpionen  Skorpionen, oj oj oj. Du har en stark sexuell självkänsla och ska ha en tatuering på ett ställe som inte riktigt syns, kanske under bältet. Överraska din älskling med en tatuering vettja!  Skytten Skytten är en fri fågel, som du kanske känner igen dig i? Du ska ha en tatuering någonstans där det inte är så självklart. Perfekt för dig!  Stenbocken  Du ska ha en tatuering som är enkel och snygg, precis som du är. Du är intelligent och har en galen intuition. Därför passar ett citat på ett ställe som inte syns dig.  Vattumannen  Du är redo att kämpa för rättvisa och det betyder att din tatuering ska vara en symbol för social rättvisa.  Fiskarna  Du ska ha en tatuering på ett ställe som är lite skymt. Bakom örat eller i backen. Kanske en flygande fågel, ett öga eller en blomma. Det för att du som fisk har medkänsla och är konstnärlig av dig, skriver Elite Daily.  TV: Den här sexfantasin borde du förverkliga – baserat på ditt stjärntecken [youplay:sp,71,128782,000,0]Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-17-13:52:05

Testa dig! Kan du svaret på de här fem frågorna om p-piller?

Svara på de här fem frågorna och se hur pass bra koll du egentligen har på p-piller? [quiz:21017/sant-eller-falskt-kan-du-svaret-pa-de-har-fem-fragorna-om-p-piller] TV: 5 myter om mens – som du antagligen trott på någon gång [youplay:sp,71,138744,000,0]

2017-10-13-10:58:39

Leif GW Persson bjöd våldtäktsanklagade Aftonbladetprofilen på lunch

Kampanjen #metoo har under veckan sprängt sociala medier. Kvinnor har gått ut och berättat om övergrepp och sexuella trakasserier de varit med om. En anställd på Aftonbladet har av flera kvinnor blivit anklagad för våldtäkt. Bland annat av programledaren Cissi Wallin, läs mer om det här. Aftonbladet har startat en internutredning och den anställde har tagit en "timeout".  Under gårdagen la Aftonbladetprofilen som blivit anklagad för flera våldtäkter under kampanjen #metoo upp en bild på sociala medier på Leif GW Persson och skrev att han bjudit honom på lunch med texten:  "Leif GW bjöd mig på "lunch" idag, han tyckte jag haft det lite stökigt. Fin rar snubbe"  Under dagen har bland annat Instagramkontot 1337likes, som Tora Rydelius ligger bakom, lagt ut bilden och kritiserat GW med orden: "Både Timell och " " kör martyrrollen".  Till Nyheter24 säger Leif GW Persson att han inte vill diskutera sitt privatliv och att han har rätt att äta lunch med vem han vill.  – Jag var på lunch med honom igår. Uppriktigt sagt så diskuterar inte jag mitt privatliv i media och ser jag att du citerar mig så kommer jag bli riktigt sur. Man måste få träffa människor privat utan att det blir någon angelägenhet för dig, säger GW och lägger på luren.  Se också videon där Linnéa ryter till mot sexförövare  [youplay:sp,71,125888,000,0] Läs också om vad Zara Larsson säger om #metoo Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-21-17:19:04

Ex On The Beach-profilerna om att ha sex i TV

Ex On The Beach-profilerna Antonija Mandir och Julia Markham träffade båda sina pojkvänner inne i en dokusåpa. De båda deltog i årets EOTB-säsong som kom att bli en riktig tittarraket.  Efter sin medverkan har tjejerna satsat på Youtube där de diskuterar allt mellan himmel och jord. Bland annat sin medverkan i såpan. "Hur reagerade era föräldrar" I sin senaste video har Antonija och Julia en frågestund där deras fans får ställa en rad frågor till dem. Bland annat om mens, sex och förhållanden.  Men några av fansen var även nyfikna på hur tjejernas föräldrar reagerade på det faktum att de haft sex i TV, vilket de båda hade under sin medverkan.  – Jag sa till mamma att jag hade haft sex i TV. Men mamma ba "tror du jag är dum eller, det förstod jag väl. men det är 2017, det spelar ingen roll", svarar Antonija.  – Min mamma och min bror såg ju mitt sexavsnitt tillsammans. Så där satt man ju, stel. Men det var ju egentligen inte värre än man trodde att det skulle vara, fyller Julia i.  – Nej men precis, och vi lever ju ihop med killarna vi var med så? Fuck it, avslutar Antonija.  Se resten av frågorna i klippen nedan: [youtube:FPRgbKYPQYE]Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-20-15:52:02

Därför ska du inte ha dina p-piller i badrummet

Har du p-piller och andra mediciner i badrumsskåpet? Det är kanske inte det bästa stället att förvara din medicin.  – Nej, om man kan ha sina p-piller någon annanstans än i badrummet är det bättre, badrummet är den fuktigaste och varmaste platsen i hemmet. Så på en direkt fråga om man ska ha sina p-piller i badrummet skulle jag säga nej, säger Magnus Rörby som är apotekare på Läkemedelsverket.  – Det betyder inte att det blir problem, men läkemedel mår inte bra i varma och fuktiga miljöer. Om man lägger godis i en fuktig miljö klibbar det ihop och en hårdmacka blir mjuk. Rörby förklarar att medicin över en längre tid kan brytas ned, även om läkemedel är betydligt mycket mer skyddade. – Det är absolut inte livsfarligt men om man kan ha p-piller och medicin på andra ställen så är det bättre. Något som är viktigt är att inte ha mediciner löst och att ha tabletterna i förpackningarna och har man mediciner i en burk så ska man stänga locket, förklarar Rörby.  Men eftersom p-piller ligger i blister och varje månads p-piller brukar ligga i en egen påse så hinner inget hända. Men att hitta en ny plats för p-pillerna kanske är något att tänka på i alla fall?  TV: 5 myter om mens – som du antagligen trott på någon gång [youplay:sp,71,138744,000,0]Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-16-10:28:16

Leif GW Persson bjöd våldtäktsmisstänkte Aftonbladetprofilen på lunch

Kampanjen #metoo har under veckan sprängt sociala medier. Kvinnor har gått ut och berättat om övergrepp och sexuella trakasserier de varit med om.En anställd på Aftonbladet har av flera kvinnor blivit anklagad för våldtäkt. Bland annat av programledaren Cissi Wallin, läs mer om det här. Aftonbladet har startat en internutredning och den anställde har tagit en "timeout". Under gårdagen la Aftonbladetprofilen som blivit anklagad för flera våldtäkter under kampanjen #metoo upp en bild på sociala medier på Leif GW Persson och skrev att han bjudit honom på lunch med texten: "Leif GW bjöd mig på "lunch" idag, han tyckte jag haft det lite stökigt. Fin rar snubbe"  Under dagen har bland annat Instagramkontot 1337likes, som Tora Rydelius ligger bakom, lagt ut bilden och kritiserat GW med orden: "Både Timell och " " kör martyrrollen". Till Nyheter24 säger Leif GW Persson att han inte vill diskutera sitt privatliv och att han har rätt att äta lunch med vem han vill. – Jag var på lunch med honom igår. Uppriktigt sagt så diskuterar inte jag mitt privatliv i media och ser jag att du citerar mig så kommer jag bli riktigt sur. Man måste få träffa människor privat utan att det blir någon angelägenhet för dig, säger GW och lägger på luren. Se också videon där Linnéa ryter till mot sexförövare  [youplay:sp,71,125888,000,0] Läs också om vad Zara Larsson säger om #metoo Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-21-17:19:04

Emma om superfyllorna som inte visades: "Det var sjukt"

Charmiga göteborgstjejen Emma Hellström är en av årets deltagare i Paradise Hotel. Med ett stort hjärta, hård attityd och skinn på näsan gick hon in och fångade tittarna med storm. Men det var inte det enda hon fångade, då hon även fångade Smail Alihodzics hjärta.  Och någonting Smail fångade där inne ett par gånger – det var en rejäl fylla.  Men allt visades inte upp i tv-rutan, vilket Emma berättar om i Eftersnacket. Se mer av intervjun i klippet ovan.Se också videon när Kristian gör svåra beslutet i PH [youplay:sp,71,138644,000,0] Läs också om vad som får Eric att falla för en kvinna Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-20-11:43:26

Det blir nyval i Katalonien, Spanien – det här har hänt

Är du förvirrad kring vad som händer i Spanien just nu? Kanske har läst på nyheterna men inte riktigt förstått vad som är grejen? Vi reder ut allt.  Vad är Katalonien?  Katalonien är ett område i nordöstra Spanien som är självstyrande. Katalonien innefattar fyra provinser, Lleida, Tarragona, Girona och Barcelona.  I Katalonien bor det ungefär sju och en halv miljon personer.  BakgrundKatalonien har lång historia av förtryck och hat mot Spaniens styre. På 1700 talet erövrade Kung Filip V Katalonien och tvingade folket prata spanska. Han lyckades inte riktigt. Men när general Francisco Franco kom till makten efter inbördeskriget i Spanien så dödade han tusentals personer och ja, hatet mot den spanska regeringen växte en aning. Katalonien vill helt enkelt ha sitt eget språk katalanska, sin kultur och styra över sig själva. De är trötta på att tryckas ner.  Katalonien vill bli självständigtBildkälla: TT Det har länge varit på tapeten att Katalonien ska bli självständigt från Spanien. Den sjätte oktober så bestämde Kataloniens parlament att en omröstning om självständighet skulle hållas första oktober. Men Spanien hävdade att en sådan omröstning skulle vara olaglig.  Valet Det hölls ett val angående Kataloniens självständighet i Katalonien. Det utbröt vilda protester och den spanska polisen försökte stoppa valet. Bland annat genom att våldsamt gå till attack mot personer som försökte rösta.  Flera hundra personer skadades. Sent på kvällen så stod det klart att majoriteten av rösterna var för att Katalonien skulle bli självständigt. Hela 90 procent.  Efter valet Från Kataloniens regionpresident Carles Puigdemont hördes inga segerrop efter valet. Även om de vunnit. Beskedet om självständighet skulle ha kommit i veckan men ännu hördes ingenting.  Spaniens regering i krisBildkälla: TT Okej så Spanien vill verkligen inte att Katalonien ska bli självstyrande. Så under lördagen höll den spanska regeringen ett krismöte. För att bestämma hur det skulle gå vidare för att stoppa Katalonien från att bli egna.  Carles Puigdemont anser sig rätten att utropa självständighet. Och ville förhandla med bland annat premiärministern Mariano Rajoy. Men han gav sig inte och hotade med att aktivera artikel 155 i den spanska konstitutionen och "återställa ordningen i Katalonien". Artikeln 155? Det är en lag i konstitutionen som ger den spanska regeringen rätt att "vidta nödvändiga åtgärder" om en region skulle agera på ett sätt som hotar Spaniens intressen. En lag som inte är att leka med alltså. Den har aldrig tidigare använts. NyvalNu utlyser den spanska regeringen nyval i Katalonien som ska hållas inom sex månader. Så tidigt som möjligt. Regeringen försöker nu också avsätta regionpresidenten Carles Puigdemont och ta över styret över Katalonien tills nyvalet. – Huvudsaken är att återfå konstitutionell ordning, säger premiärminister Mariano Rajoy vid en pressträff.Det står nu också klart att omröstningen i Katalonien var olaglig. Källa: SVT, Metro, Aftonbladet, DN Se också videon från kaoset under omröstningen [youplay:sp,71,140438,000,0] Läs också om kaoset under folkomröstningen Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-21-13:48:45

TV4:s VD Casten Almqvist vill inte ha kvar Martin Timell

Kritiken har varit hård mot TV4 den senaste veckan, i och med kampanjen #metoo, och har haft något av en intern kris.  Detta mestadels efter att "Äntligen hemma" Martin Timell har blivit anklagad för sexuella trakasserier och övergrepp från bland annat före detta kollegan Lulu Carter men också av TV-profilen Fenjima Manrique och nu senaste av författaren och programledaren Caroline Giertz. Martin Timell har erkänt att anklagelserna stämmer, mer om det kan du läsa här, och har tagits ur sin tjänst. Men det återstår ett problem. Han har ett kontrakt på tre år till.  Trots det säger TV4:s VD Casten Almqvist att vi inte kommer få se honom i tv-rutan igen.  – Just nu är det ingenting som pekar på det, nej, säger han till Expressen. Och att det treåriga kontraktet kan vara svårt att lösa men att det är viktigt för dem att gå till botten med anklagelserna.  – Det är en teknisk eller ekonomisk fråga, och för mig är det här mycket större än ekonomi just nu, det handlar om att gå till botten med vad som kan vara ett beteende, men som förhoppningsvis är ett enskilt undantag. Se också videon där Linnéa ryter till mot sexförövare  [youplay:sp,71,125888,000,0] Läs också om vad Zara Larsson säger om #metoo Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

2017-10-21-14:58:55

Sverige – där kvinnor överdoserar på magmedicin för att göra abort

Det är inte en nyhet för de flesta att forskningen kring kvinnokroppen är efter. Om du tvekar, bild-googla "human body" och se hur det är cirka 99,9999 procent av bilderna är på manliga kroppar. För männen är ju neutrala, vi kvinnor (trots att vi är fler) är "det där andra könet...", Adams revben. Men jag hör sällan människor som faktiskt pratar om bristen på kvinnoforskning, på riktigt. På ett personligt plan. Jag har upplevt det en hel del i mitt liv och tänker därför dela med mig lite grann.  Jag var 13 år, min mamma hamnade i klimakteriet. Jag visste inte vad det innebar, men för min mamma innebar det fruktansvärt påfrestande svettningar, förstod jag. Hon testade kurer och allt möjligt, inget verkade fungera. Alla kvinnor är ju olika. Jag var 16 år, min mens vart fortfarande inte regelbunden. Enda sedan jag var barn och började lära mig om pubertet och mens så pratade de (iallafall på "min tid", aka tidigt 2000-tal) väldigt mycket om att "om du inte fått regelbunden mens efter ett år bör du gå till ungdomsmottagningen eller en läkare och kolla upp det."  Jag var 16 år, jag hade dragits med detta länge, min mens blev ju aldrig regelbunden, men jag var så rädd att det var något fel på mig. Alla tjejer i min närhet pratade så mycket om hur de fick panik så fort deras mens var en dag försenad. Själv satt jag där och hade kanske inte haft min på 4 månader vissa gånger.  Tillslut tog jag mig till en ungdomsmottagning, och det enda svaret jag fick var "Jag vet inte Frida. Alla kvinnor är olika." Jag kände mig uppgiven. "Jaha, och nu då...?", typ. Om du har livmoder och läser detta, känner du troligtvis igen dig. Får män någonsin höra "Jag vet inte, alla män är olika."? Idag är jag 21 år, min mens har aldrig varit regelbunden, än tills idag. Är det farligt? Vem vet.  Jag var 19 år. På grund av min oregelbundna mens upptäckte jag en graviditet alldeles för sent, och gjorde en abort i fjärde månaden. Det finns väldigt mycket att säga om den, jag skulle kunna skriva en lång uppsats om bara den upplevelsen, men det tänker jag inte göra idag, men en del av den iallafall.  Det återkommande svaret på mina frågor som orolig, gravid kvinna som håller på att gå igenom något tufft, var för det mesta även där: "Jag vet inte. Alla kvinnor är olika". Det kändes otryggt. När en skall genomgå en så pass sen abort som jag gjorde (två dagar innan gränsen för fri abort i mitt fall) så kan man enkelt säga att man medicineras fram till en tidig förlossning.  Jag blev informerad om att detta skulle ta några timmar/upp till ett dygn att hända. För mig tog det tre. Tre dygn, på fasta (fick endast dricka vatten och te), hög feber, intensiva verkar, och en kateter som de fick föra in i slutet för att fortsätta tvinga fram min livmoder.  När jag kom hem och låg som förlamad i två månader av all smärta och allt blod jag förlorade hann jag tänka mycket på detta. Jag mindes medicinen de gav mig, den jag behövde föra upp i fittan (var tredje timme har jag för mig), och funderade. "Varför jag? Varför kunde det inte ta några timmar för mig?". Jag googlade medicinen. "Cytotec" heter den. Här är citat från FASS:  "Cytotec används för att läka sår i magsäcken samt i förebyggande syfte för att förhindra uppkomst av sår i magsäck och tolvfingertarm hos patienter med ökad risk för sår vid behandling med läkemedel mot inflammation och värk."  Va? Magmedicin? Jag förstod inte. Läser vidare enda ner till "använd inte Cytotec": "...om du är gravid, om graviditet inte uteslutits eller om du försöker att bli gravid, eftersom det kan förorsaka missfall. Kvinnor som inte nått klimakteriet ska använda fullgott graviditetsskydd innan behandlingen med Cytotec startar." Yes, i Sverige, idag, överdoserar vi kvinnor på magmedicin som enda sätt för medicinsk abort.  Jag är 21 år. Min mamma är fortfarande i klimakteriet, och ingen kan hjälpa hennes besvär.  Alla kvinnor är ju olika. Frida Kjell Valkola

2017-10-18-14:28:31